Brüsszel évek óta ideológiai háborút vív Magyarország ellen, és folyamatosan zsarol bennünket. Most már papírunk is van erről – kezdte posztját Orbán Viktor.

Orbán Armageddont kiált – A brüsszeli zsarolási kézikönyv szerint Magyarországot nyugati pénzügyi blokád alá veszik

Fotó: Facebook/OrbánViktor

A Financial Times hasábjain jelent meg a brüsszeli zsarolási kézikönyv. Brüsszel azzal zsarol, hogy ha szuverén országként viselkedünk, akkor ők összekötik az ukrán kérdést a jogállamisággal, és Magyarországot nyugati pénzügyi blokád alá veszik. Ez Armageddon lenne, amit nem fogunk hagyni. Megvédjük Magyarország érdekeit. Minket nem lehet megzsarolni! 

- számolt be közösségi oldalán Orbán Viktor.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ne lopj! Ennyi! Ja? Hogy ez még nem jutott a maffiafőnök eszébe?
Az a baj, hogy a hülyemagyar maffiahívők eszébe sem jutott ilyen gondolat, ezért szavaznak ezekre újra és újra.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sziszifusz
"Mindig az erősebb kutya b@szik."

Ebben az esetben ki az erősebb ?
Béla333
Ne lopj! Ennyi! Ja? Hogy ez még nem jutott a maffiafőnök eszébe?
Az a baj, hogy a hülyemagyar maffiahívők eszébe sem jutott ilyen gondolat, ezért szavaznak ezekre újra és újra.
csak úgy....
0rbán évek óta ideológiai háborút vív európa ellen, amivel az iszonyatos mennyiségü lopásaikat szeretné fedezni!
kulabombaafityiszre
Putyin fütyijén lógó,autokrata,tolvaj,orosz csicska.Ez orbán.
kereső
Orbán, te az "ember most jövök a templomból", nem "brüsszel mondja", hogy ne lopj!, ellenfeled becsületében kárt ne tegyél, hanem tiz parancsolat. Erre te mit csinálsz- armaggedont orditasz, amikor az "ellenfeled" nem kér mást, csak azt , hogy tartsd be a tiz parancsolatot.
Pusztai
" A lexebb és legékesebb bizonyítéka ez az uborkafára felkapaszkodott parasztgyerek aki ékesen bizonyítja egész rohadt fidesz rendszer hazugságokon alapul.
Ő a propaganda kommunikációs miniszter és pofátlanul szembehazudja az országot, letagadja magát és azt mondja nincs ott pedig ott van, ahol ott van.
Bűvészkedik, ő lett az új Rodolfó. Gumiszoba, teleknyújtás, szomszédlakás, ...

A másik kommunikációs igazgatónak: --Kocsis Máté buzikának,- már két bírósági ítélete van: hazudott.
győnyőrű mi?
A fidesz kommunikációs élcsapata fehéren feketén bizonyítottan keményen hazudik.
És nincsenek leváltva, nincsenek kirúgva, sőt!!!

Az egész fidesz szarvár a hazug kommunikáción alapul, naponta folyamatosan ömlik a hazug szenny a megszállt médiákból.médiából.

Ellenzéknek és médiájának legelső és legfontosabb feladata ezt a hazugság áradatot visszafordítani és ezáltal leleplezni a fideszmaffiát milyen pofátlanul hazudják és lopják szét az országot."
csak úgy....
@Shikari: tibim, tolvaj csürhe a vezéred és a párttársai ,akik meglopnak és megsemmisítenek benneteket a magyaros,magyarkodó ige nevében!
simmering73
@Shikari: A Kossuth téren keménykedjél bugris. Ott vannak a tolvajok.
Nyírfa
És Gyurcsány még mindig csak kivár. Muszáj őt reklamálnom, mert ő a legnagyobb ellenzéki párt vezetője, az ország egyik miniszterelnöke, a jövendő , remélt miniszterelnök hozzátartozója, és adósunk, nem kicsit.
csak úgy....
@Nyírfa: ferkó csak egy "királycsináló" ,ö csak azért politizál,hogy ne unatkozzon otthon és szerepelni is nagyon szeret!
Pusztai
@csak úgy...: @Nyírfa: gyurcsány csak fék.
Nyírfa
@csak úgy...: 12.46

Tud ő mást is, de nem akarja gyakorolni. Vagy úgy tűnik, mintha nem akarná. Akárhogy is, únom.
Nagy reményeket fűztünk hozzá, mégcsak nem is a kvalitásai hiányoznak. Nem áll ki értünk, mellettünk, pedig , mint párt- és ellenzékvezérnek, ki kellene jönnie a kirakat mögül. Így gondolom,
így érzem, és már jó ideje nem érdekel a diplomatikusnak látszó háttérben maradása. Vagy vállalja, hogy inkább szobafilozófus, de akkor adja át a terepet a feleségének, vagy fogja azt a felmosóvödröt, és kezdjen dolgozni!
Nyírfa
@Pusztai: 12.54

Lassan el fogom hinni. Csak nincs más! A DK egyelőre verhetetlen. Talán, ha Klára átvenné a párt vezetését is, frissíthetné az összetételét, a mozgását, a kommunikációját. Dehát ez megint a "ha" kategóriája.
dr. prédikátor
Mindez csak miattad van, te mocskos tolvaj cigány lókupec!!!
Alfa
te mocskos szarházi keresztény-fasiszta putyint szopó gerinctelen orbi tanuld meg,hogy NE LOPJ...
lusta
@kereső: Mi is az a Tízparancsolat ezeknek?
˝Lovass megnézte a kézirat címét:
– Mózes Áron: A Tíz Parancsolat – egy vízkutató feljegyzései – maga elé mormolva próbálgatta – Tíz Parancsolat? Nem elég blikfangos.
– Miért?
– A tíz túlságosan kerek szám, nem mozgatja meg az olvasó fantáziáját. A tizenegyet például könnyebben megjegyzik. „Tizenegy parancsolat.” Nem jó. „Tizenkét parancsolat”? Ez már jobb, de az a baja, hogy összetévesztik a szabadságharc Tizenkét Pont-jával meg mindenféle más tizenkét ponttal. „Tizenhárom parancsolat” ez nagyon jó, direkt ritmusa is van. Ki lehet javítani a címet: Mózes Áron: A tizenhárom parancsolat – egy vízkutató feljegyzései. Ötvenezer példány garantálva.
Mózes tiltakozott:
– De nekem csak tíz parancsolatot adott az Úr!
– Ne játszd meg magad, Áronkám, ne mondd azt, hogy nem tudsz hozzáírni még hármat. Írjak neked öt perc alatt húsz parancsolatot, legalább olyan jókat, mint a tieid? A társadalmi tulajdon védelméről, vagy amiről akarod.˝ (Moldova György: Mózes hatodik könyve)
Alfa
a kibaszott zsaroló zsivány gerinctelen szarházi orbán zsiványt kiált , mert megszüntetik az ellopható lóvé lehetőségét...
Ezért sírnák a kecskebaszó hívek itt is
kereső
@lusta: Ó kérem, a magyar társadalom nem olvassa a "kommunista' Moldovát, igaz olyan nagyon mást se.Pedig, ha olvasnák/vagy olvasták volna "riportkönyveit", amelyek a rákosi,és kádár rendszer szociográfiái, akkor nem lehetne megvezetni a társadalmat ezeket a korokat illetően, és jobban ismernék a az ország legújabbkori történelmét.
csak úgy....
@Nyírfa:" Csak nincs más! A DK egyelőre verhetetlen. Talán, ha Klára átvenné a párt vezetését.."
talán ha bayer zsoltit vette volna feleségül feri , akkor lehetne igazán verhetetlen,hiszen klára és családja ellen ott tornyosul a szar a fidesz raktárakban!
0rbánt a volt komcsit, aki neoliberálisá vedlett,nem tud egy dobrev eltakarítani ,ezt lássátok végre be!
Yeromos
Itthon jár a pofája, de a szavazásnál iszik majd egy kávét.
RonaGyuri
Tudod Dagadék adjon isten no meg a fogadd isten!! =)) Megharcoltál érte!!!
kereső
"A csúti libalegelőn talán nem volt ilyen oktatás, de az a helyzet, hogy amennyiben egy ország tagja egy olyan szövetségnek, mely szövetségbe önként, mindenféle kötelezettségeket vállalva kapaszkodott be, akkor bizony a szuverenitása addig terjed a közös kérdésekben, ameddig nem sérti a többi tagállam szuverenitását. Márpedig ha egy huszonhét tagállamból álló közösségben 26 tagállam egységesen akar valamit, egy tagállam nem akarja azt, akkor nem az a megoldás, hogy zsarolni próbálja a többséget, majd amikor ez nem sikerül, akkor ordítani kezd, hogy őt azzal zsarolják, hogy nem engedik zsarolni."
Sámannus
Armageddon hülyegyerek te vagy, mert már
Valaki szólhatna neki, hogy putyin is csak brahizik vele, ez a paraszt pedig mindent komolyan vesz. Ahogyan a kecskepásztor gúnyával teszi, vagy a törökök Szulejmán, és Zrínyi szobraival tették. Vagy mostan Vucsics, vagy Melóne Bizony egy nagy csődtőmeg ez a gumifejű. le se szarják a fejedet.
vacsi
@Nyírfa: Kösz, de ő már bemutatkozott...
Nessy
A "Nyomják Krahácsot" anno Agárdi Gábor hihetőbben adta elő!
Jogok és kötetlettségek! Kevesebb vétó, kevésbé látványos Putyin védelem, , kevesebb Brüsszel elleni hergelés ( óriás plakátok, népnemzeti inzultáció stb). Ne tessen az "magyarok érdekeire" hivatkozni állandóan, miután az érdekli a legkevésbé!
kereső
@vacsi: És orbán nem "mutatkozott" még be? Ha, figyeltél itt a többi cikknél, már fehéren-feketén igazolódott, hogy a "gyurcsány korszak" mind gazdasági, mind korrupció, mind társadalmi mutatójában,mind a külkapcsolatok terén jobban teljesitett, mint orbán.
justhpeter
Sokat járt a korsó a kútra, most megizélik a vízhordó lányt. - Aki kardot ránt kard által vész el.
Lepényleső
"A brüsszeli zsarolási kézikönyv szerint...?!" Nocsak,visszanyalt a fagyi,
ráeszméltek,hogy amit a bán tett eddig állandóan,azt ők is tudják csinálni?
(Egyébiránt ha egy bűnözőt azzal a feltétellel engednek próbaidővel szabadlábra,
hogy nem sérti meg a hatályos törvényeket,az érezheti úgy,hogy megzsarolták őt?)
Nyírfa
@kereső: 14.33

Minden normális ember így gondolkozik. Aki nem érti az szabadság elvét, aki nem képes az önkorlátozásra, annak le is út, fel is út. Orbán már úgy viselkedik az EU-ban mint egy gyépés.
Már tavaly is úgy éreztem, hogy ez az utolsó éve, remélem, nem kell csalódnom.
Nyírfa
@csak úgy...: 14.17

Ezért a véleményedért nem tenném tűzbe a kezem! :) Tudom, azt akarod mondani, hogy szél ellen nem lehet pisilni. De a fidesz szele kevés ahhoz, hogy elfújjon több millió embert, különben is, ki mondta, hogy a széllel akarunk szembe menni. Ellenkezőleg, hasznosítani kell, mint a vitorláshajók, az erőművek. Az igaz, hogy ez másfajta gondolkodásmódot igényel.
csak úgy....
@Nyírfa: szeretem az optimizmusodat kár ,hogy nem vagytok tisztában azzal,hogy a magyarok közül,sokan azért is szavaznak 0rbánra mert szerintük a fidesz szar...
a fidesz szele a következö reménységeiteket is elfújja, hiszen dobrevröl,ferkóról regéket tudnak mesélni mint brüsszelröl és a sorosról...,és van hozzá közönségük!
balos
@csak úgy...: Azért,mert a kultúrhának meg van a közönséges közössége még nem tölt el a büszkeség!Volt ilyen már az ezer éves fennállásunk alatt sokk ilyen fostalicska vezetés és bizony a Mohácsi vész ezekhez képest vásári búcsú volt!
balos
Ez a szerencsétlen csutka pöcs még dicsekszik is,hogy papírja van,hogy debil!Legalábbis úgy kezelik Már Grazban is!
Nyírfa
Na, jó reggelt nektek! :)

@csak úgy...: tegnap, 20.20

Én meg, tudod, mit szeretek? Hát azt, ha valaki nemcsak kritizál, hanem megoldást is fel tud mutatni, akár, rugalmasan több alternatívát is. Persze, nem árt, ha a gondolkodása fejlődőképes, következésképpen nem ragad bele a saját fixa ideáiba.
bence
Ez az enyveskezű , mocskos cigány mindent kitalál azokra , akik megpróbálják megakadályozni az eszement lopását ! Ha rajta múlna Európa vagyona is kevésnek bizonyulna számára ! Csak már jönne meg az esze az állítólagos 2/3 - nak és ébrednének fel az álmukból !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok