Deutsch Tamás közölte, hogy az EP Fidesz-delegációja levélben fordult az Európai Bizottsághoz, hogy választ kapjon milyen módon játszott össze a dollárbaloldallal.

A Fidesz és a KDNP európai parlamenti képviselői "kemény hangvételű" írásbeli kérdéssel fordult az Európai Bizottsághoz, mert abban az ügyben vár "nem mismásoló" választ a brüsszeli testülettől, hogy milyen módon játszott össze a magyar dollárbaloldallal annak érdekében, hogy Magyarországgal szemben a politikai nyomásgyakorlás eszközét alkalmazzák

- jelentette ki Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő szerdán Strasbourgban az MTI-nek adott nyilatkozatában.

Deutsch Tamás nagyon kiakadt: "El kell zavarni azokat, akik ezt a rendszert működtetik"

Fotó: Facebook/Deutsch Tamás

"Közismert tény – habár ez politikusi személyiségével összefüggésben szinte elképzelhetetlen – hogy néhány héttel ezelőtt Gyurcsány Ferenc tiszta vizet öntött a pohárba. Rá nem jellemzően – mivel ő a hazudozás művésze a magyar közéletben – világosan és egyértelműen a nyilvánosság előtt is beismerte egy rádióinterjúban, hogy a magyar dollárbaloldal összes európai parlamenti képviselője, főként pártja, a DK EP-képviselői, minden energiájukat latba vetve a saját hazájuk és a magyarok ellen dolgoznak" – hívta fel a figyelmet.

A képviselő emlékeztetett:

Gyurcsány Ferenc nem kevesebbet állított, mintsem, hogy nincs semmilyen megalapozottsága annak, hogy az Európai Bizottság bármiféle jogi, jogállamisági kifogást emeljen Magyarországgal szemben. Ő maga ismerte be a nyilvánosság előtt, hogy az Európai Bizottságnak politikai kifogása van Magyarországgal kapcsolatban, ami önmagában elképesztő

"Az Európai Unió alapszerződésével ellentétes ez a bizottsági magatartás, ami ezt a politikai véleménykülönbséget jogi köntösbe öltözteti, hogy szó szerint idézzem a magyar dollárbaloldal vezetőjét" – mutatott rá.

Hozzátette: "Gyurcsány azt is elismerte, hogy ennek a politikai nyomásgyakorlás jogi köntösbe öltöztetésének a munkálataiban kőkeményen, hatalmas energiával vettek részt a dollárbaloldal európai parlamenti képviselői. Folyamatosan egyeztettek az Európai Bizottság tagjaival, és ők találták ki a Magyarországgal szemben megfogalmazott politikai elvárásokat, a kizárólag csak ürügyként szolgáló úgynevezett jogállamisági mérföldkő feltételeket, amelyeket végül a testület befogadott.

Deutsch elmondta, hogy a bizottsághoz intézett levelükben három világos és egyszerűen megválaszolható kérdést tettek fel.

"Az első kérdésünk az arra vonatkozik, hogy az Európai Bizottság tagjai és munkatársai, tehát a brüsszeli bürokrácia vezető tisztségviselői közül konkrétan kik és hány alkalommal folytattak titkos, nem nyilvános politikai egyeztetéseket a magyar baloldali politikusokkal a Magyarországot érintő európai bizottsági lépésekről döntéseket megelőzően. Ez azért lényeges kérdés, mert az Európai Bizottság működésére vonatkozó világos, egyértelmű és szigorú alapszerződési rendelkezés pártatlan, elfogulatlan, pártpolitika semleges eljárást ír elő az egész testület számára" – hangsúlyozta.

Mint fogalmazott a második kérdés "arra vonatkozik, hogy a jogi köntösbe bújtatott politikai követelések közül pontosan melyeket javasolták a magyar baloldali politikusok, a harmadik pedig arra, hogy tettek-e javaslatot ezeken a titkos politikai egyeztetéseken arra, hogy a magyar gyermekvédelmi törvény eltörlése is az Európai Bizottság által támasztott feltételek között legyen".

A politikus úgy véli továbbá, hogy a magyar baloldal politikusai "folyamatosan lépnek ugyanabba a folyóba,", például Donáth Anna, a Momentum politikusa hosszú ideig tagadta, hogy egyeztetést folytatott volna európai biztosokkal, a Magyarországra gyakorolt politikai nyomásgyakorlást elősegítve, azonban a politikus végül bevallotta az ellenkezőjét.

Deutsch szerint a bizottságnak egy hónapja van, hogy válaszoljon a kérdésekre. "Csodálkoznék, ha most kivételesen betartanák, és egyébként pedig, ha nem tartják be, akkor majd tájékoztat minket arról, hogy még mennyi idővel hosszabbítják meg a válaszadást, mi meg türelemmel kivárjuk" – mondta.

A brüsszeli korrupciós ügyekkel kapcsolatban elmondta: "a brüsszeli korrupció rendszere az arra épül, hogy az Európai Unió intézményein kívüli szereplők, keleti államok, nyugati NGO-k, üzleti élet szereplői, pénzért, más javakért cserébe politikai befolyást vásárolnak törvénytelenül. Korrumpálják a döntés előkészítőket és a döntéshozókat az Európai Parlamentben, az Európai Bizottságban, ami azt mutatja, hogy nem az európai polgárok érdekében, nem az európai polgárok akaratát képviselve, működik ez az egész brüsszeli gépezet".

"Jövő évben ismét európai választások lesznek, ami lehetőséget ad a brüsszeli korrupciós mocsár lecsapolására. El kell zavarni azokat, akik ezt a rendszert működtetik, mert ha ők maradnak, akkor újabb és újabb formában, de ez a rendszerszintű korrupció megmarad" – hangoztatta Deutsch Tamás.

Forrás: MTI

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Deutsch Tamás nagyon kiakadt: "El kell zavarni azokat, akik ezt a rendszert működtetik"
Tompika egyetértek , TAKARODJATOK.
Ja vagy nem a rendszeretekre gondoltál?
Hááát akkor gondolj arra inkább.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Galway
A "brüsszeli korrupciós mocsár" miatt a szegény fidesznek alig jut ellopni, elherdálni való, hát igazság ez, he?!
Néro2
Deutsch Tamás nagyon kiakadt: "El kell zavarni azokat, akik ezt a rendszert működtetik"
Tompika egyetértek , TAKARODJATOK.
Ja vagy nem a rendszeretekre gondoltál?
Hááát akkor gondolj arra inkább.
Sámannus
Ha a csokitorony a seggéhez ér fel, akkor mindig ilyen bepöccenős. De tumpika te ürítesz túl sok fekát vedd má észre magadat.
laja70
Arról úgysem kérdezheti az EU-t, hogy a rubel és jüanfidesz hogyan működteti a rendszert!!!
troppauerhumer
@Maccska:Szeressük ám a kreténkeltető FideSS seggfejeit...ahogy következetesen - mint az ökör -napszámban szarrá alázzák magukat.
dollárbaloldal ?Elsőként menjünk vissza a múltba ,adjunk óvszert az apádnak..

Elmarasztalta a bíróság az Origo tulajdonosát, a New Wave Media Groupot és a Metropolt kiadó Mediaworks Hungary Zrt.-t abban a perben, amelyet Korányi Dávid indított személyiségi jogai megsértése miatt – adta hírül a Telex. A főpolgármester korábbi tanácsadója azután fordult a bírósághoz, hogy az általa vezetett Action for Democracy nevű szervezet pénzt gyűjtött Márki-Zay Péter választási kampányára, ami miatt az említett lapok szerinte igaztalan vádakkal illették.
Konklúzió :"a rendelkezésre álló adatok szerint a Márki-Zay mozgalmát támogató amerikai szervezet semmi olyat nem követett el, ami akár az amerikai, akár a magyar törvényekkel ellentétes lenne, ..Úgy tűnik tehát, hogy az A4D támogatásai körül mindent lepapíroztak,

nincsen arra utaló nyom, hogy a szervezet a támogatásgyűjtő tevékenységével és a pénz Magyarországra utalásával bármilyen amerikai vagy magyar törvényt megsértett volna.
Mindezt úgy, hogy a magyar szolgálatok által azonosított 3 milliárdos A4D-támogatás eltörpül a kormány és a Fidesz által politikai üzenetek célbajuttatására költött pénz mellett. A Fidesz ugyanis nemcsak a közmédiát és szinte minden állami szervet állított át saját üzeneteinek közlésére, de elmosta a határokat a Fidesz kampánya és a kormányzati kommunikáció között, és az olyan közérdekű, állami kommunikációs csatornákat is politikai kampányra használja fel, mint például a koronavírus-járvány híreit összefoglaló weboldal és az ahhoz kapcsolódó információs rendszer vagy a NAV tájékoztatólevelei. Emellett pedig ott van a CÖF-CÖKA is, ami nemcsak fideszes kinevezettek által irányított állami cégek támogatásait fogadja, hanem olyan, a Fidesz üzeneteinek megfelelő kampányokat szervez
hvg.hu/itthon/20221221_origo_metropol_birosag_koranyi_david_action_for_democracy...
jáger laszló
dt keveri a szezont a fazonnal
Összemos mindenféle zagyvaságot és abból kiválaszt neki tetsző dolgokat és arra fűzve idétlenségeket állít!!
Teljesen lehetetlenségeket összekavarva összefüggéstelenül!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
troppauerhumer
@Maccska: Ahogy nézem a kommented szeretsz sétálni a f... szerdőben tátott szájjal.höhöö
troppauerhumer
@Liberálkiller: A BŰNÖSSÉG VÉLELME
Tisztelettel kérdem, állampolgári kíváncsiságból (ami még nem tilos, csak könnyelmű), hogy Lackóczki Imre elvtársat/urat/egyebet , akit az USA tiltó listára vett, mikor veszik a magyar hatóságok őrizetbe, hogy kihallgassák.
A magyar hatóságoknak ugyanis nem lehet mindegy, hogy egy állampolgárunkat csak úgy szankcionálják, mint valami vécékagylót?
Mert mi van, ha jogtalan? Mi van, nevezett úr/elvtárs/egyéb ártatlan, mint Madonna a bölcsiben (na jó, a kicsoportban)?
Sőt, mi van akkor, ha az illető úr/elvtárs/egyéb származású a magyar szervek tábornoka volt, és az ellenséges vagy baráti tevékenységről szerzett hasznos értesüléséket. Hagynánk ilyen kincset ebek harmincadjává, nagy tudását csáki szalmájává tenni? És ha nég az adóköteles bevételét is rendben bevalotta, forintban, dollárban, rubelben, fontban, yüanban és tugrik?
Ki kell ezt vizsgálni, kérem. Nem hagyhatjuk, ahogy egy ártatlan sunyi kutya, szorgalmas becsületes mimagyar hazaáruló bitang ártalmatlanul szenvedjen. Attól tartok, hogy a végén a szegény már csak külgazdasági attasénak lesz jó.
balos
@Liberálkiller: Szeretném emlékeztetni,hogy a kitartóid ezzel kezdték a hazaárulást,igaz nekik nedveske mindent elnézel és beveszel,még ha szarba is van csomagolva!A gyilkolászással pedig kicsit várj még,mert szeretnék a szemed helyére nézni!
drrotf
D.Tomi azt gondolja, nem tudom hogy miért, hogy Gyurcsány mindig igazat mond, és ugrik arra amit mond!Orbán ugyan ilyen!Szidja és harcol az eus szankciók ellen közben meg mindegyiket megszavazza, mert ha nem szavazná meg nem is léphetne hatályba az EU szankciója.Más: Orbán felhajtást csinál az amerikai nagykövet ellen,kutyái egyfolytában megugatják, de ő kijelenti hogy az USA a szövetségesünk és barátunk!Azt már nem mondják ell hogy azzal hogy az amerikai nagykövetet megugatják nem a nagykövetet sértegetik egyfolytában és már hosszú távon, hanem az USÁ-t akit jóbarátnak és szövetségesnek tekint Orbán Viktor!Ha ilyen a viszonyunk egy jó baráttal egy szövetségessel, akkor milyen a kapcsolat azzal akit ellenségként kezelünk?Azt a keblünkre öleljük és 20-3 éves ,számunkra rossz feltételeket tartalmazó szerződéssel láncoljuk magunkhoz,vagy átvállaljuk a szerződében rögzített kötelezettségek teljesítését, hogy kiengedjük az" ellenséget" a szerződés szorításából, hogy szem előtt legyen, és megfigyelhessük közelebbről minden lépését?Arról hogy ki mit csinál és milyen eredménnyel az EU-ban én inkább Navracsics Tibort hallgatnám meg, mert ő ismeri, hogy ki mit mondott és csinált a pénzek hazahozatala érdekében, és hogy egyáltalán a magyar ellenzék megszólalásai milyen eredménnyel járnak a kérdések eldöntésében.Szerintem a bizottság álláspontjának kialakításában nem sok szerepe lehet annak aki nem a EU Bizottságának a tagja, és ennek a bizottságnak , aki a pénzt osztja vagy visszatartja önálló a felelőssége a döntésekért!Ők nem annak alapján döntenek , hogy mit javasol ez vagy az a személy, álláspontjukat a saját szakértői vélemények és saját döntés alapján hozzák!Úgy ahogy itthon sem veszik figyelembe mindenkinek , így az ellenzéknek a véleményét a döntéseknél, már csak azért sem mert nem egyeztetnek az urak a Parlamentben , és láttuk, hogy hány ellenzéki módosító javaslatot fogadtak el eddig a kormány pártiak, úgy az EU-ban sem hallgatnak meg mindenkit, és ha meg is hallgatják a...
simmering73
Liberálkiller.HAHAHA Hogy a kerek szoba melyik sarkába szarjak. Csak nem shikari új művészneve?
Nessy
Tompika! Hány éve lopja a napot Brüsszelben jó pénzért?? Mi lenne magával, ha haza enné a jó fene, és munkából kéne megélnie? Éhen halna!
kulabombaafityiszre
Addig vergődik a drogos míg úgy jár mint a szájer,lebukik amikor hülye a kokótól.Akkor aztán vége lesz a csicskasággal szerzett jó életnek.
Aki Én
@Liberálkiller: Jesszusom, ti még hova süllyedtek?
Aki Én
Csak halkan kérdezem, mi nem vagyunk eu tagok?
Vagy mindenki más működteti csak?
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 14:15
Te maximum a mamát zavarod a földekre kapálni,addig amíg megunja aztán pofán vág.
Te kis hazudozós trollocska.
kereső
Szeretném emlékeztetni deutsch-fűr tamást, hogy ti választottátok ezt az EB-t. Ursula von Der Leyen orbán favovirtja volt (na jó a macron-merkel tandemmel együtt), akiért még a szokás jogon alapuló választási szabályokat is felrúgtátok. A pénztártól való távozás után reklamációnak helye nincsen. Ezt szakajtottátok, szagoljátok .
nejlontacskó
Él bennem a remény, hogy olyan, mindenre kitérő, tényfeltáró választ fognak kapni a feltett kérdéseikre, amilyeneket ők szoktak adni, a hozzájuk intézett kérdésekre!
Péter2
Egy kiközösített senkik , akik milliárdokat sikkasztottak az uniós forrásból , ezek várnak kérdésre választ , mikor a kötelezettségüket sem teljesítik , szerintem magasról sz@rnak rájuk , nem vették észre , hogy parkolópályára kerültek ! Avval kelen legelső sorban a fidesznek foglalkozni , hogy miért szenved a magyar nép, az unióba is a legmagasabb áfa , infláció , és az egyik leggyengébb fizetőeszköz a forint , alacsony vásárlóértéke miatt , ez az elsődleges ugyanis ez mind kivétel nélkül a fidesz végterméke !
Péter2
Valaki tudja , hogy Deutsch által 50 milliárdért megvásárolt stadion beléptetőrendszer árát vissza e tette az államkasszába , mert ugyanis a megvásárolt eszköz sohasem kerül felszerelésre , közben szétlopták , a maradékát meg elvitték a méh telepre , mi ha nem más mint nagy értékű hűtlen kezelés bűncselekménye ! Miért nincs még börtönbe ??? Majd , ha jogállam lesz , el kell vele számolnia ! Erre kellene válaszolni tominak !!!
namihami
Nem elég, hogy működtetik a rendszert, de a drog ára is napról-napra emelkedik!?!?
A francba velük...
jáger laszló
dt épen ideje ,hogy újra akcióba lépj mint anno több mint 35éve Prágában!!Hajrá tomi...
Ennek emlékére szervezz 1 jó kis tüntetést Brüsszelbe!!!Így kösd össze a kellemest a hasznossal ne csak szövegelj,mert a szó elszáll és az emberek a tettekre emlékeznek igazán!!
Hajrá tomi!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
telegdilaci
@Néro2:Ez a szarházi rossz drogos mindig ki akad ha a korrupt rendszerével valaki nem ért egyet,annyiban igazat adok neki hogy el kell zavarni azt aki ezt a Rendszert működteti az pedig nem más mint a Fideszes Maffia,meddig rugódoznak még ezen a dollár baloldalon? talán nekik kellene előbb elszámolni a temérdek közpénzzel az adófizetők felé hova és miért szórtak el sok ezer milliárdot,az ellenzék lejáratására,amíg ezekkel a feleslegesen kidobott közpénzekkel,nem tudnak elszámolni semmi jogalapjuk nincs Dollárbaloldalizni,amikor Rájuk költötte az Öreg soros támogatta őket a saját pénzéből akkor miért nem visítottak,a Soros pénze nélkül egy senkik lennének!
nejlontacskó
@Liberálkiller: indulok, közvetlenül a dögleni való fideszribanc anyád után!
ómió
Hogy a korruptbolsi brüsszeli efftársak milyen módon játszottak össze a hazai "dollárbaloldallal"!? "Eccerű"! Konspiratív módon! "Egykutya" a kettő!
gina
Akik ezt a magyar rendszert müködtetik, azokat mindet az orosz tajgára kell küldeni veled együtt kokós cigány...
Peller Anikó
"El kell zavarni azokat, akik ezt a rendszert működtetik"

Nahát tomóka, megvilágosodtál?
bence
Tompika ! Arról beszélj , hogy a rubel milliárdok és az EU - tól kapott százezer milliárdok hová tüntek ?! Ezért benneteket nem elzavarni , hanem felakasztani kellene !
Peller Anikó
@Tehén: és a – Saját nevén van a budapesti XII. kerületben a Czinege utcában egy háza, amit 2002.májusában vásárolt 75 millióért, 183 nm, 1300 nm telken.
A házat 2004.I-2005.XII. között 90 millióért átépitették 420 nm-re.
– 2001-ben vásárolt Erdélyben Zetelakán egy kastélyt, többszáz hektár földdel.
– 2013-ban vásárolt egy házat Felcsúton 18 millióért, ahol felesége és apja házával a 3 házat egybenyitották, 7000 nm-en, és elöttük van Lévainak 6 ha földje.
– 1993-ban a Fidesz Székház eladásából 697 millióért vásárolta meg apja bányáit.
– 1997-ben Felesége nevére vásárolt 8 har szőlőt Tokajon, melyre Orbán 2001-ben 41 millió forint állami támogatást adott.
– 2001.IX. Felcsúton felesége nevére házat vásárolt, 2677 nm-en.
– 2008.VIII-ban a XI.kerületi Gellérthegyen 91 nm-es lakást vett Orbán Ráhelnek, 40 millióért.
– 2011-ben a mellette levő 66 nm-es lakást is megvette fiának Orbán Gáspárnak, Garancsi nevére Orlay u 3. 2.emelet.

– 2001.IX-2010.IV. között 38 ingatlant vásárolt felesége nevére.

– 2011-ben apja Orbán Győző nevére vásárolta meg a hatvanpusztai József főherceg majorságát 13 hektáron, 5 műemlék épülettel és víztoronnyal.
A hatvanpusztai majorságot 2012-ben felújitották és átépitették többszáz millió forintért Lévai Anikó vezetésével, az összeg az Átlátszó.hu nyomozása során bebizonyosodott, hogy csaknem 255 millió forint volt.
– Pintér Sándorral közösen vásároltak egy horvátországi szigetet, az Adriai tengeren.
– 2013-ban szintén apja nevére vásárolt az alcsútdobozi Rézhegyen örökpanorámás nyaralót 44 millió forintért.
– 2016.III. Orbán eggyik barátja Bőjte Csaba egyházi személy nevére vásárolta meg a gyergyószárhegyi Lázár Kastélyt.
– 2013-tól Tiborcz István nevére vásárolta: a keszthelyi jachtkikőtőt, fűrdőház, recepció, bár 515 nm, részben állami bankhitelből a keszthelyi kikőtő és a Via Hotel között 20.5 ha területen 175 luxusapartmant épitenek,
– 65 ha földet Mányban, 497 millióért, és 193 ha, 261 millióért Bicskén.
Peller Anikó
– 2015.I. pálinkafőzdét vettek Felcsúton.
– 2014.XII. Seregélyesi Kastélyt.
– 2015.IX. a volt Postabank Székházat a budapesti József Nádor téren.
– Informatikai cégeket.
– 2015.IX. bodajki Hochburg – Lamberg Kastélyt, 29 M-ért.
– 2015.XII. turai Schossberger báró Kastélyát, 10 hektár parkkal, 98 szobával, pálmaházzal, 200 millióért.
– 2016.II. zuglói városligeti fasorban Spitz Villát, 40 szobás.
– 2016.X. Mahart Székház Tropicana épűletét, 2 milliárdos állami hitelből.
– 2016.XI. komáromi ipari parkban ingatlant, 1 milliárd forintért.
– 2016.XII. visegrádi Kastélyszállót.
– 2017. Dorottya utcában és a Nagymező utcában Luxushotelt illetve Pollack Mihály téri Mélygarázst.

'A Don corleone eltulajdonított vagyona 3800-4000 milliárd forint+svájci és offshore bankszámlák. Feltételezhetően több ellenzéki párt szerint a Bánnak személy szerint 303-305 milliárd a becsült lopott vagyona. Milliárdokat loptak el elsősorban az EU-tól kapott pénzekből, a magyarországi közpénzből, a magánynugdíjból és mindenből amiből csak lehetett. Ezek egy része felesége, apja, Tiborcz I. és strómanjai, Mészáros Lőrinc, Garancsi István, Hernádi Zsolt, Nyerges Zsolt, Szima Gábor, Leisztinger Tamás, Tarsoly Csaba, Szijj L., Paár A., Barkász S., Kékessy D., A. Vajna, Habony Á., Vitézy T. nevén van. A Bán a pénzét svájci és hongkongi bankokban tartja, teljesen titokban. Miközben eltűnt a szemünk elől a 96 000 kg fekete szén ami a Tolcsi őrizete alatt volt egészen 2011 júniusáig '
Peller Anikó
@KisTehén: Vajon mennyit gurultak a dollárok te marha?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.