Bayer Zsolt ismét kitett magáért, a publicista keményen nekiment Joe Biden amerikai elnöknek.

Abnormális nyomorult kreténnek nevezte Bayer Zsolt az amerikai elnököt
Kép: YouTube

Pár napja egy felvétel látott napvilágot az amerikai elnökről, aki ezúttal a helsinki reptéren alkotott. Joe Biden hazaindulás előtt a nagykövetség dolgozóival és azok családjaival találkozott.

A felvételen azt látni, hogy a 80 éves elnök egy kislány felé hajol, ráteszi a vállára a fejét és enyhén viccből rágcsálni kezdi a ruháját. 

„Ez a nyomorult kretén »vezeti« a »szabad világot«. Ha a szükségesnél is pesszimistábban nézem a dolgot, akkor ennek így kell lennie. Ez a vénember pontosan olyan, mint a »szabad világ«. Bizarr, undorító, abnormális és eszement.

- írta ezzel kapcsolatban Bayer Zsolt.

Szerinte ez a szabad világ és a vezetője kölcsönösen feltételezik egymást. Bayer Zsolt korábban "elfogatóparancsot" adott ki Joe Biden és Volodimir Zelenszkij ellen, ám a fideszes publicista nevezte már  lviselhetetlen, undorító, farizeus görénynek is a világ legnagyobb katonai és gazdasági hatalommal rendelkező elnökét.

Összehasonlítási alapként jegyezzük még meg, hogy az USA 2022-es GDP-je, 20 125 657 millió dollár volt, míg Magyarországé 210 768 millió. 

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
rakás szar = bayer zsolt
ez a faxi 0rbán nélkül koldulna,vagy éppen más seggét lefetyelné!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
rakás szar = bayer zsolt
ez a faxi 0rbán nélkül koldulna,vagy éppen más seggét lefetyelné!
Néro2
Abnormális nyomorult kretén Bayer Zsolt.
Ezt mind azok tudják aki nem a fajtája.
Zsótfika ötkeresztes vizeletes lovag(ina) úr , hogy megy a biznisz Nemzeti Magyarjaid vérével ?
Fent a hegyen kényelmes a csalt lakás ?
Egyébként tomboljál egy kicsit jobban hátha agyvérzést kapsz és megdöglesz végre.
Szebb lenne a világ nélküled.
Sokkal szebb.
ila51
Gondolom csak szégyellik , ha már Ő nem tud disztingválni .
Néro2
@ila51: Nem ismernek ilyen szavakat emoji a szint.
Sakk Matt
Ócska komcsi takony ez a bayerzsótány.
ila51
@Néro2: épp ma van az emojik világnapja ...van hogy én is kíváncsi vagyok véleményekre , erre találok egy csomó emojit , GIF-et . Régebben itt is egész jó kis közösség összejött , mára egész elvadultunk .
Eladott Ország
Nem sok irritálóbb ember van a földön, mint ez a bayer, meglátom ezt a faszit már bizsereg a tenyerem, úgy nyakon b@sznám. - Bennem inkább az "addig ütném amíg mozog" érzetet kelti!
Sajtóklub. „Tényleg baszki „ Bayer... Apropó, idén nem volt fáskamra csere budai öröklakásra? A qrva anyádat, te szarházi!
uploads.disquscdn.com/images/eab2f2337af847d5323629ec6e71f36262caa65e58f969a1f7f6c48e3a5697d3.gif?w=800&h=240
Az autója viszont szlovák rendszámú volt elkerülendő az adózást. Az is értékteremtés. Zsebbe! Remélem, a következő infarktusánál Kosicéről indul érte a Skoda mentő, és ha Schengen miatt – ahonnan kiírjuk magunkat hamarosan – kicsit késik vagy el sem indul az a mentő?
"...a fidesz-alapító cége “értékteremtő tevékenységet folytat” például a magyar kultúra területén." Az „értékteremtés" meg is látszik 2022-ben a 25 miliós osztalékon és a közpénzből juttatott 40 millióval. Na meg a faházból várkerületi lakás, plusz még egyszer ugyanaz. Meg a család hirtelen kibővült egészségügyi harácsán. Meg a ... Bródy rossz címet adott a nótájának. Ezek ugyanazok... nem! ezek sokkal mocskosabbak! Az elvtársakat nem hagyják éhen halni na! Ezeknek az lesz a haláluk, mikor majd le kell szakadniuk az állami csecsről. Hú de lesz sírás-rívás, mert egyébként a piacról nem tudnak megélni - ahogy a neres sajtó sem - mert tehetségtelenek, csak az állam/adófizetők fejéséhez értenek.
csak úgy....
@Maccska: sosem volt eszed, talán azért is vagy feledékeny!
tothjani
Nevezheti hiszen Orbánról is elmondhatjuk nyugodtan, hogy egy abnormális kretén fasiszta.
Hiszen a Diktatúra ugyanezt teszi mindenkivel és ezzel próbálják a Demokrácia látszatát kelteni ebben a tetű országban.
jáger laszló
bazsó ismét böffentett 1et...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Néro2
@ila51: Nem vadulás az. Mást nem értenek. Ha valamit körül írok rögtön szöveg értési problémáik vannak fitymáknak.
A legyen tánc meg zene ja meg zárcsökkentés a jóvanezígy-ről már nem is szólva nem túl barázdált aggyal rendelkezik. Azt is mondhatom csak a vegetatív része működik.
Eladott Ország
Amióta ezek pápabarátok lettek és vallást váltottak, a bibliát is komolyan veszik. "Mert akinek van, annak adatik, de akinek nincs, attól az is elvétetik, amiről azt gondolja, hogy az övé.” Hiába no, az értéket meg kell becsülni. Bayer nem más más, mint orbán igazi szája. Inkább seggelyuka. Az asszony boltja plazma-bayerné jövedelmezőbb, milliárdokban mérhető. Már éppen ideje volt, hogy a sok munka termőre forduljon! Hiszen Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen. Állami pénzből dől a szar a fidess végbélnyílásából! Ha kell, ha éhes vagy, reggelente nálam akad felesleg! szarevőgecibáyer’
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/117244900_1370611859815508_6347411090701718350_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=KfUw64I5LPMAX-8C56b&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDdXBuosOJaZndPYCpPlUtwvhcBFfZpHf5b_D4pWOVltg&oe=64DC5D81
gina
Primitiv mocskosszájú proli,hogy ezt türik, undoritó egy féreg,
csak úgy....
@Őrnagy: látom te is egy origo olvasó! :) -rajtad nem múlt el nyomtalanúl az a 3 hónap diliház..
izéke
Nos a pápára is mondott dolgokat,aztán most a talpát nyalta...
izéke
Szegény Biden,hát hiába strapálta magát és fogott kezet orbánnal,abban reménykedve,hogy orban nem uszítja rá a kutyáját... " Reszkess Amerika! "
csak úgy....
@Őrnagy: gyogyós vagy te csak nem forogsz! :) téged neveztek @csak húgy gyagyás...: nak a diliházba mert extrém sok pelust csináltál össze !
csak úgy....
@Őrnagy: ne untass gyogyós! :) -olvasgasd az origót, az pont neked való!
troppauerhumer
Kitör a kocsmában a verekedés, a nehézfiúk ütik-vágják egymást.
A sarokban ücsörög a kocsma hülyéje, akit mindenki utál.
Kortyolgatja a tarhált fröccsét és piásan hol azt motyogja, “adj neki, csak a fejét hogy le ne sántuljon”, hol meg azt “szeressük egymást gyerekek”
Nagy nehezen a nehézfiúk haverjai szétszedik a verekedőket és elcsendesedik a helyzet.
A kocsma hülyéje meg hetekig odamegy mindenkihez hogy hívják meg egy italra, mert ő rakott rendet a verekedésnél.
Kérdés: mi a neve a kocsma hülyéjének?

Seggszájzsóti ,Orbán náci magyar hangja :
2016. aug. 23. — Bayer Zsolt véleménye Ferenc pápáról: "A pápa vagy egy demens vénember, aki teljességgel alkalmatlan a pápai poszt betöltésére
2023. ápr. 28. — Bayer Zsolt már bánja, hogy demens vénembernek nevezte Ferenc pápát. Különben is, azóta már katolizált és jelentős mértékben megváltozott .

Volt idő, amikor Bayer Zsolt védte meg Soros Györgyöt. 1992-ben támadták Sorost, a Fidesz közleményt adott ki, amelyben azt írták, „megdöbbenéssel figyelik a Soros György személyét érő nemtelen támadásokat”.
A Célpont szerint a közleményt vélhetőleg a Fidesz sajtófőnöke adta ki, aki nem volt más, mint Bayer Zsolt

Aztán elege lett a politikából, és elment inkább a Népszabadsághoz
Olyanok voltunk, mint a kretének. − mondta Bayer Zsolt belemelegedve a tatai polgári esték csütörtök esti rendezvényén.

nyomorult kretén.
Nessy
@csak úgy...: A megfelelő talpnyalásában komoly gyakorlata van a lovagelvtársnak !
troppauerhumer
Íme az igazi FideSSes seggnyalás művészete .
tizmedve.blog.hu/2018/10/11/a_seggnyalas_muveszete
A felerősödött verseny miatt ma tényleg csak a legjobb seggnyalók tudnak talpon maradni.Ma már nem elég seggnyalónak lenni. Annak is kell látszani.

Kicsinyég
Bayer Zsolt publicista az Adalékok a nagy Fidesz-leleplezéshez című cikke, 1994. október 21-én a Népszabadságban:
"Most biztosan nem kéne megszólalni. Mert hát kit érdekel az egész? Kaptak öt százalékot, éppenhogy becsúsztak a parlamentbe... Fidesz? Ugyan kérem!

Azután meg, én igazán jókor váltottam.

Éppen jókor. Botrányok voltak már, de még potenciális esélyes volt a párt, sötét ló, akármi is lehetett volna belőle, így nem érhetett az a vád, hogy a végső bukás után menekültem el. Hja, kérem, fontos a jó ritmusérzék... Arról nem is beszélve, hogy milyen elegánsan tudtam hallgatni. Az »igazi« okokról... Semmi árulás, semmi fecsegés, diszkréció, pókerarc - mindjárt »csókos gyerek« lettem.

Most itt az idő az árulásra: igen, én, az alapító atyák egyike dr. Simicska Lajos és Tóth Béla miatt hagytam el a pártot.

Ugyanis nem szerettem őket. Nagyon nem. Dr. Simicska körül egyre több lett a fegyveres őr, s lassan kezdtünk úgy kinézni, mint valami kokainbáró rezidenciája Kolumbia-alsón. Meg a titok is egyre több lett, s a titkok számának emelkedésével párhuzamosan sűrűsödtek a fontos arcú fószerek, akikkel nem lehetett emberi szavakat váltani nőről, kajáról, piáról.

Na, a Tóth Bélát pedig a Bécsi Kávézóban mutatták be nekem, rizsfelfújtat evett a picim, málnaöntettel, aztán kért egy leveseskanalat, hogy rendesen ki tudja hörpölni a jó szaftját neki - na most, én igazán nem vagyok megjátszós, de ez mégiscsak zsenánt volt kicsinyég...

Hát így.

Ki hitte volna, hogy lassan majd megszeretem őket."
troppauerhumer
A megszerzett ánusz karbantartása, üzemeltetése – Az aratás
balkanyar höhöö..
Népszabadság MSZMP központi pártlap politikai rovatvezetője még őszinte gyerek voltam amikor Orbán f.szagyereke Mo.legnagyobb tömeggyilkos Horthyról Mo.legnagyobb tragédiájáról megírtam a Népszabiban :
Kenderesnél veszett oda minden...höhöö..amikor nem szakadt azannyába a feje höhöö..
Jobbkanyar höhöö..fiatal voltam nagyon kellett a pénz .. 5.sz FideSS párttagkönyves lettem..höhöö..
Ellehet menni..mondá Gyurcsány a magyar adófizetés elől a vállalkozásaikat fiktíven Szlovákiába vivő adócsaló FideSSes oligarcháknak höhöö..mint Széles Gábor,hát én se voltam kisebb mint ők,én is fiktíve kivittem a vállalkozásom és büszkén mutogattam fityiszt az APEH-nek szlovák rendszámú BMW terepjárómból höhöö..félmeztelenül ,simára borotvál felsőtesttel és hasonló meghatározhatatlan nemi identitású haverjaimmal..
Balkanyar aztán amikor Simicska Orbán körül megjelentek a közpénzhaszonleső politikai-gazdasági szerencselovagok,oligarchák akik pénzük megsokszorozásáért mindenféle politikai,gazdasági ,pénzszerencsejáték kaszinóvá tették a FideSSt,és a Párt ,a fijugg kezdtek úgy kinézni mint Kolumbia alsón a maffia höhöö..kiszerettem belőlük...höhöö..
Jobbkanyar rulez..höhöö..minden pénz elfogy egyszer höhöö..nem élhetek szerényen ,de tisztességgel ..hát nem újra beléjükszerettem höhööö..dől is a közpénzlóvé..a kanyargós maffiapárthűség meghozta busás eredményét lakásüzér ,Budai lakás,drága pénzér adom a magyar vért,feleségem őnaccsága jó pénzes helyre tette be a s.ggét ..
A Párthűség ,gyilkosságokra uszítás-Orgovány,zsidózás,cigányozás,demens vénember jövedelmező ám a FideSSben,Orbán náci magyar hangja horogkeresztes lovag a FideSS-NSDAP SS standartenführerje hö
Megtalálta az utat a beteg, torz generációkhoz..
Egy ápolt ánusz a lélek tisztaságának attribútuma. Szeresse azt az ánuszt! a szeretet az egyetlen létező valóság, a legerősebb kapocs ember és ember között. Ha pozíciót vált,ön követi őt.
Peller Anikó
@Abnormális nyomorult kretén: @Origón nevelkedett órnagy: @aki nem gyagyás: De.
csak úgy....
@Őrnagy: ne fontoskodj és föleg ne untass senkit te, - aki 2 hete a diliházból szabadult ökör,hiszen úgy is csak mindent összekeversz! :)
levarosbukta
Ocsmány féreg ez a bayer, de most az egyszer igaza van. Az USA történelmének elnökválasztásának legmélyebb repülése Biden megválasztása.
Qqberci
@csak úgy...: Az amerikai elnök azt sem tudja, hol ez a bayerzsolt nevű szarkupac...
csak úgy....
@levarosbukta: ezen vitatkoznék, trampli még mélyebb lett volna !
namihami
Sérült! És csak magát okolhatja érte!
csak úgy....
@Qqberci: a fönökével is csak véletlenül fogott kezet ,hiszen csak azt hitte,hogy az egyik dagadt mexikoi kertész a fehér ház udvaráról...
csak úgy....
@Őrnagy: rád hülyén fogja föladni az utolsó kenetet a pap! - vagy a rabbitok? ;)
benned van valami nethan jahus...
kakukkmadár
Ennek a mocsokszájú ganénak éppen az a szerencséje, hogy amerikát és európát demokraták vezetik. Próbálna ilyesmit Putyinnak üzenni, hamar kiesne valamelyik ablakon! Esetleg Erdogant is betalálhatná, soha többé nem kerülne elő az isztambuli kebabárusok darálójából! Ahogy látom nagy igény máris lenne rá...
kakukkmadár
Korábban a pápát is betalálta ugyanezzel, idén meg a saját taknyán csúszva kért tőle -megtért katolikusként- bűnbocsánatot. Nem olvastam, hogy meg is kapta. Pedig a hosszú börtön előtt jól jönne...
laja70
A fidesz kloakája ismét szellentett. Vajon ezt a bűzlő fidernyákot miként lehetne jellemezni?
simmering73
@Sakk Matt: Bayer Zsolt (Budapest, 1963. február 26. –) magyar szélsőjobboldali, konzervatív újságíró...
hu.wikipedia.org/wiki/Bayer_Zsolt
Épp olyan veszedelmes mint egy komcsi.
Sakk Matt
@simmering73: A kormány orosz- és kínai barátnarratíváját ismétli, tehát büdös kommunista geciláda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.