Szerinte az Orbán-korszakban éljük meg az elmúlt 100 év történelmének legnagyobb fejlődését.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Hazugság! Minden szó; minden bötű, minden mozdulat, minden gondolat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Aki Én: Láma, láma, ezek sohase hazudnak.

Tényleg hazugság, hogy Magyarország Putyin-párti. Csak ti vattok putyinpárti, te kujás kergej + a vicctórió és baráti köre. Küre.
kereső
Magyarország megosztott- a ko,mmunista párt, a nácik és a fideSS egy része putyin párti a kormánnyal az élen. A gondolkodó, szabadságpárti része az országnak meg nem.Úgyhogy ne takarózzatok ismét az egész országgal- mert ez igy hazugság.
amortizáltok
igen gergel kis manóka csak egy a baj, már vármegye van meg visszább a jobbányság 1514 aztán verecke és tovább keletre ázsiai sztyeppék és orbáni bunkóságok. NEKTEK ez tetszik ? akkor menjetek vele az őshazába itt kát a kulturánkat és a szomszégokkal való kapcsolatokat LEROMBOLNI. unios tagságunk óta hazudik egyfolytában csak ti vakok lettetek a 4-5-7 milliós havi apanázstól ez a különbség. Akkor még ti emeltek szót az ellenzékre hát el kéne ám gondolkodni mert ha egy mindenkiért lesz ti menekülni fogtok mert kasza kapa stb a mult eszköztárból olyan jobbágyos + sarló kalapács cséphadaró karikásostor Betyárosan
e örö e bódottá
A köcsög kislány, Gulyás Georgina, hazodol, b4szd meg!
csipetke
Milyen fejlődésről beszél gulyás? Egy dolgot csinált orbán a közel 13 év alatt:- az országot a béka segge alá süllyesztette. Ha ez volt a cél, gratulálok neki, sikerült. De szólhatna neki valaki, hogy ne ásson tovább, elértük a gödör alját...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.