Három oltás dolgozik a szervezetében, enyhe tünetei vannak.

Márki-Zay Péter is elkapta a koronavírust: "Három oltás dolgozik a szervezetemben"

Fotó: Facebook

"Senki nem mondta, hogy könnyű lesz. Hogy nem lesznek váratlan nehézségek és kiszámíthatatlan problémák. Ma reggel kiderült, hogy elkaptam a koronavírust. Tegnap este az ATV székházában, a stúdióba lépés előtt testhőmérsékletet mértek, akkor még minden rendben volt. Hajnalban éreztem, hogy kicsit kapar a torkom, ezért elvégeztem egy tesztet. Pozitív lett"

- írta az egyesült ellenzéki miniszterelnök-jelöltje a Facebookon.

Majd így folytatta:

Jól vagyok, enyhe megfázásos tüneteim vannak. Három oltás dolgozik a szervezetemben. Minden külső programot lemondtam, karanténba vonultam és itthonról folytatom a munkát, dolgozom a kormányváltáson. Öt nap múlva egy negatív teszt birtokában újrakezdhetem az országjárást.

Mindenkit arra kérek, hogy vigyázzunk egymásra! Távolságtartással, maszkviseléssel, gyakori kézmosással!

Ha összefogunk, ha fegyelmezettek vagyunk, ezt a járványt is legyőzzük. Csak felfelé!"

- olvasható a politikus Facebook oldalán.

Címlapkép: Facebook

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Három oltás nélkül ki tudja mi lehetett volna. A sejtes immunitás, a memóriasejtekben megbúvó antitestek munkába léptek nála ahogyan azt kell.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Az idiotizmusa tünetei, akkor, jóval súlyosabbak!
r2d2
"Ős patkány terjeszt kórt miköztünk,
a meg nem gondolt gondolat,
belezabál, amit kifőztünk,
s emberből emberbe szalad.
Miatta nem tudja a részeg,
ha kedvét pezsgőbe öli,
hogy iszonyodó kis szegények
üres levesét hörpöli..."
Béla333
A TEK Orbánhoz húzó ügynöke intézkedett...
Még örülhet, hogy nem novicsokot kapott, ahogy Putyinéknál szokás...
Pálinkás Pál
az oltás működik...százmilliók estek át oltás nélkül, még ennél is enyhébb tünetekkel, vagy tünet nélkül...de lényeg hogy páran már a negyedikért ácsingóznak...elmebajos lett a világ...
division
Három oltás nélkül ki tudja mi lehetett volna. A sejtes immunitás, a memóriasejtekben megbúvó antitestek munkába léptek nála ahogyan azt kell.
Pálinkás Pál
@division: " Mert a fertőzés átvészelése nyálkahártya-immunitást is eredményez, ami azt jelenti, hogy az orrváladékban, a nyálban is megjelennek ellenanyagok. Márpedig ez csakis a fertőzésen átesettek privilégiuma, ez vakcinával nem hozható létre, azzal „csak az antitestes és sejtes védelem” alakítható ki. Ami persze elképesztő nagy segítség, de a fertőzésen való átesés ennél picit többet tud.
Forrás: kuruc.info/r/64/238636/ ".
levarosbukta
@Pálinkás Pál: Soha, soha senki nem mondta, hogy ha beoltatod magad akkor nem leszel koronavírusos! Orrba-szájba azt ugatja a tv, rádió, újság, net hogy ha beoltatod magad akkor is megfertőződhetsz de a betegség lefolyása enyhébb és ami a legfőbb nem murdelsz meg! Senki nem tudja hogy mit bír el az immunrendszere. Van aki meggyógyul oltás nélkül s van aki nem. Nem igaz, hogy értelmes emberek ezt nem tudják felfogni! Márky-Zaj meg naponta annyi emberrel találkozik, hogy óhatatlanul is lehet köztük fertőzött.
Pálinkás Pál
@levarosbukta: ezt mondd az elhunyt ,oltottak családtagjainak...a védőoltásnak az a célja..ahogy a neve is mutatja, hogy ne kapd el a kórságot...erre ezek közül egyik sem alkalmas...ennélfogva egy szimpla kísérletben vesztek részt, a laboratóriumi állatokat helyettesítve...
simmering73
Szomszéd férfi koronás lett. Két Szputnyik és egy Pfizer mellett. Első nap láza volt, második nap hőemelkedése, azóta semmi. Kicsit köhög. 10 nap karantén. Kíváncsi vagyok a felesége elkapja e, ő két Sinoval és egy Pfizerral van, ráadásul nem rég hozták ki a rákból.
division
@levarosbukta: Ne erőlködj vele, nem ért hozzá, csak fújja a magáét. Ne szóljon hozzá senki, az a legjobb.
Borsodi
Mi előbbi gyógyulást,kár,hogy beoltatta magát harmadszor.
division
@Borsodi: Ja, ha nem oltatja be magát harmadjára, lehet kórházba került volna:-)
Pálinkás Pál
@division: " az oltási útleveleket ki kell vezetni "...nesze bunkó..olyan mondta aki ért hozzá, román...
propeller.hu/itthon/3764604-orrnyalkahartyan-is-alkalmazhato-vakcinake-jovo
csak hogy befogd a pofád a bárca jövőjét illetően...
division
@Pálinkás Pál: Megint jössz azzal a kutató orvossal, aki Csollány esetében váltig állítja, hogy be volt oltva. Amúgy születésedkor nem volt senki akitől intelligenciát örököljél? A kulturált megnyilvánulást nem kérdezem, mert azt lehet tanulni is, csak ugye ahhoz meg ész kell, amit sok esetben szintén örökölni kellene...
Pálinkás Pál
@division: ez mióta csollány orvosa?...
„Cyrille Cohen izraeli vezető immunológus szerint a 30 mutációval rendelkező Omicron időszakában, amely fertőzése ellen az eredeti tüskefehérje fókuszú vakcinák már kevésbé védenek, az oltási útleveleket ki kell vezetni”
várom, mikor is kezelte a tornászt?..
division
@Pálinkás Pál: Dr. Letoha Tamás írja ezt egy Facebook posztban. Sok új nincs amúgy ebben, az omikronról eddig is köztudott volt, hogy nyálkahártya szinten fertőz elsősorban, de ahhoz el is kell kapni először, addig viszont a 3 oltás sejtes immunvédelme erősen szerepet játszik a védekezésben, ugyanis nem mindegy, milyen szinten kapja el valaki, mennyire képes a tüdő felé terjedni. A legújabb eredmények azt mutatják, 4. oltás csak nagyon megalapozott ok miatt szükséges, tehát háromnál meg lehet állni, és ha omikron lesz valakinél, mehet az Allergodil, Mebucain, D vitamin (mondjuk utóbbi eddig sem ártott).
division
@Pálinkás Pál: Nem érdekel, aha...Akkor mi a fenének írogatsz itt folyton reggeltől estig? Mi a jó neked abban, hogy naponta ezerszer leírod, hogy covid hiszti zajlik? Szerinted ki nem tudja már ezt itt? Senkit nem érdekel, te is tudod, talán két ember van aki a te pártodon áll (már ha nem te vagy ők is). Érdekes, valahogy mindig velem értenek egyet a legtöbbször, veled mondhatni soha. Ne is haragudj, de amit te művelsz, azt biztos nem ingyen csinálod, mert nincs ember, aki napi 24 órában ezzel foglalkozna. Kiragadod most az angolokat, senkit nem érdekel. Miért nem jössz az ausztrálokkal, franciákkal, osztrákokkal? Majd az angolok is rájönnek ha nő a fertőzöttek száma, hogy hülyeséget csináltak. Nyilván próbálnak enyhíteni sokan, hiszen senkinek nem jó ez az állapot, de a vége mindig ugyanaz lesz.
Pálinkás Pál
@division: te dumálsz nekem?..ti kb vagytok hatan ilyen elvakult covid nácik...a többi csak megvezetett emberke...és te tökéletesen tisztában vagy vele ,hogy leszarnám az egészet ha nem korlátoznának...persze hogy nem tetszik hogy a védettek miatt...korlátozzátok a normálisakat..pedig ti oltva vagytok, nem is egyszer...mellesleg a kipás barátaid ötletére nem reagáltál...a négy oltás is kevés lesz, kell az ötödik..
division
@Pálinkás Pál: Már leírtam, a 4 oltással sem értek egyet, ehhez nincs mit hozzáfűznöm. Abban az esetben kellhet csak, ha valaki valóban olyan állapotban van, vagy amikor majd lesz egy olyan újabb variáns, ami indokolja, de az már nem ugyanez az oltás lesz, és nem most.
Rizikó
Gyógyulj meg gyorsan Petike! Nehogy erre fogjátok majd a vereséget!
division
@Pálinkás Pál: Az a szar úgy, amit te művelsz itt (és még ki tudja hol).
Németh István
Milyen jól elbeszélgettek a zay nevezetű gyenge elméjű esetén! Az a kérdés, ha elmúlik a zay fertőzöttsége, akkor vele együtt múlik el ő is, vagy esetleg lesz egy olyan utóhatás, hogy azonnal elhúz a MAGYAR közéletiségből, mondjuk Kanadába mosogatónak >> mert ahhoz érthet, ha levizsgázik anyag ismeretből, mert képes a mocskos tányérnak is bemagyarázni, hogy nyugi, cukros üdítővel mosom a pocakodat! --- szóval a kérdés>> lehet belőle normálisnak vélelmezhető valaki aki legalább arra képes, hogy oda tud menni ahova való!?
percsi
@division: Persze, amit te művelsz itt az megengedett, te aztán nagyon okos vagy, a szakemberek is találgatnak, a kísérleti oltóanyagok hatásáról még fogalmuk sincs, vagy titkolóznak, de te biztosan tudod a tutit. Ha valaki más újságot lapozgat, más a véleménye, akkor az hül.e és felháborodsz.
Köszönjük, a vezetőink is jól vannak oltás nélkül, pedig repkednek a világban, focimeccsre-kiállításra járnak, vígan szórakoznak, gruppiznak.
Tapasztalataim:
Sok ismerősöm nem olttatta be magát, többjük vállalkozók és nyugdíjasok. Őket nem kényszerítették az oltásra. Örömömre semmi bajuk nem volt ez idáig. Én is közéjük tartozom, nátha-köhögés előfordult, a múlthéten is, de ez ebben az időszakban nem ritkaság, a teszt nem mutatott covidot. Járkálok, a fontos ügyeimet elintézem. Piacon, közértben megfogom az árut, pénzzel fizetek. Hányan fogdossák meg naponta?
Sok ismerősöm minden oltást megkapott, mivel kötelezték rá a munkahelyükön, vagy beijedt.
Sajnos felváltva covidosok. Két unokám is volt már covidos. A fél iskola az, nincs tanítás. Oltottak!
Az egyik ismerősöm korházban volt (más betegség miatt), haza küldték, mert elkapta a korházban a fertőzést, most a felesége is otthon van, nem dolgozhat. Mind a ketten oltottak! Külön szobában vannak és telefonon tartják a kapcsolatot. A barátnőm a beteget telefonon értesíti, hogy az ajtó előtt van az ebéd, a beteg szintén, ha tiszta ruha kell, a szennyest pedig egyenesen a mosógépbe rakja, a barátnőm pedig elindítja a gépet. Minden közös helyiségben egymás után fertőtlenítés megy. Már csak egy-két nap és helyreáll minden. Borzalom!
Egy ismerősöm tavaly év elején meghalt, azt mondták covid végzett vele. Nem engedtek be hozzá senkit, 62 éves volt és beteges, covid nélkül is meghalt volna.

Mindenki saját maga dönti el olttat vagy nem, én kivárom a végét, ha egyáltalán lesz vége, mikor tömik az emberekbe a kísérleti vakcinát, a vírust.
Németh István
@percsi: addig igazad lenne, amíg csak saját magadról szólsz! DE és mivel az ember társas lény és ezt te is írod,> járkálsz ide-oda, stb. addig felelősséggel tartozol az embertársaidért is! Következés képen tök mindegy, hogy te fel akarod dobni a tappancsodat vagy sem >> DE az, hogy másokat veszélyeztethetsz az tök nem mindegy! Márpedig igen és nagyon szégyelld magad! Kifejezetten jogod van hülyének, az embertársaidat semmibe vevőnek lenni, de ne feledd ez a hozzáállásod saját magadat rekeszti ki, nem máshonnan mint a normális emberi közösségből! >> nincs jogod másokat, pláne a gyerekeket, terhes anyákat, időseket, egyéb immun-szegény egyedeket veszélyeztetni! Különben érezd jól magad! Amit nem tudsz biztosítani önön magadnak mert hogy önmagad folyamatos stresszben élsz! Saját magadat vered át a csak azért is megmutatom; az un. Kóbor szindrómával. ÁMEN!
percsi
@Németh István: Hatalmas szónoklat, kár, hogy nem gondolkodsz!
Én nem terjesztem, hiszen nem vagyok vírusos, nem vagyok beteg! Odafigyelek magamra-másokra, nem lihegek mások nyakába, nem járok olyan helyre, ahol nagy a tömeg (békemenet). Megfertőzhetnek azok, akik tele vannak vírusos oltóanyaggal.
Az oltatlanok veszélyeztetnek? A szakemberek nem ezt mondják!
A nagy fenét, mindenki, akinek a szervezetében fellelhető, márpedig akit beoltottak, azok tuti vírus hordozók, nem járkálhatnának!
Az influenza is fertőz, sokan haltak-halnak meg benne, mégsem kötelező az oltás, nincs is akkora járvány, illetve az emberiség nincs félelemben tartva, mint a covid esetében.
Az egy éves tapasztalat alapján az oltottak igen is fertőznek! Ők bátran járkálnak tömegrendezvényekre, mert azt mondták nekik, hogy ha megfertőzünk benneteket "kísérleti" oltóanyaggal, akkor védettek lesztek! Nekik kellene minden oltás után karanténba vonulni.
Gondolkodj ember, fél évenként vírussal fertőznek meg, tehát folyamatosan hordozó és fertőző vagy! Márki Zaj is beolttatta magát, beteg lett. A jelenlegi vakcinák még csak kísérleti stádiumban vannak, a szakemberek még nem tudják, milyen kárt fognak okozni, 4-5 év múlva megtudjuk. Annyi tudható, eddig nem kevés oltott embernek az életébe került, mert bizony ők is nagy számmal meghalnak. Sajnos nagy a titok, egyszer kikerülnek a valós adatok.
Vajon miért nem kötelező az oltás a képviselőknek, miért nem szavazták meg? Ők aztán járkálnak a világban, rendezvényeken, ők is felelősséggel tartoznak. Miért nem háborít fel, ők nem hülyék, én az vagyok?
Hülye vagyok, de egészséges! Vigyázok magamra, nehogy egy oltott megfertőzőn!
division
@percsi: Tisztára olyan vagy, mint Pali "barátom":-) Kiragadsz néhány példát a saját környezetedből, és az alapján mondasz véleményt. Ez nem így működik.
Németh István
@percsi: Sajnos empatikus embernek érzem magam! Ez azért sajnos mert nem mondok olyat amit mondanom kellene. A lényeg, hogy valamiféle vírus, egy járvány, kór, stb. áldozatai legyünk soha nem kérdezi azt hogy jöhet-e, meglátogathat-e mondjuk téged, vagy bárki mást! Az emberiség sok évezredes megtapasztalásából eredeztetett orvostudományt amelyet folyamatosan fejlesztenek, hogy minél eredményesebben tudjon fellépni a különböző nyavalyák ellen degradálni nem célszer! Nem az mert nem a hátrányodra, vagy bárkinek a hátrányára kívánnak cselekedni - persze kivétel is van pl. sorosfélék esetében! Az, hogy nem jársz rendezvényekre; mint a BÉKEMENET, nyilván utálod a magyarokat, ez a te dolgod, gondolom a gyursány és a zay vagy a dobrev, jakab, stb. rendezvényeire elmész mert ott a "nemfertőzött" garnitúra van! Aggódnod azért nem kell, mert a képviselők voltak azok akik nem verték ugyan nagydobra de elsők közt oltatták be magukat - még balhét is keletkeztetett a baloldali csőcselék ezért, és hogy emlékezz volt polgármester is aki sietősebben oltakozott, mint ahogy a sor rá került volna, pedig az a csőcselék embere volt! DE MINŐ IGAZAD VAN >> NEM politizálunk egy fránya vírus miatt kiforgatott ügyként! Különben bátran kimehetsz a BÉKEMENETRE, legalább ott levegőn vagy és ha rajtad a szájmaszk biztonságban is érezheted magad, csak mellékesen ez a kormány és vezetői megérdemlik a támogatást amit 2010 óta letettek az asztalra, azt sok millióan élvezték éltek belőle jobban mint az elődeik nemzetkiárusító hazug vezetése alatt! ÁMEN!
percsi
@division: @Németh István: Nézzük a gyerekeket. Amig nem volt oltakozás a 15 év alatti gyerekeknél, addig keveset lehetett hallani covidos gyerekekről, kisebbeknek maszkot sem kellett hordaniuk. Amióta oltogatják őket, óvodákat, iskolákat zárnak be, több ezer gyerek lett igazoltan fertőzött, sokan korházi ápolásra szorulnak.
És sajnos ez még a kezdet :(((
Lehet magyarázkodni, hogy ezért vagy azért, mert...
A lényeg, míg tömegesen nem fertőzték meg őket, addig kevesen lettek covidos betegek.
A témát itt lezártam :)
5-11 évesek oltása december közepén indult
thehungariantimes.hu/hirmegtekintese.php?id=30621

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.