Egy Facebook-posztban fejteget.

Gyurcsány újra kitett magáért – Nem hisszük el, mihez hasonlította az Orbán-kormány működésétGyurcsány Ferenc/Facebook

A DK elnöke szombat délelőtt tett közzé egy – tőle megszokott – hosszú Facebook-posztot, amelyben azt elemzi, milyen párhuzamokat vélt felfedezni az Orbán-kormány működése és a Tisztességtelen ajánlat című film között. Ezen belül is Orbánt Robert Redfordhoz hasonlítja, és a végeredmény nem éppen kedvező a miniszterelnökre nézve.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Gyurcsány összegzéssel zárja a posztot: „Nem akarok spoilerezni, de a filmbeli Robert Redford sokkal tisztességesebb, szerethetőbb, erkölcsösebb figura, mint a mi emberünk.”

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Délelőtt? Akkor, ettől a "reggel, éjjel meg este kritériumtól" még mindig elválaszthatatlan ez a Böszme efftárs!?
Németh István
Ezt a gyurcsányt likvidálni kell ez egy nagyon aljas hülye barom!
Volt a minap az egyik műsorban, hogy egy olyan szerkesztő zseni aspiráns azt nyilatkozta >> " a gyur-csány különben kiváló politikus" No erre az a vélemény alakult ki, hogy adott esetben a zseni és a fúl-hülye közt semmi különbség nincs! Ez valósúlt meg a gyurcsánynál is de tényleg totálisn, ugyan is ez > mikor kisz vezető lett már kitüremkedett, soha nem csinált semmit,csak helyezkedett, felvetette magát mindenféle képzésre majd lopott diplomát is > nagyon könnyen lehet, hogy kicsit segítettek neki levizsgázni, hogy be se menjen, majd kap egy osztályzatot és lezárják > mint fontos ember ugye politikailag, stb. Tehát tök hülye maradt, semmihez nem ért, viszont kiválóan tud blöffölni és hazudozni, mindenkit rágalmazni és alapjaiban véve semmibe venni! Ehhez külön tehetség kell! Valóban nem születik naponta ilyen mocskos gazember amelyik még arra is képes, hogy az emberek közé lövessen idegenekkel - aztán nem vállava a felősséget rákeni másokra a szart! Undorító egy alak! De ugye ezeknek a szarrágó és seggluk nyaló szemeteknek a tesója, mint ; @namihami: @Pegero: @Maccska: @Nessy: stb.
De szlogent ők is tudják >> usa-nató haza, Eu. elnökség a francba!
nemkati
Pontosan úgy van, ahogy Gyurcsány mondja: "Orbán rendszere is pénzzel korrumpál, mi több, a mi pénzünkkel, de a filmmel ellentétben a kiszolgáltatottságot is maga teremti meg. Sokszor éppen azért hozza lehetetlen helyzetbe az embereket, intézményeket, városokat, hogy majd ő jelenhessen meg megmentőként, kénye és kedve szerint gyakorolva “kegyet” és kérni ellenszolgáltatást. Ezzel a gyakorlattal politikai kerítők, stricik és örömlányok világát teremtették meg."

Emlékszik még valaki Bözsi nénire (helló röfik)? Na így ad 0rbán a közösből úgy, mintha a sajátját adná.
"És majd az év végén, hogyha úgy vannak a számok, akkor emelek megint."
nemkati
@Németh István: Ezt eltaláltad!
" ezeknek a szarrágó és seggluk nyaló szemeteknek a tesója, mint ; ... @Pegero: @Maccska:"
Magadat se felejtsd ki a felsorolásból.
Németh István
@nemkati: @nemkati: Ejnye bejnye!! most azonnal fel kell, hogy jelentselek rágalmazásért!! Sajonos kivédhetelen, ha nem tenném bűnrészessé válnék! Ugyanis szííveskedj bizonyítani a korrumpálást, a rágalmazáodat a seggluk-nyalást! És különben te nyilván használatos örömlány lehettél vélelmezem, hogy ennyire vágod a politikai kerítők, stricikörömlányok világát! Ez szép beismerés! mennyit kerestél?? Azóta voltál már vagina szűkítésen - lézerrel csinálják, nem fáj és újból bevethető az alkatrész >> mintha szűz lennél, érted???
De azért a szlogent neked is tudnod kell>> usa-nató takarodj haza, Eu. vezetés hess a francba!
Németh István
Némi továbbképzésként elmondom, hogy a kormány a nemzet normális polgárai, alpjaiban minden polgárunk szenved a moslék balliberális szemetek folyamatosan aljas és valójában - bár egyre kevesebben vannak - egyre mocskosabb megnyilvánulásaiktól! SAJNOS ki kell jelenteni, hogy ez a kormány hibája cskis és kizárólag a kormányé! >> A túlzott elnéző a demokratikus világszemléletben fetrengő lojalítás vezetett oda, hogy a moslékok a liberélis balolda az ellenzékként kezelt, azonban a világ legaljasabb belső ellensége a nemzetárulók és a hazaárulók szövetsége itt Magyarországon meghonosodjon! A kormánynak sürgősen tennie kell! Hiszem hogy vannak eszközeik, ha nincsen akkor menjenek a kommunista iskolákba tanúlni konspirációtól kezzdve az etikáig és akkor rájönnek, hogy hol baszták el a nemzet kormányzását EZEN A TÉREN!!! Az Eredményeik hiába akár világraszólóak a jogállamiság terén, a nemzet polgárairól való gondoskodás terén, ha egy moslék csoport mint észleljük sikerrel tud belepiszkítani a nemzet tányárjába!
Kormány >> baszátok meg hát tegyetek már rendet, mi ez a pedagógus zendülés, a közélet nyugalmának folyamatos vegzálása, a gyurcsány, dobrev, maki zaj, hadházi, szabó t., jakab, ujházi, tordai, moslékok megnyilvánulása???! tessék már elkezdeni a rendcsinálást!
ÉS az usa-nato takarodjon haza, az Eu vezetés húzzon a francba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.