Célunk a liberálisok rémálmának megvalósítása – jelentette ki Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója, aki úgy látja, hogy a hazafias, jobboldali közösségépítésnek a fontosságát akkor érthetjük meg, ha aktivitásunkat összevetjük a magyar baloldal tétlenségével és széttagoltságával.

Alapjogokért Központ: Célunk a liberálisok rémálmának megvalósítása
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Az Alapjogokért Központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében idézte a főigazgatót, aki a Remix Newsnak adott interjút.

"A politikai spektrum másik oldalán a progresszív mantrának megfelelően annyira individualisták lettek, hogy ők is széttöredezettek és magányosak lettek, nincs igazi közösség és kollektív szellem"

- mondta Szánthó Miklós az MCC Feszten készült interjúban.

Kiemelte, hogy a jobboldali hálózatosodás ékes példája a CPAC Hungary is, amellyel "meg tudjuk mutatni a világnak, hogy képesek vagyunk egységesen fellépni a liberális elit támadásai ellen".

A főigazgató Magyarország és Brüsszel viszonyáról úgy fogalmazott, "hazánk büszke és erős tagja az európai közösségnek". Emlékeztetett azonban arra, hogy mi a magyar érdek: szavai szerint a migráció, a határvédelem, a család, a gyermekek védelme, de még az ukrajnai háború kapcsán is Magyarország az igazi európai érdekeket és értékeket védi.

Szánthó Miklós úgy vélekedett, hogy Brüsszel és a liberális fősodor az európai értékek nevében megpróbálja a nemzeti szintről az uniós szintre áthelyezni a döntéshozatalt. Miközben ezt teszik, a brüsszeli hatalmat kihasználva ideológiai nyomást is próbálnak gyakorolni azokra a tagállamokra, amelyek nincsenek összhangban "az új liberális életmóddal és mantrával".

Említést tett a Brüsszellel való konfliktus ideológiai vonatkozásáról is: meglátása szerint a magyar gyermekvédelmi törvény miatt indított kötelezettségszegési eljárás okán alakult ki az ellentét.

"Ha gyerekekről van szó, akkor az államnak nagyon erőteljesen közbe kell lépnie, hogy megvédje őket. A családpolitika tagállami hatáskör" – jelentette ki az interjúban Szánthó Miklós.

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Mit kap ez a farok vacsorára ? Hogy ilyeneket álmodik ...Idióta fasz !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Amikor az ember lánya elolvassa ennek a "alapjogokért központ"-nak a nevét, arra gondol, hogy ime itt egy szervezet, amely azért jött létre, hogy biztositsa az emberek egyetemes alapjogait- amelyek olyan szépen meg vannak fogalmazva még az állampárt alaptörvényében is. Aztán szembe jön a valóság- ennek a gitt egyletnek semmi köze nincs az "alapjogokhoz"- ennek orbán elhajlitott valóságához van köze- azt erősiti, sulykolja, és beleégeti az emberi agyba- ne gondolkodj, ne akarj másként élni- jobban, szabadabban. Ne szeress- hanem gyűlölj. Ne tanulj- maradj ott ahová születtél, Majd orbán gondoskodik rólad! Megvéd- miközben ez semmi mást nem jelent, minthogy meglop, kifoszt, és megaláz. Gyakorlatilag visszaterel egy olyan életbe, amelyet Magyarország 1945 után maga mögött hagyott. Mikor veszed észre, hogy ez egy embertelen világ, amelyet orbán rádkényszerit, beteges uralkodni vágyásában és pénzéhéségében.
Tényleg azért gürizel egész életedeben, hogy a napi betevőd meglegyen? Hogy ne jusson másra , csak élelemre, ruhára-és kiszolgáld az új nemzethy arisztokráciát- a földesurakat, a ner ribancait. Tényleg nem veszed észre, hogy orbán sajátjaként kezeli az országot- úgy osztogat pénzt, az évszázadok általad létrehozott vagyont- mintha az a sajátja lenne?
Nem veszed észre, hogy ezeken a szervezeteken kereszül megfoszt mindentől- leginkább a szabad élettől, amelyet elértél 1945 óta. Nem veszed észre, hogy ez a múlt- amit orbán létrehozott , és ez a Te jövőd.
Na, ezt mondta el, ez a briganti- annak a szép nevű központnak a vezetője- közölte veled magyar, hogy a te pénzeden foglak téged leigázni. Erre szavaztál 1989-ben, 2004-ben-2010-ben?
Nyírfa
Volt valamikor egy Magyarország. A népét tehetségesnek, okosnak, jónak és szerencsésnek gondoltam. De az első kanyarban, amikor kimutathatta a foga fehérjét, kiderült, hogy csak úgy csinál, mintha tehetséges lenne, okos és jó. Ez volt a hazám, ma már inkább csak emlékeim tárháza. Az anyanyelvem ugyan magyar, de ez csak tény, s nem determinál, mert élni mindenütt jó, ahol az lehetsz, aki vagy.
Szívemnek nem kedves korlátolt magyarjaim, nem érdekes, hogy ez leginkább a fejlett nyugaton történhet meg?
A fejlett, a kelet számára el- és utolérhetetlen nyugaton. Minden nap, évről évre hangsúlyosabban bizonyítjátok a fokozódó lemaradást. És erre vagytok büszkék. El sem siratlak benneteket, mert, ahogyan az örömünk, úgy a gyászunk sem közös.
Eladott Ország
@Aki Én: ma, 08:08 ♦ A nemzet vejkója tavaly karácsonykor a plázákból is bevásárolt rendesen
- a Duna Pláza,
-a Corvin Pláza,
-a székesfehérvári Alba Plaza,
-a Győr Pláza
-és a Miskolc Pláza.
Meg még csak a Jóisten tudja, hogy mit. Ahogy megszerezte a tolvaj Tiborcz vejkó', úgy kell elvenni tőle, kizárólag "berszerzési" áron!
ómió
Pedig bolsiliburnyákék "nagyon küzdenek"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.