Pont a legjobbkor jött egy kis napelem-mutyi.

Hadházy Ákos leleplezte a „kontár tolvajkormány legújabb sunyi húzását”Hadházy Ákos/Facebook

Hadházy Ákos jó oknyomozó újságíróként a szombatot egy homályos ügylet felgöngyölítésével indította. A független politikus Kaposvárra ment, ahol egy óriás „kínai erőműparkot” vizsgált meg.

A kontár tolvajkormány legújabb sunyi húzása: ezután nem veszik át a napelemmel megtermelt áramot a lakosságtól, vagy ha megveszik, nem fizetnek érte. Ezután a nem azonnal felhasznált áram csak akkumlátorral lesz tárolható, ami rongyos egy-két millióval megdobja az árát

– kezdi a bejegyzést. Ezután kritizálja a kormány legutóbbi lépését, amivel szigorítják a napelemek telepítését.

Furcsa, pont egy éve adta át Palkovics a kínaiak kaposvári, 220 hektáros (!!) napelemparkját. Még azzal is dicsekedtek, hogy 30 ezer háztartás energiaigényét fedezi majd a 220 hektár TERMŐFÖLDRE (nem háztetőre) telepített erőmű

Nem tudom, hogy a nehezen átlátható kínai érdekeltségű céghálózat kapott-e magyar pénzügyi támogatást is, de az biztos, hogy a mostani intézkedés szerint 30 ezer magyar család elől vette el a napelemes áram eladásának a lehetőségét. Most pedig a kínaiak hülyére keresik magukat a sokszorosára emelkedett áramáron

– összegez.

Arra hivatkoznak amúgy, hogy az elmúlt évtizedben nem költöttek a hálózat fejlesztésére és így a hálózat nem alkalmas már több erőmű befogadására. A kontár tolvajkormány ezek szerint csak a lopáson gondolkodott, nem a jövőn

– vonja le a következtetéseket. A bejegyzés végén azért megjegyzi, hogy Orbánék hatvanpusztai luxusbirtoka már megkapta a napelempark-telepítéséhez szükséges engedélyt, így nekik nem lesz gondjuk. 

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
David
Elképesztő hogy hagyják ezt a velejéig romlott és korrupt hatsz@rházyt müködni. Én a parlamentben sem engedném be, menjen vissza az állatkertbe bohócnak.
Giovanni Alba
@David: ma, 09:48
A kijelentéseit tudod valamivel cáfolni, vagy csak a köpködésre futja?
Apfelbaum
Fél Budapest lángokban állna ha orsós az ellenzéki térfelen lenne,de ami undorító, hogy hetente derülnek ki egyre nagyobb szarságok...
-mit szól hozzá Juci néni,hogy a kormány nem altató gépeket vásárolt és a világ piaci ártól 40 % többet fizet a gázért.!??
Juci néni: Jaj kedveském,mi itten vidéken nem foglalkozunk ilyenekkel,ha Gyurcsány lenne akkor még több lenne az biztos..de nézze meg,hogy nem jönnek a migráncsok se és eltörölték a vizitdíjat is!!!
Juci néni 82.éves, Nyárlőrinc és elkötelezett fidesz szavazó
ómió
Most, akkor, efftársilag a brutális rendszerhasználati díj, vagy a brüsszeli efftársaik által az egekbe "bojkottált" áramár az inkáb a "Zorbánra" hazudható kategória? Hullaházy efftárs tippként melyiket hazudná?
Macskaszem
@Shikari: 9:45 Nem nevezném semminek, hogy a Csutkány 30 ezer magyar család elől vette el a napelemes áram eladásának a lehetőségét. Most pedig a kínaiak hülyére keresik magukat a sokszorosára emelkedett áramáron. Netto hazaárulás.
kereső
Ákos! Ez is megérne egy "misét"- ha jól rémlik, polat állami támogatást is kapott a napelem parkjai megépitésére. És a családjával együtt magyar állampolgársáágot.
www.napi.hu/magyar-vallalatok/adnan-polat-rahimkulov-timur-ruszlan-naperomu-ceg.737113.html
kereső
"Napelem biznisz"- kiani, török és orosz elvtársaknak, a magyar családok meg törüljék szemüket-szájukat, hogy beruháztak gyakorlatilag a semmiért. Miközben mészárosé lett az E.On . vezeték hálózata- rendszerhasználati dijjal megspékelve. Ügyes- itt minden qrva törvényes, miközben kifosszák a lakosságot, hogy a maffia tagok nagyon jól járjanak.És még csak nem is magyarok.
Feró25
Amúgy azt bírom az orbán fanok jobban tudják külföldön, hogy élnek az emberek és mi van mint az ott élők.
Jozefina
Kínai, orosz beruházás szabad utat és támogatást kap orbántól, a magyar adófizetők pénzéből mindenféle konzultáció nélkül!!!?? Külföldön (nyugat) járva feltűnő, hogy a háztetőket sok-sok helyen borítja napelem. A napelemek által termelt többlet áramot egy mérőóra segítségével a hálózatba táplálják és ezért fizetnek is!!!?? Hát ez nálunk az orbán éra alatt aligha várható!!!??
Aki Én
@Shikari: @David: ok, az látszik, hogy buták vagytok mint a föld, és nem értitek ezt a történetet sem. Így nyilván cáfolni sem tudjátok, ahogy nég soha semmit.
De miért veritek ezt nagydobra?
Pálinkás Pál
a hatvanpuszta csodálatos gyermeküdülő lesz, fejlessze csak orbán...
jesz
..."a hálózat nem alkalmas már több erőmű befogadására."...

Na ez az ami nem igaz.

A magyar utcai hálózat igenis képes befogadni a házi napelemek termelését...(ami egyébként lepkefing méretű)
CsipkeRózsa
@Pálinkás Pál: 12:30

Orbán a mi pénzünkből fejleszt, ezért is jár vissza a hatvanpusztai kisváros.
Apfelbaum
Omio,sikari,kisboci
Mi a kurva anyátokért nem takarodtok a 55 IQ társaitokhoz,ott megértenek benneteket és ki tudjátok verni egy orsóst ábrázoló képre a kis 7.5 centis pöcsötöket
Törölt Nick
@Maccska: Hülye vagy bazmeg, a háztetőn levő napelem annak gazdaságos, akié a ház. Illetve innentől már nem lesz az, a főgeci gondoskodott róla. Orbán Lölőnek kell perkálni az áramért, ha raksz fel napelemet, ha nem. Magyarán nem tiltják meg a telepítést, csak gondoskodnak róla, hogy ne érje meg. Így szűnt meg a szélerőmű telepítés is.
Istenakinincsen
@Maccska: ma, 14:32 Kinek gazdaságos a napelem park szerinted? Annak akinek van egy villanyórája és piaci árat fizet azért amit ingyen ad a nap? Az hogy a hálózat nem bír el több napelemes háztartást az egy ordas hazugság! Senki sem fogyaszt többet azért mert napelem van a háztetőn vagy nincs. Akinek van azoknak a többlete a szomszédjaik villanyóráit forgatja akiknek nincs napelemük a háztetőn! Nincs más mód pillanatnyilag a "visszatáplálásra"! Ez egy szigorúan kontrollált óriási üzlet, ami elérte azt a szintet hogy már nem érné meg több háztartást bevonni.
Gondolj csak bele, hogy ha mindenkinek lenne a házán napelem?? Visszatáplálási/tárolási lehetőség nincs, a szomszéd óráját nem forgatja...így bevétel sincs az ingyen áramból, a hálózatot így értelemszerűen nem is terheli csak este ahogy eddig is volt napelemek nélkül.
ómió
@Apfelbaum: Mert az ilyen elhülyített bolsi tetvek - mint te is - kreténsége, a kurva anyjukat, időnként jobb, mint a stand up!
T-Boly
@David: Merthogy megüresedett a helyed az állatkertben?
Te baromállatidiótaszarháziszemét !
Több emberség van Hadházinak a kisujjába,mint,mint az egész mocsok fideszben törpéstől együtt !!!
T-Boly
@m73: a söpredék ómió idegbe jött,mert nem találja az MSZMP -s pártkönyvét.
Kellene,mert ha bukik a fidesz akkor újra komcsi lesz !
orsos vendel
Akos !!! Imadom a cikkeidet !!! Szeretnek kerni egy kis szivesseget !!! Lehet ??? Merd le hany fok van a a Karmalitanba es a Parlamentbe...Köszi !!! Udv Peter
Yoda69
@orsos vendel: Nem kell lemerni, mert egyertelmu hogy orban rezidenciaira nem vonatkozik a 18 fok, mint ahogy az MNB-re se. De szerintem egy NER intezmenyben sem lesz 18 fok telen, hanem attol joval tobb.
Ezek a tetvek lepten nyomon atbasszak a magyar a népet, ez sem lesz kivetel.
Dr. Proktor
Gondolom Paks2 be fog férni a hálózatba, a maga 1200 megawattjával...
Hazug 1 kurmány!
fergeteg
Amíg tökön nem rúgják egy tanya mellett az út szélen azt a senkiházi szarjankót.
fergeteg
@Dr. Proktor: Hülyegyerek ! Dolgozzál baszd meg ne itt léhűtősködj majomparádé.
T-Boly
@ómió: mi a f@szt reklámozod itt a vén fogatlan lépcsőházi qrvát,,a mutterodat ?
He ?
Yoda69
@fergeteg: Ami azt illeti te sem vagy a munka hőse. Itt lóbálod a faszod 24/7-ben

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.