"Kiváltságos urak és kordon mögé szorított plebs" – Hadházy Ákos ezt látta a szekszárdi szüreti fesztiválon.

Nem ülhetett le a szüreti fesztivál közönsége, mert a nagyuraknak tartották fenn a helyeket – Hadházy Ákos kiakadt

Az ellenzéki képviselő Facebook-bejegyzésében arról ír, hogy a biztonsági őrök kordonnal zárták le a nézőteret, és nem engedték leülni a város polgárait a Béla téri nagyszínpad előtt, az Alisca Brass Band koncertje alatt. Se öreget, se fiatalt, sem nőket, sem gyermekeket.

Hadházy szerint azért történhetett ez meg, mert meg kellett várni, amíg a nagyurak megérkeznek. Sorolja is a rendezvény díszvendégeit: Gulyás Gergely miniszter, Horváth István képviselő fs Horváth Kálmán "főispán" – no meg a sleppjeik.

"Nem tudom, hogy utasították-e erre a szervezőket vagy a hatalom iránti túlbuzgó szolgalelkűség eredménye volt a városi fúvószenekart és a lakosokat is mélyen megalázó akció, de így is, úgy is szégyellhetik magukat (utóbbi esetben jobban)"

- foglalta össze gondolatait Hadházy Ákos.

Forrás: Facebook

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Mégis mit vártunk azok után,hogy a röhejes multidéző ispánság,vármegyék- úgy mentek át,mint kés a vajon-,a teljes országfosztás után?Az a nép,aki mindenre csak béget,ide jut.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Horizont: Lehet ám, hogy elolvassa, csak ennyire buta.
Yoda69
Nincs ebben semmi meglepo. A jobbagyok megse ulhetnek a helyi dobrogik helyere. Vagy elfogadjak hogy alacsonyabb rendueknek szamitanak a naci fideSS szerint, vagy a kovetkezo valasztason elzavarjak oket a bus picsaba, az itt frocsogo roman bolsevik hazaarulo trollokkal egyutt.
CsipkeRózsa
Szerencse, hogy a nagyurak nem villamoson vagy buszon közlekednek, mert ott is bevezetnék ezt a szokást.
namihami
Hát igen! A királyok udvariassága a pontosság! És ezek csak királynak képzelik magukat!
A helyi cseléd pedig csak áll és vár..., amíg a nagyurak hajlandók megjelenni!
Juhász István
Üssön agyon valaki, de akkor sem értem, most ki is az a FŐISPÁN ? Mi a lánykori neve ? Egyszer már megjelenhetne valahol egy táblázatban, hogy milyen beosztások, elnevezések változtak meg ? No, jóóóó... De ! Van már főispán, akkor nyilván van alispán, ispán is. Mint a seregben : van főhadnagy, hadnagy, alhadnagy. De náluk legalább AZONNAL észrevehető, sőt LÁTHATÓ a rendfokozat, a helyes megszólitás - hoz. És akkor a FŐSZOLGABIRÓ, szolgabiró... Utólsó igazi emlékem a LUDAS MATYI - csodálatos rajzfilm kapcsán, ahogy a DÖBRÖGI üvöltgeti, hogy : " ISPÁÁÁÁÁN !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.