Hadházy Ákos szerint még szerencse, hogy Orbán nem háborúpárti, úgy véli, ha az lenne, hogy egy rakétasiló lenne a nyaralójukban.

Hadházy: "Lölö és Orbán nem csak nézegetik a Hatvanpuszta melletti dácsa területén leparkolt harckocsikat"
Fotó: Facebook / Hadházy Ákos

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Hadházy Ákos légifelvételei alapján elkészült Hatvanpuszta, ahol elképesztő luxus, medencék és elmélkedő sétány fogadja a tulajdonosokat.

Hadházy Ákos most újabb bejegyzéssel jelentkezett:

Végre kiderül, hogy a Lölö és Orbán nem csak nézegetik a Hatvanpuszta melletti dácsa területén leparkolt harckocsikat, hanem játszanak is vele. (Még szerencse, hogy Orbán nem háborúpárti, ha az lenne, lehet, hogy egy rakéta siló lenne a nyaralójukban...)

Mint írja, eddig mindig csak az egyik épület mellé leparkolva látta a gépeket, elmondása szerint a lánctalpast pedig mindig gondosan letakarták. A környékbeliektől több jelzést is kapott, hogy 

a bicskei Erőmű-tónál fekvő Mészáros nyaralótól gyakran tankozgatnak át az Orbán család Hatvanpusztán épülő kastélyához (szomszédok amúgy).

Hadházy Ákos most újabb képeket mutatott:

a lánctalpas csak félig van letakarva és a gépeket hanyagul parkolták le, lehet, hogy meglepetésszerű ukrán támadástól tartva rohantak a játékvitézek egy közeli pincébe...

Emlékeztetett: korábban írt arról, hogy a NAV nyomozás kiderítette, az egyik harckocsi egy magyar felderítő jármű,

a lánctalpas pedig egy osztrák betegszállító harckocsi, onnan vette Lölö.

Forrás: Facebook

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
@Maccska: arról is kérünk tőled egy kimutatást, h a nem kormány géppel röpködő orbán klán mennyi pénzébe kerül az adófizetőknek, amikor magáncélból utazgatnak vele. Na ezt nyávogd el maccska.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
Ukránoknak megadni a koordinátákat és majd pont arra jár egy drón... meg még néhány...
jáger laszló
Marad a gyerek ,ha játszik...
Szerencsére nem lőnek vele,csak kiélik a hóbortjaikat!!
Más meg horgászik,vagy vadászik,esetleg sakkozik...
Hát istenem...
csak ennyi
barátilag
J.L.
kulabombaafityiszre
A szellemi nyomoronc lölő,mert bátorak lenni és vett a gazdájának egy lánctalpas osztrák betegszállító harci járművet.Legalább ezzel a dagadt el tud menni az osztrákokhoz bármikor a grazi kezelésére.
lampa laz
Gazsi meg a nagybátyó orbán áron "gyakorlatozik" ezekkel. Köztudott, h az áron gyerek egy fegyverbuzi,
"Orbán Viktor öccse, Orbán Áron lett a vezérigazgatója egy Magyarországon működő nemzetközi fegyverkereskedő cégnek. Eközben az is kiderült, hogy a tulajdonában van egy horvátországi vállalat, amelynek szintén a fegyverkereskedelem a fő profilja, valamint egy olyan magyar vállalat is, amelynek ugyanehhez lehet köze."
lampa laz
@Maccska: arról is kérünk tőled egy kimutatást, h a nem kormány géppel röpködő orbán klán mennyi pénzébe kerül az adófizetőknek, amikor magáncélból utazgatnak vele. Na ezt nyávogd el maccska.
Eladott Ország
Már csak a kerti törpét kell beásni a megfelelő helyre. Fejjel lefelé. Úgy őszintén! Mennyire lesz boldog ott O1G,mikor még a saját árnyékától is retteg? Egy pillanat nyugalma, biztonságérzete nincs és nem is lesz, hiába a TEK fene tudja hány ezres létszáma. Jó, hát az vesse az első követ a Győző bácsira (mert ugye az övé), aki 82 évesen, megannyi fárasztó, MSZMP-s munkaév után ne vágyna egy kis polgári veteményeskapálásra és könyvtárhodályra. Akinek 82 évesen nincs egy Hatvanpusztája, az annyit is ér. Ha Hatvan nem is de legalább egy. Ha érdekli a rendvédelmiseket, hogy miért nincs pénz a biztosításukra, akkor itt van rá a válasz. Ilyen, sokkal fontosabb projektekre megy el a lóvé, mert ez is lopott pénzből épül, ne higgyük, hogy orbán vén és erőszakos apjának a zsenialitása szülte a vagyont. És persze nem a papa aprócska birtoka lesz ez a csoda. Remélem, hogy odabent valahol lesz egy arany vécé arany kefével, ahogy az már dukál az így rablott vagyonok esetében. Bár a doktorminiszterelnök úr még most sincs átvilágítva nemzetbiztonságilag, de megnyugtató, hogy a bentlakásos cselédek már egytől-egyig igen. A hatvanpusztai birtok. Orbán: Itt semmi sem az enyém. Apámé a birtok, apám építkezik itt, az én jövedelmemből nem tellik miliárdos beruházásra. Ahhoz meg senkinek semmi köze, hogy a gyerekszoba kétezer négyzetméteres lesz.
fuhu.hu/wp-content/uploads/2021/07/marabu-e1625394920202.jpg
Orbán: „ Akik bérből és fizetésből élünk, én is közéjük tartozom, szóval bennünket is megviselt a járvány.” Eközben Orbánék főúri magánykönyvtára. (Vörösmarty Mihály: GONDOLATOK A KÖNYVTÁRBAN)
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274887205_490543936025899_766327854540856717_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=qIPwVrqT4YMAX8hyu3i&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBHYuzq8Rmz0XAhAOemSAledujZIXZHV4jLKx4Aiz-DGg&oe=6492F60D
Eladott Ország
@NKF: @Maccska:nA bűnöző cigány kolostorgeci a hátralévő életet, nem Hatvanpusztán fogja eltölteni, hanem a börtönbe, ahová való!
Szia uram! Nincs 4 milliárdod? Könyvtárra kéne. Az hagyján, hogy miből telik rá, de lesz-e elég ideje végigolvasni azt a sok könyvet? Vagy már arra is van ember? Az egész harácsolás szánalmas de ami fontosabb tövénytelen. Használhatnánk olyan szavakat mint sikkasztás vagy egyszerüen nyilt lopás. Ennyi pénzből? Csak nem az ókori Alexandria könyvtárát telepítik ide? Szépen a diktátorok útján. Remélem a befejezés is csak a szokványos lesz. Ezeknek könyv? Minek? Talán az asztal egyik lába rövidebb? Lenin elvtárs művei kellenének piros bőrkötésben a tolvajjá vált MSZMP pártitkárnak. Ez majorság. Nem tudjátok? "Kastélyt csináltat a Döbrögi úr. Felöltözött erre Matyi ácsruhába, úgy ment el Döbrögi úr városába..." Ceausescu, ezekhez képest ipari tanuló volt, de ő sem gondolta, volna hogy egyszer majd véget ér, a tárgyalásán, sem fogta fel hogy neki annyi. Az ifjabb döbrögi uraság jóval többet költött a Várban, most itt folytatják. Miért hagytuk, hogy így legyen? Magyarország aranykészletének meglesz a biztos raktára.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/209704378_566880061359874_4129730491716135071_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=9Uc_hYieG20AX8E0S6d&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCV72gRQTbW_fzxE7f4Wmv-_mjMBkCK_kwf17-FydeAyQ&oe=64B514AC
Eladott Ország
Madách: Az ember tragédiája
Be van fejezve a nagy mű, igen.
A gép forog, az alkotó pihen.
Év-milliókig eljár tengelyén,
Míg egy kerékfogát ujítni kell.
Fel hát, világim véd-nemtői, fel,
Kezdjétek végtelen pályátokat.
Gyönyörködjem még egyszer bennetek,
Amint elzúgtok lábaim alatt

Milyen élvezetet lel már abban, hogy szinte az összes Uniós ország semmibe veszi, hogy rettegnie kell reggel, délben éjszaka, hogy kevlárba van bújtatva, hogy nem állhat ki az őt éljenző tömeg elé nem azért ,mert nem lehet, hanem, mert fél. Hiába a rengeteg pénz. Még csak az sem vigasztalhatja, hogy a gyerekei és unokái élvezhetik majd. Bízom benne, hogy az összes sarját kiforgatják mindenükből.
Méghogy rajzfilmbe ILLŐ?! Ez konkrétan a Loncsár-kastély a Szaffiból! Ezek már a Cigodák Huedin-ben. Beérik a Makoveczi organikus sz@r.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/136025389_10224042332021816_7235851739003543267_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=xxzzisA4VMEAX8O9N8T&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCk1AjAs-ByetluYTdeyIVfqsDzw7aa4AhIuDnXQX1wDg&oe=64B4E7C8
lampa laz
@Maccska: @Maccska: @Maccska: az ilyen beszűkült agyúakkal mint te is nem érdemes vitatkozni. Éljél csak tovább a tudatlanság világában, az biztos nem fáj.
kereső
@Maccska: 12:48 2019 évi megválasztása óta a Szlovák állam elnökét Zuzana Caputovának hivják.
Az volt a múlt- a jelenből meg nem tudsz példát hozni "bezzegszlovákiára". Bezzegorbanisztánban- meg ez a múlt, ez a jelen-és jelen állás szzerint is ez lesz a jövendő.
És miből gondolod azt, hogy egy másik ország politikusa által elkövetett lopást, igazolja orbán és a maffia lopását? Mindig ezzel jöttök.
kereső
@Maccska: Hol olvastad, hogy a szlovák államfő magánútjaira veszi igénybe a kormáyngépet. Ami ugye Magyarországon nincs is, mert azok honvédségi csapatszállitók. Mostani példával gyere, ne visszafelé forogj, mint orbanisztán.
lampa laz
@Maccska: szánalomból nem szoktam hülyékkel vitatkozni, h érezzék okosnak magukat. Azért néha gondolkodhatnál, h valami újat is kipróbáljál.
jáger laszló
Na és ki fizeti a víz,gáz és a villanyszámlát!!??

Vagy esetleg mint nagyfogyasztók engedményt kapnak!!!??
Apropó
Kik is fognak itt bebútorozni!!
Mert erről nem regélnek!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Hát, ha te hazudod meg nekünk, Hullaházy efftárs...!
Ditrich
@jáger laszló: A villany és gázszámlát a trombitás fizeti.
Ahogy szokta!
Aki Én
@NKF: ,,Hagyjuk már ezt a Faszházyt!"
,,Hagyjuk már ezt a Köcsögházyt!"

Meghajolok a megnyugtató ellenérveid elött.

@ómió efftárs: ,,Hát, ha te hazudod meg nekünk"
Te meg dettó agyhalott :)

Véletlen lájkoltalak, el ne bízd magad bolsi csicska.
Yoda69
@NKF: Te barom!
Ez nem Hadhazyrol szol, hanem az elmebeteg Führeredről es az őt kiszolgáló lakájokról.
ómió
@Aki Én: Mi van veled, bolsiék önnön tetves bolsiságát másrahazudni igyekvő elmebetege!? Éppen véget ért az egyik szedáltságod!?
Aki Én
@ómió: Mi van veled, bolsiék önnön tetves bolsiságát másrahazudni igyekvő, tetvesbolsi efftárs?
Donor birkaagyad csak nem akar megjönni? Még ahhoz sem vagy elég jó?
ómió
@Aki Én: Mi van veled, bolsiék lopótök elmebetege! Most ebbéli mivoltodban ébredtél szedáltságodból ott az elmeosztályon!? Az új donor kutyaagyad meg még mindig sehol, hogy legalább a tetvesbolsi magadéit (Csintalan efftársaddal együtt) felismerhesd!?
Aki Én
@ómió: Mi van veled, bolsiék önnön tetves bolsiságát másrahazudni igyekvő, tetvesbolsi efftárs?
Donor birkaagyad csak nem akar megjönni? Még ahhoz sem vagy elég jó?
Ma is zavarodottnak tűnsz, bolsiék fajkreténje.
ómió
@Aki Én: Az általános, önmagad tetves bolsiságát másrahazudni igyekvő bolsi elmebajodon belül ma is a lopótök-egód kerekedett felül, bolsiék elmebetege!? De legalább a pártodba, az MSZ(M)P-be frissen visszatért, újra "hazatalált" Csintalan efftársadat is sikerült már másokra hazudnod, bolsiék szarkupaca!? A bekakukkolt donor kutyaagyaddal le ne maradj, ám, az "efftársi tervteljesítéseddel"!
Aki Én
@ómió: Mi van veled, bolsiék önnön tetves bolsiságát másrahazudni igyekvő, tetvesbolsi efftárs?
Donor birkaagyad csak nem akar megjönni? Még ahhoz sem vagy elég jó?
Ma is zavarodottnak tűnsz, bolsiék fajkreténje.
ómió
@Aki Én: Látom, mára a lopótök-egód kerekedett felül, bolsiék önnön tetves bolsiságodat másrahazudni igyekvő szarkupaca! És Csintalan efftársad másrahazudásával hogy állsz!?
Aki Én
@ómió: Mi van veled, bolsiék önnön tetves bolsiságát másrahazudni igyekvő, tetvesbolsi efftárs?
Donor birkaagyad csak nem akar megjönni? Még ahhoz sem vagy elég jó?
Ma is zavarodottnak tűnsz, bolsiék fajkreténje.
ómió
@Aki Én: A lopótök egód és a tetves bolsiságod másrahazudásának erőltetése már az üres agyhelyeden se hagy "kapacitást" Csintalan efftársad másrahazudásának "állását" ismertetned, bolsiék szarkupaca!? Ne görcsölj! Oldódj fel a bolsi latrinában!
Aki Én
@ómió: Mi van veled, bolsiék önnön tetves bolsiságát másrahazudni igyekvő, tetvesbolsi efftárs?
Donor birkaagyad csak nem akar megjönni? Még ahhoz sem vagy elég jó?
Ma is zavarodottnak tűnsz, bolsiék fajkreténje.
ómió
@Aki Én: Totál eltűnt az agyad, szarkupac efftárs!? Ezért nem tudsz már önmagadról se!? Legalább az új donor kutyaagyadat sürgesd!?
Aki Én
@ómió: Mi van veled, bolsiék önnön tetves bolsiságát másrahazudni igyekvő, tetvesbolsi efftárs?
Donor birkaagyad csak nem akar megjönni? Még ahhoz sem vagy elég jó?
Ma is zavarodottnak tűnsz, bolsiék szarkupac fajkreténje.
csak úgy....
vikike és lölöke még gyerekkorukban megbeszélhették, hogy ök egyszer igazi tankokkal fognak játszani, ha egyszer "nagyok" lesznek! :)
ómió
@Aki Én: Bolsiék lopótök szarkupaca! Beléd még a donor kutyaagy se képes az értelem szikráját se bevinni!? Akkor, ettől vagy te a tetvesbolsik "eminens jó efftársa"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.