Hadházy Ákos szerint még szerencse, hogy Orbán nem háborúpárti, úgy véli, ha az lenne, hogy egy rakétasiló lenne a nyaralójukban.

Hadházy: "Lölö és Orbán nem csak nézegetik a Hatvanpuszta melletti dácsa területén leparkolt harckocsikat"
Fotó: Facebook / Hadházy Ákos

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Hadházy Ákos légifelvételei alapján elkészült Hatvanpuszta, ahol elképesztő luxus, medencék és elmélkedő sétány fogadja a tulajdonosokat.

Hadházy Ákos most újabb bejegyzéssel jelentkezett:

Végre kiderül, hogy a Lölö és Orbán nem csak nézegetik a Hatvanpuszta melletti dácsa területén leparkolt harckocsikat, hanem játszanak is vele. (Még szerencse, hogy Orbán nem háborúpárti, ha az lenne, lehet, hogy egy rakéta siló lenne a nyaralójukban...)

Mint írja, eddig mindig csak az egyik épület mellé leparkolva látta a gépeket, elmondása szerint a lánctalpast pedig mindig gondosan letakarták. A környékbeliektől több jelzést is kapott, hogy 

a bicskei Erőmű-tónál fekvő Mészáros nyaralótól gyakran tankozgatnak át az Orbán család Hatvanpusztán épülő kastélyához (szomszédok amúgy).

Hadházy Ákos most újabb képeket mutatott:

a lánctalpas csak félig van letakarva és a gépeket hanyagul parkolták le, lehet, hogy meglepetésszerű ukrán támadástól tartva rohantak a játékvitézek egy közeli pincébe...

Emlékeztetett: korábban írt arról, hogy a NAV nyomozás kiderítette, az egyik harckocsi egy magyar felderítő jármű,

a lánctalpas pedig egy osztrák betegszállító harckocsi, onnan vette Lölö.

Forrás: Facebook

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
@Maccska: arról is kérünk tőled egy kimutatást, h a nem kormány géppel röpködő orbán klán mennyi pénzébe kerül az adófizetőknek, amikor magáncélból utazgatnak vele. Na ezt nyávogd el maccska.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: A lopótök egód és a tetves bolsiságod másrahazudásának erőltetése már az üres agyhelyeden se hagy "kapacitást" Csintalan efftársad másrahazudásának "állását" ismertetned, bolsiék szarkupaca!? Ne görcsölj! Oldódj fel a bolsi latrinában!
Aki Én
@ómió: Mi van veled, bolsiék önnön tetves bolsiságát másrahazudni igyekvő, tetvesbolsi efftárs?
Donor birkaagyad csak nem akar megjönni? Még ahhoz sem vagy elég jó?
Ma is zavarodottnak tűnsz, bolsiék fajkreténje.
ómió
@Aki Én: Totál eltűnt az agyad, szarkupac efftárs!? Ezért nem tudsz már önmagadról se!? Legalább az új donor kutyaagyadat sürgesd!?
Aki Én
@ómió: Mi van veled, bolsiék önnön tetves bolsiságát másrahazudni igyekvő, tetvesbolsi efftárs?
Donor birkaagyad csak nem akar megjönni? Még ahhoz sem vagy elég jó?
Ma is zavarodottnak tűnsz, bolsiék szarkupac fajkreténje.
csak úgy....
vikike és lölöke még gyerekkorukban megbeszélhették, hogy ök egyszer igazi tankokkal fognak játszani, ha egyszer "nagyok" lesznek! :)
ómió
@Aki Én: Bolsiék lopótök szarkupaca! Beléd még a donor kutyaagy se képes az értelem szikráját se bevinni!? Akkor, ettől vagy te a tetvesbolsik "eminens jó efftársa"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.