A rá jellemző hévvel és keresetlen szavakkal reagált Bayer Zsolt arra a hírre, mely szerint a Nemzetközi Büntetőbíróság elfogatóparancsot adott ki Putyin ellen.

Bayer Zsolt gondolatai most Zelenszkij micsodája körül forognak
Fotó: Youtube/Hír TV

A pénteki bejelentést a fideszes publicista úgy kommentálta, "ezzenel én is kiadom az elfogatóparancsot Biden és Zelenszkij ellen".

A nemrég még a DVTK ukrán edzőjét kiátkozó Bayer szerint ugyanis ennek pont annyi értelme van, mint a hágainak Putyin ellen.

Ha viszont mégis letartóztatná nevezetteket akkor jaj lenne nekik:

Biden bácsinak elmagyarázom majd, hogy nem pukizunk nyilvános helyeken, továbbá, hogy nem tesszük be a drogfüggő, feleslegesen létező, idióta gyerekünket Ukrajna gázipari trösztjének igazgató tanácsába, mert akkor később úgy fog tűnni, hogy a kurva nagy ukrajna barátság nem más, mint egy kibaszott családi üzlet (az)

- osztotta meg gondolatait Bayer Zsolt, majd hogy a férfi nemi szervek rajongóit se hagyja olvasnivaló nélkül, így jellemezte az ukrán elnök eddigi pályafutását:

Zelikének meg elmondom majd, hogy semmiképpen se vágja magát az ártatlanok pózába, mert nem ártatlan. S hogy CIA ügynökként hazafit játszani legalább annyira ripacskodás, mint fasszal zongorázni

- révedett vissza Bayer Zsolt Zelenszkij egy néhány évvel ezelőtt bemutatott performanszára.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Sosem kedveltem ezt a gyáva suttyót, de most meglepett, hogy ennyire buta. Pedig eddig sem tartottam sokra.
Nyilvánvalóan súlyos beteg.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Sosem kedveltem ezt a gyáva suttyót, de most meglepett, hogy ennyire buta. Pedig eddig sem tartottam sokra.
Nyilvánvalóan súlyos beteg.
Péter2
Ezen az embernek nevezett lényen , látszik , hogy valami mentálisan nincs rendbe ! De kívül is van baj , hogy állnak a szemei a ferde szája , lehet , hogy apuka anyuka testvérek lehettek vezetéknév alapján , osztrák vagy sváb .
namihami
Nosza, ezért kell a médiát jobboldali kézbe helyezni! Kerül, amibe kerül! A keresztény, konzervatív jobboldalnak teret kell biztosítani a szép, magyarosch és erkölcseiben megtisztuló reprezentánsai megjelenésének! Elvégre szinte mind kiszolgálta azt a kommunista irányt is, amit most le kell mosni magáról! Apró különbség, hogy abban az irányzatban a vezetői (élén Aczél et-sal) nem tűrték meg azt a trágárságot, ami ennek a vonulatnak anyanyelve!
jáger laszló
Zsolti fiú mindig talál 1 témát amin rágódhat
Most épen Zelenszkij farkát találta + és azt szopogatja nagy kéjjel!!
Hát legyen ettől kielégülve,,,
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
Valaki már úgy pofán vághatná ezt a nagyon keresztény jobboldali fidesz stílust képviselő trágár "lovagot", , hogy a fogai körmérkőzést játszanak a benn maradásért.
kulabombaafityiszre
Báyer zsóti az ötös számu párttagkönyv micsodákról írogató harcosa,az ereszmászó,meleg bajtársa.
Clavigo
@Őrnagy: Nagyon buta vagy Őrnagyom..mint egy elefántsegg.
csipetke
Bajerzsóti amellett,hogy valószínűleg a legmocskosabb pofájú fidesznyák,még hülye is. Amit itt tényként állít, az kb olyan,mint Schrödinger macskája...Vagy igaz, vagy nem..
Nessy
@csipetke: Azért elvtárs korukban, Bencsik elvtárssal együtt még tudtak kulturált stílusban írni. Igaz, anno kirakták volna őket az ajtó elé, mint a macskát... ilyen trágár szöveggel!
Törölt Nick
Jóvan Zsófi tudjuk, hogy "a drogfüggő, feleslegesen létező, idióta" eu parlamenti képviselőnek nagyon is megfelel nektek. Meg az ereszmászó, meg a... hány hülye van még?
csipetke
@Őrnagy: 19:56 Értem. Így nézted meg a videókat, két szopás közt,te gyagyás. Csak nem te vagy a kőbányai szopórém?
csipetke
@Nessy: 19:56 Hát persze. Ezek egytől egyig komcsik voltak, de akkor még talán nem voltak ennyire debilek. Bajertől szívesen meghallgatnánk újra,hogy milyen csalással szerezte a várbeli lakását a baromarcú
csak úgy....
@Őrnagy: a tökömnek bizonygatod még mindíg,hogy elmebeteg vagy,mikor ma már többször bebizonyítottad?
Nessy
@csipetke: Jó ütemben, jókor cserélték el a piros tagkönyvet narancsszínűre. Persze azért azt is megőrizték! Nem voltak egyedül.
csak úgy....
taplóparaszt fidesz kultúra bayer módra, erre vevök igazán a bunkó prolik..
gina
Neked te szemét még "micsodád" sincs te szemét sz@rpofájú-- és senkit nem érdekl amit köpködsz te emberi moslék
csak úgy....
@Shikari: tibim,már megint a faxon jár a buta agyad, te melegek melege! :)
Clavigo
@Shikari: Te most ruszki muzsik vagy,,,,vagy oláh bozgor ?
jáger laszló
1.ipse sem az esetem!
Se a zsolti sem a volodimir ezért nem is foglalkozom velük!
Inkább hanyagolom őket!
csak ennyi
barátilag
J.L.
leszholnapis
Zsótti! Biden bácsi ugyhiszem igan magasrol tesz rád!!
justhpeter
Azért a Kádár-rendszer sem volt egy világszintű kultúrközpont, de a közbeszédbenmagasan átugrotta ezt a primitív, tahó stílust. Ma ez a magyar kormánypárt szintje.
Juhász István
Okos ember ez a B. Zsóti... Emlékszem még a nagy jövendő- mondására 2022. 02. 15 körül kinyilatkozta : MINDENKI ELMEBETEG, AKI AZT HISZI, hogy az oroszok megtámadják UKRAJNÁT. Egy hétre rá, már el is indult az úgynevezett " KÜLÖNLEGES hadművelet...
Pálinkás Pál
" mint egy kibaszott családi üzlet "...ezt te ugatod ,ocsmány féreg...?..remélem eljön majd az idő...és a fal ,nem pedig a bíró előtt fogtok állni...és én akkor pezsgőt bontok...
Pálinkás Pál
@Maccska: ti lesztek a vesztesek, a világnak elege lett belőletek...max a türk tanácstól kérhettek menedékjogot...de az a snipereket nem érdekli...
kereső
@Aki Én: Nem beteg-hanem ennyire aljas, gonosz, emberi mivoltából kivetkőzött fideSS-es, aki nem tudja már azt sem, hogy bújhatna még mélyebbre putyin scheggébe. Nem mellesleg az állampárt és orbán "hangja". Mert ne legyenek kétségeid- ezeket a mondatokat orbán nem mondhatja ki ilyen formában, minta hogy bayer értekezett a "gonosz birodalmáról=eu", és a NAT-orol, mint erőszak szervezetről.
jáger laszló
Ripacsok is vannak, mert 1sek igénylik sőt politikai ripacsok is léteznek!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
@Maccska: Ez nem személyeskedés. Ez a véleményem.
Most jön a "személyeskedés": menj a 3,14csába, NER hülye, aljas narancsos moszkovita.Ja, és nyasgem.
ómió
De honnét vindikálja a jogot ez az NBB az őket el nem ismerő államok polgárai fölött "diszponálni"!? A Lenin összesből!?
Toller Béla
Ezt a mocskosszájút ki tartja el ? Remélem nem állami pénzből ennyire virgonc !
justhpeter
@Maccska: Én a Bayert gondolom még a Ferónál is undorítóbb csótánynak.
csak úgy....
a fidesz telis tele moslék alakokkal! lopnak,csalnak,hazudoznak és mindenkit gyaláznak!
ennek nagyon rossz vége lesz de megérdemlitek!
csak úgy....
@Maccska: töled mint tudatlan buta prosztotól nem is vártam többet , üdvözlöm a náladnál sokkal okosabb kecskédet! :)
kereső
@Maccska: 11:18 Ugye ezt nekem szántad. Egy véleményt- saját különbejárató, maszek véleményt nem kell alátámasztani semmivel. Igy aztán, nem is fogom neked alátámasztani semmiféle ténnyel.
Vannak viszont tények, bayer egy a magyarokat meglopó nőszemély férja- vér/vérplazma eladás- amelynek hasznából ő is részesedik, tehát tolvaj.
Bayer adócsaló-, mert Szlovákiában jegyeztette be a cégét, hogy az autója szlovák rendszámos legyen- megkerülve, és kijátva a magyar regisztrációs adót+ÁFÁ-t, és a gépjármú adót.

Na, mit szólsz macsek? Nem egy rohadék, adócsaló, búzös szájú bitangról mondtam véleményt? De.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.