Azzal jött, hogy ő képviseli a nemzeti oldalt. Aki nem fideszes, az mit érdemel?

Gyerekpuszilgatás közben rekesztett ki Orbán 7-8 millió embert a nemzetből

Ha a parlamenti választáson a Fidesz-KDNP győz, akkor kimaradunk a háborúból, ha viszont a baloldal, bele fogunk sodródni a háborúba – mondta a miniszterelnök, a Fidesz elnöke hétfőn kampánykörútjának győri állomásán.

Orbán Viktor a Facebook-oldalára feltöltött videóban kiemelte: a választás tétje megváltozott, mert kitört a háború.

"A választás tétje megnőtt, mert nem ugyanúgy reagáltak a jobb- és a baloldali pártok a háborúra, nem egyformán, hanem különböző módon"

- mondta, hozzáfűzve: "a mi álláspontunk teljesen világos: ez egy ukrán-orosz háború; ez nem a mi háborúnk; ez két nép háborúja; nyilván a szívünk a megtámadottal van".

Leszögezte ugyanakkor: "azt senki sem kérheti tőlünk, hogy egy olyan háborúba, amihez nincsen közünk, küldjük el a katonáinkat". A miniszterelnök úgy folytatta:

azt senki sem kérheti tőlünk, hogy küldjünk oda fegyvereket vagy engedjünk át Magyarország területén fegyvereket, amelyek azonnal katonai célponttá válnak, mert az ellenfél azokat meg fogja semmisíteni Magyarország területén, vagy utána Kárpátalja területén.

Ezért nem küldhetünk fegyvereket, és nem küldhetünk katonákat sem, mert mi is hadviselő féllé válunk, és benne leszünk nyakig egy háborúban – tette hozzá a kormányfő, kiemelve, ez a magyar nemzeti oldal álláspontja. Jelezte, a baloldal álláspontja más.

"Vagyis a helyzet úgy fest a választás szempontjából, hogy ha a nemzeti oldal győz, akkor van esélyünk a békére. Ha a baloldal győz, akkor van esélyünk a háborúra. Hogy még egyértelműbben fogalmazzak, ha mi győzünk, ha a Fidesz, a KDNP, a nemzeti oldal győz, akkor kimaradunk a háborúból. Ha baloldal győz, bele fogunk sodródni a háborúba"

- foglalta össze álláspontját Orbán Viktor.

Forrás: MTI

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Nézzétek ezt a mimikát, az erőltetett geil mosolyt, a sunyi tekintetet! Azok szoktak így nézni, akik rá akarják tukmálni a potenciális vevőre a lopott holmit.
Vágom a centit.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
már,hogy lehet az a "nemzeti" oldal ahol döglik a magyar mint összel a legyek? :(
csak nem a türk tanács adott néki ihletet?
Dr. Proktor
Nem létező ellenfelekkel tábornok, valódi háború esélyére beszari..
Nyírfa
Nézzétek ezt a mimikát, az erőltetett geil mosolyt, a sunyi tekintetet! Azok szoktak így nézni, akik rá akarják tukmálni a potenciális vevőre a lopott holmit.
Vágom a centit.
CsipkeRózsa
Orbán azt úgy mondja, ukrán-orosz háború, többnyire úgy olvasom, hallom a háborús hírekben, hogy orosz-ukrán háború. Így akarja tudatni velünk, hogy az ukránok a támadók?
CsipkeRózsa
Egyébként pedig nem puszilgassa idegenek gyermekét!
csak úgy....
@Nyírfa: kár örülnötök,elöször jön egy laza polgárháború,hogy fideszék kimenekíthessék a maradék cuccot és a szt. koronát,-nektek csak az üres stadionok maradnak na meg a templomok..
Qqberci
@KisTehen: Bocika! Van ~ 9,5 millió honi magyar. Ebből 1,5 - 2 millió a fityeszes. Számoljál...
nezelodo
A kedves anyukák meg, akik eddig rettegtek a járványtól, hagyják, hogy ez a politikai pedofil végignyalja a mocskos szájával a gyerekeiket! Érthetetlen!
kereső
Ez sokkal jobb!!!, mint orbán. Ránkfér egy szivből jövő röhögés:
www.youtube.com/watch?v=PJc-QRn-jaQ
Nyírfa
@csak úgy...: Van realitása, pontosabban lenne, de itt vannak a NATO-legények, és ekkora kockázatot nem vállal. Meg aztán most nem jönnének a lengyel testvérek sem.
Nyírfa
@kereső: 19.19

A hvg.hun néztem meg, kolosszális! :)))
csak úgy....
@KisTehen: bocim,én szívböl kívánom,hogy jöjjön meg az eszed,ami szinte lehetetlen az orbáni mámorodban! :) nem tudlak és nem is akarlak meggyözni ,te föltehetöleg egy több nemzethi trafikos elmebeteg,vagy a lölö másod titkára...,aki itt ráér! :)
orbán púsztulást hoz rátok ,-remélem nem kaptok idöben észhez de sikerül majd a szoc. segélyt kérvényezned...
Havanagi
Kimentem a wb-be hányni,felfordult a gyomrom.
Málna
@CsipkeRózsa: @nezelodo: Nem puszilgatott, nem nyalt végig egyetlen gyereket sem. Miért hagyjátok, hogy hülyítsenek titeket? Jobban hisztek egy firkásznak, mint a saját szemeteknek?
CsipkeRózsa
@Málna: A kezüket puszilgatja, és még fogdossa is.
Málna
@CsipkeRózsa: Csak megfogta. Nem puszilgatja.
Macskaszem
@Málna: te sem a szemednek hiszel, hanem azt látod amiben hiszel.
CsipkeRózsa
@Málna: Ezen a lapon is megpuszilta, indítsd el a videót, ott látszik, ami az álló képen nem.
L.: fent.
Málna
@CsipkeRózsa: Tényleg előkerestél egy 3 éves cikket?
Málna
@CsipkeRózsa: Nem puszilta meg. Csak imitálta. Nem is tudta volna, a képen látszik, hogy teljesen eltűnik a kislány keze a két tenyere között.
CsipkeRózsa
@Málna: Mindegy, hogy mikori a videó, ebből láthatod, hogy ez Orbánnál gyakori eset. A mai cikk is három éves?
puszt
"nem a mi háborúnk"... mocskos aljas gazember!
Málna
@Macskaszem: Abban hiszek, amit látok. Te is láthatnád a valóságot, ha a gyűlölet nem homályosítaná el a tudatodat.
puszt
Ha annyira fontos neked a gáz... majd választhatod!
Málna
@CsipkeRózsa: 3 évvel ezelőtt fejen puszilt egy gyereket. Tényleg nagyon gyakori...A mai cikkben csak beszélnek róla, de te is láthatod, hogy ez nem igaz.
nemkati
@CsipkeRózsa: ma 18:55
Ezt, ukrán-orosz háború, célzottan mondja így, pont ahogy írod, ezzel jelzi, hogy ő az ukránokat tartja támadónak. Az ilyen pici részletek is pontosan mutatják, miféle ember ez (bocsi, emberek!).

Engem végtelenül undorít a látványa, a hangjától a hideg kiráz, a mondókáján meg vagy nevetek, vagy sírok, de nem a szimpátiám miatt. Az nekem sose volt az irányába.
CsipkeRózsa
@Málna: Rosszul látod, a két videóból kettő az már sok. A többit nem érek rá kikeresni, mert Orbán a legkevésbé sem érdekel, szolgáld ki magad a böngészőből.
Málna
@CsipkeRózsa: Engem nem érdekel, te állítottad, hogy gyakran megesik. Ehhez képest...
CsipkeRózsa
@nemkati: Ezt a sorrendet máskor is így betartja.

A látvány és a hang, na és a hazug szövegek, én rögtön a plafonon vagyok tőle. Többnyire gyorsan lekapcsolom, v. leveszem a hangot, vagy lapozok másik csatornára.
CsipkeRózsa
@Málna: Ehhez képest, rögtön kaptál kettőből kettőt. Érd be vele.
Pipás
@Málna: Ha nem érdekel miért beszélsz róla? :))
Málna
@CsipkeRózsa: Kettőből egyet. Én még jól látok.
Málna
@Pipás: Nem én beszélek róla, hanem CsipkeRózsa.
Pipás
@Málna: Csak valahogy belekeveredtél.
Málna
@Mirabilis: Istenem, hogy tudtok ennyire ostobák lenni?
csak úgy....
@Málna: már megint nincs kundsaftod,- te örömök lánya? :)
namihami
A pedofiltörvény élharcosa!
Ez most tényleg a gyevi bíró esete?
nezelodo
@Málna: hekkerkoma, szürkehályogod átváltott narancshályogra. Minden járványügyi szabályt felrúg ez a politikai pedofil, akárhogy nyafogsz is. Miért nem blokkolod a videót?!
percsi
"Leszögezte ugyanakkor: "azt senki sem kérheti tőlünk, hogy egy olyan háborúba, amihez nincsen közünk, küldjük el a katonáinkat:

Az ott élő magyarok most nem számítanak, csak a szavazatukra van szüksége.
kereső
"Leszögezte ugyanakkor: "azt senki sem kérheti tőlünk, hogy egy olyan háborúba, amihez nincsen közünk, küldjük el a katonáinkat:- mert kérte valaki? Nem. Még az ukrán elnök sem. Egy a fontos ugye orbán -épüljön, szépüljön Hatvanpuszta.
vacsi
Hol az a 8 millió ember, akit kirekesztett?!
Málna
@nezelodo: Milyen járványügyi szabályt rúg fel? Nincsenek már ilyenek, le vagy maradva cseppet...
nezelodo
@Málna: Talán nem, várd ki a végét, attól hogy kijelentették, vége, a vírus köszöni jól van és terjed. Miért is közlik naponta, hogy hányan halnak bele? Még a járvány előtt sem szokott normális ember bemenni egy óvodába se pacsizni a vadidegen gyerekekkel. Próbáld ki, megteheted-e? Úgy zavar el a vezető onnan, hogy na... Ja hát ha nemátalakító műtétre akarod rábeszélni a gyerekeket, az más, előadótermet is adnak hozzá ugye?
Amúgy van véleményem a "felelősen viselkedő" szülőkről is, akik ezt hagyták.
Málna
@nezelodo: Nem azt mondtam, hogy nincs vírus, hanem hogy nincsenek már járványügyi szabályok. Olyanok semmiképp, amit Orbán felrúgott volna. Örülök, hogy felfogtad.
Aki Én
@Málna: Eszmélet, mennyire ostobán véded és magyarázod félre azt az undort, amit a gazdád tesz.
Nyalja, puszilja, kezet, arsot...
Nem qrvára mindegy? Olyan okádék az egész.
És akkor még jössz te is.
Málna
@Aki Én: "Nyalja, puszilja, kezet, arsot..." Miért hazudsz? Szerinted neked hiszek, nem a szememnek? Csak lejáratod magad...
Gyurka80
@Nyírfa: Neked makimajompeti mosolya tetszik?Aki mond valami hülyeséget aztán letagadja!
nezelodo
@Málna: Felfogtam? Látom te nem, mégpedig azt, hogy normális ember ilyet akkor sem tesz, ha se híre se hamva nincs semmilyen járványnak, mert egyszerűen gusztustalan, amúgy meg csak a cukrosbácsiknál szokás. Ha ilyen szándékot láttam volna a gyerekeim körül, megnézhette volna magát, akárki is az, és ugyanúgy tennének az unokáim védelmében a gyerekeim is. Azt pedig minden ködös agyú felfoghatná, hogy a világ már sosem lesz olyan mint a Covid előtt, véget kell vetni a puszizkodós ölelgetős találkozásoknak, ha élni akarunk, és a maszkot se felejtsük. A választás után Orbánnak is eszébe fog jutni megint, (ha még ő lesz az uralkodó), és elrendelteti az "eü. miniszterrel", a Pintérrel.
Aki Én
@Málna: Nem értetted meg amit írtam.
Csak felsoroltam miket írogattatok eddig, min vitatkozol mindenkivel. Belementél a jelentéktelen részletekbe, mert már nem tudsz mit kitalálni, hogy ezt a hányadékot mosdasd.
Azt is leírtam, hogy mindegy minek nevezzük, okádék amit tesz.
Csórikám, kezded érteni?
Málna
@nezelodo: Milyet nem tesz normális ember? Hogy kezet csókol a hölgyeknek? Ősrégi szokás...Komolyan mondom, el van borulva az agyatok...
Málna
@Aki Én: Látod, milyen értetlen vagy? Nem én mentem bele a jelentéktelen részletekbe, hanem ti. Nem én írtam azt a hülyeséget, hogy nyaldossa a gyerekek kezét...
Neked minden okádék, amit Orbán tesz, még akkor is, ha meg sem teszi. Nem vagy hiteles, mérvadó, semmilyen szinten.
Clavigo
@Málna: Győzike belépett a fitymaszba... Egy kis fényt visz közétek...
Málna
@Clavigo: Nálad mondjuk még ő is értelmesebb.
nezelodo
@Málna: Sok ősrégi szokás volt, praktikus okokból szépen átalakultak. Elég őskövület lehetsz ha még a kézcsóknál tartasz, és kicsit sem hallottál a vírusok, baktériumok, gombák és egyéb élősködők világáról. Ilyen alapon elfelejthetjük a WC papírt és újra divatba jöhet, hogy a másik kezünkkel eszünk, és nem azzal amivel a gurigát helyettesítjük.
Ami meg a kézcsókot illeti, sok kultúrában még érinteni sem szabad más asszonyát, nemhogy kezet csókolni neki. Mekkora blama lehetett amikor Indiában a művelt vezérünk erőszakosan meg akarta tenni...
A mai fiatalság még csak meg sem érti és jobb esetbe röhög a kezet csókolgató öregurakon, rosszabb esetben simán lehülyézik amikor ilyent látnak. Ébresztő, a huszonegyedik századot éljük, és nem a huszadik század a vezérnek oly kívánatos közepét.
Aki Én
@Málna: ...és még mindig nem érted.
Mondtak egy véleményt a jelenetről, te meg belemész a mosdatásba, kötözködsz...
A többit mondja el újra?
Így okádék, ahogy van.
Ezt nyilván nem te, lebutított, seggnyaló propagandista fogod elismerni.
Ez így van jól, senki nem vár többet.
Málna
@nezelodo: A kézcsók egy nagyon udvarias, elegáns üdvözlési forma. Bizonyos körökben a mai napig használják - persze nem a prolik, tőlük ez nevetséges lenne. Én megtiszteszteltetésnek veszem, ha így köszönnek.
Egyébként mennyivel veszélyesebb ez vírus szempontjából, mint a kézfogás? Merthogy ugyanaz történik, csak más mozdulatokkal...
Málna
@Aki Én: Olyan dologról mondtak véleményt, ami meg sem történt. És épp te próbálod mosdatni őket...Mindig ezt csinálod. Csak magadat is égeted. Ahogy próbálsz terelni...Nálam ez felesleges próbálkozás, tudhatnád már.:-)
ómió
Efftársiasan most éppen ezt kell ráhazudni?
Aki Én
@Málna: ,,A kézcsók egy nagyon udvarias, elegáns üdvözlési forma. Bizonyos körökben a mai napig használják - persze nem a prolik, tőlük ez nevetséges lenne."

Mint ahogy a proli orbántól nevetséges is. Bizonyos körökben nem szokás, sőt.
De ezt az antidiplomata surmó nem tudja.

,,"Orbán kézcsókja abszurdum" – jelentette ki 2013 októberében Görög Ibolya protkollszakértő, amikor Orbán Viktor Indiában megpróbált kezet csókolni Sonia Gandhinak, az Indiai Nemzeti Kongresszus Párt elnökének, aki ezt határozott mozdulattal utasította el."
Aki Én
@Málna: ...az megtörtént, hogy megint gyerekekkel kampányol.
El a kezekkel a gyerekeinktől!!! Ez megvan???
De, hogy még mindig nem érted mi itt a probléma...
Csórikám, te nagyon oda vagy.
nezelodo
@Málna: Ma 14:10. Örülök, hogy az úri körökhöz sorolod magad, és nem a proli tömeghez tartozónak akarsz látszani, ciki is lenne. Senki nem akarja elvenni a neked tetsző szokásaidat. Pontosan ezért visszatetsző, ha valaki olyan gyakorolja, ezt a szokást, akiről ordít a lumpentempó, még ha maga tagadja is azt. A polgárság köriben a kézcsók mellet nem dívott az asszonyverés, az országházban sem gyalázták a nőket, ahogy manapság, azt csak a zsidótörvények bevezetése után lett szokásává az úri közönségnek az 1930-as években.
Látod amúgy már Orbánra sem figyelsz, pedig tanulhatnál tőle. A virusriadó után leszokott a parolázásról, könyökpacsira váltott.
Attól még fertőződhet az ember, ha a kormánya már nem tartja szükségesnek a védekezés ajánlását. Az is lehet, hogy félreértem az intézkedéseket, világelsőségre vágyik a vezér. Most még csak negyedikek vagyunk az egymillió lakosra eső Covid halálozásban, és ráhajt ezzel az aranyéremre.
Én a magam részéről kerültem minden felesleges érintkezési formát, barátaimat megkértem a távolságtartásra, ha kínai oltóanyaggal vezették meg őket védekezés gyanánt. Sajnos igazam lett. Van olyan családtagom, aki a Covidos "tűzvonalban" kénytelen dolgozni, hát nincsenek illúzióim a politika "szakmai" intézkedései miatt, és mindent megteszek, ha már eddig elkerült a vírus, hogy továbbra is igy legyen.
Málna
@nezelodo: Nem soroltam magam az úri körökhöz. Nem sikerült értelmezni, amit írtam...A többi zagyvaságodra már nem is reagálnék, ha nem bánod...
nezelodo
@Málna: A "zagyvaságaimat", ha nem érted, fuss neki még egyszer, és ha megtennéd, mond el melyik mondatot nem érted, mert zagyvaság, Sajnos nem csak a mostani áltanos iskolás generációnál okoz nehézséget a szövegértés.
Málna
@nezelodo: Tökéletesen értettem minden mondatodat. Csak hülyeségnek, alaptalannak ill. nem ide tartozóznak tartom, amiket írtál. Szövegértésről meg inkább ne beszéljünk...
nezelodo
@Málna: Szóval nem zagyvaság, "de nem ide tartozó, és hülyeség", mint pld. a választópolgárok azon kívánsága, hogy legyen-e mini. elnöki vita, vagy sem... És te döntöd el mi idetartozó és mi nem. Illetékes elvtárs?!
kereső
,,Miközben a falusi orvos egy 75 éves paraszt bácsi sérült kezét varrta össze, gondolta, beszélget egy kicsit az öreggel.
Valahogy Orbán Viktor került szóba.
Az öreg paraszt így szólt: “Tudja doktor úr, a Viktor egy cölöp-teknős.”
Az orvos nem értette a meghatározást, így megkérdezte az öregembert, hogy mit jelent a “cölöp-teknős”.
“Hát… tudja, amikor az ember egy vidéki földúton haladva meglát egy kerítéshez rögzített cölöpöt, melynek
tetején egy teknősbéka egyensúlyoz, az egy cölöp-teknős,” – magyarázta az öreg paraszt.
De mivel látta a doktor arcán, hogy nem érti a dolgot, tovább magyarázott.
“Tudja, doktor úr, a teknős nem került fel oda csak úgy magától, és az egyáltalán nem az ő helye.
Valamint fogalma sincs arról, hogy mit csináljon, amíg ott fenn van, mivel sokkal magasabban van,
mint amit képességei megengednek. És az ember egyébként is elgondolkozik azon,
hogy ki volt az a hülye, aki a teknőst oda feltette.”
Málna
@nezelodo: Tereled az eredeti témát és hülyeségeket beszélsz. Nem tudom, hogy írjam le, hogy megértsd.
namihami
@Nyírfa: március 28., 18:54:
Nekem is pont ez ugrott be. Ugyanezt a kifejezést látni, amikor a török bazárban veszel aranyat. Vagy a kínai piacon a vietnámi gyártók ""eredeti"" termékeit.
Málna
@nezelodo: Már megint miről beszélsz?
nezelodo
@Málna: Azt te pontosan tudod. Ha jobb lennél abban a szakmában nem itt lebzselnél, de te tudod, mi felel meg az egyéniségednek és a hozzáértésednek.
Málna
@nezelodo: Fogalmam sincs. Milyen szakmáról beszélsz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.