A miniszterelnök a Győr-Moson-Sopron megyei Acsalagba látogatott el.

„Hát már nem éltem hiába, gyerekek!” – Így hálálkodott Orbánnak az óvónő (videó)Fotó: Orbán Viktor/Facebook

Orbán Viktor a hétfőt egy szívmelengető videóval indította: ellátogatott az acsalagi óvodába, ami tavaly októberben több mint tíz év után nyitott meg újra.

A felvételeken az látható, ahogyan bemegy az oviba, ajándékokat osztogat a gyerekeknek, kezet fog velük, de természetesen maradt ideje arra is, hogy néhány fotó erejéig az óvónőkkel pózoljon.

A videóhoz azt írja:

A baloldal bezárta, mi visszaadtuk az acsalagi gyerekek óvodáját!

Azt nem részletezi, hogy a 2009-ben bezárt óvodával mi történt abban a nagyjából 11 évben, amikor már a Fidesz kormányzott, és hogy miért csak tavaly nyitott meg újra.

Tény ugyanis, hogy bár 2009-ben bukott meg a második Gyurcsány-kormány, amit rövid ideig a Bajnai-kormány követett, 2010 óta a Fidesz van hatalmon.

Fotó: Orbán Viktor/Facebook

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
ha jól emlékszem,nekem is volt pár dilis óvónénim.. :)
köne egy stadion is acsalagnak.
kissé felnőttem
12,000 Óvovőből egy állt vele szóba a többit majd hallgassa meg aztán tán az országot is elfelejti hogy itt volt. Mert ma ott is csak a pofa be és adminisztrálj, viktor Hofi belőled kabaré hegyeket alkothatott volna mára. nem.BŐSÁRKÁNYBA mért nem mész ? sok a sárkány ? Meg Balaton ra ja nem a tóra ám vagy Gyönygyös környékére ott nem imába foglalnának?
dr. prédikátor
LELKEN ÓVÓNÉNIJE!!! HÁLÁBÓL LE IS SZOPTAD A MORET!!!
telegdilaci
@csak úgy.Mennyi pénzt adtak ennek az agymosott Óvónéninek hogy ekkorát,hazudjon és nyaljon Orbánnak,mert ezt méshogy nem lehet,normális Embernek felfordul ettől a színháztól a gyomra!
tudode
Nahát!
.
Az óvónéni nem tart vajon attól, hogy a bácsi mindennapos látVÁNYÁTÓL megállnak a gondjaira bízott gyermekek a növésben, és ugyanolyan kertitörpék lesznek, mint a magamutogató bácsi!
.
A fatornyos falujában nem talált magának óvonénit, el kellett caplatnia egy 800 fős kisfaluba ahhoz, hogy jó szót kapjon az, aki
.
---- Van valami, ami még Orbán Viktornak sem sikerült soha
444.hu/2018/01/05/van-valami-ami-meg-orban-viktornak-sem-sikerult-soha
------------
.
Szerencsétlen közlóvén fizetett operaTŐRE/FÉNYképésze éjt nappallá téve loholhat utána, mint egy hűségeSS kutya!
nemkati
Jaj, nagyon vigyázzon miniszterelnök bácsi! Kezet fog óvodásokkal? Remélem hogy az ovisokat letesztelték, és nem derül ki valamelyikükről, hogy covidos! Az nagyon nagy baj lenne! Igaz, fordítva még inkább!
nezelodo
"Bezárták az ovit a gaz komcsik", a fidesznek is több mint tíz évébe tellett az újra nyitás! Csak nem költözött oda a Nemzeti Bikuci, hogy újra van gyerek? Vagy pusztán a választás közeledtével gyorsultak fel az építési munkák?
jesz
van miről beszélni a faluban...vége a dögunalomnak, áprilisig kitart a vidámság...
aztán? lehet menni kukoricát kapálni.
namihami
És az újranyitása tiszteletére egyházi szertartás keretében újra avattak az épuletet. A szakrális ünnepségen az óvoda a Kaleta nevet vette fel, melyhez a papi áldások mellé egy szép életnagyságú szoborcsoport és egy márvány emléktábla is járult, melyen egyrészt a névadó (mint névadó), másrészt Orbán Viktor (mint politikai pedofil) látható.
nemkati
2008-ban az acsalagi önkormányzat kérése: mivel az óvodájukat tovább nem tudják működtetni, ezért a bősárkányi intézmény tag óvodájaként szeretnének tovább működni - mondta Szalay Imre, Bősárkány polgármestere. Az acsalagi polgármester akkor a független Jáger Mihály volt. 2010-től fideszes polgármester van, de mostanáig ezekszerint ő se tudta működtetni az óvodát. 12 év után a pénzügyi válság miatti pénzhiány miatt visszamutogatni, és a számukra szitokszóval baloldalinak nevezni egy független önkormányzatot elég nagy pofátlanság a kövér O1G szájából.
simmering73
Április 3.-ig ez fog menni 0-24-ben. A jóságos nemzetvesztő diktátor, aki szereti az ő hülye birkáit.
namihami
@nemkati: Ez az igazi fideszes éócumi!!! Nemcsak hogy bekapták, de még érte is mentek! És az, aki ezt a helyzetet így és ebben a formában nem tudja, az még meg is sajnálja szegény falusi népséget.
Ezek tényleg ilyen hülyék? Ezek TÉNYLEG ilyen hülyék!
nemkati
@namihami: A falusiak, de bárki, igen, ennyire hülyék, ha a tények ismerete, a kijelentés valódiságának ellenőrzése nélkül, bárkinek a szavait gondolkozás nélkül elhiszik. De az acsalagi óvodások szülei remélem ismerik azt az időszakot (és az okokat) amikor az óvodát 2009-ben bezárták.
namihami
@nemkati: Csak azok már nem óvodások és az emberek (a fideszesek szerencséjére) könnyen felejtenek!
namihami
@nemkati: Bocs: És ez az óvónéni se ma kezdte a szakmát, 2009-ben már valahol az ovi körül sertepertélt.
Persze, tudom, fideszes falu, fideszes polgármester---neki pedig kell az állás. Nincs több ovi a faluban vagy a környéken. Pláne nem egy esetleges feketese--űnek!
szegfue
Hát ha Neked az az "életed értelme", hogy találkoztál O.V-ral, ez bizony nem tul szép életpálya. Egy óvónőnek talán nem erre kellene vágynia... Akkor is ez a véleményem, ha más miniszterelnökkel kapcsolatban mondta volna.
nemkati
@szegfue: Mindegy, az a lényeg, hogy a rábízott gyerekek szexuális felvilágosítása talán jó, azaz NER kompatibilis kezekben van, még ha az ideológiai nevelésük helyessége kérdéses is. Ugyanis van úgy, hogy egy óvodáskorú gyerek szexuális témájú kérdést tesz fel - nem csak a szüleinek, hanem - a nevelőinek is. És ugye olyat is hallunk, hogy kisgyerekek tolonganak hogy a miniszterelnökkel fotózkodhassanak, nyilván igencsak tudatosan.
nemkati
@nemkati: Merthogy egy óvodás kb ugyanannyiszor határozza el saját akaratából, hogy nemváltó műtétet akar, mint ahányszor politikussal szeretne fotózkodni vagy annak aranyos műsorral kedveskedni.
CsipkeRózsa
Ez a szemét már megint baloldalazik.

Az ajándékokat milyen pénzből vette, a sajátjából, vagy a mienkből?
nemkati
@CsipkeRózsa: Szerinted? Neki nincs pénze. A vagyonnyilatkozata szerint sincs, de rendre elmondja, hogy ő egy bérből és fizetésből élő ember. Péntek reggel meg még ilyet is talált mondani a fizetős egészségüggyel kapcsolatban: "Akinek sok pénze van, annak mindegy, de Magyarországon sokan vagyunk, vannak a kispénzűek..."
szegfue
@nemkati: Azért O.V-nak nem szabadna biznia ebben a "NER kompatibilis kezekben" itt Acsalagon:))) Gondold el, hogy Győr-Sopron megyében a lakosság 4-5 %-a 9 éven aluli, én jóindulatuan Acsalagnál ugy veszem, hogy minden gyerek 6 éven aluli óvódás, akkor is a 486 fős népességből csupán 24 gyerek lehet. Találtam egy 1019 oldalas tanulmányt Győr-Sopron megye tankerületeiről és abban olvastam, hogy a Csornai tankerületben 1019 óvodásból Acsalagon van 10 gyerek!! Szerintem nem véletlenül zárták be... nem lehetett igény rá... gondolom én.
szegfue
@durbincs: Jó "bő" a szókincse Kendnek, mert ezt már vagy 8 cikknél leirta szóról-szóra... bár igy sincs értelme... talán lassan, szótagolva próbálja meg:)))
nemkati
@szegfue: Igen, valószínhűleg olyan kevés volt a kisgyerek, hogy ezzel a létszámmal nagyon nagy volt fenntartási költség. És nem csak úgy fogták és bezárták, hanem Bősárkánnyal vonták össze. Azóta lehet, hogy nőtt a gyereklétszám, és mostmár szükség van az óvodára. Van Acsalagon ismerősöm, majd megkérdezem.
szegfue
@nemkati: De Kati! Hogy a csudában lenne több gyerek, ha csak 486 ember lakik a településen? Ja persze lehet, hogy már a nagyik is szülnek:))
nemkati
@szegfue: Tehát nincs? Akkor kik járnak abba az óvodába?
nemkati
@szegfue: Ez is nagyon beszédes cikk 0rbán látogatásáról:

varosikurir.hu/verciki-orban-azt-sem-tudta-hol-van-es-miert-vittek-oda/

A csoport meg gondolom azért összevont, mert több korosztály ad ki egy csoportnyi gyereket.
namihami
@nemkati: 14.32: A gond csupán az lesz, hogy egy faluban hiába áll elő a Fidesz a NER-kompatibilis szexuális felvilágosítással. Annak a falusi ovisnak elég az istállóig kimenni és a tisztelendőbácsi (ha nem kisfiú-orientált) máris hiába adja le a fidesztananyagot, hiszen a kicsi a saját szemeivel fogja a különbséget tapasztalni.
Ez bejön mondjuk a Bakáts vagy a Rózsák terén (bár arra is akadhat néhány szerelmes kutya), de faluhelyen biztos a bukás.
Toller Béla
Gondolom, nem volt elég gyerek ! Most meg van. Vagy most sincs, de a helyi építőmester mészáros egyik rokonának a felségének a barátjának a barátja. Vagy efféle.
namihami
Tényleg ennyien és ennyire hülyék vagyunk ?
Persze, durbincs szerint. Aminek éppen ezért, éppen őmiatta, erősen csökken a hitelessége!
Nyírfa
Amíg vannak a megtiszteltetéstől félájultan hálálkodó óvónők, addig orbánok is. A csoportdinamika kereslet-kínálata.
A járványügyi szabályok megsértése, az óvódás gyermekek életének és egészségének veszélyeztetése miatt Orbánt, a stábját és az óvónőt fel lehet jelenteni, sőt, fel kell jelenteni.
Lepényleső
...pedig nem tudni nem-e,- ha esetleg kígyót emelt keblére?
ómió
Szóval, ez volt a Böszme efftársék által "haladó módon" bezáratott óvodák egyike! Akkor, nem csodálom!
szegfue
@durbincs: Hogy simogassa meg a Kend okos kis fejét Orbán Viktor!:))) De ezt is csak óvatosan, mert talán még tágulnak a kutacsok, hogy befogadjanak még egy pár IQ-t... mert Kend bizony egy 6 hónapos gyermek szintén van szellemileg.:))) Bár "szinfoltnak" remek, hogy itt van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.