Milyen ország az, ahol a gyerekekre a rendőrség könnygázzal és gumibottal támad? Ez a kérdés az, amelyet csütörtökre virradóan a legtöbb magyar feltesz magának.

Pintér Sándor, a k.rva anyád – Könnygáz és gumibot Orbánék válasza a gyerekeknek

Hát egy ilyen ország, egy olyan ország, ahol a jelenlegi kormány mindennél fontosabbnak tartja a gyermekek védelmét, és a családok szentségét. Legalábbis, ami a retorikát illeti.


A miniszterelnök többször is leszögezte, hogy a kérdés arról szól, hogy egyetlen magyar szülő se érezhesse úgy, hogy a gyermek legérzékenyebb életkorszakában lévő kizárólagos jogát bárki elveszi tőle. Hogy attól kell tartania, hogy miközben neveli a gyermekét, a gyerek olyan hatások alá kerül, amit ő nem akar, és meglepődve érzékeli, hogy eltávolodott tőle a gyermeke.

Vannak gyermekvédelmi törvények, amelyek a gyermekek biztonságát garantálják, és vannak szabályok, amelyek a szülőknek garantálják azt a jogot, hogy a gyermek nevelése felett ők rendelkezzenek.

- mondta Orbán, de a kormánya képtelen garantálni a gyermekek védelmét.

Ugyanis már másodszor vonulnak a Karmelita elé a diákok, akik csak könnygázt, és gumibotot kapnak.

De ne szaladjunk ennyire előre, Gulyás Gergely április 6-án a státusztörvényről is beszélt, ahol elmondta, a tervezet egyenesen érdeke a pedagógusoknak, akár előnyös is lehet nekik.

A miniszter ezután a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetét szidalmazta, majd közölte, hogy a kormány szerint sem az érettségi, sem az oktatás nincs veszélyben. Hozzátette, hogy véleménye szerint a szakszervezetekkel konstruktív tárgyalásokat folytat a minisztérium.

Egy hitevesztett generáció szembesül most azzal, hogy mit is jelent a rendőrállam, 2023 májusára az a faramuci helyzet állt elő, hogy az oktatás lezüllesztéséért és az aránytalan rendőri fellépésért elég csak a belügyminiszter nevét emlegetniük.

Így zúgott is a „Pintér Sándor, a kurva anyád!”, amikor kiderült, hogy már nemcsak az építési területnek kikiáltott Színház utcát kordonozták le a Karmelita előtt, hanem a Sándor-palota előtti térre vezető Szent György utcát is masszív rendőrsorfal állja el.

A bekészített könnygázflakonok már tegnap előre jelezték, hogy a rendőrök a múltkori fellépést meg fogják ismételni. A BRFK elmondása szerint a rendőrök a 2023. április 24-én kora este a Budapest, I. kerület, Karmelita Kolostornál tartott, be nem jelentett gyűlés agresszív módon fellépő résztvevőivel szemben

a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 49. § (1) bekezdés alapján (a mások vagy saját életét, testi épségét, illetőleg a vagyonbiztonságot közvetlenül veszélyeztető támadás elhárítására, illetve a jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni ellenszegülés megtörésére) alkalmaztak vegyi eszközt.

A tegnapi tüntetés a rendőrség szerint így zajlott:

az egyre agresszívabbá váló tömeg 20 óra körül a rendőrökre támadt; lökdösni kezdték őket, bedöntötték a kerítéselemeket, betörtek az építési területre, kövekkel dobálták és rugdosták a rendőröket.

A brutálisnak nevezhető rendőri fellépés azonban már most is kontraproduktív, hiszen a Fidesz retorikája szerint minden magyar gyermek újabb őrhely. És most őket fújják le könnygázzal a rohamrendőrök.

Azokat a 16-18 éves diákokat, akik a tanárok megbecsüléséért mennek utcára, valamint azért, mert azt érzik, a kormány sosem látott mélységekbe züllesztette le az oktatás színvonalát.

A kényszerintézkedések emlegetésére minden alkalommal azt kiabálták vissza: „Gyerekeket vertek!”. Szóval ez a generáció már tudatosan használja a közösségi médiát, és mi lehet nagyobb pofon a Fidesznek, mint amikor egy nyugdíjas szavazójuk azzal szembesül, hogy a saját unokája válik a rendőri brutalitás áldozatává.

A diákok szervezetté váltak, aki csak tudta, takarta a szemét, a száját, és a könnygázfelhő ellenére is 16 éves lányok és felnőtt férfiak egyszerre próbálták visszatolni a készenlétiseket, akik aztán a tonfáikat vetették be, hogy kiszorítsák a diákokat az építési területről.

Érdekes kitekintés a saját kutatási területem, az Arab-tavasz, ahol a vezetők felelősségre vonása fontossá vált a gazdasági, politikai és társadalmi fejlődés szempontjából.

A 2011-es tiltakozó mozgalom alapvetően a kiöregedő arab diktatúrák (némelyikük manipulált választásokkal szépített) elleni mélyen gyökerező sérelem, a biztonsági apparátus brutalitása, a munkanélküliség, az emelkedő árak és az állami vagyon egyes országokban történt privatizációját követő korrupció miatti düh kifejeződése volt.

Az emberek meg akarják dönteni a rezsimet

- ezt a jelszót választották az arab tavaszi felkelések élére álló fiatal férfiak és nők, akik zömében fiatal diákok voltak, és most közel 20 évvel később egy hasonló folyamat bontakozik ki Magyarországon is.

2023 májusára, kicsit több mint egy évvel az újabb orbáni kétharmad után ez a dolog már túlnőtt Hadházy Ákoson és a Momentumon, a diákok elleni kemény fellépés megmutatta Orbánék igazi arcát, nekik már nem fontosak a gyermekek, nekik már nem őrhely minden magyar gyermek, nekik már nem számít a fiatalság, és az elkeseredett kilátástalan helyzetben lévő Z-generáció, csak egy dolog fontos számukra:

A saját hatalmuk.

Ez nem a korrupció jelképe, nem a gigantikus mutyik jelképe, hanem a tanáraikért kiálló diákoknak és fiataloknak mutatja meg, mennyire nem érdekli őket a kormányzat. Nem érdemi válaszokat, nem konszolidációt kapnak, csak könnygázt és gumibotot.

Cikkünk véleménycikk, mely nem feltétlenül tükrözi a Propeller.hu szerkesztőségének és munkatársainak az álláspontját, a cikk szerzője újságíró, és a jelenkor politikai változásainak kutatásával foglalkozó történész.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Teljesen mindegy, hogy akár Orbán, akár Pintér mit hablatyol. Mindkét esetben kiderült, hogy sem a felnőtteket, sem a fiatalokat a kormány részéről senki nem akarja meggyőzni. Mondjuk nem is állnak egy szinten például intelligenciából a fiatalokkal. Fel nem fegyverkezett teenaggerek ellen könnygázt bevetni ifjúság elleni bűntett. Arról nem beszélve, hogy O1G, "az utcai harcos" a fegyvertelen emberekkel a könnygáz - gumibot - tomfa eszközkészlettel akar tárgyalni. A jövőt tekintve Pintérnek már nincs gondja - ő csak a becsületét veszítheti el - minden esély megvan rá -, viszont Orbán szeretne még választást nyerni, ami az utcai tárgyalófelei szellemi fölényét látva nehezen elképzelhető.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Teljesen mindegy, hogy akár Orbán, akár Pintér mit hablatyol. Mindkét esetben kiderült, hogy sem a felnőtteket, sem a fiatalokat a kormány részéről senki nem akarja meggyőzni. Mondjuk nem is állnak egy szinten például intelligenciából a fiatalokkal. Fel nem fegyverkezett teenaggerek ellen könnygázt bevetni ifjúság elleni bűntett. Arról nem beszélve, hogy O1G, "az utcai harcos" a fegyvertelen emberekkel a könnygáz - gumibot - tomfa eszközkészlettel akar tárgyalni. A jövőt tekintve Pintérnek már nincs gondja - ő csak a becsületét veszítheti el - minden esély megvan rá -, viszont Orbán szeretne még választást nyerni, ami az utcai tárgyalófelei szellemi fölényét látva nehezen elképzelhető.
Péter2
Az egész dolog ott kezdőik , hogy a kordon a bíróság és a kúria döntése alapján jogsértő , tehát egy jogállamban, maguk a rendőröknek kellene megszüntetni a jogsértést, hivatali kötelességből ,ezt mondja ki a büntetőtörvénykönyv , idáig miért nem tették ? Jogállamban a bírósági döntés után azonnal elbontották volna , de ahol rezsim és diktatúra valamilyen szinten jelen van , ott nem történik meg , így maga a hatóságok követnek el bűncselekményt , bűnpártolást , mint az átkosban , kiszolgálni a hatalmat ! Ennek kell , hogy komoly jogi következménye legyen , meg az utáni rendőri attaknak !
Nyírfa
Hiányolom a szerzőt, és az eredeti cikket.
Ha én vagyok vaksi, elnézést kérek.
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 18:19 Képzeld el egy középiskolás tanuló képes önállóan gondolkodni, mig egy fideszes erre sohasem képes, kortól függetlenül. A hárommillió fideszesből vannak akik a hülyét pénzért teszik , havi milliókért.
Én nem látok semmi problémát...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/340009879_1356185438564565_5697178691638434886_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=jmHmlakwqk0AX_lg9Nv&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfArKTv3aIUdnIxhe5zPd6TUpKzbrNFxeZkJDkkoghZxHw&oe=6459A1E0
szaboria1
@Philip Marlowe: Menjél már el oda napközben és nézd meg hol vannak az építési munkások mert ott bizony már régóta nincsenek.
Orbán félelme lassan valóra fog válni, mert tudja milyen az amikor fellázadnak a fiatalok.
Nyírfa
@justhpeter: 18.27

Nincsen ember ebben a kormányban, aki ne veszítette volna el már régen a becsületét. Ide sorolhatjuk a komplett fideszt, a kdnp-s gyülevész népséget, és nem egy politikust a magát ellenzéknek nevező csoportból is.
Látva, hallva tegnap ezeket a fiatalokat, ki merem jelenteni, hogy a fidesznek nincs jövője. Lehet, hogy csak ezren voltunk, de ez az ezer ember milliók véleményét fejezte ki.
Amíg az ellenzéki politikusok azt latolgatják, mi legyen 2026-ban, észre sem veszik, hogy elmegy mellettük az idő, s ezalatt az idő alatt a fiatalok megteremtik maguknak a saját rendszerüket a saját értékeik alapján. És milyen jól teszik, hogy nem várnak senkire!
Eladott Ország
Pintér: Nem értek semmihez, de edig jól megéltem belőle.
memgyar.net/items/21168.jpeg
Macskaszem
@KisTehen: Megint hülye vagy. Az önálló gondolkodás nem jogi fogalom.
Nessy
@Philip Marlowe: Tessék mondani és hol tanulják a gyerekek ezt a szép, kulturált, jobboldali stílust? Bayer lovagelvtárstól? Esetleg beleolvasnak kommentekbe? Akár itt is, pl. Németh István irodalmi szövegeibe? "Építési terület", munkások, és munkavégzés nélkül!
Az viszont tény, hogy a rendőrség a mindenkori hatalom erőszak szervezete! Szolgálják és védik a hatalom jelen urait és hölgyeit. Azért diákok ellen könnygáz, és egyéb goromba eszköz, elgondolkoztató. Igaz, legalább időben megtanulják, hogy kormányunkat, és hazánk nagyjait csak hódolat illeti, s nem bírálat!
Nyírfa
@Nessy: El tudod képzelni, hogy ezek a rendőrök egy demokratikus kormány alatt is szolgáljanak?
A buszukra ki van írva: szolgálunk és védünk. De kit, mit? Mire esküdtek fel?
Ezeknek soha nem jut eszükbe, hogy szembe kerülhetnek a saját családtagjaikkal?
Mikor vetnek be éles lőszert? Lehet őket erre is utasítani, nemcsak a tonfa használatára? Szörnyű volt látni, hogy az egyik rendőr már hátulról ütötte a fiatal derekát, veséjét, hátát.
Hogy az úristenben tud elszámolni a lelkiismeretével? És az, aki belenéz a gyerek szemébe, miközben lefújja a könnygázzal?
Istenakinincsen
@Philip Marlowe: ma, 18:52 Ugye csak viccelsz:))) Építési kordon?!??
Nyírfa
@Philip Marlowe: Nessy Úrihölgy , de, ami te vagy, az nem tűr nyomdafestéket. Ha van gyermeked, együttérzésem felé.
Aki Én
@Philip Marlowe: Szerinted miért van ott a kordon ennyi ideig?
Segítek.
Hogy az olyan agyhalottakat mint te, hülyére vegyék. Az olyan buta embereket mint te, akik nem látják mi folyik itt.
Ez bűncselekmény, mi te balfasz? A Völner meg nem is téma.
Húúú, de kibaszott buta vagy. Aztán még te jössz ide qrvaanyázni meg okoskodni.
Szégyen, hogy mennyire ostobák vagytok.
Nanya
@Nyírfa: Az idióta @Philip Marlowe gyermektelen. egyebek mellett azt se tud csinálni !
A feleségének vannak gyerekei !
Nyírfa
@Nanya: Ilyen jól ismered? De ki megy hozzá egy ilyen emberhez?
Nanya
@Nyírfa: Hát lehet,hogy nem ment hozzá, de már láttam ezt tetűfészket a mezőn egy kecskéve igen félreérthetetlen helyzetben.
Nessy
@Philip Marlowe: "Udvarias" hangvételű hozzászólásához annyit, alap illemszabály, ha valaki kulturáltan ír, annak így válaszolni, bunkóság. Egyébként mondhatta/írhatta volna szebben is kis lovag!
Nyírfa
@Nanya: Szerintem ne menjünk le az ő szintjére.
Nessy
@Nyírfa: Valamikor olvastam egy Várnai Zseni verset, abban írja: Ne lőj fiam, mert én is ott leszek!
Nanya
A rendőrökön nincs mit csodálkozni. Szerintem iskolázatlan bunkó. Nincsenek már elvárások velük szembe,nincs megfelelő alkalmassági pszichológiai felmérés, Ergo: összehordta a szemetet a szél !
Süljön le a vastag bőr mindnek a pofájáról mindnek,akik bántalmazzák a tüntető fiatalokat ,tanárokat.

Csak szólok nagyfiúk: Semmi nem tart örökké orbánotok uralma sem !
Na majd akkor ...
Nanya
@Nessy: Velük,csak a saját szintjükön lehet beszélni. Ezek a normális emberi beszédet nem értik,nem tudják felfogni.
balos
@justhpeter: A pinternevű szarzsák azért lett bélügy miniszter és stb,mert csak az hiányzik a gerincén kívül!
orsos vendel
SZEMET sinter panyi, orsos es a többi idiota fideSSes !!! TAKARODJATOK !!!
izéke
Akkor és addig jó a gyerek,míg engedelmesen hallgat és lapul. Majd orbánék eldöntenek helyettük mindent,hogy engedelmes rabszolga legyen éhbérért egy kínai akksigyárban. Még a választásoknál sem kell megerőltetniük magukat,csakis tolvajorbánc. Minek is van még egyáltalán választás???
csak úgy....
@KisTehen: @Philip Marlowe: figyu ócskaságok! maradjunk abban,hogy a 18-20-22 éves orbán, ennek a mostani szarzsák 0rbánnak, lerúgta volna a fejét! -vagy már akkoriban is hazudott! :)
Nessy
@Shikari: Úristen! Erre tényleg nem szabad választ írni!
izéke
Ugyanezek a "rendőrök" fogják ütni a fideSSzes csürhét is egyszer,reméljük. Majd akkor hogy fog ugatni a mostani trollcsapat :())
Clavigo
@Shikari: Muszkaszopó,buzi oláh... Anyádat vidd haza a sarokról,te bevándorló oláh görény..
kulabombaafityiszre
2006.utcakövekkel vasrudakkal rendőrökre támadó csőcselék,többszáz sebesült rendőr.
A csőcselék lett a szabadságharcos.Orbánék szervezték.
2023.diáktüntetés a tanáraik mellett a szinvonalas oktatásért.
a tüntető diákok az erőszakos csőcselék lettek.
Orbánék ellen szerveződött
Mekkorát változott a világ.
Nyírfa
@Nessy: 20.21

Nekem is beugrott. Még a fülemben van, ahogy az iskola egyik legjobb tanulója szavalta az üttörő seregszemlén. Jó régen volt!
A sors sokszor intézi el nekünk, hogy ilyen élethelyzetek előálljanak. Kemény lecke mindenki számára a karma, amely visszahathat most, de járhat következménnyel egy másik életben. Nem lehet tudni, mikor.
csak úgy....
@Shikari: tibim, kedves macsska, te egy született idióta!
Nyírfa
@csak úgy...: 20.35

Már akkoriban is!
csak úgy....
@Nyírfa: szinmüvészetire készülhetett a ripacs...,adolf festö szeretett volna lenni!
Nessy
@Shikari: Nem! Engem a hozzászólás szövege hozott ki a sodromból.
Nyírfa
@csak úgy...: 21.04

Van analógia köztük.
Nessy
@Shikari: A toleranciát akkor gyakoroltam, mikor elmeosztályi gyakorlaton voltam. Ott tanították meg, hogy a zakkant beteggel nem vitatkozunk, meghagyjuk a saját világába, kevesebb vele a baj! Ugyanez áll a részegekre is, ha nem agresszívak.
csak úgy....
@Shikari: te minden szellemi fogyatékossal egyetértesz, hiszen közlük származol!
csak úgy....
@Shikari: tibim, te egy egyedülös idióta, miért beszélsz többesszámba!? :)
a másik, -téged nem gyülöl senki, téged csak sajnálni vagy lesajnálni lehet!
Istenakinincsen
@Philip Marlowe: ma, 19:32 Mit magyaráztál el te nyomorék?!? Itt nincs sem jogállam, sem demokrácia.
Ezt írtad: "A magyar nyelv nagyon érthető! RENDŐRSÉG! A rendet őrzik! Igen tök mindegy ki kormányoz, ők azért rendőrök, hogy rendet tartsanak! Ehhez nem kell sok ész!"
...Bocs de ezek nem a rendet hanem a rendszert szolgálják és védik!..Tisztelet a kivételnek aki valóban a rend-őre!
csak úgy....
@Pegero: mondj rá példát, a világ melyik országában néznék tétlenül a polgárok,hogy ennyit lopnak,csalnak és hazudoznak,kiskirályosdit játszadozva a vezetö politikusaik?
Istenakinincsen
@Pegero: ma, 22:14 Totális tévúton jársz! Szerinted itt minden a legnagyobb rendben van? Mindenki elégedett és boldogan fürdik tejben vajban? Gondolod, hogy kalandvágyból menekülnek innen az emberek, vagy akik még itt vannak szórakozásból tüntetnek?...
jáger laszló
OV CPAC összeröffenésen elmondott beszéde felért 1 politikai szélhámossággal
Összehordott hetet-havat,miközben nem mondott semmit!!Ezt tanítani kéne a süketeknek okulásul!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Nem a gyerekeknek, efftársak! Az előidézett felforgató bolsi allűrjeiteknek, amelyekre a választ felfogni pedofil módon a gyerekeket toltátok magatok előtt!
csapnivalo
A gyermekek jogait magyarországon 0rbánék szemszögéből ez a 3 másodperces videó tökéletesen leírja: www.youtube.com/watch?v=7jbqMW2krO0
frank
Nem kell könnygáz ! A KÖLYKÖK MEGSZENTSÉGTELENÍTETTÉK FERENC PÁPA ÚTJÁT.
Gumibotot nekik.
Dr. Proktor
@ómió: Te default vagy ostoba vagy kiképeztek rá?
Nanya
@Maccska: ha átmásznának ,akkor kinyalhatnád a seggem !
Nanya
@csak úgy...: Ez örökké hazudott és örökké hazudni is fog!
Nanya
@Shikari: na baszod a bárcás cafrangos picsájú kúrva anyádat ,te geci ! még mindig élsz?
ha majd megdöglesz akkor majd nem írok ám neked ! szeretnék mihamarabb nem írni. az asszony kigyógyult már a szifiliszből?
frank
Ezek ott fönn erre nevelik a gyerekeiket.
Istenakinincsen
@Pegero: tegnap, 22:47 Zúg a büdösbogár, fejjel megy a falnak...nagyot koppan, azután elhallgat!
Istenakinincsen
@Pegero: Tudod mit jelent az hogy "élőben"?? Ha nem akkor elmagyarázom: Élő adásról nem készül felvétel, ami utólag megvágható, hamisítható, félremagyarázható és egy későbbi lejárató kampányban karaktergyilkosságra felhasználható!
Nyírfa
@csapnivalo: 12.44

Még hallgatni is gyomorgörcsöt okoz. Ezzel az emberrel élete végéig disznóólat takaríttatnék, ott nyilatkozgathatna a malacoknak.
ómió
@Dr. Proktor: Ha valamit nem értesz, akkor te mindig mást tartasz "ostobának"!? Úgy az "efftársi"!?
Németh István
Ezek a "gyerekek" lefizetett senkiházi szemetek adott esetben amelléjük csoportosult idősebbekkel akik szintén pénzért mennek balhézni >>> SUTYIBA tűkkel vannak felszerelve meg "u" szöges csúzlival felszerelkezve amit az ujjaikra tesznek és ezekkel lövöldözik a rendőröket, mi többa békés járókelőket is!
NINCS MESE EZEKET A HELYSZÍNEN KELL LAPOSRA VERNI ÉS NINCS KEGYELEM!
A felbújtóikat sittrevágni és körömkihúzogatni, nemiszerv eltávolítás, nyelv kivágás,. fül letépés váltózó műveleteinek gyakorlása mindegyik szeméten!
Mert ugye az usa-nató geci armada takarodjon a kurva anyjába az Eu vezetése a bitófára, az usa nagykövet a soros pöcsére pattanásnak! NA EKKOR REND LESZ!!!
Istenakinincsen
www.youtube.com/watch?v=Rt5zlre2SII

- József Attila -

LEVEGŐT!
Ki tiltja meg, hogy elmondjam, mi bántott
hazafelé menet?
A gyepre éppen langy sötétség szállott,
mint bársony-permeteg
és lábom alatt álmatlan forogtak,
ütött gyermekként csendesen morogtak
a sovány levelek.
Fürkészve, körben guggoltak a bokrok
a város peremén.
Az őszi szél köztük vigyázva botlott.
A hűvös televény
a lámpák felé lesett gyanakvóan;
vadkácsa riadt hápogva a tóban,
amerre mentem én.

Épp azt gondoltam, rám törhet, ki érti,
e táj oly elhagyott.
S im váratlan előbukkant egy férfi,
de tovább baktatott.
Utána néztem. Kifoszthatna engem,
hisz védekezni nincsen semmi kedvem,
mig nyomorult vagyok.

Számon tarthatják, mit telefonoztam
s mikor, miért, kinek.
Aktákba irják, miről álmodoztam
s azt is, ki érti meg.
És nem sejthetem, mikor lesz elég ok
előkotorni azt a kartotékot,
mely jogom sérti meg.

És az országban a törékeny falvak
- anyám ott született -
az eleven jog fájáról lehulltak,
mint itt e levelek
s ha rájuk hág a felnőtt balszerencse,
mind megcsörren, hogy nyomorát jelentse
s elporlik, szétpereg.

Óh, én nem igy képzeltem el a rendet.
Lelkem nem ily honos.
Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet,
aki alattomos.
Sem népet, amely retteg, hogyha választ,
szemét lesütve fontol sanda választ
és vidul, ha toroz.

Én nem ilyennek képzeltem a rendet.
Pedig hát engemet
sokszor nem is tudtam, hogy miért, vertek,
mint apró gyermeket,
ki ugrott volna egy jó szóra nyomban.
Én tudtam - messze anyám, rokonom van,
ezek idegenek.

Felnőttem már. Szaporodik fogamban
az idegen anyag,
mint szivemben a halál. De jogom van
és lélek vagy agyag
még nem vagyok s nem oly becses az irhám,
hogy érett fővel szótlanul kibirnám,
ha nem vagyok szabad!

Az én vezérem bensőmből vezérel!
Emberek, nem vadak -
elmék vagyunk! Szivünk, mig vágyat érlel,
nem kartoték-adat.
Jöjj el, szabadság! Te szülj nekem rendet,
jó szóval oktasd, játszani is...
simmering73
@KisTehen: 17:25 Mondod te, marhák szellemi világítótornya.
Németh István
Senki nem tílt meg semmit, mert ugye demokráciában és BÉKÉBEN élünk! Azok a moslékok akik a perifériára kerültek mint a leves szélére kirakódott üledék a fazékon > próbálnak zavart kelteni! De mivel kirakódtak ez már nem megy mert ugye az a felesleges kivetett és bizony még levakarni is nehéz gyakorlatilag moslék alap semmire sem jó! Az nem kell még jószerivel a disznónak se! Pláne ha azt vesszük a moslék még a disznónak sem adható az Eu. álláspontja szerint! Tehát nincs más mint szó szerint kibaszni benneteket a szemétre talán még az égetőbe elvisznek benneteket! Az olyan elmék akik Istenke segedelmével a kininen élnek azok valójában már rohadnak és várakozó szenvedéseikkel a pokolba jutás megmentő mélységébe vágynak, de!!! Megmenekülni az aljasságoktól a szemét gondolatiságok terhétől bizony nehéz dolog! Meg kell szenvedni érte! Csak nyugodtan, zavartalanúl rohadjatok további > @Istenakinincsen: @justhpeter: @simmering73: @m73; alap-barmok!
Az usa-nató armada takarodik a pokolba, az Eu vetése a bitófára az usa nagykövet a soros pöcsére a kurva-rohadt anyjával együtt!
Istenakinincsen
@Németh István: 1:Nem demokráciában élünk! 2: Háborús vészhelyzeti kormányzás van...bár itt nincs háború. 3: Semmi kedvem egy félnótással beszélgetni, úgyhogy: Takarodj!
Istenakinincsen
@Németh István: Csak ezt a pár sort szerettem volna kiemelni:
"Óh, én nem igy képzeltem el a rendet.
Lelkem nem ily honos.
Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet,
aki alattomos."

...mert kevesen képesek rá, hogy négy sornál többet elolvassanak.(tisztelet a kivételnek, mert van olyan!)
Nyírfa
@Istenakinincsen: Németh István több kommentjénél is jeleztem a napokban az elvben létező moderátornak. de, látom, semmi haszna.
Csak Norisz és senki más
@Németh István: GYULA! A face-modulnál kattints a név alatti "Válasz" fülre, mert akkor meg is kapja!
Istenakinincsen
@Nyírfa: ma, 08:04 Jajj ne fáradj! Ezzel nem lehet mit kezdeni és nem is érdemes. A legjobb moderátor az, aki nem szól bele, nem cenzúráz. A természet is így működik...mindent megenged, nem korlátoz senkit és semmit.
Nyírfa
@Istenakinincsen: Csak nem a szabad akaratra gondolsz? :)
Csak ennek megélése nem jelenti azt, hogy a közveszélyes embereket ráengedjük a társadalomra. Vagyis, a társadalom tagjainak a szabadságjoga korlátozó, fékező erővel hat a közösségre veszélyes elemekre.
koszpeko
@KisTehen: A 2006-os puccs kisérlet után a fajtád mennyit fízetett a csúrhéd rombolása után?
Ha már anyagi károkat emlegetsz.
Istenakinincsen
@Nyírfa: ma, 19:30 A szabad akarat az más:)...Nem erre gondoltam, hanem ezen viszonylag kis látogatottságú oldalon szerintem cenzúra nélkül is jól látszik hogy kik a közveszélyes emberek. Ezt itt kicsiben szerintem a fórumtársak/hozzászólók igyekeznek kordában tartani. Nekem azért nehéz ezen eligazodni, mert úgy érzem több néven vannak ugyanazok és mindegyikkel meddő vitákat folytatni felesleges...belefáradtam. Ami kicsiben az nagyban is ugyanaz!
Egy kis apró, de fontos alapvető dolgot figyelmen kívül hagynak a nagy emberkedésben: A föld minden élőlénye fontos és meghatározó! Öngyilkos gondolkodásmód ez a "vezető" emberektől, hacsak nem rövidtávra terveznek. Túlszaporodunk mindent kiírtunk. Ha már csak az ember marad hogy fogunk élni egy kopasz földön? Egymást fogjuk megenni?...
Ebben a picsányi országban 0bán-Gyurcsány kakaskodás van tizen-x éve. Egymás ellen hergelik a híveiket. Mire jó ez?
Egyre szarabbul élnek a magyarok, de hősiesen kitartanak egymás ellen:))
...Ja és ha körülnézünk a nagyvilágban, akkor látható hogy mindenhol lázadnak az emberek a mindenhol a saját népüket elnyomó hatalmak ellen!
Dr. Proktor
@Németh István: Ritkán mondom valakire is, de te egy igazi elmeháborodott vagy...
Németh István
Az aki hülye, sőt még ez megbocsájtható is lenne de sűlt buta abszolút tájékozatlan az a hozzá hasonlókkal értekezzen biztos megértik egymást!! A tanárok, a gyerekek a moslék tesóid által felpiszkált a balhé kedvéért és egy kis suskáért csinálják a műbalhét! aljas szarok mert azt ugye teis tudod ez az kormány a világkerekség egyik azon kormány amelyik tesz a fiatalok, angyerekek a tanítás fejleszése, megbecsülése érdekében! DE tudja ez az agyament gazdátok is és a soros suskából mint fizetetett nép és nemzetellenség gerjeszti a balhét! Na kap a pofájára őis, meg ti is nem kell beszarni! A gyerekeről még annyit nemhíresült el mert a kormány a rendőrséggel együttegy nag marha DE a valóság az hogy a te moslék kölkeid meg amolyan csiracsökevények és behóülyített kábítószres taknyos barmok > hosszú tűkkel és az újjakra erősített gumival "u" szöggel lövöldözik irritálják a rendőrőket! Az ócska moslék tanároknak se jó trampliagyú barmok bíztatják őket mert a szakszarvezetőktől ennek után kapnak suskát! Mint mondtam a sosros pénzből! > ha nem tudsz valamit kérdezz, ha ahoz is buta barom vagy akkor menj aludni!
Az usa-nató armada takarodjona picsába Európából, az Eu vezetése a bitófára, az usa nagykövete a soros-biden pöcsére pattanásnak!
Nanya
@Németh István: Na te büdös rohadék pedofil ! szeretnéd látni,hogy a fiatalokat verik,tapossák !
tiszta szívemből kívánom,hogy a te gyerekeid,unokáid verjék a szemed láttára "LAPOSRA"
mi tetves kúrva anyádnak élsz te szemét? miért szívod a drága jó magyar levegőt,ahelyett hogy a béled kifordulna ?

neked külön meglepi lesz rövidesen !megígérem,hogy élve maradsz,de lehet ,hogy azt fogod kívánni nem kéne !
Béla333
Most hallottam az ATV-ban, hogy 19-én újabb tüntetés lesz!
MINDEN ellenzéki érzelmű legyen ott!
Én megyek!
Nanya
@Németh István: a ravatalon baszd telibe az egész pereputtyodat te förmedvény !
verd laposra a saját fattyúidat,azok körmét húzasd ki!
baszdki ,ha egyszer egy hasonló fazonnal futsz össze mint én,garantálom,hogy lapáttal raknak bele a tepsibe.
nagyon bízok benne,hogy jó néhány hasonló páviánt be lehet majd gyűjteni alkalomadtán. mert ugye semmi se tart örökké,ez a " sorozat "meg már az utolsó fejezeteknél jár.
én kimondottan kezdek lincs hangulatba jönni !
jól vigyázz ,olyan gyorsan jön a vég ,hogy nem lesz időd gondolkodni se,főleg ész nélkül.
Nanya
@Németh István: a te rohadt kurva anyáddal együtt !
te és az undorító falkád így képzeli el a rendet?
-rtika súlyos elmebeteg vagy ,hogy fordulnál fel még ma !

a többivel együtt !
pacal
Tudom, hogy nem érdekel senkit, de épp méregtelenítés közben vagyok. Most készülök meginni a harmadik adag keserűsós vizet. 10-kor jön a grapefruitlé olíva olajjal. A holnapi napot az ellenségeimnek sem kívánom, de a muszáj nagy úr.
Nyírfa
@Istenakinincsen: május 07. 22.25

" Egyre szarabbul élnek a magyarok, de hősiesen kitartanak egymás ellen:)) "

Hát, ez nemcsak szellemes ,megállapítás, hanem nagyon találó is! :))

Ami a cenzúrát illeti: azt mondod, a fórumtársak igyekeznek kordában tartani az agyalágyultakat. Néhányan, igen. De nézd meg, még az értelmesebbek közül is hányan hergelik őket, beszállnak az anyázásba...ez csak kakaskodás, izmoskodás, sem haszna nincsen, sem értelme.
Csak arra a kérdésre adj magadnak választ, hogy a családodat veszélyeztető vagy a tulajdonodra törő ember/emberek előtt kitárnád-e az ajtódat, vagy megtennéd-e a szükséges intézkedéseket.
A katonaság, a rendőrség, jelen esetben a moderátor mindaddig a mindenkori rendvédelem részei, amíg nem magától értetődő az a bizonyos felebarátság.
Nyírfa
@pacal: május 10., 20.00

Ha már túl vagy rajta, gratulálok, ha nem, egyszer biztosan sikerül.
Arra azért vigyázz, hogy grapefruit hol felerősít akár nem kívánt hatásokat is, hol pedig keresztbe tesz a várt eredményeknek.
De , ha utána olvastál, akkor minden remdben lesz.
Istenakinincsen
@Nyírfa: Nagyon jól látod:), de a zember ilyen sajnos. Kakaskodik. A moderálás nem lenne jó, mert akkor nem látszana minden vélemény, vagy a moderátor saját ilyen-olyan véleménye dominálna. Semmi haszna semmi értelme de legalább látjuk. Ez egy kis látogatottságú oldal és itt a moderálás/cenzúra hiányában látszik a valóság(kicsiben). Úgy gondolom, hogy sokkal korrektebb az, ha cenzúra és moderátor nélkül próbálják, vagy próbálnák megbeszélni a vélt vagy valós problémáikat.
Szégyen ide vagy oda, tehetetlen dühömben én is eljutottam egyszer az anyázásig. Szánom bánom, de ha csak így lehet moderálni a fórumtársakat mert csak ezt értik, akkor ez a jövő. Már most is ebből állnak az egymáshoz szólások...a cikkek témájától függetlenül:(.
Az a bizonyos "felebarátság" ekkora népesség mellet már soha nem lesz magától értetődő. Elenyésző kis része az emberiségnek aki ebben gondolkodik és (úgy szeretne)vagy úgy is él. Ez valami olyasmi mint a fegyveres békefenntartók...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.