Idegenben is 3-2-re nyerte a Ferencváros az Újpest ellen rendezett találkozót, ám eredménynél azonban izgalmasabb, ami a lelátón történt.

„Ti vagytok a Nerencváros” – Az újpesti szurkolók üzentek a Fradinak, le is Békemenetező csürhézték őket
Kép: Facebook

A Szusza Ferenc Stadionban megrendezett találkozón egy Facebook-csoportba feltöltött képek alapján az újpest szurkolói több olyan molinót is kifeszítettek, amelyekkel a fradi szurkolóinak üzentek.

Olyanokat üzentek nekik mint:

A Fradi csürhe az új Békemenet

A Kesma legújabb ékköve: Fradi B-közép

A párttagkönyvetek még a Holdról is látszik

Ti vagytok a Nerencváros

Orbán Viktor egyébként korábban úgy fogalmazott, hogy hamarabb volt Újpest-szurkoló, mint fideszes. Ezt 2008-ban a Viasat3 televíziós csatornán sugárzott Kölykök című műsor vendégeként fejtette ki amikor egy kislány azt tudakolta Orbántól, hogy mi a kedvenc színe?

Orbán itt azonnal rávágta, hogy lila, hozzátéve, hogy azért nem a narancssárga, mert hamarabb volt Újpest szurkoló, mint fideszes.

Azóta persze nagyot fordult a világ.

Forrás: Telex

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hogy hőbörög a sok agyhalott fideszcsicska :)
Sosem bírták a valóságot.
Egyenesen ,,hungarofób", aki nem NERcsicska.
Ez paródia :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Ha belegondolok, ifjabb éveimben lelkes Fradi szurkoló voltam! Bátran ki lehetett menni egy meccsre, akkor még tudtak a szurkolók normálisan viselkedni! Viszont nincs min csodálkozni. Ahol a terroristát, a vandálokat "szentté avatja" a hatalom, ott ez van.
frank
Ott voltam az összes Békemeneten és most a meccsen is.
Eladott Ország
A két tábor keménymagja csak rühelli egymást, rendszerektől és kormányoktól függetlenül. Olyan van-e, hogy egy futbalklub maga keresi meg a működési költségeit? Hát persze. Magyarországon kívül. Sok-sok-sok milliárd forint adóforintot fizetünk egy futballklubnak, amelyik képtelen a piacról megélni. Ez a futballklub ingyen kapott tőlünk 15 milliárdért egy vadonatúj stadiont, amelyik minden évben veszteségesen működik. Majd hat évre rá 3 milliárdért korszerűsítették a Fradi stadionját. A korszerűsítés annyiba kerül, amennyiből máshol egész stadionokat is fel tudtak húzni. Ez a klub és annak elnöke működteti, tartja egyben Magyarország legnagyobb náci táborát, amelyiket a klub költségén mi fedezünk, miközben ellenünk használjátok poltikai célokra, minket fenyegettek vele, stb. A kormány további 50 rejtett és álcázott csatornán támogatja ezt a klubot, és ez a klub a kornányt - ellenünk. Neked meg van pofád hisztériázni, amiért a befizetett adótokat nem adja vissza ab ovo a kerület, miközben mindent ingyen kaptok? Azért a k. édesanyádnak is van egy határa, Kubatov Gábor. Ahogy mondani szokták, azért a l.fsznak is van egy vége, ha messze is van. Szedd már össze magad, te náci rohadék. Nemzeti Közművek, MVM, HungaroControl, Tigra, stb., meg a csúsztatott dotációk, szegény NERencváros.
uploads.disquscdn.com/images/344583505242f388b319a213c5039c2745715a8b894952f746dd0ec640b10eda.png?w=800&h
kép2
uploads.disquscdn.com/images/082726e4b7fc630044e18135e52567abbd718a8f791ae85cc6bde01b4fb19f6d.png?w=800&h
justhpeter
Bár csak az lenne a baj a fradival, hogy NER-csapat. Komolyabb gond, hogy évek óta bajnokként a magyar labdarúgás kabaréja.
Eladott Ország
A megunhatalan fradi szurkoló...
uploads.disquscdn.com/images/42b01d3fbd10dfcee0f0b5fd55c3253ce82f43c3cb2745c3d59655d55f956049.gif?w=800&h=239
"A Fradi azt akarta elérni, hogy a kerületnek befizetett adót visszakapja a klub." Annak idején a Fradit a ferencvárosi sváb polgárok hozták létre közadakozásból. Mint ahogy az MTK-t a zsidó polgárok. Most is közadakozásból tartja fenn Orbán a focit, csak most nem önkéntes a közadakozás. Kubatovék elvonták az ellenzéki kerületek bevételeit aztán van pofája meg az általuk befizetett adót is visszakövetelni? Na ehhez kell ám vastag bőr a pofán! Hányinger ez a zöld pökhendi majom, a Fradi mindenható ura, Kurv@tov’ a fidesz pártigazgatója.
Eladott Ország
@justhpeter: ma, 09:33 ♦ Ha a fradi nagynehezen eljut a BL-főtáblájáig, utána se kép se hang, csak a leégés' következik.
balos
Hát ami a foci örve alatt a pi-csányi működtetése megfelel a mai trendnek!Minél jobb a focista neres ere annál több a bevétele!
Aki Én
@Maccskari: Nem az újpest politizál, hanem a szurkolói.
Aki Én
Hogy hőbörög a sok agyhalott fideszcsicska :)
Sosem bírták a valóságot.
Egyenesen ,,hungarofób", aki nem NERcsicska.
Ez paródia :)
jancsipapa
@Eladott Ország: Igen . Ez a két klub így alakult meg . Ellenben az Újpest ( Újpesti Dózsa ) a BM. , a Honvéd a HM .csapatai voltak Létrejöttükben semmi civil nem volt . Évtizedekig előnyőket élveztek a többiekkel szemben . A Fradinak az ötvenes években még a nevét is meg kellett változtatni .( ezt nem azért írom ,mert a mostani helyzet szerintem helyes lenne ,csak a tényszerűség okán )
drrotf
Úgy látom, hogy az utóbbi időben az újpesti szurkolók mintha radikálisabbak lennének!Nagy maglepetésemre a Fradi szurkolók nem vágtak vissza azonnal, hogy a guruló dollárok beszélnek az újpesti szurkolókból, , meg hogy gyurcsányista és Soros befolyás alatt állnak a szurkolók.Talán a fradisták is észrevettek valamit a klub vezetésében, hogy az ország nehéz anyagi helyzete ellenére a focistáknak nem kell izgulni a kialkudott jövedelmükért, és ez nem az utóbbi idők teljesítményének a következménye.
namihami
Az, hogy ebben a magyar ""bajnokságban"" egy csapat eredménye milyen lesz vagy lehet, az már a kiírás előtt eldöntött tény! Ez az ""igazmagyarokból"" összevásárolt ""gárda"" akkor is bajnok lenne, ha ki se mennének a gyepre! Ez az a szerecsenyekből, alibabákból és néhány, vèletlenül odatévedő magyarból (hulladék magyar???--haha) összeverbuvált gárda. Kockázatmentes, hiszen a többi annyira alá van gyengítve, hogyha mégis bukna néhány fordulót, akkor sincs kockázata! Ezek azok az olyan ""magyarok"", akik közül a 11 magyarból 8-9 sose hazai. Csupa pénzmosási célból összevásárolt harmad- negyedvonalbeli kinti sztárocskák, akik persze (a tudatos gyengítés mellett) azért itt még ""sztárok"'! Akik csupán arra kellenek, hogy a ""budaházyk"" szabadok lehessenek, ha a szükség úgy hozná! Akik most már lesznek annyira ""okosak"", hogy nem lehet ismét a Fideszhez köthetők, mint 2006-ban!
Focimeccs???--az is van!?!?! Nem elég a balhé?
Vajon hol vannak azok a nemzetközi milliárdok, amik minden látható képesség nélkül folytak szét a Fradi pénztárból? És a hazai kasszákból?
namihami
Amivel nem az Újpestet akarnám felmenteni! Mert az csak azért az Orbáni kasszánál betöltött helyzete okán is áll úgy, ahogy! De, mint szurkolók--hasonlók!
zenebohóc
@sgl: Sajnos! Ez olyan mint a gazdaságpolitika...
simmering73
@Maccska: 11:42 Ma nem megy a szövegértés neked. Ideges vagy. Csontozz inkább apró hangyát.
Béla333
A Fradi kömény mag Kubatov kérésére eladta magát a maffiának?
izéke
@Shikari: kemény vagy mint Tarzan sarka,virág elvtárs :))) most jól megmutattátok az imperialistáknak,mint a magyar narancs,,,de legalább jól megnevettettél így estére
jáger laszló
Mindezek LNÉre bajnok lesz a Fradi..
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Na! A "munkásmozgalom újpesti harcosai" mind ilyet "üzentek"!?
percsi
Lassan csak feltámad a Nép! Ha már a stadionokba is fellázadnak a kormi ellen, akkor nagyon nagy a baj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.