Gulyás Gergely a szerdai Kormányinfón jelentette be, hogy ársapkát kap a burgonya és a tojás. Elsőre ugyan támadt némi zavar a gépezetben: a miniszternek nem sikerült eltalálni pontosan, hogy ezen belül mely termékekre fog vonatkozni az ársapka, később a Miniszterelnökség a segítségére sietett.

Jakab durván kiakadt az új ársapkák miatt: Hatósági áras lett a Fidesz-valuta
Fotó: Jakab Péter független képviselő felszólal az ellenzéki frakciók kezdeményezésére napirendre tűzött Gyermekeink jövőjéről, a közoktatás minőségéről és feltételrendszeréről című politikai vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. november 2-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Íme a Fidesz újabb "válságkezelése". Nem, nem lakhatási támogatást, rezsihozzájárulást, magasabb családit adnak, nem is a decemberi gázszámlát vállalják át, ezt a hanyatló nyugaton, Németországban teszik.

- fogalmazott Jakab. Mint írja, a mai bejelentés szerint hatósági áras lett "a Fidesz-valuta (krumpli) és a tojás, vagyis ezt a két terméket a szeptemberi árakon lehet majd megvenni".

A politikus megjegyezte, legalább annyira lehet majd kapni ezeket a termékeket, mint ahogy a cukrot, meg a 2,8-as tejet. 

Minden mást viszont majd kicsit még drágábban.

Jakab szerint világos, hogy a kormány képtelen kezelni a válságot, a magyarok pedig bele fognak rokkanni a "tessék-lássék" intézkedésekbe.

A parlament oszlassa fel önmagát, és legyen új választás, új szakértői kormánnyal, amelyik kiegyezik végre Brüsszellel, és elkezdi uniós pénzből a valódi válságkezelést! 

Forrás: Facebook

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Nincs ebben semmi különös, a krumpli minden választáskor fideSS-valuta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Juhász István
" Álom, álom, édes álom, ÁLOMKÉP... / Csárdáskirálynő... /
NKF
Majd ez a kis buznyák megmondja a tutit! Javaslom a parízerre is az árstoppot!
ómió
Parizer efftárs! Innentől "ócsóbban" lóbálhatod a parlamentben!
Fenyöfa58
@NKF: A KECSKÉKRE IS MEG FOGOD KAPNI !!!O1G HOLNAP jelenti be !!
Fenyöfa58
@ómió: KECSKE BASZÓ EFFTÁRS a JŐVŐ A TIED !! ELŐRE AZ ORBANI UTOON !!! KÉT ff -ES AGYHALOTT !!!
ómió
@Fenyöfa58: A bolsi "tezsvíreidhez" hasonlóan te se vagy képes az efftársaid felismerésére ott az elmeosztályon, bolsiék vezérgyagyása!? Még a "fényes böszmei útról" se!? Donor agyként kutyaagyat kérj magadnak, az mindig képes az övéi felismerésére és még okosodsz is majd tőle!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.