Beismerte a Pesti Srácok főszerkesztője, hogy a Georg Spöttle-féle videóban valótlanság szerepelt, és bocsánatot kért a tévedésért. 

A Fideszhez közel álló „biztonságpolitikai szakértő”, Georg Spöttle egy hat évvel ezelőtti, a szíriai Aleppóban készült felvételről állította azt, hogy azon az ukrán hadsereg kazettás bombázása látható a Donbaszban. Ezzel szemben a 2016-os felvételen látható bombázást valószínűleg oroszok követték el, amikor katonailag beavatkoztak a szíriai polgárháborúba, és segítettek hatalmon tartani Bassár el-Aszad elnököt.

Beismerte tévedését a Pesti Srácok főszerkesztője

Georg Spöttle. Fotó: YouTube

Tompos Márton, a Momentum országgyűlési képviselője hírhamisítás miatt fel is jelentette Spöttlét. Csütörtökön Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője „Természetesen nem orosz-, hanem magyarpárti a PestiSrácok.hu és ha hibázunk, elnézést kérünk” című írásában elnézést kért, azt viszont tagadta, hogy Putyinnak szurkolnának, és szimpla tévedésként írta le a történteket.

A főszerkesztő bocsánatkérésben ezt írta:

„Georg Spöttle közlése szerint a videórészlettel csak a kazettás bomba működését próbálta illusztrálni, a kifogásolt megfogalmazás pedig a következő, a donbaszi pusztítást ábrázoló vágóképre vonatkozik, ám az adásból mindez mégis úgy tűnik, mintha az aleppói videót nevezné kollégánk ukrajnainak. A gondatlan szerkesztéséért elnézést kérünk.”

Forrás: Telex.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A szándék és a videó alatti hangsúlyos szöveg félreérthetetlen.
Ez bizony egy ordas nagy hazugság ezektől a fideszesektől.
Csak hát hamarabb belebuktak, mint remélték.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
drrotf
Azt is mondta ez a szín tiszta magyar nevű "szakértő"hogy "Bocsánat, !Mindenkit félrevezettem!Nem én akartam , a helyzet ezt indokolta!Különben nem biztos hogy lenne állásom ennél a sz.lappnál!"
Qqberci
Lehazudnám néked a csillagokat is az égről...
Aki Én
A szándék és a videó alatti hangsúlyos szöveg félreérthetetlen.
Ez bizony egy ordas nagy hazugság ezektől a fideszesektől.
Csak hát hamarabb belebuktak, mint remélték.
human
Nem tehet róla szegény. Moszkvából ezt a videót küldték neki Putyinék.
namihami
Ukránok, oroszok és bombázás.
A háromból kettő mégiscsak igaz volt.
Hogy nem ott, nem akkor és nem azok? Hát istenem, háromból kettő bejött. Az már, ugyebár, mégiscsak 66,7%. Fideszvonalon nyerő 2/3. (és ez, legalább, most véletlenül igaz is)
Peller Anikó
Tééveedééés? Aljas hazugságáradat ez kérem.

Jajj pardon, dehogyis kérem.
terlasz
A működük mindennapjait bocsánatkéréssel kezdhetnék.
ómió
Beismerte tévedését? Akkor, tuti nem efftárs!
Aki Én
@ómió: Hazudott, majd gyorsan belebukott.
Ezt kell most tévedésnek hazudnod, te buta suttyó?
Hogy mivel nem hülyíted magad, te elmebeteg bolsi-csicska.
ómió
@Aki Én: Na! Ott a bolsi elmeosztályon, ahol vagy, nem csak Giovanni Alba efftársad képtelen a tévedni és a hazudni szó megkülönböztetésére, hanem te is!? Kulminál az agybajod? Ehelyett megint a tetves bolsiságodat hazudnád a másikra? Sürgesd meg magadnak a kutyaagyat!
Aki Én
@ómió: ...Kancsi Marcsi is véletlen mondta amit mondott, meg ez az alak is?
Te hülyébb vagy, mint gondoltam. Pedig baszki hidd el, kibaszott hülyének néztelek eddig is. Hogy a faszba tudtad saját magad megugrani?
Te hiszel abban, hogy ezekkel az elmebajos megnyilvánulásaiddal bárkit meggyőzöl?
Már magadat sem értékeled sokra, ha ennyit hazudozol magadnak is.
Vagy te tényleg hiszel ezekben a butaságokban?
Te egy pszichodoki csemegéje lennél. Ritka nagy balfasz vagy.
ómió
@Aki Én:Szóval, a tévedni és a hazudni szavak megkülönböztethetőségének hiánya ott az elmeosztályon nálad is gyógyíthatatlan, bolsiék fajkreténje!? Eszerint, nálatok, bolsiknál ez sokak esetében van így! Talán, mert ez utóbbi "bűvöletében" éltek és az előbbit szinte lehetetlen elképzelnetek? Mindig is mondtam, a saját bolsi miliőtök, ha belekerültök, csak még tovább butít benneteket! És íme, ezt most bizonyítod is! A pszichodokid is tehetetlen veled?
teuton
@ómió: Analfabeta! Tudod, mi a különbseg a tevedes es a hazugsag között? Aki hazudik, az tudatosan teszi! Egy 6 evvel ezelötti video bizonyara nem 2022es felirattal került az archivumba! Azonkivül az is ismert, hogy a törveny nem ismerete nem mentesit a büntetes alol. Tehat ha valaki analfabeta es nem tud olvasni, attol meg hülye, söt büntethetö is!
teuton
@ómió: Es meg 1 pelda olvasni tudoknak, nem analfabetaknak. nem ez az elsö ilyen eset, nehany eve a közmedia egy regi kairoi tüntetes kepeit "adta el", mint kölni szilveszteri migranstamadast. Es az is ugye csak "tevedes", ha egy allamtitkar azt hazudja, hogy a katasok 300 milliard adot csaltak el, holott a hivatalos penzügyi statisztika mast mond... Hat istenem, az analfabetak nem tudnak olvasni, az allamtitkarok meg nem ismerik a szamokat...
ómió
@teuton: Tudjuk! A mocsokbolsi fajtátok mindig meghazudja nekünk a saját "tévedhetetlenségét" (ez érthető is, hiszen ők "csak" elhazudni meg "elkúrni" szokták, ha éppen nem lopják szét - méghozzá a "nép" zsebére!), így, aztán, másoktól is ezt várja! De csak cifrázd tovább, ha úgy az "efftársi"! Mellesleg, az a "hazudtunk reggel, éjel meg este", efftársilag sehonnét se ismerős!? A múltat már "végképp eltöröltétek"? Úgy "könnyű", ám!
Aki Én
@ómió: miért hazudozol állandóan, te elmebeteg bolsevik tetű?
ómió
@Aki Én: Már megint az elmebeteg bolsevik tetü önmagadat hazudnád rám, bolsiék vezérgyagyása!? Súlyosbodott az állapotod ott az elmeosztály bolsevik tagozatán!? Sürgesd meg magadnak a donor kutyaagyat, hogy legalább a magadéit, a tetvesbolsikat felismerd!
Aki Én
@ómió: miért hazudozol állandóan, te elmebeteg bolsevik tetű?
kereső
Ez is fideSS "újbeszél" nyelve? Egy otromba hazugságra azt kell ezután mondani, hogy "tévedés"?? Ezzel védekezik ez a tórger ? Még sajtómunkásnak sem mondanám. A " Pesti Srácok" meg, forognak a sirjukban.
ómió
@Aki Én: Még mindig a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómájának egyik rohama gyötör téged ott az elmeosztályon, bolsiék fajkreténje!? Ilyen sokat kell várnod a kutyaagyra, amivel legalább a magadéit felismerhetnéd?!
Aki Én
@ómió: Még mindig a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómájának egyik rohama gyötör téged ott az elmeosztályon, bolsiék fajkreténje!?
Ne hazudozz elmebeteg bolsi!!!
ómió
@Aki Én: Nem elég a tetves bolsiságodat másrahazudni próbálgatnod, még a szöveglopást is megkezdted, bolsiék kotorék elmebetege!? Megtagadták az ápolóid a szedálásodat? Azért az ilyen mocskaid közzététele előtt, ugye - már csak a "bolsi hitelességed" kedvéért is - a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat el szoktad énekelni!? Ki ne hagyd, ám, ezt ezután se!
Aki Én
@ómió: Még mindig a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómájának egyik rohama gyötör téged ott az elmeosztályon, bolsiék fajkreténje!?
Ne hazudozz elmebeteg bolsi!!!
Jozefina
Magyarán hazudott és félrebeszélt, min a "skacoktól" megszoktuk már!!??
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars, ki hazudik? Esetleg olvass utana -bocs, nem tudsz, mert analfabeta vagy-, hogy a kormany altal közpenzböl kitömött szennymedia hany kerteritesi pert veszt evente ellenzekiekkel szemben! Mivel analfabeta vagy, elarulom, evente kb. 900at! Na akkor szamoldd ki, ez mennyibe kerül: karterites +ügyvedi költsegek +perköltseg! Mindez közpenzböl!!! Ja, mivel analfabeta vagy, szo,olni sem tudsz...
ómió
@teuton: Még mindig nem ismered fel az analfabéta fajkretén náci efftársaidat se!? Sürgesd már meg magadnak a donor kutyaagyat ott az elmeosztályon - az képes az övéi felismerésére! És látod: "jó efftársaitok" ülnek a "független bíróságokon"! Pressman efftársatok is a minap "érzékenyített" kettőt közülük!
teuton
@ómió: Analfabet fajkreten naci efftars, a most bemasolt böffenesed mar szoszerint elment egy masik kommentben! Ja, analfabetakent nem tudsz kiigazodni a cedulaiddal, mit es hova kell bemasolni 5 forintert... De azert leirom neked: Tevedesert nem büntet birosag, hanem törvenyszegesert! Egyedül a közpenzböl kitartott pest prostik több, mint 400 sajtopert vesztettek el eddig, a büntetesek es eljarasi költsegek is termeszetesen a nagyvonaluan utalt adoforintokbol lettek fizetve, több tizmillios tetelben!
ómió
@teuton: Most meg az efftársi "bíráitok" magas számát próbálod "domborítani", bolsiék elmebetege!? Nem elég, ha az analfabéta fajkretén náci efftársaidat próbálod másokra hazudni? Inkább az agydonorodat sürgesd! Vagy kutyában se találtak még a te pinceszintednek megfelelő "kvalitást"? Nem csodálom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.