Nagypéntek reggelén Orbán Viktor közösségi oldalán egy fotóval indította el a húsvétot, majd egy videó is érkezett.

Törvényt sérthetett Orbán Viktor az unokáival? A HACCP előírások jelentős részét megszeghették a képek alapján
Kép: Facebook/Orbán Viktor 

Végül pedig délutánra futott be a képsorozat, ahol több mind érdekes dolgokra lehettek figyelmesek a miniszterelnök követői.

A rövid videóban melyet megosztott a közösségi oldalán az látható, hogy húsvéti bevásárlásra ment a felcsúti pékhez Johannával és Fülöppel.

Belematathattak a gyerekek a nyers tésztába, bemehetett az egész család védőruha nélkül. A KÖJÁL (már nem ez a neve) beszólhatna nyugodtan! Jogosan!

- jegyezte meg egy kommentelő.

2019-ben elkészült az Agrárminisztérium támogatásával egy útmutató az Európai Parlament és a Tanács 852/2004/EK, az élelmiszer-higiéniáról szóló (2004. április 29.) rendelete alapján készült iránymutatás és szabályrendszer melyet IDE kattintva olvashat el.

A HACCP mozaikszó, a tevékenység angol szavainak kezdőbetűiből állították össze: Hazard Analysis and Critical Control Points (veszélyelemzés és kritikus ellenőrzőpontok).

A HACCP-rendszer célja az élelmiszer-biztonság elérése, mely minőségbiztosítási rendszer a "termőföldtől az asztalig" terjed. Olyan, tág értelemben vett jó gyártási és forgalmazási gyakorlatra és jó higiéniai gyakorlatra alapozott élelmiszer-biztonsági kockázatkezelő rendszer, amely önmagában vagy a teljeskörű minőségbiztosítási rendszer részeként is alkalmazható. 

Az élelmiszer-biztonságot szigorú törvényekkel tartatja be a NÉBIH, ezen belül egészen pontosan a II. melléklet II fejezete kitér arra, hogy 

a penészfertőzés kockázatának csökkentése érdekében célszerű csak a feltétlenül szükséges személyekre korlátozni a belépés lehetőségét. Ezekbe a helyiségekbe csak külön, e célra biztosított tiszta ruházatban ( kesztyű, szájkendő és hajháló viselése) lehet belépni.

Továbbá arra is kitérnek a szabályzatban, hogy ugyan a sütőiparban nincs előírva a gumikesztyű használata, ha az élelmiszerrel dolgozók tisztán tartják kezüket. 

Azonban utcai ruházatban szigorúan tilos belépni a munkaterületre, és térdhosszúságú köpenyben kellene lenniük az itt tartózkodóknak, valamint hajhálót kellene viselniük. 

A hajat és amennyiben kockázatot jelent az arcszőrzetet teljesen el kell fedni, a védőfelszerelés cseréje során ügyelni kell, hogy a védőruházatra ne kerüljön hajszál. A fejfedőnek teljes mértékben el kell fednie a füleket. Elszennyeződött védőruhát étkezőhelyiségbe és üzembe lépés előtt le kell cserélni.

Törvényt sérthetett Orbán Viktor az unokáival? A HACCP előírások jelentős részét megszeghették a képek alapján
Kép: Facebook/Orbán Viktor

Írja az Európai Parlament és a Tanács 852/2004/EK rendelete az élelmiszerhigiéniáról, amelynek előírásait 2006. január 1-től kell alkalmazni.

4.8. II. melléklet VIII. fejezete szigorúan előírja azt, hogy az élelmiszer-feldolgozó területen mindenkinek az élelmiszeripari vállalkozás által előírt és biztosított megfelelő védőruhát és fejfedőt kell viselnie. Az öltözőben a személyes ruhákat át kell cserélni védőruhára. A védőruha a fejfedővel, és ahol szükséges, a speciális lábbelivel együtt a célnak megfelelő, világos színű és tiszta legyen., bírja a rendszeres mosást – fertőtlenítést.

Ugyan kivételt képeznek a látogatók, akik a védőruhát utcai ruházatuk felett viselhetik, ám a képek tanulsága alapján sem Orbán Viktor, sem az unokái nem viseltek védőruházatot. 

Persze annak a lehetőségét nem zárhatjuk ki, hogy a képek elkészítése előtt levették a törvénynek megfelelő védőruházatot.

104 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Nem értem miért kell cikizniu a miniszterelnök urat ? Tehet ő arról, hogy az unokái szintjén van ? Még pár év és a gyerekek lesznek magasabban !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
@Maccska: Kérdezd meg a nagymamát tudta-e mi az a HACCP !!! De a választ jól jegyezd meg !
Clavigo
@Maccska: az eszedért téged sem lopna el senki.. Apropo,,a másik zseni,,az őrnagy haverod hova tűnt ?
justhpeter
Nem értem miért kell cikizniu a miniszterelnök urat ? Tehet ő arról, hogy az unokái szintjén van ? Még pár év és a gyerekek lesznek magasabban !
kereső
@Maccska: Otthon mindenki úgy tartja be a higiéniai szabályokat- ha vannak egyáltalán-, ahogyan jól esik. Nem keverendő össze egy üzemmel, amelynek nagyon szigorú előirásokat kell betratania a működéséhez. A miniszterelnöki látogatás, a gyermekek tapogatózása nagyon súlyos törvényszegés. Az üzem múködését fel kellene függeszteni- mert súlyos közegészségügyi szabályszegés történt. Még a miniszterelnök és un okái sem szeghetnek törvényt, amely több száz/ezzer ember egészségét veszélyezteti. Nem állnak/állhatnának a törvények fölött. Ha az unokák nyers tésztát akarnak nyomkodni, akkor süssenek a nagyanyjukkal- otthon.
Galway
@justhpeter: ... meg értelmesebbek. Ha lecsap a gyerekvédelem. Különben eldőlt a sorsuk.
Aki Én
@Maccska: most is csak az derült ki, mennyire buta vagy.
csak úgy....
pékek lesznek az unokák, ha végre letartóztatják a nagyapát! :) a csaucseszku családból sem lett más,mint mulapék...,pedíg ök is loptak rendesen!
csipetke
@Mirabilis: 18:08 A parlament csak azért kell orbánnak,hogy úgy látszódjon, mintha lenne demokrácia, de van itt nagytúró.
Minden fiszfasz dologról orbán dönt. Az ügyészség nem nyomoz, ha olyasmiről van szó,mint pl orbán nemkatonai luxusrepcsivel való technikai leszállása, stb,stb,stb. A magyar kussol,és fizeti a paraziták urizálását. Itt a pékségben is csak azt látni,hogy nekik mindent IS szabad. Remélem,azért azt nem adták el jóhiszemű vevőknek,amit az orbán purgyék összetapicskoltak..
Béla333
Nyilván az övé vagy a strómanjáé a pékség...
Akár oda is szarhatott volna a küszöbre... Már az is nagy szó, hogy nem tette meg!
csak úgy....
@Virág Árpád: virág,csaucseszku 99% on végzett mindíg,még krumpli nélkül is! :)
tudod,hogy miért? mert sok volt a virág...
Virág Árpád
@csak úgy...: Nagypénteken lerészegedtél?! Megbüntet a Jézuska!!!
gina
Ugyan már hát neki mindent lehet , ö felül áll minden törvényen,,,vinné már el az ördög ezt a mocsok patkányt...
gina
Ha bárki más tenné már bezáratná a pékséget ez a szemét putris...
csak úgy....
@Virág Árpád: téged is zsidó pap keresztelt,mit az 0rbán klánt?
bence
Nagy bunkó a nagypapa ! Másokkal taníttatja az unokáit mint ahogyan annak idején a saját kölkeit !
Eladott Ország
@Virág Árpád: Éljen Sztálin, éljen Rákosi! A "kétharmaddal mindent lehet" jelszóval mi a gond? Ami a csövön kifér. Sztálin elvtárs elégedetten hátradől , iszik egy vodkát és integet...
c.tenor.com/6BphGT10zVwAAAAd/tenor.gif
Virág Árpád
@Mirabilis: Csak az okosakat kérdezik! @Eladott Ország: -ot sem ! Téged sem @csak húgy...: is kimaradt!
colibri
Ha egy picit is gondolkozik, nem csődíti a pékségbe a videósát. Pláne nem teszi fel a képeket, a videót a közösségi oldalára! A legfanyarabb kép az összes között a sok kalács, pékárú a kisbuszban a gumicsizma társaságába kerül... Annyira gusztusos,,,,, Jó érvágyat orbánC family!
Az, hogy az unokái összefogdosták a nyers tésztákat, csak hab a tortán!
jáger laszló
Lehet,hogy nem volt szabályos a ME-i vizit a pékségben,de szerintem a fertőzésveszély kizárt amit a gyerekek okozhattak!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
@Virág Árpád: maga szánalomra méltó tétó! - nem érdemes az Öze féle szerepre!
csipetke
@Maccska:19:17 Valószínűleg nem tőled fogok tanácsot kérni,hogy szavazzak-e a a maffiára.
@Horizont: 19:46 A fiamnak van egy olyan pólója, aminek az elején ez van:.- '98-ban a fideszre szavaztam, bocsánat érte!
Az embereket elfogadom olyannak,amilyenek, de ezt a genyó,pökhendi,arrogáns bandát csak utálni,vagy gyűlölni lehet.
drrotf
És hol maradt a hazáig tartó őrző -védő szolgálat, a TEK, hiszen Polt úr szerint ez O.Viktornak hazáig kijár!Egy védő felszerelésben levő TEK-katonát sem láttam!Micsoda fegyelmezetlenség ez, skandalum!
verőce21
A jó Isten áldja meg Miniszterelnök urat ezen a Szent ünnepen és az egész családját...!

(ha már ott volt, bekaphatta volna a pék fszát is) :)
jáger laszló
+jegyzés
A gyerekek nem fogdossák a tésztát,hanem +áldják a kép szerint a bácsi mutatása alapján!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
izéke
@drrotf: mit gondolsz,kik voltak a "pékek? " Az igaziakat addig bezárták a lisztraktárba.
szaboria1
Ejnye bejnye: "Nem veszitek észre, hogy a hajléktalanoknak meg a szegényeknek gyűjtötte be azt a sok kalácsot." Csak elfelejtették a kép aláírni.
nemkati
Azt bezzeg nem videózták le, amikor a gyerekek előzőleg az orrukat turkálták. Jó étvágyat a minőségi pékáruhoz!
jáger laszló
Vihar a biliben!?
2 kiswgyerek védőöltözet nélkül a pékségbenmicsoda vészhlyzetet produkált tudtukon kívül!!??
+áll az eszem!!??
Mi lesz a bünti?
Elkobozzák a kenyeret és a kalácsot!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
@Virág Árpád: tergnap, 21:06 ♦ Tájékoztatsz: "Csak az okosakat kérdezik!" A román cigányoddal és szektájával ugyan ki áll szóba Európában, hogy ennyire büszke vagy?! A fidesznek sikerült az egykori legvidámabb barakból az EU koldusházát megteremteni. Veletek már csak Ázsiában állnak szóba! A hárommillió agyhalottra vagy büszke ?!
A többiek már elköltöztek...
ómió
Lehet szaladni "feljelenteni", efftársak! Az nektek a "testhezálló"!
Virág Árpád
@ómió: Megteszi minden nap: @Eladott Ország: !!!
jáger laszló
És vannak szabályok amit +sértenek
Itt is ez fordult elő amiért tessék +büntetni a vétkest!!
Járványt azért nem okoztak a vétkesek!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Béla333
Odaszart a küszöbre? Nem szart oda, pedig akár meg is tehetné!
Egy maffia főnöknek mindent szabad egy maffia államban!
csipetke
@Horizont: 07:11 Sztem ezzel Soros is így van. Amikor ezt a genyó bandát taníttatta, inkább csinált volna a dollárjaiból papírrepülőt,oszt reptette volna a szélben. Mindenki jobban járt volna
Yoda69
Számít?
A covid alatt 50 ezren haltak meg, amivel rekorderek lettünk. 60-70%-a ezeknek az elhunytaknak megmenthető lett volna, ha orbanek komolyan veszik a járvány védekezést es nem csak hasznot akarnak húzni más emberek vérén.
balos
@jáger laszló: Ezt honnan tudod?Szerintem maga 1 ide vezényelt navos,mert a kő-jál már "elhunyt" a hosszú harc alatt!A kultúrhások szeretnek mindent leszarni!
Istenakinincsen
@Virág Árpád: tegnap, 21:06 Csak az ilyen okosokat kérdezik mint te??? Ezért tartunk itt!
Virág Árpád
@Mirabilis: Elaludtál? Vagy berúgtál? Lassú a reakcióidőd!!! Ébresztő! Eltelt több mint 30 év a rendszerváltozás óta!
Virág Árpád
@Istenakinincsen: Az elmúlt 35 évben sok mindenkinek adtam tanácsot (kértek rá) pártállástól függetlenül! Mind bejött! Ja, ingyen tettem!
Edebácsi
Mint tudjuk, Orbán Viktorra semmiféle szabály nem vonatkozik.
Juhász István
Ugyan máááár ! Mutassatok nekem EGY PÉKET / főleg Felcsúton... /, aki MERNE SZÓLNI a doktorminiszterelnökúrnak, hogy vegye fel a KÖTELEZŐ VÉDŐRUHÁT. Ugyanez vonatkozik a HENTESRE, akinél " MEGVÁSÁROLT " egy fél csomagtartónyi sonkát, kolbászt. Az egyébként aranyos unokái több fordulóban hurcolták a FINOMSÁGOKAT, az autóba. Amúgy nálam... nem lesz sem SONKA , sem KOLBÁSZ. Lesz KÖRÖMPÖRKÖLT, az is finom.
ittott
Ő A TÖRVÉNY. RENDELETI IRÁNYÍTÁS VAN.
ómió
@Virág Árpád: Még az anyja is ezért pottyantotta őt anno a bolsi latrinába!
Nyírfa
1. Van véleményem volt ÁNTSZ-munkatársként.
2. Van véleményem környezet- és egészségtudatos polgárként.
3. Van véleményem értelmes - annak tartom magam - emberként.
4. Van véleményem édesanyaként, aki megtanította a gyerekeinek a legelemibb viselkedési normákat.
5. Van véleményem szavazóként.
hit and run
@Maccska: Egy @Málna veszett el benned! Ugyanolyan tudálékos vagy, mint ő.

És honnan tudod, hogy a pék nem szólította fel a Orbán parasztot (pejoratív) a jogkövető magatartásra?
De Orbán paraszt (pejoratív), szarik a törvényre és egyébként sem volt rajta a telefingott békegalamb jelmez, így hát az láthattuk, amit megszokhattunk tőle - Matyarorcág mini/szterelnöke, aki Európa vezetője szeretett volna lenni, csak egy szaros gumicsizma az ünnepi asztalon.
Yoda69
@Juhász István: Vedoruhat? Ezek?
A Karmelitaba is vedoruha es siak nelkul jarnak be, pedig kordonnal van elzarva az allitolagos epitkezes miatt.
nejlontacskó
@Maccska: " egyébként a törvényt nem Orbán nem tartotta be hanem a pék. "
A törvény mindenkire egyformán vonatkozik!
Tehát nem, csak a pék az aki vétett ellene, hanem maga Kormány Viktor is!!!
Tehát, hazudsz!
csak úgy....
@nejlontacskó: 0rbán kutyáinak az a kötelessége,hogy védelmezzék mindenben a dagit és lehetöleg kennyék másra a viselt dolgait! :)
ittott
@Maccska: egy kormányfőnek nem lehet ellent mondani. pláne, hogy a pályázatoknál az övé lehet az utolsó szó. ha megkérik...
Istenakinincsen
@Virág Árpád: ma, 06:27 Árpi te is részt vettél ezen a tanfolyamon? "Sörény Edina MCC-s kutató, az mtmt.hu szerint eddig könyvtártudományokkal foglalkozott, de most azt vizsgálja, hogy amikor egy orbánista fiatal már nem tud még orbánistább lenni, milyen módon lehet az agyát úgy stimulálni, hogy valahogy mégis sikerüljön az optimális hiperorbánista állapot elérése. Gondoltad volna?"
Forrás: www.orulunkvincent.hu/az-agy-stimulalasaval-fejlesztheto-az-orbanista-tudatallapot-nemhiszemelposzt/
Virág Árpád
@Istenakinincsen: Aha! Te voltál a díszvendég! Sőt mi több, főelőadó!
Aki Én
nepszava.us/200-millio-forintba-kerult-az-adofizetoknek-a-kalacs-amit-orban-ket-unokaja-kapott-husvetra/

,,A cég többségi tulajdonosa a Búzakalász 66 Kft., amelynek tulajdonosa a Talentis Agro Zrt., amelynek tulajdonosa Mészáros Lőrinc, aki pedig Orbán Viktor tulajdona, ami azt jelenti, hogy a pékség, ahova Orbán az unokáit vitte, a saját péksége. Nem csoda, hogy hátulról mentek be és fizetni sem kellett az igazi “gazdának”
Mészáros Lőrinc, akinek alábecsült vagyona 480 milliárd forint, egy év alatt 25 milliárddal gyarapodott, miért kap az államtól, az adófizetők pénzéből 207,9 millió forint vissza nem térítendő állami támogatást, amelynek részbeni forrása a “gonosz birodalma”, az Európai Unió (amelynek támogatásait ilyen gondos kezekkel osztják ki Orbán Viktor családja, strómanjai és oligarchái között)."
nejlontacskó
@Maccska: tehát, ha a vevőkre nem vonatkozik, akkor bárki, bármikor bemehet és masszírozhatja a tésztákat?
Nem, ez nem így van, tehát, HAZUDSZ!
nejlontacskó
@Maccska: most már, csak az a kérdés, hogy a pék nem tartotta magát a törvényhez, vagy a Viktor akart mindenáron bejutni.
Mert teljesen mindegy, hogy a belépni szándékozó, egy hajléktalan, vagy éppen a miniszterelnök, NEM LÉPHET BE!
Bélabácsi
ugyis eltussolják az ügyet, majd a templomban meg gyónja bűnét, és feloldozást kap a pápától...ámen
Istenakinincsen
@Virág Árpád: ma, 08:52 :))) Valamit félreértettél, de nem baj. A te szinteden ez elfogadott. Az on-line agymosás nálad már elérte a célját...Nálad már sikerült az optimális hiperorbánista állapot elérése.
Clavigo
@Shikari: 30 db. like..(?) Az összes tesódat begyüjtötted, a like- olásra ,more ? Ennyire nem vagy te itt mépszerű..
Istenakinincsen
@Clavigo: Saját magát lájkolja ez a szerencsétlen...Sok-sok néven van itt, de a stílusát nem tudja elrejteni:))
Amikor még rizikó néven szerepelt, akkor az volt a szlogen: buzikuss.
Gazella
@Clavigo: trgnap 21:29
Szharkari egymaga likeolta saját magát a rengeteg nicknevével
Virág Árpád
@Istenakinincsen: Beragadt nálad egy fogaskerék?! Be! Megrögzötten ismételgeted az orbánista kifejezést! Gyanús vagy te nekem!!! Ja, hogy fizetnek is érte???
Istenakinincsen
@Virág Árpád: ma, 06:42 Összetévesztesz valakikkel...akiknek fizetnek. Nálam ingyen van az info, de az is lehet hogy közvetve még fizetek is érte:)). Te 0rbánista vagy, én meg nem! Így van?!?
frank
Jaj,jaj ! Hova jöttem én !
Miért piszkálják itt egymást az emberek. Béke kell egymás között is.
A harag rossz tanácsadó.
Istenakinincsen
@frank: ma, 18:34 Itt zajlik a háború, vihar van egy pohár vízben:) Segíts itt rendet csinálni, nekem nem sikerült.
Virág Árpád
@Mirabilis: Mondom én: elaludtál, ja előbb berúgtál... Húsvét, stb...
Virág Árpád
@Istenakinincsen: Akkor döntsd már el, mi vagy!!!
Istenakinincsen
@Virág Árpád: ma, 07:00 Ez egy válasz tőled? Mire?
Bocsi de te nagyon setét vagy. Elengedem inkább ezt a meddő "beszélgetést". További jó szórakozást! :)))
Virág Árpád
@Istenakinincsen: Akkor döntsd már el, mi vagy!!! Egyszerű kérdés volt! Válasz??? Avagy válasz helyett fröcsögés?!
Virág Árpád
@Mirabilis: Akkor tényleg bebasztál? 2 napig matta picsa részeg voltál??? Fröccs vagy fröcsögés?
Istenakinincsen
@Virág Árpád: ma, 12:57 Mi lennék te szerencsétlen? Egy ember vagyok csak a sok közül, aki független! Mit kellene nekem ezen eldöntenem?!?
Virág Árpád
@Istenakinincsen: Hogy fröccs, vagy fröcsögés! Azt! ENNYI!
Istenakinincsen
@Virág Árpád: ma, 07:56 Bocsi, de te egy primitív bunkó vagy...Így már értelek és ennyi:))
Virág Árpád
@Istenakinincsen: Mit értesz??? 2/3 -ot tudod mi! Lesz több is! Nem tudjátok leváltani, még ha én átállok hozzátok, akkor sem!!! ENNYI !
Virág Árpád
@Mirabilis: Ugyanazt tudom neked is mondani mint balos balfasz libernyák @Istenakinincsen: haverodnak!
Istenakinincsen
@Virág Árpád: ma, 12:24 Te ne állj át inkább már sehová! Jó helyed van a szemétdombon. A 2/3-os szöveg unalmas már.
@Gyurka80 vagy új néven te szerencsétlen idsióta balfasz!
Virág Árpád
@Istenakinincsen: Álmodsz vagy tudathasadás?
Virág Árpád
@Mirabilis: Akár @Istenakinincsen: is lehetnél!
Virág Árpád
@Istenakinincsen: Beteg elméd újabb szüleménye?!
Istenakinincsen
@Virág Árpád: Nem hinném hogy beteg lenne az elmém...Akár le is tagadhatnád magad, ha nem te vagy az a másik virág et:))), de tökmindegy. Az is lehet hogy egy másik idióta is használja ugyanazt a képet, bár amilyen ostoba vagy te mindenhol ezt használod.
Istenakinincsen
@Mirabilis: ma, 21:41 Szerintem ez egy idióta! Engedjük el és ne szóljunk hozzá! (nehéz lesz de talán kibírom:)
Virág Árpád
@Istenakinincsen: Nézz bele a tükörbe! Ott az idióta! Ja, hogy @Mirabilis: jelent meg...

:-))))))
Istenakinincsen
@Virág Árpád: Ne beszélj mellé te nyomorék. Valaki másnak is ugyanaz a véleménye rólad mint nekem! Érted? Ez nagy gáz!
Szedd össze magad vagy szívódj fel mert ostobákra már senki nem kíváncsi...van itt bőven ilyen mint te több néven!
Virág Árpád
@Istenakinincsen: Valaki másnak?! Biztos???
Istenakinincsen
@Virág Árpád: Egész biztos! Te nem látsz ki a fejedből?
Virág Árpád
@Istenakinincsen: Belelátok a tiédbe! KRIMINÁLIS!
Istenakinincsen
@Virág Árpád: Az kizárt! Az orrodig sem látsz te nyomorult féreg. Még a nagy segget sem látod amit nyalsz:))
Virág Árpád
@Istenakinincsen: Beteg vagy te, s egyre betegebb leszel! Belebolondulsz a dogmáidba! Én meg élek, virulok...
Istenakinincsen
@Virág Árpád: Jól van viruljál amíg tudsz...A virágok szépek, aztán mind elhervadnak:(
Istenakinincsen
@Virág Árpád: Te meg egy vak marha. Ez így érthető? Ha nem akkor elmagyarázom: A komposzt=táptalaj. Új élet forrása az elhervadt virágok/növények stb anyagi maradványaiból. Köszönöm hogy megtiszteltél azzal, hogy komposzt lehetek!
Sajnálom hogy téged a régimódi emberi civilizált gondolkodásmód nem érdekel.
Virág Árpád
@Istenakinincsen: Ááááá! Fenét, te hulladék vagy! Szerves hulladék!

hu.wikipedia.org/wiki/Komposztálás
Istenakinincsen
@Virág Árpád: Remélem észrevetted hogy a szerves hulladék hasznos! Te még nem vagy hasznos...
Virág Árpád
@Istenakinincsen: Magamnak hasznos vagyok! Te meg le vagy szarva!!! Szó szerint!
Istenakinincsen
@Virág Árpád: Akkor szard össze magad, mert az neked hasznos. Önmagát trágyázó virág mint új találmány:)))
Virág Árpád
@Istenakinincsen: Téged szarlak le! Úgyis te már régen le vagy szarva! Megszoktad!
Istenakinincsen
@Virág Árpád: Ha ez téged boldoggá tesz...akkor szarjál nagyokat seggfej!
Virág Árpád
@Istenakinincsen: Ne erőlködj! maradsz ami vagy: kis szarcsimbók, senkiházi LIBERNYÁK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.