Egyetlen magyar kormánytag, így Orbán Viktor miniszterelnök sem utazik el Brüsszelbe, ahol a magyar jogállamiságról készült jelentés vitája zajlik majd az Európai Parlamentben, csütörtökön pedig már szavaznak is róla.

Orbán azért nem megy el Brüsszelbe, mert nem kapott meghívót

Fotó: Facebook

Arról, hogy Orbán nem utazik Brüsszelbe, a Magyar Hang írt az EP Médiaszolgálatától kapott információ alapján, sőt, az információk szerint nemhogy Orbán nem utazik, de egyetlen kormánytag sem lesz jelen, így a vitában nem jelennek meg a magyar érvek kormányoldalról.

Lesz viszont magyar felszólaló, a lap szerint Cseh Katalin (Momentum) és Gyöngyösi Márton (Jobbik) részt vesz a vitában – írja a Telex.

Megkérdeztük Havasi Bertalant, a miniszterelnök szóvivőjét, hogy Orbán (illetve a többi kormánytag) miért hagyja ki a vitát. Havasitól azt a választ kaptuk, hogy

„Azért, mert nem érkezett meghívó.”

Címlapkép: Facebook

Forrás: Telex

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Meghívó nélkül nem lehet odamenni? Na ne röhögtessenek már ...!!
Ezek hülyének néznek már megint mindenkit!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@jesz: ma, 11:45 ♣ Az Európai Unió (EU) 27 tagállamból áll, és a közösségnek, vanak közös alapelvei, nem úgy, mint a bűnöző, többgenerációs román cigánynak ( migráns), aki az asztal közepére szarik, nem tud késsel, villával enni, és nem ismeri a szalvétát sem, összetéveszti a terítővel...
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/09/Eu_map_new.png
lampa laz
Mit is tudna mondani a sok lopásra, h ott sem vótam?
namihami
Ez úgy van Viktor, hogy az ilyeneket általában nem szeretik, ezért nem is szokták meghívni jobb körökbe.
Neked marad a francia, az olasz, a horvát szélsőjobb ""társasága"". Passzol is...
nezelodo
@KisTehen: Ugyan már, ne tegyél úgy mintha a békemenet spontán jött volna össze. Nálunk volt szerencsém látni, hogy miként terelik a fideszes önkormányzat dolgozóit kora reggel a buszokra. Na, próbált volna valamelyik kibújni a részvétel alól. A Dél alföldön élő rokonok elmondták, hatezer Ft-ot és ingyen buszt kaptak plusz egyen nejlontáskában a napi ellátmányt. Mentek a pénzért hazaszeretők, (volt rá pénze az adófizetőknek), úgysem mozdultak ki az öregasszonyok már negyven éve a falujukból. Az állampárt azóta is küldözgeti nekik a csekket, hogy hálálják meg az utaztatást, pedig már régen meghaltak.
ómió
Egyébként is, az efftársak mások háta mögött hazudozva, "ítélkezve" az "igaziak"!
Jozefina
Remélhetőleg messzire fog hallani az EU álláspontja és azt Magyarországon is meghallja majd Orbán!!! Kár is lenne a magyar adófizetők pénzét feleslegesen elutazgatni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.