Ez derült ki az IDEA Intézet legfrissebb kutatásából.

A 2023. március 25. és április 13. között elvégzett, reprezentatív közvélemény-kutatás szerint a Fidesz támogatottsága a teljes, választókorú népesség körében 1 százalékponttal emelkedett, és ha most lenne a választás, 30 százalékot kapnának – írta meg a Telex.

Vajon ki nyerne, ha most lennének a választások? Igen, helyes válasz!

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A kutatásból kiderült az is, hogy a biztos szavazók 49 százaléka szavazna a kormánypártra, ez is 1 százalékponttal emelkedett, tehát az ellenzéki pártok továbbra sem veszélyeztetik a Fidesz pozícióját.

Az ellenzéki oldal pedig így néz ki:

az IDEA mérése alapján a teljes, választókorú népesség körében a Demokratikus Koalíció vezet (12 százalék), a Mi Hazánk a második (6 százalék) és a Momentum a harmadik (5 százalék). A többi, mandátummal rendelkező ellenzéki párt támogatottsága továbbra is 1-2 százalékon áll.

Forrás: Telex.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Most megint mondjuk azt, hogy tájékozatlanok a népek ? Nem ! A népek önzők, ostobák, idiótán reagálnak a világrengető disznóságokra is még tán tetszik is nekik, hogy a másik fél nem rendez véres leszámolásokat, mert elveik vannak ! A bayerok, kistehenek, macskák, gulyások, mindenféle röhejes miniszterek, csicskák, komplett hülyék csak provokálják a jobbik felet, kiöltik a nyelvüket ! Nem kellene egyszer mégis odacsapni, emberek ? Nem bizsereg a többség tenyere ? A látszat szerint nem, sőt, azok vannak többen, akiknek mindez nagyon is tetszik ! Vagy vacak a tükör !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Hát az csak az urnák lezárása után derül ki
A többi csak feltételezés ami nem releváns!!
erről csak ennyit
barátilag
J.L.
Toller Béla
Most megint mondjuk azt, hogy tájékozatlanok a népek ? Nem ! A népek önzők, ostobák, idiótán reagálnak a világrengető disznóságokra is még tán tetszik is nekik, hogy a másik fél nem rendez véres leszámolásokat, mert elveik vannak ! A bayerok, kistehenek, macskák, gulyások, mindenféle röhejes miniszterek, csicskák, komplett hülyék csak provokálják a jobbik felet, kiöltik a nyelvüket ! Nem kellene egyszer mégis odacsapni, emberek ? Nem bizsereg a többség tenyere ? A látszat szerint nem, sőt, azok vannak többen, akiknek mindez nagyon is tetszik ! Vagy vacak a tükör !
Csizmás Kond
...egy biztos, bár sokakat meg tudott vezetni a tökferkó meg a felemás neje, a déklára féle katyvasz nem kormányaktuális...
justhpeter
Ha holnap lennének a választások és is azt szeretném ha a fideSS-kdnp nyerne, mert az vezetne a biztonságos bukásuknak ahhoz a formájához amelyben egy életre eltűnnének az ország életéből, hiszen a maguk keltette káoszon már nem fognak úrrá lenni. Nem kétséges, hogy az országban ez a mostaninál nagyobb elszegényedésbe és nyomorba fog kerülni, de eltűnik ez a végtelenül primitív uszítás, a szégyentelen hitegetés és az pország nagymértékű lerablása. Járulékos veszteség lesz, hogy ezt a "politikát" támogató egyházak befolyása és egyben állami támogatásais csökkenni fog.
Péter2
Van egy örök igaz közmondás , " nyugtával dicsérd a napot " .
Pálinkás Pál
ehhez hozzátartozik, azok tartják hatalmon a puhost akik nem tesznek a közösbe...a zömmel büntetett előéletű cigók,...a nyuggerek, no meg a határon túli paraziták... az én véleményem, az dönthet az ország sorsáról, aki fenntartja...
Terminátor
Ki milyen virágot szakít, olyant szagol!
Ezt a szart ami most van, még egy ideig szagolnunk köll, s amikor már nem bírjuk, akkó köll kib...ni!
Ha nem így lessz, akkó mégegyszer visszagyünnek!
Havanagi
@Toller Béla: Ezek idióták, mazochisták,élvezik a nyomort.Lenézem ezeket,mint gondolkodásra képtelen szarzsákokat.
namihami
Amíg ilyenekből áll a ""magyar vidék"", addig itt a ""vezetői"" is ilyenek lesznek és lehetnek,! A vidék 8 osztályt (menjen--csak ne rontsa már a statisztikát!) ""végzett"" tagjai a téeszcsé-főd-mindentvissza"" jelszavakon ""iskolázódtak"". Már azt is képtelenek felérni ésszel, hogy ez nem az öthold/ló/faeke világa. És hol volna még az ún paraszti szakértelem!?!?! Annak nem elég kiállni a végébe és az agronómust hallgatni!
A magyar agrárium pénztermelő volt--Antall/Torgyánig! . Ma a jogászparasztok nyelik a földalapút. Nincs is haszon!
simmering73
Ha most lenne. HAHAHA De két év múlva lesz, hülyegyerekek. Addigra még a kasza, kapa, vasvilla is elő fog kerülni.
kereső
@simmering73: Nemzeti pántlikával, mint a debreceni akkugyár elleni tüntetésen!
kereső
Kétpárti "parlament" lesz 2026-ban. fideSS-kdnp és a tihazátok. Mert mindenki más otthon marad.
Aki Én
@Shikaratyi: neked agyadra ment a magyarlap osztogatása, te önértékelési gondokkal küzdő elmebeteg balfasz.
Hogy te milyen kibaszott abertált balfasz vagy, az már poén.
És valami végtelen unalmas ,fejlődésképtelen kis buzeráns, tele fóbiákkal.
Péter2
@KisTehen: A 13 év, meg is látszik az ország állapotán , telesen lezüllesztettétek ezt a valamikor szép országot , élhetetlenné tettétek, eladósítottátok , elszigetelődtetek , elvándorol a fiatalság jó része , elöregedik a lakosság , stb , egy pozitív példa sincsen az elmúlt 13 év távlatába . De számomra már nem releváns , mert nemsokára , a javak felszámolása után , kormányt és országot is váltok, ahogy a családtagjaim is megtették még az első orbán kormány alatt és véglegesen , mert itt nincs jövő főleg az elmúlt 13 év tudatában , csak erősíti a dolgot , hogy ha jól és gondtalanul akar az ember élni , nem egy hatalmat akar szolgálni, annak csak ez az egy kiút van !
ómió
És ez most a "guruló dollártömeg", vagy az efftársi hazudozásintenzitás fokozása elengedhetetlen szükségességére világít inkább rá, efftársak!?
csipetke
@Péter2: 20:49 tegnap Abszolut jól teszed. Sokan mennének,de sokan vannak azok is,akik idős szülőkről gondoskodnak, esetleg más családi dolog miatt maradnak.Egy Ausztriában élő párt kérdeztek egy riportban,hogy miért hagyták el az országot? A pénzt csak másodsorban említették, azt mondták,hogy az itt uralkodó hangulat miatt döntöttek így. 13 éve gyűlöletcunamiban élünk, folyton meg akarják mondani,hogy éppen kit kell(ene) utálnunk, az állandó uszítás, az emberek megosztása,és lehetne sorolni napestig. Másrészt a hazád ott van,ahol jól érzed magad.. És ez már nem az az ország..
kereső
@csipetke: De előtte még leszavazott a fideSS-re...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.