Azonnali hatállyal megszüntették a munkaviszonyát.

Szabó Márton közalkalmazotti jogviszonyban, nyugdíjasként, részmunkaidőben tanított matematikát a budapesti Jaschik Álmos Művészeti Szakgimnázium és Technikumban, de elbocsátották, mert rendszeresen részt vett a polgári engedetlenségi akciókban – tudta meg a Telex.

Kirúgtak egy nyugdíjas tanárt, aki részt vett a polgári engedetlenségben

Fotó: Szabó Márton

Szabó Mártonnak december 31-én járt volna le a próbaideje, de egy december 19-i keltezésű levélben a tankerület már jelezte

december 30-án indoklás nélkül megszűnik a jogviszonya.

Szabó decemberben 36 óráját nem tartotta meg, mert polgári engedetlenséggel tiltakozott a közoktatás problémái ellen.

Forrás: Telex.hu

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
@Philip Marlowe: Így legalább gyermeked hülye maradhat!
Tudod: alma a fájához...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...na de kérem ilyent...nyugdíjason visszamegy hogy fizetésért tüntethessen és kirúgják...hát hol élünk ?
Dr. Proktor
@Philip Marlowe: Így legalább gyermeked hülye maradhat!
Tudod: alma a fájához...
vitriol
A fideszes hozzáértés már csak ilyen!
vacsi
Milyen tanár az, aki nyugdíjasként nem talál elfoglaltságot magának?!
Dr. Proktor
@Philip Marlowe: Aberrált komcsik ti vagytok!
Van viszont egy jó hírem a számotokra, Putler boldogan várja az ilyen idiótákat: mfor.hu/cikkek/makro/magyar-letelepedok-is-mehetnek-oroszorszagba-ha-fizetnek.html
Nessy
@Dr. Proktor: Az oroszok is felfedezték a "letelepedési kötvényt"? Vagy náluk simán csak fizetni kell? Tényleg, jó pár Putyin hívő komolyan vehetné az ajánlatot a letelepedésre!
gina
Orbáni demokrácia ..ez amikor egy szemét cigány hatalomra jut !!!
gina
@Dr. Proktor: Tanulatlan szemét vagy ja hogy fideszes,,, !!! Ilyen barmok ezek a hü fogatlan prolik OV mintapéldányai vagytok cigány csürhe
gina
@vacsi: Ennyi egy fideszes hzzászólása gratulálok fogatlan proli,,
csak úgy....
További kétmillió dollárt ad Magyarország libanoni templomok felújítására
"„Magyarország az eddigi 1,8 millió dolláros finanszírozás után további kétmillió dollárral segíti harminc keresztény templom felújítását Libanonban, ezzel is hozzájárulva a migrációs nyomás csökkentéséhez” -logikus! van faxa templom, nincs migráció ! :)
444.hu/2023/01/12/tovabbi-ketmillio-dollart-ad-magyarorszag-libanoni-templomok-felujitasara
lusta
Majd a pedellus megtartja a matek órát.
balos
@Philip Marlowe: Ezt aberrált szót már az üköd is használta az apáddal szemben!Persze a fia sem lett különb,mert ezt tanulta tőle!Külnben szíd a muszka gázt tovább a turulbaszós utadon!
balos
@lusta: Á!Küldenek tekest,mert azok olyan tekesek,hogy számolatlanul képesek intézni a matekot!
jáger laszló
Csak +jegyzem
Az óvodában általános iskolában,középiskolában ,egyetemen pedagógusok tanítanak
Ergo differenciált a megoszlásuk ezért a jövedelmi szintjük is
Nem lehet általánosítani a körükben!!!
Még Deutsch T is besorolható a tanárok körébe...
csak ennyi
barátilag
J.L.
vacsi
@gina: Sem fideszes nem vagyok, sem fogatlan, sem proli. A többi stimmel... De Te vajon ki vagy? A megnyilvánulásaidból nem sok ész látszik.
Emmersson71
A matekot összevonják az ének-zenével - 2x2 néha 5 ;)
Nessy
@jáger laszló: Ahol Deutsch Tamás egyetemen oktat, ott már tényleg felesleges tanulni! Elég a lojalitás, hogy azt oktassa, amihez nem ért! Majd Pintér előírja a felolvasandó napi tananyagot! Ott elég a hittan, és a sport! Ezeket gálánsan finanszírozza a kormány!
Dr. Proktor
@gina: El vagy tévedve, de alaposan, esetleg sok volt a gin?
Dr. Proktor
@vacsi: Egész életében ezt csinálta, nagyon nehéz lenne neki a váltás!
Én már 35 évesen kiszálltam, a magánszektorba beszálltam és most a havi keresetem kb tízszerese a pedagógusi átlagnak...
Néro2
Majd Lölö megtaníjja a Nemzethi közjószágokat számonyi píííízt csak legyenek bátorok.
Az olyan.
Remélem hidat nem tervez , saját kezűleg számolva a terhelhetőségét.
Dr. Proktor
@jáger laszló: Egyetemen, főiskolán nem pedagógusok tanítanak! Normális országokban a szakma krémje, hazánkban főként a kinevezettek...
ómió
Nagyon helyes! Nyugger rendbontó efftársak is nélkülözhetők!
Dr. Proktor
@ómió: Ennek a tanárnak van töke!
Nem mint te: igenis, tövig?
justhpeter
Figyelmesen elolvastam azokat a hozzászólásokat amiket a NER-hívek ehhez a cikkhez elkövettek. Az ideg-és elmegyógyászok szabadidejükben írhatnának tudományos értekezést arról, hogy milyen az, amikor a jellemhiányból származó szervilizmus elborítja az agyat és helyette egy langy, kocsonyás anyaggal tölti ki a teljes koponyaűrt. Mert amit itt olvastam az előtt még az "angol tudósok" letérdelnek és ámulattal adóznak az evolúció ezen eredményének. Nem kell ide matektanár, hiszen az iskolában már van fűtő és iskolarendőr is, ahogy lassan már nem kellenek ide szakmunkások sem, mert a festés-mázolást majd lelessük a youtoube-ról. Nem kell ide nyelvtanulás és egyetem sem, képviselő elemivel is lehet valaki, ha elég hosszú a nyelve. Hit- és erkölcstan kell ide, ahol olyanok hirdetik az igét, akik ragozni sem tudják.
Így lesz az egyetemi oktató Tompikából egyetemi tanár, majd akadémikus. Elvégre a nevét már le tudja írni és a pénzt is fel tudja venni.
justhpeter
... és ha már arról van szó, hogy a kirúgott matektanár felveszi a pénzt és nem dolgozik meg érte, az itt kommentelő NER-híveknek nem kellene szétnézniük a parlamentben is ?
rbela
Egy eset, az unukám a téli szünetben előírt feladatok közül elfelejtett egy verset megtanulni, a problémák megelőzése érdekében édesanyja figyelmeztette, hogy jelentse a tanárnak és kérje meg, hogy bepótolhassa, a "PEDAGÓGUS" reakciója, rögtön beírt egy 1-es érdemjegyet, hát kissé megrendült a bizalmam az ilyen " tanárokról" lehet, hogy részben a kormánynak van igaza??...
Dr. Proktor
@rbela: A tanár meg elfelejtett bemenni és kirúgták...
ómió
@Dr. Proktor: Van neki!? Akkor, már csak észért kéne imádkoznia! De nem Lenin efftársához, mert onnét csak, mint eddig, max. "ideológiát" kaphat! "Tövig"! Akárcsak idiótaságod!
surdilloFUJT
@rbela: ...a gyereknek a tanulás a feladata,az ilyen "vagdalkozó" szülőnek meg a gyerek ellenőrzése,és tanulásra serkentése!!!Felelőtlen trehány gyerek és az anyja!!!
surdilloFUJT
@ómió: faxszopó bocskoros,szőröstalpú nyustyu,huzzál vissza Romániába!!!
teuton
@Csizmás Kond: Talan hivtak, mert szükseg volt ra?! Mert "csak" 16ezer tanar hianyzik az noktatasbol! Most ki fog helyette tanitani? TE??? MIT??? Baromsagokat??? Az meg inggye se köll!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.