Márki-Zay Péter bejelentette, hogy ismét megválasztották a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökének.

Nagy bejelentést tett Márki-Zay Péter
Kép: Facebook

Ha a poszt teljes mértékben igaz, és egyhangúlag választották újra, az azért meglepő, mert korábban több esetben is felmerült, hogy akár el is veszítheti ezt a választást a másik két jelölt valamelyikével szemben.

Ma egyhangúlag újraválasztott a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökének az Országos Közgyűlésünk. Köszönöm a bizalmat!

– írta a Facebook-oldalán a politikus.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
@Eladott Ország: Elmentek neki otthonról a kebelbarátjával együtt már akkor mikor a szavazók akaratát figyelmen kívül hagyva az előválasztáskor megkötötték az MZP-KG paktumot. Azóta hiteltelen ő is és Karácsony is. Önsorsromboló aki elhiszi a sok badarságot amit összehord.
ómió
És, ugye, a jelszó - csonka hon zombijai egyesüljetek(!) - se változott!?
Eladott Ország
@emerencia: ,ma, 07:08 ♦ Orbán meg csak hátradől a székében és kér egy kávét. Nem is kell neki b*aszogatnia az ellenzéket, b*szogatják azok egymást. Elgondolkodtató, hogy 30 év alatt ilyen "politikusokat" sikerült kitermelnie ennek a szerencsétlen országnak, de a kampánypénzek elszámolásával máig nem sikerült MZP-nek nagy bejelentést tennie.
sgl
Háááát baszod MZP, veled is csak a fidesz erősödik, qrvára el tudsz cseszni dolgokat.
Sámannus
Az a nagy büdös helyzet, hogy egyedül MZP képes bárkivel elfogadható szinten vitatkozni. Az egy más kérdés hogy ki milyen tudatmódosító hatás alatt áll. A jelenlegi pártocskák igen beszűkült értelemmel és kevés akarattal bírnak, és sokkal inkább megvehetőek nála. Talán KG lehetne hasonló karizma, de a politikai kultúra nem ér szintjére, és túl nsokan nézik kívülról a porondot és csak a mézesmadzagon élnek. Nincs vitakultúra a fidesz dogmák meghágására. Péter az egyetlen, aki bárhol állja a kereszttüzet a médiában és a közéletben. Sanyarú sors vár ránk mert sokan csak nagyfaszoskodnak és sumákolnak. Beszólongatnak ide oda, és magukat is leszopják.
KisTehen
akkor már csak abban kell reménykedni, hogy az egyesült ellenzék is újraválassza 2026-ban

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Halálos baleset történt Sülysápnál
Itthon - 2022. September 27., 09:21
Halálos baleset történt Sülysápnál
Halálos baleset történt Békésben
Itthon - 2022. September 27., 07:54
Halálos baleset történt Békésben