A Demokratikus Koalíció elnöke közösségi oldalán beszélt arról, hogy milyen fontos dolgaik vannak.

Nagy bejelentést tett Gyurcsány Ferenc
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A megváltásban való hit a nyugati, egyistenhitű vallások lényege. A megváltás szabadulás: szabadulás a bűntől, a szolgaságból. A Megváltó szabadít. Reményt ad, életben tart, erőt a túléléshez, vagy csak egyszerűen az élethez.

- kezdte bejegyzését Gyurcsány Ferenc. Úgy véli, a megváltás az Örökkévaló kiváltsága. 

Gyurcsány Ferenc szerint "élhetővé, tisztességessé kell tenni életünket, vigyázni egymásra, biztonságot nyújtani az embereknek".

Leszögezte, 

érteni, elfogadni emberi létünk egyediségét, az egyes ember megismételhetetlenségét, ezért az élet mindenek felettiségét, küzdeni azzal, azokkal, akik ezt irgalmasság helyett az kisajátító önzés magán-, vagy közéleti útjára lépnek.

Végül pedig "felismerni, hogy nincs földi Megváltó".

Neked kell tenni, cselekedni, dolgozni, óvni, segíteni. Aki ehelyett a Megváltóra vár, az feladja önmagát, családját, nemzetét, hitét és felelősségét az emberiség csodájának megőrzésében.

Hozzátette, a DK ezzel a meggyőződéssel készül a következő évre. 

Forrás: Facebook

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@vacsi: 05:08

Szerinted "az eszement petárdázás" azt jelenti, hogy Magyarországon nincs probléma a rendszerrel, az egészségüggyel, az oktatással, a szociális szférával, az inflációval stb..
Ezek a dolgok összefüggnek.
Sokan petárdáznak ez azt jelenti, hogy az emberek egyre jobban élnek. Olyan jól, hogy az már " a holdról is látszik" !
Vagy éppen ennek a fordítottja az igaz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Gyurcsány abban bízik,hogy 2023 az LNZK éve lesz!!???
Na ,majd +lássuk!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
amortizáltok
@jáger laszló: majd a szádat is kitátthatod mert Gyurcsány 1000000 szer másabb volt mint a vajdátok. volt benn emberség és tartás, a királyotok meg csak a bagázsát meg a saját zsebeit tömi ma is bár lejár neki lassan de hosszú évtizedeit is sittesként élheti meg
Eladott Ország
@jáger laszló: ma, 15:42 ◘ Felcsút 1963. A megváltó születése.
uploads.disquscdn.com/images/75b2ad9a032931f830e87909ca3e76e3c1f5dab3ddb7e3b0c758fc27856ba495.jpg?w=600&h=490
Nagy büszkeséggel tölti el polgárainkat, hogy dicső vezérünk, országunk fényességének csillaga, nem tartozik a kevert fajhoz. ( Orbán siherdernyikoromban')
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/294817259_1391994507947119_6946785014775634397_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=_WrpcjUrVowAX-eSxsg&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfB5CEgw4ucOv7lccbx6E3ZHLO3txaxpeWn8w8nCWN8OBg&oe=63B46336
Ugyan már, inkább ez megy...
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fjoelthoughts.files.wordpress.com%2F2016%2F09%2Funder-the-table.jpg&key=RBQJp2hHpVy2HEydGG96RA&w=600&h=236
Azért az elég szar, amikor a kolesztereinben jobban bízhatok, mint az ellenzékben. Nekem meg az ugrott be, hogy hetekig a tengerparton gyúrni, luxusszállókban arra, hogy elég csöves legyen a kinézeted ahhoz, hogy kimenj kifordított zsebbel koldulni az EU-s támogatást, hisz abból kéne fizetni a tanárok bérét! Minket már megszokta, hogy nézhet hülyének, működik! Spórolni kell, nem futja borotvára sem! De egy jó disznópörzsölővel megoldanám a problémát!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/301583658_3184056121852066_5855370150308524593_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Txw_2HBlBf0AX9s8c91&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAovDNinbs4Uux3D9jtC7F8im0Atx61xBED2d0UUADjRA&oe=63B568A0
Sziszifusz
@Horizont: 16:03

Szerintem jelenleg, Magyarországon egyik ellenzéki párt sem akarja megbuktatni a kormányt. Kivárják azt, hogy Orbánék rendszere, a nyomorban élők lázadása után, összeomoljon. Ha egy választás után, most lenne kormányváltás, az új kormányt pillanatok alatt belefulladna a fertőbe, amit örökölne Orbánéktól és ők ismét hatalomba kerülnének.

A megoldás: "Tetszettek volna forradalmat csinálni". Demokratikus úton ez a rendszer leválthatatlan.
vacsi
"A Megváltó szabadít. Reményt ad, életben tart, erőt a túléléshez"
Annak is, akinek kilőtték a szemét?...
jesz
innen a propellerből javaslom Gyurcsánynak, hogy a sok süket intelem helyett ma is olvassa el Váci remekművét, mely örök: Még nem elég...
...aztán holnap reggel (vagy délben, ha felébred) akkor is...minden szavát magolni.

Csak szólok, hogy a mostani fészbúk bejegyzése igencsak szárnyaló, óvatosan a sok marhasággal, mert nem érti az olvasók zöme...
Pálinkás Pál
majd ha azt jelenti ki ..." fegyverbe "...míg nem, addig csak hiteltelen fészbukpöcs...
human
Fontos bejelentést teszek én is.

Boldog új évet kívánok mindenkinek.
Kapanyél
Amíg ő a közéletben feltűnik bármilyen formában is, Orbánnak nincs félni valója! B.Ú.É.K.!
Németh István
Na te főgeci gyurcsikovis fletó, mennyi pénzt kell a korrpciós büntiként visszafizetnetek? mi is volt a házkutatások során? az Eu. hány évre tiltja ki a klára asszonyt a közéletből? Az árnyákkkormány sitten lévő vezetőjét?
Baszd meg dalolj már értelmeseket!
Nyírfa
Azt hiszem, egyben - nagyjából - egyet értünk: Boldog új évet ! :)
jáger laszló
Akkor miért foglalkoznak annyit a Ferivel,ha már politikailag nem tényező!!!???
Vagy mégis!!!??Így akarják taccsra tenni,lejáratni ,hogy 0-ként szeretnék negligálni a közéletből!!!::
Szerintem erre megy ki a játék,de a Feri ügyesen védekezik!
Legjobb védekezés a támadás taktikát választotta...csak ennyi
barátilag
J.L..
Logogrif
@Németh István: Pistike megint sültparaszt..."..go hang..."
Németh István
@jáger laszló: Te ez a @Logogrif: valamiféle griffmadár-korcs, vag felakasztott griffmadár, nagy a választék, a vér meg a fejébe tolult! de legyen, fújja a szél, lengedezzen!! Neked Lacó; látod, hogy megtisztellek - nem vagy nemecsek kisbetüvel - Valójában már taccson van csak nem akarja tudomásul venni >> a részeg sem ismeri el, hogy be van baszva!? Nincs védekezési felülete >> nincs diploma, ha vol, nem az övé az igazi tulajdonos, vagy jelentkezik egyszercsak vagy már elemésztette magát bánatában hogy lenyúlták! A VAGYONT meg ha utánna néznek hogy hogyan szerezte mentenn el is kehetne venni! SIkkantyú a javábúl! A vörösiszap balhé is a nyakán szárad! Mit is nyúlt még le a bajnaival a veressel?? Na jobb hogyha elmegy ajándékként a kurva picsába! > milyen finom voltam???
jáger laszló
Te Pista nem unod még a folytonos anyázást!!,Csak azt ne mond,hogy nehéz gyerekkorod volt és az apád is vert mert nem hiszem L m ezért lettél lelki mazochista
Azt hiszem neked ez élvezet,ha másokba belerúghatsz okkal vagy ok nélkül!!
gondolkoztál már ezen!!??
Ha nem,javaslom gondolkozzál L rajta
Amúgy BUÉK neked is!!!
csak ennyi barátilag
J.L.
vacsi
@Sziszifusz: Ki él itt nyomorban?! Most volt Szilveszter, meg az eszement petárdázás - az vajon mibe került?!
vacsi
@Horizont: Ezt komolyan gondolod?! Na, ilyen hülyét nem találsz! Aki a régi szekrényét összehasogatja, az nem a fűtés miatt teszi, még akkor sem, ha felfűti - hanem, mert útjában van. Hidd el, a fűtésről jóval többet tudok Nálad, én ma is sparherdon főzök, azzal fűtök, abban sütöm a kenyeret. És ismerem a falusiakat - senki nem vagdossa össze a bútorát...
Sziszifusz
@vacsi: 05:08

Szerinted "az eszement petárdázás" azt jelenti, hogy Magyarországon nincs probléma a rendszerrel, az egészségüggyel, az oktatással, a szociális szférával, az inflációval stb..
Ezek a dolgok összefüggnek.
Sokan petárdáznak ez azt jelenti, hogy az emberek egyre jobban élnek. Olyan jól, hogy az már " a holdról is látszik" !
Vagy éppen ennek a fordítottja az igaz.
telegdilaci
Sajnos ezt nem lehet mondani hogy azért élünk jól mert jut pénz petárzásra,ez igen keveseknek adatott meg azért a többségnek inkább az a gondja hogy hogy fizeti ki a rezsiszámláit,vagy miből tud venni élelmet,a petárzásra inkább azoknak a fiataloknak van pénzük,akiknek még nincs családjuk,más gondjuk nincs csak annyi hogy petárdát tudjanak vásárolni maguknak,mivel ezt jó bulinak tartják,az is lehet hogy hónapokat gyüjtenek rá hogy szilveszterkor tudjanak petárdát venni!
NKF
Készülj Fletó,eddzél! szorgalmasan
Németh István
Az első legfontosabb dolog, tennivaló >> hogy eltűnünk a bús picsába az ország területéről,
- a második fontos önkövetelmény >> hogy fillérre elszámolink az illetéktelenül felvett pénzekkel,
- a harmadik abszolút teljesítendő >> hogy minden önös vagyonunkkal elszámolunk és annak kamatait iis megtérítjük a dolgozó nép a társadalom számára!
Isten minket úgy segéljen > így legyen!
ómió
Szóval, az efftársak még mindig az "önmegváltásnál" tartanak!
Németh István
Pontosítva >> a moslék nemzetellenes, szemetek >> a moslék nép-ellenségek és hazaáruló banditák, a háborús bűnösöket támogató, az aljas migráns vonulatot ösztönözni, befogadni akarók a NEMZETÜNK, ORSZÁGUNK TÖNKRETEVŐINEK >> pusztulniuk kell! > ez 2023 év től az első és legfontosabb elvárás! Ezért és ennek érdekében a KORMÁNYNAK tenni kell>> ha Brüsszel fele akkor úgy > de nem lehet megengedni, hogy egy demokratikus berendezkedésű nagy többséggel negyedszerre megválasztott kormány ellen a moslékok megnyilvánuljanak és pont brüsszeli támogatást, soros támogatást kapjanak! Le az usa-nato agresszorokkal takarodjanak Európából!
Nézétek meg mit tettek a németeknél a franciáknál a moslék migránsok és ballibernyák szemetek! EZ NEM KELLHET NEKÜNK!!!
Toller Béla
Jó, de nekünk nem a zsinat résztvevőit kellene meggyőznünk, hanem olyan egymillió szavazót kellene szereznünk...céljaink megvalósításához.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.