Szijjártó Péter szerint nincs olyan messze a rendes parlamenti ülés időpontja, mint mondta, a svéd NATO-csatlakozás ratifikálásával meg lehet várni a február végi ülést.

Svéd NATO-csatlakozás: Szijjártó nem lát okot a rendkívüli parlamenti ülésre
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

és akkor napirendre lehet venni ezt a kérdést, ha a parlamenti többség úgy dönt

- nyilatkozta az ATV kérdésére.

Mint mondta, “most már nem választ el minket hosszú időszak attól, hogy a parlament rendes ülése megkezdődjön, a jövő hónap, február végén".

Így nem lát okot arra, hogy a rendkívüli ülés eszközéhez kelljen nyúlni. A külgazdasági és külügyminiszter a lap kérdésére válaszolva azt is megjegyezte: ha csak jövőre ülésezne a parlament, érdemes lenne megfontolni.

De mivel február végén már összeül a parlament, meg lehet várni a rendes ülést, “és akkor napirendre lehet venni ezt a kérdést, ha a parlamenti többség úgy dönt”

- jelentette ki.

Forrás: atv.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Utolsóból nem tud még utolsóbb lenni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Végül is igaza van. Nincs itt semmi látnivaló, lehet tovább menni.
Qqberci
Utolsóból nem tud még utolsóbb lenni...
nemkati
A török kormány egy héttel a ratifikáció előtt értesítette Magyarországot hogy aláírják a svédek NATO csatlakozását, ahogy a finn ratifikáció előtt is. 0rbán soha nem is akart utolsó előtti lenni. Ha egyáltalán alá akarja írni.
Sámannus
Petya a lavór seggéből nem is láthatod baszki mosd ki a szart a csipádból hülye gyerek
Nessy
"Ha a parlamenti többség úgy dönt" A gombnyomogató kormánypárti droidok és az önálló döntésük! Drága külügyérünk kisebbet nem tudna lódítani???
Cherry
Ki az a Szijjártó, egy primitiv bugris,,aki azthiszi ő valaki,,,,
csagyi
@qunta: A Svédek NATO tagok szeretnének lenni,mert a történelmük folyamán már többször megtámadták hazájukat a szomszédjuk. "Mi" pedig még "gondolkozunk",tehát beleszólunk az országuk egyik fontos belügyébe.
Esetleg "talán" meg sem szavazzák az országunk bölcsei?
Mi ezzel szemben pedig nagyon nem tűrjük ha valakinek más a véleménye dolgokról, pl.rólunk.
Tehát "mi" teljes nyugalommal döntünk más országok belügyeibe, mert csak..
Hát nem is csodálom ha ezek után nem is annyira szeretnek minket majd e derék kiállásunk miatt.
Aztán ilyen tetteinkkel majd nagyítóval sem fogunk tudni társakat szerezni a világ dolgaiban.
Néha szoktál gondolkozni is? Én ajánlanám próbáld meg bár ez nehezebb feladat lesz mint baromságokat firkálni.
csak úgy....
ezek a csöcselék csak akkor érzik magukat fontosnak és hasznosnak,mikor kekeckedhetnek valakikkel mint a hülye proligyerekek!
qunta
@Menőmanó: @csagyi: So 210 éve semleges, tehát vmikor a sötét középkorban viselt háborút. mikor és hogy avatkozott be Mo. mások belügyeibe ? Azért nem szabad +szavazni, mert a tagság csak a háború esélyét növeli a biztonságét nem. Azt sem szabad elfeledni, hogy a finnek csak addig fogták vissza magukat amíg +szavaztuk a tagságukat, ezután hátulról belénk döfték a kést - jó libernyákhoz méltóan.
qunta
@csak úgy...: ebben teljesen igazad van. a finnek és a svédek is teljesen úgy viselkednek mint a kádárista lumpenprolik.
qunta
@Cherry: a te nívód is a bányászbéka seg.ge alatt van
Sámannus
Én szeretem Oroszországot mert ez a nép sokat szenved, elsősorban despota uralkodóitól telhetetlen hazaáruló vezetőitől buta katonai rezsimtől. Segítsük őket felszabadulni.Nem a nép az ellenség, hanem a szadista vezetői, akik balhéznak, és az egész világra veszélyesek.
RonaGyuri
mindeközben:

Túl a diplomáciai udvariaskodáson

ami persze a mi derék külgarázdánknak és bandájának nem kenyere, ők a fröcsögést tartják a kapcsolatok legfőbb eszközének

A derék index.hu számol be róla, hogy – szerintük -. „Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter egy interjúban, kérdésre válaszolva (A két politikust számos alkalommal oroszbarátnak nevezték az ukrajnai háború kezdete óta) azt mondta: sem Orbán Viktort, sem Szijjártó Pétert nem tartja oroszpárti politikusnak.”!
Ugyanis az ő olvasatukban azt fejtegette, hogy: „Ha ez beigazolódna, az nagy bajt jelentene az EU-nak és Magyarországnak is”!
Nos túl azon, hogy az én olvasatimban ez inkább igen, mint nem, de ennél is fontosabb, hogy szerintem tényleg nem orosz-pártiak; egyszerűen Putyin alfelének lefetyelői. Ami igencsak távol áll az oroszok valódi érdekeitől!!! =))
RonaGyuri
Ő persze Brüsszelnek mondta,

pedig sokkal relevánsabb Orbán és ártunk & qurmányunk ténykedésére

Mottó:
media.szekelyhon.ro/pictures/liget/eletmod/2021/03/b_tilos_tabla_gya.jpg
egykor a kocsmákban kinn volt a felirat, hogy:
„A padlóra köpni tilos!”.
Azt, hogy ne az asztal közepére végezzék a nagydolgukat, azt nem kellett kiírni; akkor még!!!

Az orbáni propaganda egyik legfontosabb elem a bűneiket megpróbálják rákenni a gaz ellenre. Nincs ez másképp Ottóka, tudod a Gajdics legújabb remek-műve esetében sem. „Zsaroló gazemberek” – címmel nyomul!
Emigyen szóla: „Aki jogtalan haszonszerzés végett mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel vagyoni hátrányt okoz, bűntettet követ el, ami miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Ez így szerepel a magyar büntető törvénykönyvben.”
Majd később: „A brüsszeli globalista elit tehát definíció szerint elkövette a zsarolás bűntettét, fenntartások nélkül beszélhetünk tehát esetükben gátlástalan gazemberekről.” Valahogy Orbán Brüsszeli viselkedése nem kelltette fel a figyelmét!
human
Tehát Magyarországon háborús vészhelyzet van háborús inflációval, de erősíteni a NATO szövetséget és így csokkenteni a fenyegetettséget az ráér.
Ezek hazudnak már megint.
verőce21
Én sem látok okot a svéd NATO-csatlakozás miatti rendkívüli parlamenti ülést összehívni.
Kár lenne ezért befűteni az üléstermet, visszahívni szabadságról a képviselőket, személyzetet, stb. Mert az a hozzátartozóikat is érintené...! Egy egész országot megmozgató esemény lenne...! Minek?
Sőt, abban sem vagyok biztos, hogy a február végi nyitóülés napirendi pontjai közé befér a dolog...!
Pusztai
@human: nekem az tecc alegjobban KÁRPÁTAKJAI KB 40 EZER MAGYARRA HIVATKOZVA 450 millió európai állampolgárt veszélyeztetnek.
Persze az ellenzék ezt sem veszi észre, és visszagyűrje: álnemzetieskedés ócska aljas gazemberség!!
Aztán a hét vezérből egy sem mer kimenni hozzájuk, max TEK fegyverek árnyékában, kisérettel.
Eladott Ország
Svédasztal! Nem, nem, soha! Ez az egyik legrosszabb. A szégyenkezés basszus. Az a baj, hogy becsicskult. Nincs tartása. Orbán kilóra megvehető bárki által.
twitter.com/MartinSzucsi/status/1750465135724962022/photo/1
justhpeter
Még mindíg nem elég a Putyin seggéből kinéző perspektíva. Rá kell még egy rakatot tenni és erre kizárólag ez a Toporzékmanó alkalmas.
Eladott Ország
A retardált azt hitte, majd ő keresztbe tesz a világ legnagyobb katonai közösségének. Nehogy már a málna mondja meg a medvének, hogy mikor lesz a szüret. Ebből is látszik, hogy nem a valóságban él, de igen, csak alternatív, illiberális valóságban. A NATO mondhatta volna úgy is, hogy a két köcsög (Orbán és Erdogan) le van szarva, a két jelölt lényegében fel van véve. Mert ez a lényeg, csak abban a pozícióban már nem így fogalmaznak. A két geci megszokhatja a gondolatot, hogy az aláírásuk már semmit nem ér. Mi vagyunk Európa Jumurdzsákjai. Hegedűs hadnagy lesz az inkább. Orbán Viktor felszólítja Dobó Istvánt, Bornemissza Gergely hadnagyot és 250 gyalogost a császár küldte, legalábbis a Gárdonyi regény szerint.
uploads.disquscdn.com/images/a065884851600492e832fb11528e215a52ca43f3137ad53f1bbc446f28ba9041.jpg?w=800&h=482
kereső
Gyerekek! Ez már nem "pávatánc"- ez kacsa tánc...a NER külügyminisztere az előtáncos: a bla-bla szöveg lassan átmegy "háp-háp-háp"-ba, és riszálja is hozzá a scheggét. És nem. Nem szégyenlik.Azt hiszi ez a magashomlokú duzsba, hogy mostan ám ő x@rja a spanyol viaszt a diplomáciában.
Csizmás Kond
...ahogy látszik az itteni nyikhajoknak sürgősebb a csatlakozás mint másnak...:)
Béla333
Nem akarják megszavazni a mocskos hazaáruló maffiózók.
Tegnap Vadai mondta az Egyenes beszéd-ben, hogy a törökök értesítették a magyarokat az ő jóváhagyásuk előtt 1 héttel, hogy legyen idő lépni. Csak ezek a mocskok nem is akarták, hogy ne ők legyenek az utolsók.
Mert egy utolsó gazemberek, azért!
Béla333
Ki hiszi el, hogy február végén, a Parlamenti ülés első napjaiban megszavazza a svédek csatlakozását ez a mocskos csapat?
Mert azt mondják?
Ne legyünk már annyira naivak, hogy akár egy szavukat is elhisszük ezeknek a mániákus hazudozóknak...!!!
Giovanni Alba
1. Pató Pál: Ej, ráérünk arra még
2. Madagaszkár pingvinjei, Juliusz király: Riszálom úgyis, úgyis, riszálom
www.youtube.com/watch?v=rS_VTsCDbIc
Pusztai
@Béla333: nemcsak hazudnak, mániákusan lopnak is!
verőce21
A svédek példát vehetnének tőlünk, parlamenti demokráciából...! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.