A miniszterelnök reagált a tusnádfürdői beszéde miatti felháborodásokra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@kereső: Akkor 0rbán folyamatosan flow állapotban van, mert állandóan ott van az ábrázatán az a cinikus vagy bárgyú vigyor, ami azt jelenti, ti birkáim nyomorogjatok, lesz@om, nekem mindenem megvan amire vágyok.

És meddig akarja még eladni a szervilis híveinek, hogy azért nem kapjuk meg a nekünk járó pénzeket, mert az eu Ukrajnának adta?,??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@nemkati: Igy igaz!!- bár, mint olvasom, orbán ezt annak kapcsán mondta, hogy Szlovákiával kapcsolatban nem tudja értelmezni az "utódállam" fogalmát. Hogy ez a kettő, hogyan kapcsolódik össze, ne kérdezd tőlem. Ismét mondott két dolgot- amelyeknek semmi köze egymáshoz, de olyan előkelően hangzik "flow"- csillagtatja a "műveltségét", amely vetekszik egy tyúkéval.
Giovanni Alba
@kereső: ma, 08:10
Ha egy futó pillanatig komolyan venném azt, amit a doktorminiszterelnökúregyélőisten mondott, akkor ezek szerint -mármint hogy 1100 éve folyamatosan ebben az emelkedett állapotban leledzünk- például a tatárjárás maga volt a kéjmámor, a török hódoltság ideje a három részre szakadt országban pedig maga a Paradicsom, a kígyó nélkül.
Hogy idézzem egyik -általam igen nagyra becsült- kommentelő társunk örökérvényű szavait: Aki ezt itt elhiszi, szamarabb a lónál.
kereső
@Giovanni Alba: Na, de ollan jól hangzik...Bár, nem tudom, hogy a szlovákok mit szólnak a mondat második feléhez.Ismét forró olajat öntöget a tűzre ez a kártékony, ország romboló aljadék.
Nessy
Ennyi badarság még egy terápiás kutyának is sokk! Viszont jól hangzik! A hívek meg úgysem tudják, mit is jelen a "flow" ! Szent áhítattal fogják hangoztatni. Azt, hogy a pénzünket Ukrajnának adta az unió, addig mondogatják, míg maguk is elhiszik, Nem csak a bigott híveik!
Nessy
@kereső: Lényeg, hogy Orbán és kormánya állandóan tiszteletet követel! Most egy éve már a svédektől! Farizeus egy színtársulat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.