Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rendészettudományi karának tisztavató ünnepségén.

Hazudsz te szégyen ember – Orbán tisztavatós videója sokaknál kiverte a biztosítékot

Ahogy arról már beszámoltunk, a miniszterelnök szerint olyan idők jönnek, amikor a gyenge népek elvesznek, az erősek megmaradnak, ezért minden nap erősíteni kell saját védvonalainkat és rendvédelmi szerveinket.

Orbán azt is kifejtette, hogy látni olyan fiatalokat is, akik szeretik a könnyebb végén megfogni a dolgokat, nem szeretnek felelősséget vállalni és nem akarnak elköteleződni valami mellett.

Van, aki kinövi mindezt, és úgy dönt, hogy "komolyságot, súlyt, jelentőséget ad a saját életének", ezért komoly hivatást választ, például beáll állami szolgálatba

– fogalmazott.

Most délután videót töltött fel a Facebook oldalára, ahol drámai zenei aláfestéssel egy percben foglalták össze a beszédének a részleteit. A teljes beszédet IDE kattintva olvashatja el. A beszéd, és a háborús hangvétel alaposan kiverte a biztosítékot a kommentelőkkel.

Hazudsz te szégyen ember – Orbán tisztavatós videója sokaknál kiverte a biztosítékot

Miközben migránsok százezreivel riogat, tízezer filippínó vendégmunkásra van szükség Magyarországon egy Fülöp-szigeteki riport szerint.

Ezt is a miniszterelnök szemére hányták a kommentelők.

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
@verőce21: Imádjuk a még több seggfejet,ez így hangzik :
"Ha egy ember 30 éves kor alatt nem liberális, akkor nincs szíve, ha viszont 30 fölött nem konzervatív, akkor nincs esze. " (Sir Winston Churchill)

Csakhogy azonnal kiderül, hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban,ezt a szellemesnek vélt hülyeséget mindig azok sütik el, kiknek egyetlen önálló gondolatuk sincs és egyetlen cikkről sem jut eszükbe semmi, nem értenek egy szót sem.
Sose mondta az idézet után írják, hogy ez iskolapéldája a kamu idézeteknek.
Arról nem is beszélve, hogy eleve a Churchill halála után 30 évvel megjelent újságcikkben is így kezdik:" supposedly once observed that " és ezután jön az idézet. Tudod ami "állítólag" igaz az többnyire azért van így megfogalmazva, mert nincs rá semmilyen más bizonyíték azon kívül, hogy szeretnénk hogy igaz legyen
winstonchurchill.org/resources/quotes/quotes-falsely-attributed/

Na ezért nem kell az iskola , a tanult ember Orbánnak ,a teféle tanulatlan ,buta megvezethető mihígmélymagyar a NER kőbuta alapja...hehee..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@szópó-ómió: szópó-ómió=szópó-ómióxszópó-ómió=felszópó-ómió+szópó--ómió=szópós-ómió-szópó-
ómió+szópó-!!!
Emmersson71
@ómió: @faszszopómió: Szájer és Kaleta a TE buzi barátaid, te aberrált fartúró!
Emmersson71
@ómió: @faszszopómió: Szájer és Kaleta a TE buzi barátaid, te aberrált fartúró!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.