Ismét az Ultrahang Youtube-csatornán elemezte a nagyvilág történéseit Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.

Nógrádi György: aljasság, amit Ukrajna csinál
Fotó: MTI/Varga György

A Ukrajna-barátsággal nem vádolható "Tanár úr" ismertette, hiába hurrogták le sokan, amiért Ukrajnát a háború kezdete óta egy rendkívül korrupt országnak tartja, akkor is neki van igaza. 

"Ha egy beszerzésen valaki 36 millió eurót lop, akkor mi van a többi beszérzéssel. Tessék mondani, hol a pénz? Mennyit kellett leadnia, és kinek? Hol volt a katonai elhárítás?"

- tette fel kérdéseit Nógrádi.

A szakértő azt is tudni véli, hogy az ukrán vezetés újabb 500 ezer embert akar behívni katonának, méghozzá főleg a nyugatra menekültek közül.

"Aljasság"

- állapította meg Nógrádi György, hozzátéve, bár ezek az emberek nem fognak hazamenni meghalni, az ötlet is rendkívül ostoba.

Forrás: Youtube

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ugy latszik nogradit az nem zavarja, hogy gazdaja eddig 5 ezer milliard forintot lopott el a magyar emberektol, aztan nagy kerek szemekkel kerdi: hol van a magyarok penze? Persze tudjuk a bolsevik/naci modszer mindig az hogy masokat vadolnak meg azzal, amit ok elkovetketnek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
NKF
Ez a köcsög Zelenszkij egy tetű! Teljesen tönkrevágja Ukrajnát!
Yoda69
Ugy latszik nogradit az nem zavarja, hogy gazdaja eddig 5 ezer milliard forintot lopott el a magyar emberektol, aztan nagy kerek szemekkel kerdi: hol van a magyarok penze? Persze tudjuk a bolsevik/naci modszer mindig az hogy masokat vadolnak meg azzal, amit ok elkovetketnek.
Péter2
A vén komcsi besúgó , moszkovita dezinformátor , nem látja a fától az erdőt ! Az 56-os Intézet ügynöklistáján a 181 söpredék közt, ő is szerepel !
Qqberci
Ezt a rosszindulatú hazug vén f@szt nem lehetne már agyonütni?...
lampa laz
Az az aljasság amit te csinálsz, te vén marha.
Alfa
nemzavarja az orbán és szektája lopásai...mert ő is abból részesűl... a soha nem volt biztonságpolitikai szakértő, csak III/III as ügynök kommunista besúgó mint gazdája
simmering73
Tudod mi az aljasság te mocskos görény. Amit te meg a mocsadék megbízóid pofáznak.
izéke
Ha magyarország lenne Ukrajna helyében,szintén ugyanezt tenné. Az az aljasság,hogy meg akarja védeni magát és nem fekszik már le putyinnak? Zelenszkij hamarabb menne ki a frontra és harcolna,mint a magyar kormány. Elsőként repülnének a szélrózsa minden irányába,ahogy azt láttuk prigozsin vonulásánál is.
jáger laszló
Ukrajnában is minden lábasnak. fazéknak van alja
Ezért természetesen ezek aljas edények
Ezt L kell ismerni!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Pusztai
Pár cikkki az álszaGértő Nógrádiról:
nol.hu/belfold/nogradi-gyorgy-szokatlan-dolgot-alkotott-1572927
nol.hu/belfold/nogradi-gyorgy-osszekeveri-a-mediaszereplest-a-tudomanyos-munkaval-1570507
atlatszo.hu/mutyimondo/2015/10/22/fokuszban-nogradi-gyorgy-egy-nem-letezo-egyetem-rektorhelyettese/
... Emx, amikor még volt Napkelte, Lakat T főszerkesztőként mondta:
- Nógrádiban egy jó van: bármikor behívható, kiváló vatta ember mert telef ossa a médiát, és ingyen dumál mindenfélét. o))
Pusztai
@Pusztai: nem tom mi lelte a feni két url-t netán belepiszkáltak?
Nemrég még ok volt.
Na de ez műx:
index.hu/belfold/2015/10/21/nogradi_gyorgy_bocsanat/
Pusztai
@Yoda69: nem 5 ezret, van az 15 ezer mrd is amit elloptak, ennyi kimutatható!
izéke
@simmering73: itt már minden egyre szarabb,nekünk még kistehénből is ilyen hitvány jutott :)))) majd fog ő még énekelni,hogy : " Én a kistehén,lógok egy kötél végén " :)))))
Sámannus
Még hogy mennyit publikál fossa a szót leginkább számolni szeret, de sose tudja mit. A pofonokról általában lemarad. Má neki is kijevben kéne masírozni a díszegységben, de a muszkők egyre többen szétszaladnak. Mind az ő publikációitól. Mé nem a fronton mutatod meg milyen okos vagy?
Alfa
@Maccska: ennek a fizetett lopott pénzből kitartott komcsi besugónak annyi tudása van mint a kecskebaszóknak...mint neked is kiscica
Másol
tanár ur kérdezze meg már orbánt hol a pénzünk
Magyarország 2021-ben is megdöntötte saját negatív rekordját, akkor 43 pontot ért el, 2022-ben ennél is kevesebbet, 42-t.

Ezzel a világranglista 77. helyén állunk. Hét országgal osztozunk ezen a helyezésen: Burkina Faso, Kuvait, a Salamon-szigetek, Kelet-Timor, Trinidad és Tobago, valamint Vietnám szintén 42 pontot szedett össze a 100-ból.

Ha az Európai Unió tagországait nézzük, a helyezésünk még rosszabb: míg tavaly 42 ponttal Bulgária (42 pont) és Románia (45 pont) mellett a legrosszabbul teljesítő EU-s országok közé tartozunk,

idén már a legrosszabb korrupciós helyzettel rendelkező EU-tagország lettünk.

Egy év alatt ugyanis Bulgária és Románia is 1-1 pontot javított a felmérésen (Bulgária 43, Románia 46 pontot ért el).
human
Raguza ügynök takarodjon Moszkvába!
Sámannus
A repcsákat számoljad, mega tengeralattjáró hajókat meg azta pénzt amit putler elfüstöl. A csüngőhasú neki tolja a mi pénzünket is azért rothad itt minden te lefosott agyú kecskebaszó.
Béla333
Ilyen szar emberekből áll a maffia hadserege...
Zsarolható a múltjával, egy gerinctelen aljas mocsok!
Pálinkás Pál
az az aljasság vén szaros,hogy még lélegzel!
balos
@Alfa: Nyilasgecik a nemzethy tömeggyilkosok!Az említett szar-vezetbe azért léptek be már akkor is,hogy az ország népét hülyithessék!Most már kiteljesedtek,minden szinten hozzák a kultúrhájúkat,csak rá kell nézni a csúti törpére!Azért kicsit felemás,hogy utálja a kövéreket!Olyan öngólósra vette a figuráját a kolostor disznó!
Csak Norisz és senki más
Lesz EU tagsága? Lesz NATO tagsága? Ezt tisztázzuk előbb!
kereső
Mondja "tanár úr", azért aljas Ukrajna, mert felderitette a korrupciót- és letartóztatta azokat, akik meglopták az országot? Vagy miért? Magyarországon mikor lesz téma a grippen beszerzés, a "beszélő kerités",, a kiskunfélegyházi covid kórház, a lélegeztető gépek ügye, a kinai és az orosz vakcinák beszerzése, a kalasnyikov lőszergyártó gépsor eltúnése, az átragasztott cimkéjú CT és egyéb diagnosztikai berendezések hamisitott áron történő átadása a kórházaknak, a microsoft termékek kormányzati beszerzések körüli "anomália", amely-jel az FBI is foglakozott- csak itthon nem érte el az ingerküszöböt, a 13 milliárdos tiborcz világitási projekt, és most a legújabb- az olaf által felderitett 9 milliárdos eu-s támogatás lopás- amelyet szintén a magyar adófizetők fognak megfizetni. Soroljam még a konkrétumokat "tanár úr"? Ezekről mikor tetszik szónokolni a "mihazánk és fideSS" youtube csatornáján?
Sakk Matt
Ukrajna: aljasság, amit Nógrádi György csinál
kereső
Bocsika, kihagytam : a nagyon nemzethy laborhálózat cégét- amelyet most megszüntetnek- és az eddigi beleölt 14 milliárdnak nyoma sem marad. És nem tudjuk mit hoz a jövő a nemzethy oltóanyaggyárral- eddig nem tudni hány milliárdot nyelt be, és még mennyit fog- igaz, az alapkőletétet már megejtette druzsba pjotr.
Nessy
A mai napi gyűlöletet beszédet előadta Nógrádi György elvtárs demens gondozott.
brunton
@Yoda69: ...igen, igen vén szélhámos, OV- nagy államférfinek minősíti...
brunton
...a magyar lopakodó fasiszta állam berendezkedésről nem mer szólni...-OV seggnyalója...
Pusztai
""Ha egy beszerzésen valaki 36 millió eurót lop, akkor mi van a többi beszérzéssel. Tessék mondani, hol a pénz? Mennyit kellett leadnia, és kinek? Hol volt a katonai elhárítás?"

Csak azt kérdezem: honnan tudja hitelesen hogy ez megtörtént??
ja tudom már:
V4NA és Origó, Habony és Rogán művek tényfeltárása a felsőzsebből.

Egyébként a magyar fideszmaffia kimutathatóan évi kb 3-4 mrd EUR-t lop el, arra mi is a vélemény??
Ez kimutatható a gazdasági adatokból.
Eladott Ország
Ennek a rohadt moszkovita baromnak még szót adnak! Nógrádi György fedőneve: Raguza, azt hazudta a közpénztévében, hogy a háborút Ukrajna kezdte. Nógrádi szerepe az intenzív nyalás. Ez a állampárt hozáállása is a kérdéshez. Mi vagyunk a "gazdatest" amin ez a tetves banda élősködik. Ez a fidesz nevű bűnszövetkezet. Mi meg azért vagyunk hibásak, mert ezt engedjük! És nem zavarjuk ki az országból az ilyen idiótákat!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275182583_1295459084267329_3168891319811189183_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=3635dc&_nc_ohc=3zukTpcMqkYAX9jDCmL&_nc_oc=AQkq3IIVx8c68jWsSBQlz6_JAJ36xDHPUxk_nMi6_8_vqA-5GMmaT9fmL-AmD_MPRZ4&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCU3iUma5f-wMOESAF8uHLEoJrs4HFBk-Q2sYriHG5eRA&oe=6592EF66
ceni
@Maccska: Modort válthatna mán. Nagyon látszik Önön hogy mekkora elme.
Eladott Ország
@Őrnagy: Elképesztő ez az üresfejű csaló. Gyuri bácsi mesterien ötvözi a demenciát a meggyőződöttséggel! Pofátlanul idióta! Úristen! Rosszul vagyok informálva? Eddig úgy tudtam, hogy Oroszország támadta meg Ukrajnát, valamint fenyegeti a világot, még atombombával is ?! Igazi kakidugó. Szarházi! Az oroszok fenyegetik a világot ! Ukrajna csak honvédő háborút vív. Az nem fenyegetés, ha az Ukránok azt mondják, hogy ha nem segítünk nekik, akkor az Oroszok továbbjönnek. A világnak "örülni kellene" , hogy a háború Ukrajnában van, és nem náluk. Ha az Ukránoknál kell szembeszállni az Oroszokkal, akkor a legelemibb, hogy minden segítséget megadunk nekik. Helyettünk is halnak meg, helyettünk is éheznek, helyettünk is menekülnek. Az ilyen f*szkalap szervilis senkiházik miatt hülyült el a nép, és hibáztatja Ukrajnát, az ÁLDOZATOT! A fidesz-kdnp visszaadta a kisajátított kokárdát és más nemzeti jelképeket. Nagyon remélem, hogy mindazok, akik most az orosz inváziót támogatják és egy nemzet önvédelmi szabadságharcát kifogásolják soha többé nem jelennek meg se egy március 15.-i, se egy október 23.-i ünnepségen. Helyette külön éltetik a magyar szabadságharcot leverő orosz / szovjet csapatokat. A június 16.-i az orosz csapatok kivonulására való felszólításon való diadalgás már úgyis elmarad. Pláne, hogy többszörösen kiderült ez mennyire álságos volt a részükrôl. Ezt a karriert bárki gyorsan elérheti, ha kilép önmagából, feladja az egyéniségét, és mindenről azt mondja, amit a megrendelői elvárnak tőle. Gyalázatos út a karrierhez.Gyuri bácsi végre megtalálta azt a segget, amit keresett. Végre rivaldafénybe kerülhet, azért meg mindent. Persze az érte járó szakértőzési pénz sem megvetendő.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/280265721_10225182710493729_7623410092614397586_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=3635dc&_nc_ohc=zeHiAZYgqI8AX_qvdYK&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfADGPkYll_IkNzubdkwKa9rmcRZqH1_126J-BSQLZvqlw&oe=6592C5B4
Alfa
@Őrnagy: mi van kecskebaszó meg zakkantál? igazi hülye beszólásod van
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 10:27 ☻ Nem vagy eléggé szofisztikált "hugyagyú, gyagyás", nagyon gyenge vagy! Fedőneve: "Raguza" Titkos megbízott minősítése volt. Beszervezésének dátuma: 1981. jún. 17. 6-os kartonja szerint elvi-hazafias alapon szervezték be 32 éves korában, ifjúságvédelmi vonalra. A BM III/III-2-a. alosztály kezdte el foglakoztatni.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/11391619_1040746025967572_2507687277244262791_n.png?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=755d08&_nc_ohc=bEozrbtLa90AX-lYkFa&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCg5rp3fLYSsw9ZwJrja6YlIBxLcCGnqBOoxezgXHMZ8w&oe=65B4C7CF
Orbán vasfüggönyének ötletadója kommunista besúgó volt.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/11667386_1040745112634330_5753672455383318880_n.png?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=c2f564&_nc_ohc=mOeHZ3XQKtAAX-lnqRX&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAf70odJVB-G4VbAnCMh6g-9E5sA-fiHTwz7RzGGaNJOg&oe=65B4CABE
A fideszes médiában rengeteget szereplő Nógrádi György azzal dicsekszik, hogy ő javasolta először Orbánéknak az új Vasfüggönyt. Ha ez igaz, akkor Orbán tényleg mindent szembeköp, amit korábban hirdetett. Nógrádi György nemcsak III/III-as besúgó volt, hanem még 1989-ben is Nagy Imre újratemetésének lejáratásán dolgozott. Emlékszünk, Orbán ezen az újratemetésből kovácsolt magának politikai tőkét az oroszok hazaküldéséből. Azóta persze Orbán már a korábbi KGB-s Putyinnal haverkodik. A paksi mutyival pedig Putyin energiagyarmatává tenné hazánkat. Az viszont szimbolikusan szép, hogy Orbán mennyire támaszkodik a korábbi III/III-as ügynökökre. A Nagy Imre újratemetést megfigyeltető Tasnádi Lászlóból rendészeti államtitkárt is csinált. A linken lévő dokumentum szépen bizonyítja Nógrádi III/III-as munkásságát. A bírósági gyakorlat az ilyen biztos esetekről sem engedi hivatalosan kimondani, hogy III/III-as. Azonban a "Raguza" ügynöknév is beszédes, hiszen Nógrádi szinte minden nyarát az akkori Jugoszláviában töltötte. Raguza pedig Dubrovnik régi magyar neve.
Alfa
@durbincs: kecskebaszó durbincs... annyit is érsz min amilyen nick nevet választottál
Eladott Ország
Nem indul a lengyel békevonat , amivel a békemenetre utaztak volna a lengyel résztvevők. Az ukrán menekülteknek ajálják fel a bérelt vonatot, és otthon tartanak békemenetet. Ukrajna megtámadása ellen tiltakozva.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275060266_4901804846578565_7900647036609552991_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=dd5e9f&_nc_ohc=h7D_RTbRllsAX8pjPDg&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDbI8O45ArMJDPJHGM6dunTA7lhGxsvVI0azjdYmMleww&oe=6591F149
Nem leszünk svájci gyarmat!
uploads.disquscdn.com/images/42aa78b58b2ecd8cfc1a91b7af3e72d305648720ffa6b4edc2667c2dc5109826.jpg
Vonuljunk együtt a megbonthatatlan orosz-magyar barátságért.
cdn.blog.hu/fo/forgokinpad/image/bekemenet_plakat_vakkomondor.jpg
Nem leszünk gyarmat
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275617592_625857975694097_13476897314115734_n.png?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=3635dc&_nc_ohc=T2hveP14lWcAX-MOhkD&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCdJkvjJ-IytMlmZfWBw6jLxmR8AsnmsuJiBGBQc80isQ&oe=65913E8F
Orbán: Európa fázik. Európa pofázik. Az USA hibázik. Magyarország virágzik.Csurka hiányzik. Kristálycukor hiánycikk. Én egy ici pici ( geci) voltam , de jó nagy ( geci) lettem. Kicsiként kezdte, de egy rohadt nagy patkány tolvaj lett belőle.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/336687019_607995007418696_8531541468863989556_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=3635dc&_nc_ohc=VS4EVME65AMAX_C6G8j&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAPJK04XOl5OUXLOj3H9jJ6agEkHcYoYcbxhqEZcn275A&oe=6592987E
telegdilaci
@Yoda69:Még Szerencse hogy Magyarországon a korrupciónak híre hamva sincs Ismeretlen fogalom,csak az felfoghatatlan normális nem Fideszes Embereknek,hogy lett a Miniszterelnök Édesapja a veje és a Legsötétebb gazember barátja aki a vagyonát Orbán Viktornak és jó Istennek köszönheti,naponta keres annyit mint egy melós egy Hónapban,ez ugye nem korrupció? azt sem értem hogy ez a vén kecske miért rontja még itt a levegőt menjen már nyugdíjba,fogalmam sincs hogy miért Ukrajnát és Zelenszkíjt gyalázza amikor Nem Ukrajna Támadta meg az Agresszor háborús bűnös Oroszországot!
telegdilaci
@Őrnagy: Ennek a vén X@RHÁZINAK-elmentek otthonról,baj van a toronyban neki is és a Gazdájának is!
izéke
@KisTehen: én nem is harcolnék orbánért,harcolj érte te és add az életed,hogy ők meneküljenek! Nem is titkolom,hogy az orbán vezette országért egy hajszálat sem hullajtanék.
Yoda69
@izéke: Szerintem a tehen lenne a masodik aki elhuzna az orszagbol egy haboru eseten. Orban utan.
izéke
@KisTehen: bolondgombát ebédeltél more? :)))) szerencse,hogy ültem mikor olvastalak mert a röhögéstől tuti leseggelek :)))))))
rücsü41
Ennek a valamikor volt úri embernek arról nem hallottam a véleményét, hogy amit az oroszok csinálnak , az micsoda?Nem ők támadták és űzik el otthonaikból , hazájukból az ukránokat, nem ők bitorolnak ukrajnai területeket?Kopasz Barátim, mondj már valami okosat erről!
jesz
Ukrajna nagyon gazdag ország, tele dolgos emberekkel...a termőföldjük minősége egyedülálló Európában...ez meg is látszik a hozamokon...

Nos ez nem csak az oroszoknak, de a fínom, művelt nyugatnak is kell, amely még nem szokott le a gyarmarosítási haszonról...hiányzik az a kis péz...na, majd most Ukrajnát megvesszük...természetesen szarér-hugyér...
Alfa
@Qqberci: sajnos nem,... mert agyatlan hülye , csak fejbe vágni egy bunkósbottal a bunkót
rücsü41
@rücsü41: A "hol a pénz" kérdést rossz helyre címezte az úr, mert először ezt Orbántól kellett volna ezt megkérdeznie.Érdekes ember ez a tanár úr!Az izgatja, hogy az ukránoknak adott pénz kinél van, de az hogy a magyaroknak utalt száz milliárdok azok hol vannak , ki mit csinált vele,az nem érdekli ezt palit.Ilyen kérdésekkel ő nem foglalkozik, mert azt látja , különösen így Karácsony táján, hogy a szegény emberekhez a Magyarországnak juttatott eurókból egy darab sem jutott ezeknek az embereknek , pedig több mint két millióan vannak, mert ha jutott volna a pénzből akkor nem álltak volna hosszú sorok most is az ingyen konyhák előtt, nem kellett volna milliós nagyságrendben a karitatív szervezeteknek és önkormányzatoknak élelmiszer adománycsomagot juttatni a legszegényebbeknek hogy legalább az ünnepek alatt egyenek valamit.Ez az aljas magatartás, hogy más zsebében próbál a "Tanár úr" kotorászni, pénzt keresni, de a saját kormányának a zsebét nem szeretné átkutatni, ha működne az üvegzseb törvény akkor megérteném ezt a magatartást mert akkor átláthatók lennének a zsebek, de így amikkor mindenki csak szegényedik , de a száz leggazdagabb meg a vagyonát jelentősen gyarapította tavalyhoz képest, akkor érthetetlen hogy nem keresi a Tanár úr a pénzt a magyar milliárdosok zsebében!Ez is egy aljas dolog.
jáger laszló
Csak kérdezem
Ukrán -orosz háború kirobbanásának közvetlen oka,okozója Előzmények igen lényegesek!!
USA -NY-EU-NATO szerepe!!
Remélem emlékeztek még!
Hát ezt érdemes + vizsgálni!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 10:55 ☻ Nem sok a szókincsed és az indokolásod, fideszes idióta! Te is az MCC-ben az orbánjugendi foxi-maxi egyetemen doktoráltál phaszfej!
csak úgy....
@jesz: te kergebirka,akkor a magyarokat is "szarér-hugyér..." vette európa,aki eddíg csak adott ,amiböl 0rbánéknak arra is maradt,hogy frankón leépítették az elméteket!
izéke
@KisTehen: aki nem harcol putyin ellen,az putyinista? Bakker,akkor minek nevezed orbángazdádat?
Sámannus
Én má azon sem lepődök meg ha ez a fószer lófaszon pikulázik
surdilloFUJT
@durbincs: szarosfarok büszke lehetsz erre az aljas orbánbérenc,seggfényező,senkiházi,hazug gazemberre,mert pont olyan mint te!!!Két szellemi toprongya a fidess fitkányoknak,pont egy pár,és ez a pár emberileg =00!!!Szarrágó aljas mocskok!!!
Másol
@durbincs:Attol mert maga női ruhákba jár ,és pöcse van ,még 50IQ-s bérköcsög marad ?
nejlontacskó
@Másol: ne válaszolj neki, ez élteti az IQ hiányos végterméket...
Másol
@nejlontacskó: hagy éltesse amig mocskol én is azt teszem mást már ugysem irok ide
surdilloFUJT
@durbincs: Úgy tűnik a szarosfarok elevenjére tapintottunk,mert tajtékzik a hülyéje!!!Így jár aki szaros nyelvvel próbálkozik,hiába no,ez egy fusztrált agyhugyköves toprongya a fideSSnek!!!A mérhetetlen agyrágott IQ-jával pontosan a fidess beltenyészet lefizetett,aljas szarköpködője,éppúgy mint a pár idióta seggnyalonc ,csúszó mászó társa!!!Nyugodj le,ha nem vigyázol,egyre hülyébb leszel,DE 1/2 3 -RA MÁR TELJESEN!!!PÁ,ÉS BUKJÁL RA A LÓNAK A HIMBILIMBIJÉRE,ÚGYIS AKKOR ÉRZED JÓL MAGAD,HA SZOPHATSZ,NYALHATSZ,KÖCSÖG!!!
kereső
Remélem az Azoviak jegyzik minden szavát a "szakértő tanár úr"-nak. Igaz, hogy egy nem létező egyetemen tanit, na de mit lehet várni egy fideSS-es csúszó-mászótól?
Eladott Ország
Egyirányú menetjegy a büdös 3,14csába...ingyenélő, parazita, szarházi, fidesz seggnyaló, kamuprofesszor, barom!
uploads.disquscdn.com/images/10de2b013504bfdb5217e23511ab264dfddba57c577a08e8531f53d6f73fa4f4.jpg?w=800&h=300
Sztyepospista
Tényleg aljasok az ukránok. Be kellett volna hivniuk a Putyint az országukba, letenni előtte a HŰSÉGESKÜT, átadni az ország kulcsait, és nem lenne harcolgatás. Onnan aztán már nem lenne messze Magyarország sem, hamar ideérhetne Putyin, és a Viktor szintén megtenne mindent, hogy a III. / III.- as aktákat végre adja át részére, merthogy az lenne Magyarország érdeke...
Sámannus
Igazi fostalicska ez a fószer.A szaresső, ami ráhull, nem lepereg róla, hanem magábba issza.
Peller Anikó
"'""Ha egy vakcina vagy egy lélekeztető beszerzésen valaki 36 millió eurót lop, akkor mi van a többi beszerzéssel. Tessék mondani, hol a pénz? Mennyit kellett leadnia, és kinek? Hol volt a katonai elhárítás?"'"

Vagy csak az elhárítás?..?..?..? ja értem, az csak el ámítás.
Cherry
Mondja ezt egy Zsoti fajta zsidó undor,,,,, hahahahahahahah
qunta
@Yoda69: úgy látszik, hogy téged + az nem zavar, hogy ukrajnáról van szó. kis butuskám gondolkozz.
qunta
@Peller Anikó: @Peller Anikó: @Peller Anikó: @Peller Anikó: úgy látszik, hogy téged + az nem zavar, hogy ukrajnáról van szó. kis butuskám gondolkozz.
Yoda69
@qunta: quntaqinte, most nagyon okosat akartal irni mind 30 IQ-ddal?
izéke
@Yoda69: ez a durbincs másik nickje,ideje lenne ezt is kitiltani
izéke
@Cherry: bayernek semmi köze nincs a zsidósághoz,német felmenői voltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.