Márki-Zay Péter közösségi oldalán írt arról, hogy a miniszterelnök szerint lesz pénz a nyugdíjak inflációkövető emelésére.

Erre kéri a kormányt Márki-Zay Péter
Fotó: Márki-Zay Péter, az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje sajtótájékoztatót tart, miután leadta szavazatát az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson a Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskolában kialakított szavazókörben 2022. április 3-án. MTI/Rosta Tibor

Tehát nem érdemi nyugdíjemelésről van szó, csak a vásárlóértékét próbálják megtartani a korábbi nyugdíjaknak

- vont következtetés Márki-Zay.

Arról azonban nem nyilatkozott a miniszterelnök, hogy az idős korosztálynak miből kell majd kigazdálkodnia a több, mint 30 %-os – egyes termékek esetében pedig 50-60 %-os – élelmiszer-áremelkedést, vagy miként fogják tudni kifizetni a rezsicsökkentés megszüntetése következtében az egekbe szökő számláikat

- tette hozzá.

Mint írta, korábban javaslatot tett arra, hogy "a rezsicsökkentés megszüntetése miatt befolyó extra 130 milliárd forintos bevételből hozzon létre rezsitámogatási alapot a kormány, amiből a kiskeresetűeket lehetne megsegíteni".

Kiemelte, továbbra is azt kéri a kormánytól, hogy "igyekezzen jobban odafigyelni azokra, akiket az elmúlt hónapokban hozott intézkedéseivel kilátástalan helyzetbe sodortak és a nemzeti álkonzultációjukra fordított milliárdokat inkább ezen emberek megsegítésére fordítsák".

Forrás: Facebook

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Al X
MZP nem tudja elfogadni, hogy ő egy bukott politikus.
T-Boly
@Al X: Tetszik ,hogy ennyire elvakult hülye vagy.! Ne vegyél be gyógyszert,inkább valami lófaszt ! Mert megérdemled.
kulabombaafityiszre
@Al X: ma, 16:41
Mzp már egy jó kis zsiros eu-s képviselőségre pályázik,mert itthon leszerepelt,karácsonnyal egyetemben.
namihami
...--fordult kéréssel M-ZP a főnökéhez.
A mór (miután megtette kötelességét), elvégezvén az Orbán által rábízott feladatot (az ellenzéki összefogás szétverését), most benyújtja a számlát.
Szegény hülye, majd ő is rájön, hogy az árulót ugyan felhasználják, de nem becsülik semmire. És, ha már nem kell, mehet a levesbe.
És ez orbáni szinten---pláne...
Al X
@T-Boly: Korábban kifejtetted a véleményedet egy hasonló helyzetben:
propeller.hu/itthon/3862680-marki-zay-peter-felszolitotta-ellenzeki-partokat-hogy-bojkottaljak?all#c3465749
Én most kifejtem a magamét bővebben. Egyetértek azzal, amit MZP ebben a cikkben mond, csak súlytalannak tartom. Szerintem a NEResztények MZP-t a baloldalhoz sorolják. A baloldaliak FIDESZ ügynöknek tartják. Tehát nincs tér a magyar politikában amit MZP elfoglalhatna, vagy ahova visszakapaszkodhatna (de nagyon igyekszik). Hatás: olyan, mintha meg sem szólalt volna!
ómió
Maki efftárs csak nem "kikelt" a saját "szent piaci árai" ellen!? Hát, efftársi ez!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.