Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt az InfoRádió Aréna című műsorának vendége csütörtökön.

Kövér László az orosz-ukrán háborúról: "Minket nem érdekel, hogy ki nyer"
Fotó: Youtube/InfoRádió

A házelnök elismételte a Fidesz mantráját az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban:

tűzszüneti tárgyalás kell, és utána megpróbálni egy új európai biztonsági architektúrát építeni, amely minden fél számára megfelelő biztonsági garanciákat ad.

Kövér László úgy fogalmazott:

"bennünket – bocsánat, lehet hogy érzéketlenül hangzik, vagy úgy hangzik, mintha bizonyos erkölcsi szempontok egyáltalán nem játszanának szerepet a magyar kormány és Magyarország álláspontjában – de bennünket nem érdekel, ki nyer. Eleve, nem nyer ezen senki se."

Az interjúban szó esik még Brüsszelről, az ellenzék "guruló dollárjairól", Budapest főpolgármesteréről, valamint arról is, hogy a kormány szigoríthatja a  kampányfinanszírozási szabályokat.

Forrás: infostart.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Laci, sötét vagy és korlátolt, mint egy lépcsőház!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bence
kövér Elvtárs szokásához hűen , szajkózza a sületlenségeit blabla ...
gina
Te csak veszteni tudsz agyhalott pedofil patkány,, oroszok seggnyalója
gina
@Shikari: Téged kellene megszüntetni te bevándorolt román patkány, megtürt szemét
Menőmanó
Hihetőbbet hazudjál ganéj. Nektek mindegy ki nyer, de azért Oroszország nyerjen. Megtanultuk már, hogy ne azt nézzük mit hazudtok, hanem, hogy mit csináltok.
Pálinkás Pál
mi akkor nyernénk ha téged felkötnének laca...
Edebácsi
Na, ezek mondják magukat szabadságharcosnak, a szuverenitás védelmezőinek!
Szégyen!
Sakk Matt
Laci, sötét vagy és korlátolt, mint egy lépcsőház!
simmering73
Kövér Köteles Lancelot: "Minket nem érdekel, hogy ki nyer". Na itt a baj házmester. Komoly problémák vannak ott fent a toronyban.
jáger laszló
OV pedig már Bécsben harcol a migránsok LN szavakban, mint 1 L kötelezett békeharcos!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
simmering73
@Maccska: Szakadj már le a Krímről. Arról senki sem tehet, hogy történelem óra helyett a kocsmapultot támasztottad.
"Később, 1954 –ben újabb fontos esemény következett a Krím történetében: 1954. február 19-én Hruscsov kezdeményezésére a Krími terület az orosz föderációból átkerült az Ukrán SZSZK -ba a Perejaszlavi Rada összehívásának 300. évfordulója alkalmából. A Krím félsziget tehát ekkor lett Ukrajna része. Napjainkban is sokan találgatják, vajon miért adta át az ukránoknak a Krímet Hruscsov? A legvalószínűbb, hogy valamiféle gesztus értékű ajándéknak szánta a második világháború alatt sokat szenvedett ukránoknak, akikhez több szálon is személyesen kötődött. Bár Hruscsov származását és felmenőit tekintve orosz volt, valójában Ukrajna területén nőtt fel, ott végezte iskoláit és később is az ukrán kommunista pártban csinált politikai karriert. A Krím félsziget később, a rendszerváltást követően a az önállóvá váló Ukrajna része maradt, majd 1992 –ben autonómiát kapott Kijevtől."
tortenelemcikkek.hu/node/315
Eladott Ország
Kövér elvtárs, ez a mocsok komcsi házmester (bajszos szar-2), és közjogi méltatlanság (a másik kettő a csuti kolostorpatkány, és Sándorpalotáné Novák Katalin) jobb lett volna, ha ki sem nyitotta volna a pofáját, mert csak a szar ömlik ki onnan , de ezt már Hofi is megmondta annak idején. Kövér elvtárs, csak szólok, hogy DE, az Orosz-Ukrán háború az első puskalövéssel kezdödött, amikor az orosz hadsereg Putyin parancsára megtámadta a szuverén, és független Ukrajnát, és nem fordítva. Az orosz hadsereg sorozatban követ el háborús bűnöket, és emberiesség elleni bűncselekményeket, amikor lakóházakat, kórházakat, iskolákat, és óvodákat bombáznak le, civileket, és gyerekeket ölnek meg, vagy rabolnak el a szüleiktől, amiért egyszer Putyinnak a háborús bünös, tömeggyilkos szörnyetegnek egyszer majd felelnie kell a Hágai Nemzetközi Büntetőtörvényszék előtt. Nem proxi háború zajlik ahogy Orbán, és Kövér beállítja, hanem valódi, nagyon véres, és kegyetlen háború, amiben már eddig több százezer katona vesztette az életét, és senki sem tudja még megjósolni sem, hogy mikor lesz vége. Az Ukránok honvédő háborút vívnak a betolakodó barbár orosz hadsereg ellen, megvédve a hazájukat, földjeiket, és a családjaikat, és ezt a törekvésüket a nyugati országok, és az USA fegyverekkel, pénzzel, és üzemanyaggal támogatja. Akkor lesz azonnali tűzszünet, és BÉKE, ha az orosz csapatok azonnali hatállyal kitakarodnak egész Ukrajna területéről, beleértve a Donbaszt, és a Krím-Félszigetet is, mert azok is Ukrajna teljes jogú részei. Gyalázatosnak, vérlázítónak, és óriási szégyennek tartom, hogy Magyarország -mármint az Orbán rezsim mert ők nem egyenlőek Magyarországgal - nyíltan Putyin, és oroszország mellé, oldalára állt ebben a gyalázatos háborúban, és ez már az EU-nak, és a NATO-nak is sok(k). Tisztában van az egész világ azzal a ténnyel, hogy Orbán Putyin pincsije, bábja, csicskája, és Trójai falova. Kövér elvtársnak, és a csuti varangykirálynak a pöcegödör legalján, és a történelem szemétdombján van...
Eladott Ország
Kövér: "a munkásmozgalmi értékek helyébe az európai értékek léptek." Azt hittük ez volt a cél a rendszerváltással, majd az EU csatlakozással. Igen, és meg kell adni, hogy mindkettő valós érték ,bár nem azonos az egyetemességük. Ezzel szemben a maffiának semmiféle ideológiája (értéke) sincs a lopáson kívül, de erről Kövér elvtárs elfelejtett megemlékezni. A vén komcsi esténként erre recskázik , világhatalmi tényezőnek érzi magát. Elég kemény látlelet az országról, hogy ez a nyilvánvalóan gyakorló elmebeteg az országgyűlés elnöke- és nem a diliházban, muszájdzsekiben, hanem az igaziban.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fimg.index.hu%2Fimgfrm%2F3%2F9%2F5%2F8%2FBIG_0016623958.gif&key=oq6KR9O2uZb1FGnPzG9JCw&w=800&h=293
Az öltönyét még a Vörös Október Ruhagyárban készítették. Büszkén mutogatta a kínai kollégájának. Ez az idióta valami nagyon kemény anyagot tolhat, hogy folyamatosan delíriumban van.
uploads.disquscdn.com/images/9b2b6d4479713a9ff8707be084e15add92e99ef34df6a22bb037955e91c7a00b.jpg?w=800&h=698
Én is a komcsi megszállás éveiben érzem magam. Itt ülnek a nyakunkon már 2010 óta, ezek a narancsos kommunisták, a felcsúti gecivel meg a bajszos szarokkal, meg a fülbevalóssal, meg a soknevű kócos' honvédelmissel az élen.
uploads.disquscdn.com/images/eccefeacff573475f16f7bf204ea89776b6485ac7344c97c44d6d1ab12136d3f.jpg?w=800&h=1280
Tele van idiótákkal a ház. Nincs értelme méltatnom a házmester szellemi kvalitásait. Egyre csak az jár az eszemben: Melyik a hülyébb, ORBÁN VAGY A KÖVÉR...? Gazemberek mind. Az biztos , hogy Kövér agyát már megszállták az oroszok.
uploads.disquscdn.com/images/bbd68b29f45705e9bf112022234eeada1f00f8aff7594e67f35524aeede2cfde.jpg?w=800&h=1280
Csizmás Kond
@Horizont: Persze hogy tudják, ugyanis miért kéne annak a győzelmét várni aki mindennap megaláz, aki felrobbantja a gázvezetéket ami létszükséglet, akitől csal szarakodást kap az ország és a kormány minden percben, aki a neki adott segítséget fenyegetéssel köszöni meg...
qunta
Engem érdekel ki nyer. csak ezek a náci-fasiszta-hohol-kabar-kazár-követelőző-fenyegető férgek veszítsenek.
Toller Béla
@Maccska: Nem vezet jóra, ha valaki felteszi magában, hogy helyreteszi a történelmet ! Tetszett volna Hruscsov ellen fellépni, akkor most nem lenne unokája magának ! Csak azért, mert úgy látja, erősebb, nem mehet neki egy másik országnak ! Ha a románok úgy döntenének, hogy mégis a Tisza a megfelelő határfolyó, ha nem mindjárt a Duna, mi a fenét tehetne maga ellenük ? Tegyük fel, a NATO nem rohanna mindjárt ide, mert Románia is NATO tagország ! A szerbek egészen Kalocsáig jöhetnének, ha kedvük tartaná, nem ? És maga tapsikolna ? Vagy vonyítana, hogy ez nem igazság ! Vagy csak most az ukránoknak osztja itt a magasabb fasiszta észjárást ?
csipetke
Elképesztően pofátlanul hazudik..Erről Kovács András Péter jut eszembe,mikor kérdezték,hogy milyen nemű gyereket szeretne. Olyasmit mondott,hogy mindegy,amennyiben a gyerek egy erős,egészséges fiú lesz.. Ez a retek banda is így van vele,mindegy, amennyiben az idióta háborúsbűnös tömeggyilkos putyin győz. De a ruszkik már abban vesztettek,hogy utálják őket a világban,mint a sz@rt. Bár igaz, bennünket is, orbán miatt..
Nessy
@Maccska: Egyiknek sem lehet írni, hiszen különösen a szerbek , épp nagyon jó barátok! Romániába meg évente lehet átjárni szédíteni a híveiket Tusványoson.
troppauerhumer
@Maccska: Neked biztos jó lenne fatökű fidióta ,az asszonyodon egy orosz dandár ,ők legalább kielégítenék nem mint te aki csak a budiban maszturbál ,csináljanak gyereket is neked :)))))
troppauerhumer
@zenebohóc:És még büszke is vagy a butaságodra :)
zenebohóc
@troppauerhumer: Akkor szerinted az özvegyek, árvák, stb. mindkét oldalon nyertesek?!
izéke
" minket nem érdekel,hogy ki nyer csak az oroszok legyenek" igy szólt a vágatlan verzió ;)))
Nyírfa
Ez a mondat akár elszólásnak is elkönyvelhető. Pontosan olyan hideg, embertelen mint amilyen a fidesz valójában.
Csizmás Kond
@Horizont: Nem tudsz te semmit csak képzelődsz. Annyi ukránnal találkoztam és dolgoztak a kezem alatt, hogy te életedben nem láttál annyit...a vezetőjükre sem haragszom mert úgy sem érnék el vele semmit, viszont hogy ekkora szarba taszították európát azért minden értelmes ember kéne haragudjon rájuk...mármint a bohóc sleppjére.
telegdilaci
@Horizont:Dehogynem nem mindenki idióta hogy ne látná be hogy folyamotosan hazudtok,félre vezetitek az Országot!Első perctől kezdve tudjuk Hogy Putyin azt hitte 3-nap alatt legyőzi Ukrajnát és Orbánnak ígérte Ukrajna egy részét,úgyhogy nem kérdés kinek szurkoltok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.