Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, hétfőn olyan hírek jelentek meg, hogy Soros György Nyílt Társadalom Alapítványai kivonulnak az Európai Unióból.

Fidesz: "Nem hagyjuk, hogy a Soros-hadsereg káoszba sodorja hazánkat"
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban tartott kormányülésen 2023. július 26-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A sajtóban megjelent hírektől eltérően a Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) nevű szervezet nem távozik Európából, és bár valóban radikális stratégiai irányváltás van készülőben, kivonulásra a CEU Budapesten maradt részlegével kapcsolatban nem kell számítani.

A Fidesz néhány nap késéssel reagált a hírekre:

A Soros-hálózat, és annak alapítványa nem vész el csak átalakul, a dollármillók ugyanúgy áramlanak tovább.

Hozzátették:

A Soros hálózat új ifjú vezére láthatóan csak újrarendezi sorait a hatalomátvételhez, azonban a céljai az örökösnek is változatlanok: háborúba sodorni Európát, betelepíteni a migránsokat, rászabadítani Európára az LMBTQ-propagandát és hatalomra ültetni a dollárbaloldalt, amely mindezt végre is hajtaná.

A Fidesz szerint "a Soros-hálózat mélyen átszövi Európát és Magyarországot, számos szervezettel, politikussal rendelkezik a magyar baloldalon és a brüsszeli döntéshozatalban is".

Most az újratervezés zajlik, mert úgy látszik, hogy az eddigi forgatókönyv nem működött, mert nem hagytuk magunkat! A Fidesz-KDNP továbbra is mindent megtesz azért, hogy Magyarországot megvédje a külföldi dollárok befolyásától, bárhogy is alakítják, vagy nevezik át szervezeteiket, alapítványaikat. Magyarország nem fogja hagyni magát! Nem hagyjuk, hogy a Soros hadsereg káoszba sodorja hazánkat, a régiót, vagy Európát! Továbbra is nemet mondunk a migrációra, a genderre és a háborúra.

Forrás: MTI/OS

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Mi van a Phallosz Athéné alapítványaitokkal?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Mi van? Nem találtak még új ellenségképet?Eddig Soroson lovagoltak, most meg azon,hogy megszünteti a tevékenységét. Szólni kéne orbánnak,hogy ez a ló megdöglött,szálljon le róla...
ómió
Pedig ezentúl a beépített csicskái "fáradoznak" majd ezen!
kereső
@csipetke: Magyarország orbán irányitása alatt már elég régen felült arra a döglött lóra.
telegdilaci
@Sakk Matt:Nem a Soros hadsereg hanem a kormányzáshoz nem értő Orbán és bandája sodorta káoszba az Országot,addig amíg jöttek az Euró ezer milliárdok az Országba,most hogy nem jön a pénz nem tudnak mit kezdeni ezzel a gazdasági helyzettel,nincs növekedés! amikor ömlöttek a támogatások akkor kellett volna vissza fogni a költekezést,ahogy normális Országok csinálták,tartalékoltak,és most nincsennek akkora bajban mint Magyarország!
Dr. Proktor
@csipetke: Orbán alatt minden ló megdöglött, az ország is követésben van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.