Az Európai Bizottság hajlandó feloldani Magyarország számára szükséges uniós források felfüggesztését azzal a feltétellel, hogy az Orbán-kormány támogatást nyújtson Ukrajnának.

Brüsszel hajlandó megegyezni Magyarországgal – egy feltétellel

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke beszédet mond a Belvárosi Polgári Szalon 20 éves jubileumi találkozóján Budapesten 2023. szeptember 22-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Az EU 13 milliárd euró zárolt támogatást kíván felszabadítani, és ezt az Ukrajnában nyújtott pénzügyi segítség bebiztosításához kötheti.

Az Európai Bizottság 2020-ban döntött arról, hogy felfüggeszti a 22 milliárd eurós felzárkóztatási támogatás kifizetését Magyarország számára, amíg az ország nem teljesíti a jogállamisági és korrupcióellenes feltételeket.

A privátbankár.hu szerint Magyarország azóta elfogadta az igazságszolgáltatási rendszer reformját, amely önmagában hozzásegítene ahhoz, hogy a zárolt 13 milliárd eurót felszabadítsák.

Az Európai Bizottság azonban továbbra is kérdezősködik és további válaszokat vár a magyar kormánytól az ügyben. Amíg ezek a válaszok nem érkeznek meg, Brüsszel nem hoz újabb álláspontot a források felszabadításával kapcsolatban.

A lehetőség arra utal, hogy az EU hajlandó kompromisszumra jutni Magyarországgal a jogállamisági kérdések terén, ha az Orbán-kormány támogatást nyújt Ukrajnának.

Az Ukrajnának szánt uniós támogatásnak kulcsfontosságú lehetőséget jelenthet az ország számára, és a Brüsszel által hozott döntés lehetőséget teremthet a két fél közötti egyezségre a jogállamiság terén.

Forrás: privatbankar.hu

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
1. UKRAJNA nem EU tag!
2. UKRAJNA nem NATO tag!
3. Eddig a mi pénzünket küldték ők oda!
4. Itt helyben támogatjuk több mint 5000 ukrán árva gyermek üdültetését, lakhatásást, iskoláztatását!
5. A fenti feltételek bőven kimerítik a kényszerítés jogi kategóriáját:

www.mjsz.uni-miskolc.hu/files/egyeb/mjsz/200901/12_martongeza.pdf

6. Amennyiben a kényszerítés természetes és alkalmazható Brüsszelben, akkor nem kell csodálkozni, ha korrupt társaságnak nevezik az EP-t1999-óta!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Menőmanó
Na most ledöbbentem. Tényleg engednék, hogy a fidkányok tovább lopják a pénzüket, ha cserébe Ukrajnának több pénzt küldhetnek? Komolyan hagyják magukat megzsarolni? Ne máááár.
jáger laszló
Na ezt kapd ki Viktor!!
Most akkor mit lépsz!!!???
Ezt +várom!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
vacsi
@jáger laszló: Remélem, Orbán nem dől be ennek a bandának! Megígérnék - mint ahogy már megtették - és 2 hét múlva azt is felfüggeszti... Mi meg támogathatnánk Ukrajnát!
vacsi
"Az Ukrajnának szánt uniós támogatásnak kulcsfontosságú lehetőséget jelenthet az ország számára, és a Brüsszel által hozott döntés lehetőséget teremthet a két fél közötti egyezségre a jogállamiság terén."
Na, ez egy meglehetősen zavaros mondat
balos
@Menőmanó: Sajnos nem lehet más a politika!A szart fent gyártják és a mi tartjuk érte a hátunkat!A nemzethy oldal meg még a száját is kitátja a "mannáért"!
Béla333
Azt a pénzt is ellopja a maffia, ahogy eddig mindig.
Nem jó ötlet az Unió részéről. Sőt! Kifejezetten káros Magyarországra nézve!
simmering73
Nagy hiba. Ha ezt az EU meglépi, semmiben sem különbözik ettől a haramia kormánytól.
justhpeter
Az Unió maga ássa alá a saját komolyságába vetett hitet. A kolostormalac mindent megígér a pénzért és semmit nem teljesít.
izéke
Remélem,hogy semmit nem adnak ennek az országnak mig ki nem hal az összes idióta orbánimádó. Takarodjanak putyinatyácskához a sztyeppére!
vacsi
@izéke: Előbb adják ide azt, ami jár...
kereső
Gratulálok! Nagyon jó lépésnek tartom, különösen a "szuverenitási" törvény árnyékában. Az unió brüsszeli bizottsága/kormánya tehát tovább finanszirozza orbán fasiszta dikatatúráját. Köszönjük Emese.
Péter2
@Maccska: Már megint megszívatnak benneteket , mert csak a fele pénzről van szó , most érkezett a cigányvajdátok válaszúthoz , vagy Magyarország , vagy Moszkva , amúgy már hatalmas vesztesei vagytok , mert az a pénz amit kaptok esetleg putyinotok árulása miatt , már sokkal kevesebbet ér , mint ha 1 évvel ezelőtt folyósította volna az eu , látod ha most nem függenétek az orosz energiahordozóktól milyen könnyű volna döntenie a vajdának , most szorultatok a sarokba , nem kicsit , Várjuk a fejleményeket , ki a fontosabb putyin vagy az ország !
Péter2
Ügyesen megoldották az uniós parlamentbe a kérdés , lehet választani , igaz így sem jön az egész pénz csak a fele ,. most kiderül putyin vagy Magyarország a fontosabb , igazolódik be , hogy ilyenkor milyen rossz az orosz energia függőség , ennek Magyarország a vesztese minden téren mint dönt a kormány nem nevezhető bűnszervezet , 2 dolog az egyik az a pénz már nem ér annyit mint mikor először kaptuk volna , a második meg ha az ukránok mellet döntenek akkor meg a ruszkik tartanak be , az energiafüggőségünk miatt , jól elintézte a fidesz 13 év országbitorlása alatt az országot ,. és ezek után nincs kétség ,. hogy az unió hatalmas szigorítást fog végre hajtani , pl megszüntetik az egyországos vétőt , olyan törvénymódosításokat tesznek , hogy meg tudják valósítani a 2 sebességes uniót .
kereső
Úgy túnik rossz volt az FT értesülése!Mégsem ment el teljesen az eszük...
Ha mindaz igaz amit az EB képviselője mondott- ide pénz csak akkor jön, ha és amikor a NER megszúnik.
Ezodabasz
@vacsi: ma, 18:17 Ami járna azt ellopná az 0rbán Maffia...Inkább támogassuk Ukrajnát mert Putyin nem áll meg a határon!
Péter2
@Maccska: 1 a fejlett nyugati országok megoldották az energiafüggetlenedésüket , akik még függenek azok kis %-ban az oroszoktól ,. mikor ment a hidegháború minden téren el voltatok a nyugatól zárkózva , ennek tudod az eredményét , csak pár dolog , hogy annak idején , hogy járt Magyarország , pl rubel elszámolás mikor ti vettetek valamit a nagy "szutól" akkor dollárba fizettetek mikor ők vettek tőletek, akkor konvertibilis rubelba kaptátok az árát , vagy ott volt a 80 években a 80 kg színes tv a color star inkább volt hősugárzó mint tv , vagy az autók stb . Tehát a hidegháború 40 x évében a nyugatnak semmilyen kereskedelmi kapcsolata nem volt a Szovjetunióval , volt gázuk , vasércük és a legmodernebb ipart működtették , azért vannak gazdaságilag ott ahol , nézd meg Oroszországot , kisebb az ország ipara . mint a nála sokkal kisebb Hollandiáé . Oroszország hiába nagy , ott sincsen mindenből sok , pl a bauxitot innét hordták , mert sokkal jobb volt mint az övék , vagy pl az uránércet , és sok gépek itt készültek , pl hajómotorok , a rába , mezőgép és a nehézipar sok gépet oda gyártott , azóta levált sok sz sz k így sok olyan helyet vesztettek ahol volt energiahordozó egyebek , pl a 80 évekbe úgy kifogytak a vasércből , hogy a Japánoktól rendeltek több 100 szerelvény kalapácsot mert kellett a vas , még a japánok is el voltak csodálkozva minek nekik ennyi kalapács , ezt egyik itt állomásozó szovjet tiszt elmondása aki civilben 5 évig Moszkvába dolgozott öntőként egyik kohászatban mint technikus utána lett katonatiszt 87 óta jó barátom ,van több is több városokból és falvakból is , ezért tudom , hogy mi van a nagy Oroszországba szinte hetente értekezünk hol evvel , hol avval a facebookon vagy szky-pon 3 éve az egyik cimbim meg s látogatott itt volt 2 hetet .
Béla333
Ha ez a hír igaznak bizonyulna, annak döntő hatása lenne a '24-es Uniós választásokon.
Nyugaton következménye szokott lenni a mocskos politikai alkuknak, a választók büntetnek.
Ezodabasz
@Maccska: ma, 19:36 Ez vicces? akkor röhögj egy jót:)) Az EU egy döntésképtelen vízfej. Korrupt is, de ez nem mentheti fel az 0rbán rezsimet! Ha ők is lopnak akkor az már legalizálható? Erről szól a politika? Ki tud többet lopni és azt törvényekkel megtámogatni? Milyen példát mutat egy ilyen tolvaj korrupt kormány a választóinak? Lopjatok nyugodtan mert ők is lopnak és ezért mi is lopunk???
Eladott Ország
@Pegero: ma, 19:25 ☻ Ez itt a Rákosi Matyi ez itt a Mákosi Ratyi. A tegnap réme a ma lidérce. És persze az egész világ hülye csak mi vagyunk helikopter.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/384743549_3673381172907153_7815261112474494905_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=6a0516&_nc_ohc=TxM-AXAOlF8AX8TknCG&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCG40jh-sOptUFeihfuk3PI-FwAxJM4hoFR3B0sx1_3VA&oe=6521199E
Egyébként meg az a véleményem, hogy Orbán Viktor hazaáruló, rabló és tömeggyilkos és aki rászavaz az a cinkosa. A tengerész.
uploads.disquscdn.com/images/8b3df5462479c5a15af15bee3a72792d5d0cdce5840a065934d5c8e8fba940cc.gif?w=800&h=364
koszpeko
Valaki a propelleren kivül látta máshol is ezt a hírt?
Azon kivül, hogy a propeller megírta máshol megjelent?
Ezodabasz
@Pegero: ma, 19:25 4 milliárd forintot hiányolsz a nagy kaszából??? Ez nem közpénzből van, ellentétben azzal amit a fideSS maffia közpénzből vesz el propaganda célokra!
Eladott Ország
„Az Európai Bizottság alelnöke kategorikusan cáfolta azokat az értesüléseket, amelyek szerint Brüsszel engedett Budapestnek annak fejében, hogy a magyar kormány ne vétózza meg Ukrajna pénzügyi támogatását.” Navracsicsnak mekkora buli az egész, már másfél éve jár üdülni és szórakozni Brüsszelbe a mi pénzünkön miközben egy árva eurocentet sem tudott intézni, de jutalomból még kap majd egy minisztériumot is érte. Ész megáll! "Az önmagát egekig magasztaló ember olyan, mint aki eltévedt a saját házában." (japán közmondás) „Vigyázz! A cigány az cigány” (magyar közmondás)
Peller Anikó
@koszpeko: A privátbankárra hivatkozik aki meg a Financial Times-ra, de az fizetős. A címe csak ennyi: Brussels to unfreeze Hungary funds as it seeks help for Ukraine

Ami kb annyit tesz: Brüsszel feloldja a magyar pénzek befagyasztását, amint magyar segítséget lát Ukrajnának.

'Az Európai Bizottság arra készül, hogy több milliárd euró uniós forrást szabadítson fel Magyarországnak, amelyet jelenleg jogállamisági aggályok miatt fagyasztottak be, ezzel biztosítva Budapest támogatását a blokk költségvetésének növeléséhez és jelentős pénzügyi támogatást Ukrajnának – tájékoztat a jelentés a Financial Times-on keresztül."

Ellenben ezt most tagadják az Eu potentátorok, valaki hazudik.
gina
Ezzel a szemét patkánnyal nem is egyezkednék, hazug tolvaj aljas szekta,, a becsület nem az ö erösségük,, egy centet sem utalnék ezeknek a szemeteknek
gina
@Pegero: Te beteg arab senki te irogatsz?? a helyed vissza a busba ahonnan jöttél itt nem adtak neked szót te ingyenéló alkesz proli, tanuld meg itt megtürt vagy, a te hös Viktorod már régen kiutasitana , pedig ö is egy menekült román alja cigány a legrosszabb fajtából, haronlit rád,,
verőce21
Már nem kell a pénzbeli segítség Ukrajnának, nincs mit venni a pénzen. Teljes az összeomlás az ukrán hadseregben: már egymást ölik a katonák...!

De, Magyarország természetbeni segítséget nyújtott eddig is Ukrajnának. Menekültek fogadása, ellátása, elszállásolása. Teljesen ingyenes orvosi ellátás minden ukrán állampolgárnak 1963 óta...! Kárpátaljai magyaroknak magyar nyugdíjellátás évtizedek óta, stb...!
(50 liter misebort is küldtünk az egyházmegyéknek...!)
Clavigo
@Shikari: Te már kitóltál az országgal,,mikor bevándorotál,,ide púposkodtál Konstanca- külsőről,,more.
Peller Anikó
@Órnagy: "Szabad ennek a végtelenül hülye korrupt csürhének bedőlni?"

Ennek? Ennek nem. De te már rég bedőltél neki.

"a kérdésre pedig, hogy van-e megegyezés a Bizottság és a magyar kormány között, Vera Jourová, a Bizottság alelnöke úgy felelt egy brüsszeli sajtótájékoztatón: nincs, ez alaptalan ejakuláció”.
koszpeko
@Peller Anikó: köszönöm szépen a tájékoztatást.
Azért kérdeztem mert Brüsszel még szeptember 1.-én is beintett a HVG szerint.
Vagyis 1 hónap alatt nem hiszem, hogy segget csináltak volna a szájukból.
Ezodabasz
@Pegero: ma, 20:40 Mit jelent számodra a siker? Olyan nincs hogy mindenki sikeres nem érted? A te sikeredhez sok-sok vesztes és sok-sok sikertelen kell és ez nem jó út! A sikeresek a sikertelenekből élnek. Alapvető kérdés ez ám! Embertelen könyörületlen társadalom, farkastörvényekkel! Ez nem jobb, vagy balodali kérdés. Azt sem tudom hová tenni, hogy miért van jobb és baloldal? Miért vannak megosztva olyan emberek akik egyébként jóbarátok is lehetnének.Látod hogy ez a fajta világnézet hová vezet? Ukrán és Orosz fiatal kölkök ölik egymást parancsszóra a sikerért? Beszélgetnének és sörözgethetnének ehelyett vidáman akárhol.
verőce21
Küldje csak Prüsszel azt a 13 mrd eurót, sokkal jobb helye van annak a Kajmán szigeteki ner-es számlákon...! :)
Peller Anikó
@Macska: Ahha, azt hiszem valamit félreérthettél, mert nem a jurovának lett magömlése hanem nektek, így teljesen értelmetlen lenne neki ezt tagadnia. Nie.
Ezodabasz
@Pegero: Hmmm fincsi volt! én is meghívlak egy virtuális sörre a virtuális propeller kocsmába:))
El sem kellett volna kezdeni ezt a hülye háborút!. Mi értelme, mi a célja, ki kezdte miért? Eddig viszonylag békében éltek, dolgoztak, gyerekeket neveltek ugyanúgy mint mi, és egyszer csak bombák, rakéták félelem és halottak ezreivel kell szembenézniük! Ugyanolyan emberek mint mi! Most már mindegy, de ha Ukrajna nem kap támogatást akkor az az ország az a nép hiába küzdött évek óta a függetlenségért? Mi a faszért támogatták akkor eddig fegyverekkel Ukrajnát? Nem tudnak fizetni és ez szerintem nem valami fegyverüzlet! Vagy majd később kell megfizetniük gyarmatként a fegyverek árát?...
Mi mi a faszt csinálnánk a nagy szuverenitásunkkal, ha Ukrajnát elfoglalnák és tovább terjeszkednének? Ki segítene nekünk? Putyin baráti országokat tűr meg az Orosz határokon. NATO tag nem baráti, EU is ellenség...
kakukkmadár
Így kell bánni egy lator állam g..ci miniszterelnökével. A szavazási zsarolásokat a nagy pávatáncokkal ő kezdte, de odaát se a hülyék futballoznak, szépen megtanulták a leckét. Viktor feje most benne van a satuban, melyik a fontosabb, az ellopható lóvé, vagy a Putyinnak, Erdogannak tett hűségeskü? És bizony bármelyiket is választja, hazaáruló lesz és az is marad...
Dr. Proktor
Normalitást várni ettől a kurmánytól? Lehetetlen, hacsak nem kinálnak nekik többet mint Putler...
simmering73
Azóta másról sem óbégat ez a tetves kormány meg a narancsködös fidkányok hada, hogy jön a pénz. A saját lábon álló magyar gazdaság, Európa motorja az éhenhalás küszöbén, az államcsőd szélén szédeleg és a lerohadt, lepusztult nyugattól várja a túléléshez szükséges pénzt. Pedig már nincs messze, hogy térdre rogyjon ez a tolvaj, maffia banda. Remélhetőleg több esze van Brüsszelnek.
FLETÓ
1. UKRAJNA nem EU tag!
2. UKRAJNA nem NATO tag!
3. Eddig a mi pénzünket küldték ők oda!
4. Itt helyben támogatjuk több mint 5000 ukrán árva gyermek üdültetését, lakhatásást, iskoláztatását!
5. A fenti feltételek bőven kimerítik a kényszerítés jogi kategóriáját:

www.mjsz.uni-miskolc.hu/files/egyeb/mjsz/200901/12_martongeza.pdf

6. Amennyiben a kényszerítés természetes és alkalmazható Brüsszelben, akkor nem kell csodálkozni, ha korrupt társaságnak nevezik az EP-t1999-óta!
pultosjocó
visszanyal a fagyi..?...mocskos nemzethy köcsögök...
kereső
@sgl: 06:10 Na , ájjj! Tegnap 19:18-kor beraktam a cáfolatot!
kereső
@sgl: A link utáni megjegyzésemből kiderül, hogy miről is van szó. Olvass néha...
kereső
@sgl: No, igen, ráadásul az FT nem a MN, valaki jól megvezette őket. Nem véletlenül települt kii az MCC "Brüsszelbe", meg szerte a világba mostanra. Ott is működik a habonyi dezinformáció.
Sakk Matt
@Horizont: Majd vesznek fel türk hitelt, mi pedig nyögjük a kamatait.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap 17:54 ☺ Soha nem is volt más terv, mint magánvagyonra váltani ennek a pár millió szájtáti hülyének a hitét. Hazug, lopó vezért csak hülyék választanak! És még nincs a karón a varjú.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/366254761_2601363020011791_2382613983479235622_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=6a0516&_nc_ohc=V96UT91VTY8AX8SthEu&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDo9PETA2-LYolHERO615y7dR12HAAg9k2R19BytlqVQA&oe=65211CB7
Ne nevess neked is ássa... „A saját sírját ássa az Orbán rezsim, de az összeomlása mindenkinek fájni fog.” ( Ágh Attila filozófus, politológus, egyetemi tanár.)
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/292240622_1378762612603642_4099802766721610622_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=49d041&_nc_ohc=69QVBHbqqjQAX9FYDs-&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAuhl4HNgebuPq9IvSvwEsuqNbrGrss5YjbXgYRaYqZcA&oe=65224DC3
„Nem vagy hülye csak nincs szerencséd amikor gondolkozol.” ( Hofi)
i.pinimg.com/originals/0f/0b/81/0f0b81778b8b5e5ed38f1989c9f91975.jpg
Toller Béla
Ne légy nyeretlen kétéves, te EU ! És ne őrülj meg ! Ennek a magyar rezsimnek nem használ a te pénzed, elenben a felét minden bizonnyal megint ellopják, És nem fognak neked szavazni utána sem, hiszen ezzel az üzletmenetet rontank, Ha most fizetsz, fogsz te még többet is fizetni. Ezek jobbak nálad az alvilági megegyezéseben, az egész életük ebben telt ! Egyetlen fillért sem, amíg ezt a despotikus rendszert fenntartják ! Ha meg tovább keményedik, leszel szíves katonai erőt is kilátásba helyezni ! Most éppen civiliket köteleznek katonai szolgálatra az új légvédelmi törvényükkel ...
NKF
Brüsszel elmehet a kurva anyjába! Ezek dumálnak a korrupcióról amikor a gőrög picsa nem tudja
hogyan került a bőröndjébe egy rakás lóvé?
Eladott Ország
@NKF: Három Orbánhívő közül egy legalább olyan hülye, mint a másik kettő.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/317808444_1179552156297853_4562859814251150328_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=4c1e7d&_nc_ohc=WW6s2F-HqbsAX8gPzhn&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfB0S4Jsw3nftObeTDXo5Grh2rIhntTDWbH1R-pdNdQAPw&oe=6522AC18
Az OLAF 43,7 millió euró, azaz több mint 13 milliárd forint uniós támogatás megvonását javasolja Orbán Viktor veje, Tiborcz István egykori érdekeltsége, az Elios Innovatív Energetikai Zrt. látványos közpénzes tarolása kapcsán. A román cigány geci pedig kifizette közpénzből, nehogy eljárás induljon a "fatovej" ellen, te phaszkalap. Ez csak egy a sok közpénzes román cigány és az állami szintre emelt bűnszevezete korrupciós ügyei közül! Úgyhogy elmehetsz a jógrvaédesanyádba'!
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 09:14 ♣ Akkora a baj, hogy meg kellett kenni a FT (Financial Times) egyik újságíróját egy kis jóhírért a forint számára. Most is a NER hazudott, nyugodj meg, attól megnyugszol, NERtárs. Pedig kéne az a píz', mint a falat kenyért, hisz a NERtársak zsebe üres ás emiatt nagyon idegesek. Ráadásul nyakunkon a választási kampány, nincs mibű'
osztogatni a birkáknak. Az a fránya infláció se akar csökkenni kellőképpen, a gazdaság meg döglődik, oda is kéne a lóvé. Szóval özön a baj a potrohos kolostorártány háza táján! És még olimpiát se rendezhetünk. Csak a fidesz. Ha a baloldal nyert volna, most sokkal rosszabb lenne. Iliberális f@szfej! uploads.disquscdn.com/images/1e4d7daaefc99e90f4a7a851cc3710d172f72fe6078a1acfef347ae8c37196b9.jpg?w=800&h
Eladott Ország
@Shikari: ma, 09:13 ☺ „Brüsszel már nem tudott újabb újabb nevetséges kéréseket kitalálnI, jöhetnek a magyaroknak járó uniós pénzek. „ (origo) . Gondolom a cáfolat, illetve hogy nemhogy nem jönnek, de még későbbre tolódott az esély, már nem győzelmi indulóként, vagy egyáltalán nem jelent meg. Hadd érezzék a birkák, milyen jó nekik most, hogy végre megérkezik a semmi . Etetik a morzsikat rendesen, de ettől még éhen halnak, és mondják büszkén, hogy Gyúcsány'
alatt még ennyi sem lenne. Szegény tanárok, pedig már talán pezsgőt is bontottak, hogy végre! Nincsenek új nevetséges kérések, csak a régiek. Van egy dal, hogy dombok felett, felhők alatt. Ez meg a tények felett, az elvárható minimum alatt. Navra lassan úgy fog kiugrálni a doorstep (küszöb) sajtótájékoztatókra mint az a kalapos bácsi meg fejkendős néni a kakukkos órából.
uploads.disquscdn.com/images/9c791e0bc32777d7d298357690712ea6cef0be74b5a1b7824cc0705aa8070bad.jpg?w=800&h=437
Eladott Ország
@Shikari: @KisTehen: @Maccska: A fidernyák csoportképen elrejtettünk egy oda nem illőt...Megtalálod? A kuvasz attól okosabb, hogy beálljon egy ilyen csoportba, inkább eléjük áll és megpróbálja őket a helyes útra terelni...
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/306737325_2078700955671971_5046213435604343121_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=5614bc&_nc_ohc=H_BmLleg6DAAX8uH6dX&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfC1xqSJfry2JwC_o_QuN6txt7MEi3Pw9tRwVS54uSgc7Q&oe=65211D29
Cicuska a mai napon már megcáfolták (EU, nemzetközi lapok) , hogy a román cigány bűnözőnek, hazaáruló és politikai (bárca nélküli) qrvának és állami szintre emelt bűnszervezetének valaha is egy eurócentet is adnának! Lóf@sz lesz az, de nem píz'! A geci végleg kiirta magát Európából a bandájával/szektájával!
csak úgy....
akkor most 0rbán törlesztheti a titkosított kölcsönöket,béremelést kaphatnak a pedagógusok az eü. szakdolgozók,vagy ezt a suskát is a többszöri átcsoportosítás után ellopják!? :)
fidesz hívek, ti butábbak mint a segg!
jancsipapa
@balos: " NEMTETHY "!!! Biztos rendkívül kreatívnak képzeled magad .Mit is mondhatnánk ? Talán Ford Fairlane mondása illik rád : " Eszem faszom megáll "...
jáger laszló
Alaptalan spekuláció!!
Közölték Brüsszelből!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Sakk Matt
"Brüsszeli források szerint alaptalan spekulációk azok a sajtóinformációk, amelyek szerint az Európai Bizottság a magyar kifizetések előrehozásával engedményt tett az Orbán-kormánynak Ukrajna pénzügyi támogatásáért cserébe."

propeller.hu/itthon/3961849-brusszel-alaptalan-spekulacio-magyar-unios-penzek-kozeli-erkezese
simmering73
Minden hiába fidkányok. Hiába fleto nertárs 18 lájkja. Szoptok a kormányotokkal együtt mint a torkosborz. Lófaszt nektek.
Eladott Ország
@FLETÓ: "Ukránok megsegítésére ajánlotta fel pénzjutalmát Krausz Ferenc Nobel-díjas fizikus." A román cigány gecid, és állami szintre emelt bűnszervezete még a magyarok pénzét is ellopta, az országot pedig csődbe juttatta, szétb@szta a jogállamot, leépítette a demokráciát a qrva anyátokba! Szégyen lett magyarnak lenni a világban, te fidesz seggnyaló barom! Ezen gondfolkodj el phaszfej! Hűzzatok el innen a 3,14csába Ázsiába!
Toller Béla
Ezt a hírt Brüszel cáfolta. Ha mégis igaz, gyászkeretben kellene hozni ! Nég mennyit lopjanak el ahhoz, hogy felháborodjon az úri közönség ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.