Pedig egy hanyag volt alkalmazott miatt küldték ki a téves összegű számlákat két csepeli panelház lakói egy részének. A rezsibitos már Karácsony Gergelyt látja az ármány mögött.

Mint ismert, az RTL Híradó szombaton este számolt be arról, hogy két csepeli panelház lakóinak kellemetlen meglepetése volt, mikor pár napja a postás több mint százezer forintról szóló éves elszámolószámlákat hozott ki nekik (a hírről mi is írtunk) a korábban megszokott pár tízezer forintos összeg helyett.

Németh Szilárd egyből baloldali rezsiellenes összeesküvést orrontott az elrontott csepeli távhő-számlák kapcsán

Fotó: Facebook/Németh Szilárd

A 444 cikke szerint a két érintett ház ügyeit a Kölcsey Lakásfenntartó Szövetkezet látja el, és ott azt mondták a lakóknak, hogy egy volt kollégájuk végezte hanyagul a munkáját, rosszul jelentette be az adatokat, emiatt lettek kiugró összegűek a számlák. Az illetőt azóta elbocsátották, a lépcsőházakba pedig kikerült egy tájékoztató, amely szerint a Főtávnak tévesen lettek megadva információk, és akik a szokottnál magasabb összegű számlákat kapnak, azok jelentkezzenek a lakásszövetkezetnél.

A lakásszövetkezet az RTL Klubbal annyit közölt, kedden mennek egyeztetni a Főtávval, hogy miképpen oldják meg úgy a problémát, hogy a lakókat kár ne érje. A Híradónak megszólaló három nyugdíjas azonban arról beszélt a tévécsatornának, hogy őket úgy tájékoztatták a lakásszövetkezetnél, hogy ezt a magas összeget most be kell fizetniük, de lelakhatják a különbzetet, illetve lehetséges a részletfizetés is. Az egyik nyugíjas nőnek azonban a részletfizetés sem menne, mert hogy 110 ezer forintnyi nyugdíjat kap. 

A 444 cikke szerint ezen előzmények után csapott le vasárnap Németh Szilárd, aki idén is elvesztette egyéniben Csepelen az ellenzéki jelölttel szemben a parlamenti választást, ráadásul már nem a Honvédelmi Minisztérium államtitkára, viszont ki lett nevezve a rezsicsökkentés miniszteri biztosává. 

Németh a cikk szerint a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) emailcíméről küldött egy közleményt, amelyben egyből baloldali rezsiellenes összeesküvést orrontott:

"Megdöbbenve olvastam a sajtóban, hogy Csepelen két panelház lakói is több mint százezer forintos távhő-számlát kaptak. Azt tudtam, hogy a baloldal, köztük a FŐTÁV tulajdonosi joggyakorlója, Karácsony Gergely a kezdetektől folyamatosan fúrja-faragja és megszüntetné a rezsicsökkentést. Viszont azt nem gondoltam, hogy egy ekkora, a csepeli családokat és nyugdíjasokat megkárosító törvénytelenségbe botlok. Ezt azonnal ki kell vizsgálni! Felszólítom Karácsony Gergelyt a jogtalan számlák azonnali stornójára, visszavonására, rendezésére, a rezsicsökkentés maradéktalan végrehajtására és a sértett lakóktól való bocsánatkérésre! Továbbá, vizsgálja ki azt is, hogy a jogsértés előfordulhatott-e más távfűtésű lakóházakban!

Egyúttal arra kérem a Fővárosi Kormányhivatalt, hogy haladéktalanul és teljes körűen vizsgálja meg a Kölcsey Lakásszövetkezet és a FŐTÁV felelősségét a fogyasztóvédelmi szabályok és a rezsicsökkentés megsértésében.

Magyarországon a rezsicsökkentés minden rezsifizető magánszemélynek törvényben biztosított jogon jár, az senki sem sértheti meg büntetlenül!"

- idézi a közleményt a 444.

A közlemény kikerült a rezsibiztos Facebook-oldalára is:

KÖZLEMÉNY Megdöbbenve olvastam a sajtóban, hogy Csepelen két panelház lakói is több, mint százezer forintos...

Közzétette: Németh Szilárd – 2022. június 12., vasárnap

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Dolgozott valaha számítógépen ez "baloldal" fóbiás hapsi? Szerintem fogalma sincs róla. Csak egy billentyűt duplázzon meg véletlenül, és a 10 ezer, már is 100 ezer! Ebben semmi összeesküvés, ez figyelmetlenség egy dolgozó részéről! Oldja meg a FŐTÁV. Stornózza az adott számlákat, és küldje ki a valós csekket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Istenem...aszongya:...ármány! Ezt a szót még nem hallottam politikustól...Rezsiszilárd nem véletlenül tanult, és szerzett népművelő-könyvtár diplomát...a szókincs nagyon fontos.
Nessy
@jesz: Nem lévén népművelő diplomám, röviden: Idióta!
kisfalud
Szegény Szilárd! Nem bírja megemészteni, pedig a Holdról is látszik, hogy mindig elbukja a választást, és ilyesmivel kárpótolja magát. Pedig jobb lenne ha a saját kis homokozójában számolgatná a gépkezelői vizsgákon megvágott dolgozók befizetett vizsga és tanfolyamdíjait, és a vállalkozások által befizetett továbbképzési hozzájárulásának százmillióit, milliárdjait.
Eladott Ország
Te tudod, hogy ebben az arcban mennyi munka van? A magyar reformok működnek!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/27332325_411593619294036_5835721084115731910_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=ZcSYKmwvYekAX_stJ9O&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-Y35hTrgw5JiNV2slMnDiQeBYAFLnLT490IZQPbgOy5Q&oe=62CA3797
Rezsi Szilárd egyszerűen olyan mélységek felé viszi a magyar politikát és a teljes közéletet, hogy Péter Gábor vagy Buci Gyuri (leánykori nevén: Marosán György) mind a 20 ujját (lábujjakkal együtt) megnyalná, ha láthatná az utolsó polihisztor szerepléseit, ennek a vaddisznó baromnak!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/27337360_1916975218618153_6315616609845011258_n.png?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=YbVQQQJucwwAX8MEI4K&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_TZOS8GGykoA1k5e9SWkVOOtazYaqxq5SmyGm8gPSnzg&oe=62CD3FB6
-Te Lajos! Segíccsé má’ Az Arany Jánost unciákban mérik?! - Tudja tököm! Én disznót tartok, azt kilóban, meg mázsában...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/26904521_1913303135652028_3439269071930549574_n.png?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=aGyMT-T3fBoAX8YCVoX&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8Sfvhb5LNc_aL-adi5aewZcurWecmDhvtkUxcKa3v3gg&oe=62CA0F1A
Isten éltesse a magyar 'demagógusokat’. Hát kb ilyen szinten áll...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/285910796_676834543929773_5477217884010258391_n.png?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Hjdsl8tB3TEAX-LimvE&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9liY_vIdRmNtW6RqT-b9aazUEQs5W74bG9rt-oLIsMCA&oe=62ABA36E
Nyírfa
@jesz: 15.36

Azért jó, hogy a szerelem már nem jutott eszébe, mert nem akarnám visszaadni a rizses brokkoli levesemet.
Ha az ő képe jön szembe valahol, mindig az az első gondolatom, hogy milyen förtelmes, áporodott zsírszaga lehet.
Nincs az a desodor, ami egy ekkora, elnehezedett testnek a kipárolgását semlegesíteni tudná. Orbán dettó.
Nyírfa
No, aztán Karácsony ugorjon ám, ha a Sziszi utasítja. :)
Amúgy miből gondolja, hogy ilyen felszólításokra van jogosítványa? Inkább adja vissza Csepelnek, amire jogtalanul, törvénytelenül rátette a ragadós mancsait.
csak úgy....
ez a faxi ebbe fog becsavarodni és a krónikus megfelelési kényszerébe..
Nessy
Dolgozott valaha számítógépen ez "baloldal" fóbiás hapsi? Szerintem fogalma sincs róla. Csak egy billentyűt duplázzon meg véletlenül, és a 10 ezer, már is 100 ezer! Ebben semmi összeesküvés, ez figyelmetlenség egy dolgozó részéről! Oldja meg a FŐTÁV. Stornózza az adott számlákat, és küldje ki a valós csekket.
Nyírfa
@Nessy: 16.34

Jó-jó, de látod te is, hogy ez így túl egyszerű. És így mi lesz az összeesküvéssel?!
Nessy
@Nyírfa: Az emberi hülyeség és a világegyetem határtalan, bár a világegyetemet vitatják.
kereső
Ez hülye! Na, de ha ez igy kormánytag lehet, milyen a többi?
Nessy
@Pegero: "Azt tudtam, hogy a baloldal, köztük a FŐTÁV tulajdonosi joggyakorlója, Karácsony Gergely a kezdetektől folyamatosan fúrja-faragja és megszüntetné a rezsicsökkentést". Az eszébe sem jut a drágának, hogy két ház esetén egy figyelmetlen dolgozó hibájából születtek a hibás számlák! És semmi köze a "baloldalhoz", sem Karácsony Gergelyhez!
Nessy
@Pegero: Ezek szerint a propeller írta Németh Szilárd megjegyzését a TIM címének égisze alatt?
Clavigo
@Pegero: :):):):),,,Ez a Szilus ,,mekkora egy prosztó ..DDDDDDXXXXDD..
vitriol
A duplán bukott rezsiszilárd / parlamenti választáson és honv.államtitkárként is elbukott/, szánalmas igyekezete arra irányult, hogy némi figyelmet harcoljon ki magának, és ezt azzal próbálta elérni, hogy hosszú magyarázkodásába Karácsony nevét is belekeverte minden ok nélkül, majd intézkedésre szólította fel! Bár ezt a trükköt főnökétől leste el, aki gyakran gyurcsányozott, ha gyengülni érezte hatalmát, mégsem lenne eredményes, ha ez a szerencsétlen folyton "karácsonyozna" amikor jobb nem jut eszébe!
namihami
@Nessy: 17.21:. Ne bántsd, szövegértelmezés. Általános 5-6. osztály. De lehet, hogy hiányzott.
namihami
Egyébiránt, ez a Pacalhíró egy imádnivaló figura és főleg változatos. Azt hihetnénk, hogy már nem képes tovább alázni magát, de akkor villan és bizonyít. És, hogy a teljesítmény még látványosabb legyen/lehessen, mindezt önerőből, külső segítség nélkül képes végrehajtani.
Persze, Fidesz-vonalon komoly konkurenciával kénytelen megkűzdeni. Tehát muszáj neki mindent beleadni a jó eredmény és a siker eléréséhez.
Sok az eszkimó...és lám, náluk a fóka is rengeteg.
Nessy
@Pegero: A propeller nagyon sok esetben ennél vadabb, és "gusztustalanabb" hozzászólásokat is leközöl! A Vadhajtások Pesti srácok etc. durbincs által küldött cikkek írói ( ha vállalják a nevüket) sem éppen irodalmi stílusban szoktak írni.Nem kötelező olvasmány egyik cikk sem!
tudode
Azért kapott hideget, meleget a kommentelőktől
.
----- Valamit nagyon csúnyán benézett Németh Szilárd, darabokra cincálták a kommentelők
nyugatifeny.hu/2022/06/12/valamit-csunyan-benezett-nemeth-szilard-darabokra-cincaltak-a-kommentelok
-------------
.
Azt el kell ismerni, hogy a hozzá hasonlóak bírják a gyűrődést, mert lepereg róluk mint falról a borsó!
Istenakinincsen
@Pegero: Nekem más a véleményem! Ha valaki itt prosztó, az szerintem te vagy!
Istenakinincsen
@Pegero: Mi köze ennek a propellerhez?Annyiban igazad van hogy néha R1 és cserélj gatyát...
Nessy
@Pegero: Nincs igazad! Egyik másik hozzászólóz , akit a kihalt utca nevelt, még sokat kell "visszafejlődnöd " ! :-))
gina
Elmebeteg zsiros disznó, mikor hagyják abba a mocskolódást, söpörjenek a saját disznóóluk elött van elég mocsok ott. mindig másra mutogatnak a szemét patkányok !!!
evacica
Na megszólalt a fidesz egyik lángelméjű zsenije! Szilárd nem kéne egy kicsit fogyózni?! Könnyen gutaütést kapsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.