Dobrev még pénteken jelentette be, hogy árnyékkormányt alakít, amivel kapcsolatban vasárnap aztán úgy nyilatkozott, hogy a kabinet tagjai egytől egyig politikusok lesznek, mert önmagában az is egy szakmának számít, ha valaki politizál.

Reszkethet a Fidesz? Dobrev Klára bemutatta árnyékkormányát
Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) miniszterelnök-jelöltje beszédet mond a DK XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én. MTI/Mohai Balázs

A tagokat a Magyar Hang cikkéből ismerhette meg először a nagyközönség. Az árnyékkormány tagjai a következők:

Molnár Csaba lesz a kancellária miniszter

Bodnár Zoltán a pénzügyminiszter,

Rónai Sándor a külügyminiszter,

Arató Gergely a kormányprogramért felelős miniszter,

Mustó Géza a belügyminiszter,

Kordás László a bér- és munkaügyi miniszter,

Gy. Németh Erzsébet a szociális és nyugdíjügyi tárcavezető,

Komáromi Zoltán az egészségügyi, Varju László az energia- és rezsiügyi,

Dávid Ferenc a gazdasági miniszter,

Vadai Ágnes a honvédelmi miniszter,

Oláh Lajos a környezetvédelmi és klímaügyi miniszter,

Benedek Szilveszte a mezőgazdasági,

Barkóczi Balázs az oktatási miniszter,

Szaniszló Sándor XVIII. kerületi polgármester az önkormányzati

A vidéki önkormányzatokért felelős főtanácsadó: Szitka Péterkazincbarcikai polgármester

A Magyar Hang írása szerint Bodnár Zoltán az egyetlen olyan tagja az árnyékkormánynak, aki nem választott képviselő.

Dobrev azt mondta, Magyarországon olyan megélhetési válság van, amit az emberek évtizedek óta nem tapasztaltak, és ez még csak a kezdet. A politikus szerint ide vezetett az előző 12 év felelőtlen, hozzá nem értő kormányzása.

Ezért Orbán Viktornak és kormányának buknia kell

– jelentette ki.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Bodnar az egyik legjobb penzugyi szakember. O rendbe tudna tenni a csod szelen tancolo orszagot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Bodnar az egyik legjobb penzugyi szakember. O rendbe tudna tenni a csod szelen tancolo orszagot.
amortizáltok
Ne kimélj senkit és semmit tedd mert rendnek jognak kötelességtudatnak lenni kell !!!
és mindezek mellett élni is nem olyan OCSMÁNY módon mint azt orbán tette csak ők a többi nem számit na START .
135.bátor
"A komikus hiba, a képzavar, az össze nem illő elemek, ellentétes esztétikai minőségek társultsága a komikum tiszta formáiban feloldódik, míg a groteszkben ez a hiba nemcsak központi erejű, hanem feloldatlan és feloldhatatlan marad, időtlenné emelődik, s bizarrságának megfelelő világszemléletet fejez ki. A groteszk világa zárt, egyformán lehetséges benne a reális és irreális, a komikum és tragikum, a fenségesség és alantasság, a valóság és a fantasztikum. Művelői gyakran ábrázolnak visszataszító, undorító elemeket, torz, rút, borzongató dolgokat. Gyakori kiváltója az elidegenedettség, a szorongás."
human
Ok, próbálkozzatok Klára. Azért szólok, hogy az előválasztáson az ellenzéki szavazók többsége nem rád szavazott. Ennek pedig üzenet értéke van.
zenebohóc
@human: 100 pont! Viszont, akik adott körzetben akkor nyertek, egy sem lett elindítva április 3-án! Vajon miért???
amortizáltok
lehet sokmindent irni kiabálni mondani de A RABLÁSOKNAK és a mindent lenyulásoknak véget kell vetni éspedig bármi áron mert mindegy, hogy éhesen vagy hülyén halunk me, de ez igy orbániai kabaré amit itthon és az EUBAN produkál és Provokál.magár a vessen ? MI IS ÉLNI akarunk nem csak a Sleppje
kulabombaafityiszre
@human: ma, 11:31
Jött mzp,aztán akkorát bukott hogy a fidesznek majdnem 4/5-e lett.
Mzp meg nem csinálhat most semmit ,mert a pénzzel kicsit nehezen megy ez elszámolás.
human
@sgl: Nekem Bodnár Zoltán tűnt fel kapásból. Néztem pár interjút vele és sok más közgazdásszal szintén. Bodnár pusztán mantrázott, felmondta az alap kötelező szöveget. Sokkal felkészültebbnek tartom ezen a területen például Bod Péter Ákost, aki mond is valamit nem csak beszél.
human
@kulabombaafityiszre: Bár átlátnánk egy párhuzamos univerzumban, ahol meg a Klára bukott és ő van hibáztatva. Azt kell megérteni, hogy nem demokratikus rendszert nem lehet demokratikus módon megbuktatni.Lehet tüntetni, sőt kell is, de senki nem gondolhatja, hogy ettől a közmédia ismét a közt fogja szolgálni vagy az ügyészség majd újra előveszi Tibocz LED lámpás ügyeit. Persze ehhez kell egy nép is aminek a fele elhiszi, hogy az ellenzék átműttetén a gyerekeit.
verőce21
Van egy diszkrét bája ennek a bukott társulatnak a bemutatásában, hogy már egybe is esik egy nagy temetési szertartással...! :)
szegfue
Lehet utálni és fikázni Dobrev Klárát... De mennyivel jobb, hogy O.V. "nagy bejelentése" csak annyi "...mindent megteszünk, hogy kezeljük az európai energiaválság következményeit..." és? hogyan tovább?! Ez baromi kevés! Pl. az önkormányzatok közbeszerzéseire nincs jelentkezés az energiaszolgáltatók részéről, de ha van, az a 10x árral kalkulál. Szóval nagy a baj! Persze Dobrev és O.V. igéretei között az a nagy különbség, hogy Dobrev kezében nincs hatalom, nincs pénz sem, tehát a felelősen igérgető O.V.
rokker33
Gyurcsótányné Klári! A nép nem kér a kamukormányotokból és a tyúktolvaj csürhéből se!A vasárnapi időközi választáson is szétverték az indított embert,szóval nem lesz bukás Orbán marad a helyén az ellenségi összefosás meg megy a süllyesztőbe! Legalábbis eddig ez történik!
rokker33
A vidéki önkormányzatokért felelős főtanácsadó: Szitka Péter kazincbarcikai polgármester@##### NO KOMMENT! Személyesen ismerem Kazincbarcika polgármesterét ! :D hát a kolor barcika egy rakás trágya sok sok 100 millió forintot elemésztő beruházás falfestés az van meg gumiból készült bika szobor, de semmi haszna! A külvárost meg szemét borítja a BorsodChem ontja magából a mérget...hahaha marha jó csapat :)
vacsi
@Yoda69: Mint ahogy Bajnai?! Pedig állítólag ő is jó szakember volt...
jesz
hmm...már csak az a kérdés, Orbán mennyit igért a fejenkénti levadászásért?

Mert le fogják őket, az biztos.
Béla333
"a kabinet tagjai egytől egyig politikusok lesznek"

Ennyit a szakértői kormányról...
Peller Anikó
És melyik fogja elszámoltatni a bagazsét?

Ki lesz az igazságügyminiszter? Varga? Rogán? Polt? Vagy Orbán?
NKF
Máris reszket a FIDESZ! Igaz már 12 éve! Egyfolytában.
117
@NKF: És tényleg, mert tudják, hogy bűnösök.
Szevasztok
Aki sötét az nem tünik fel az árnyékban.
117
@Szevasztok: Magyarország árnyékormánya eddig a Fidesz volt egyedül - árnyéka önmagának és árnyéka egy jól működő kormánynak.
Yoda69
@vacsi: Miert, nem volt az?
Meg orban is elismerte a valsag kezeleset, az pedig az elmult 50 ev legnagyobb gazdasagi valsaga volt. Bajnai prosperalo gazdasagot adott at orbannak 260 forintos Euroval. Es a demokraciaban elismertek az orszagot, amelyet az Unioban tiszteletben tartottak. Akkor meg buszken lehetett magyarnak lenni.
Na most hasonlitsd ezt ossze azzal ami ma van.
human
@NKF: Azért a választások előtt Orbán Ráhel és családja inkább elhúztak Spanyolva, ott is a bűnöző negyedbe. Biztos ami biztos.
fergeteg
Ezektől egy Békemeneten 1 m vastag hányadék lesz.
Kitartás ! Magyarok !
Sziszifusz
@fergeteg: 13:53

Hiányos, illetve téves az utolsó megszólalásod.

A " Kitartás ! Magyarok ! " valamikor úgy hangzott, hogy: " Kitartás, éljen Szálasi ! "
A köszöntést aktualizálhatnád : " Kitartás éljen Orsós Viktor ! " formában.
fergeteg
Jól van Feri ! Sokat segítettél a kormányoddal.
Németh István
Lényeges be bizonyították, mint ahogy mondotta volt a libásoknak a balfasz bajnai > nem értetünk hozzá csak hogy a hülyéje nem tette hozzá, hogy semmihez sem! Ez a remek árnyékban pontosabban - a setétben - reménykedő seggfej hazaáruló, tolvaj aspiráns csapat azt folytatná csak aktívabban - mert van mit eladni elherdálni - ahol 2010-ben kénytelenek voltak abba hagyni!
Mocskos szar tolvajok bizonyított tény >> emelnék az árakat minden téren > törölnék a rezsi-csökkentést ezt hangoztatják is, mehetnénk tanulni a németektől öntisztulást, stb. törölnék az adókedvezményeket, a szociális kedvezményeket eladnák az egészségügyet, stb.
szóval az árnyékból jövel a setétség! Ez kell a balliberális, kommunista csökevény tolvaj szar rabló apró-szarból kinőtt moslék csapatnak!!
amaramaistanna
Jót röhög a Fidesz, lehet tovább Gyurcsányozni. Azt hittem Dobrev értelmesebb mint a politikából kivénhedt Fletó. De nem, tovább játszanak a Fidesz kottájából. A DK ezzel, a mi vagyunk az ellenzék kiírta magát végleg. Nem kell egy újabb "pártállam".
ómió
A bolsi dilettantizmustól, homofóbiától? Attól mindenki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.