Ellátogattunk az ország egyik legszegényebb részére, hogy ott járjunk utána annak, hogyan hatott az emberekre a magas infláció. Videóriport.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Maccska: Ezt a Fdesz már kitalálta, csodálom, hogy nem figyeltél. A média többségét fideszes (=kormány) kézbe kell venni, ellehetetleníteni más hangok megjelenését, a fideszmédiában (főleg a közmédiában) elhallgatni az igazságot, helyette hazugságokat szajkózni. Ez történik itt 13 éve. Nem tűnt fel?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@Horizont: Na látod, pont erről írtam!
simmering73
@Maccska: 9:49 Kicsi bimbó. Például úgy, hogy nincs internetje, mert nincs kábel vagy nem tud rá előfizetni. Ha egy lepke antennán keresztül csak a királyi butatévét tudja nézni, akkor megint nem jut korrekt hírekhez. Igaz, macskagyökér?
nemkati
@vacsi: Mit akarsz ezzel a térképpel? Így fog kinézni 2123-ban a falu? Hát nem sok fejlődést mutat. :))))
balos
@simmering73: Szerintem 1 fideSS fan még azt is elhiszi,hogy a gecije szarta a spanyol viaszt és búzgón "beveszi"!Hiába van ráírva,hogy külsőleg!
simmering73
@vacsi: 11:08 Ennyi hülyeséget egy ilyen rövid kommentben már rég olvastam.
FLETÓ
@vacsi: Nyugi ! Jó a nyugdíja neki is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.