Magyarországon a jövőben magyar és kínai rendőrök közös szolgálatot látnak majd el.

Magyarországon a jövőben magyar és kínai rendőrök közös szolgálatot látnak majd el – legalábbis Pintér Sándor belügyminiszter a kínai közbiztonsági miniszterrel ebben egyezett meg.

Ne lepődjünk meg: lehet, hogy kínai rendőr szondáztat majd!

Fotó: pixabay

A két ország rendőrei a jövőben közösen láthatnak el járőrszolgálatot, ezzel is segítve a két ország állampolgárai és hatóságai közötti hatékonyabb kommunikációt, javítva a belbiztonságot és a közrendet.

Az együttműködési megállapodás célja a két ország idegenforgalmi területei biztonságának javítása a turisztikai csúcsidőszakokban, és általában a nagyobb tömegeket vonzó események alkalmával

– írta a Belügyminisztérium (BM) a Telexnek.

Az együttműködés nem egyedülálló, hiszen például magyar rendőrök támogatják a horvátokat a tengerparti turisztikai szezonban, és osztrák rendőrök is részt vesznek a Balatonnál végzett munkában. A résztvevő városokat, a rendőrök létszámát, a turisztikai csúcspontokat és helyszíneket a végrehajtó szervek alakítják ki a szolgálatszervezési szempontok figyelembevételével -írták továbbá.

Vannak, akik attól tartanak, hogy Kína a rendőrökkel Magyarországon is ellenőrizné az állampolgárait. Nem titok, hogy a Kínai Kommunista Párt világszerte kémkedik polgárai után - írja az Euronews.

Budapesten két ilyen rendőrségi szolgáltató központ működik: az egyik Józsefvárosban a másik Kőbányán. A Belügyminisztérium azt állítja, Magyarországon nem működnek kínai rendőrőrsök.

Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/ne-lepodjon-meg-ha-kinai-rendor-jarorokkel-talalkozik-az-utcan/

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Hogy kínai rendőrök dolgozzanak Magyarországon, ezt csak a hülyemagyar maffiahívők követelhették ki a hőn szeretett maffia vezetőktől. Késöbb majd biztos jönnek az orosz/fehérorosz rendőrök is segíteni...
A szuverenitásunkat fogják védeni Brüsszeltől meg a Sorostól...!!!
Csak így tovább hülyemagyaraok! Szavazzatok a maffiára továbbra is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
"Az együttműködés nem egyedülálló, hiszen például magyar rendőrök támogatják a horvátokat a tengerparti turisztikai szezonban, és osztrák rendőrök is részt vesznek a Balatonnál végzett munkában."

a libsik csak a címet szokták elolvasni :)
Béla333
Hogy kínai rendőrök dolgozzanak Magyarországon, ezt csak a hülyemagyar maffiahívők követelhették ki a hőn szeretett maffia vezetőktől. Késöbb majd biztos jönnek az orosz/fehérorosz rendőrök is segíteni...
A szuverenitásunkat fogják védeni Brüsszeltől meg a Sorostól...!!!
Csak így tovább hülyemagyaraok! Szavazzatok a maffiára továbbra is!
KisTehen
már unom, hogy állandóan igazam van
csak úgy....
kínában még létezik a testi fenyítés, ami majd a kínai zsarukkal magyarországra is begyürüzik..., ismét divatba jön a deres, izgalmas lesz!
Sakk Matt
@KisTehen: Ezt azért szemérmesen lehagytad: "Vannak, akik attól tartanak, hogy Kína a rendőrökkel Magyarországon is ellenőrizné az állampolgárait. Nem titok, hogy a Kínai Kommunista Párt világszerte kémkedik polgárai után"
KisTehen
@csak úgy...: b+ ... a nyugat már ebben is megelőzött minket

youtu.be/3scVyva_u1A
KisTehen
@Sakk Matt: az usa meg a szövetségesei után kémkedik
csak úgy....
alkoholszonda = 呼气分析仪 (Hū qì fēnxī yí)
@KisTehen: ezt jó lesz megjegyezned ha nem akarsz virgácsot!
Sakk Matt
www.kozbeszed.hu/kulonos-megallapodas-kinai-rendorok-jarorozhetnek-magyarorszagon/

Egy bővebb cikk, amelyben olvasható néhány innen kimaradt mondat.

"A most megkötött szerződés azonban messze túlmutat a gazdasági szférán – írja a Welt: számos jel arra utal, hogy hasonlít arra a megállapodásra, amelyet Kína a még nem EU-tag Szerbiával kötött. Ott a kínai rendőrök már hivatalosan is felhatalmazást kaptak arra, hogy járőrözzenek szerb városokban, a kínai turisták által kedvelt területek ellenőrzése érdekében.A megállapodás kritikusai attól tartanak, hogy a jövőben Magyarországon is lesznek ilyen ellenőrzések. “A kínai befektetésekkel sok kínai állampolgár is érkezik Magyarországra.

A kínai állam szempontjából ezeket az embereket ellenőrizni kell” – mondta Panyi Szabolcs oknyomozó újságíró a német lapnak, szerinte nyilvánvaló, hogy Kína meg akarja teremteni ennek a kereteit.Nem titok, hogy a Kínai Kommunista Párt világszerte kémkedik polgárai után. A Safeguard Defenders emberi jogi szervezet 2022-ben kiderítette, hogy Kína e célból illegális rendőrőrsök nemzetközi hálózatát működteti. Ezeknek az árnyékhatóságoknak a célja a kínai állampolgárok ellenőrzése és megfélemlítése külföldön, és néha visszahozni őket Kínába.
Budapesten két helyen, Józsefvárosban és Kőbányán üzemelhetett olyan kínai “szolgáltató állomás”, amelyeket jogvédők a kínai rendőrség illegálisan kihelyezett és a diaszpóra vegzálására is használt irodájaként azonosítottak – írta akkor a hvg.hu."
KisTehen
@csak úgy...: mi van ... nálatok már kínaiul is kötelező tudni? :)
Pusztai
be kell engednem a kéglimbe, ha felmutat valami pappért?
kínai vagy mandarin nyelven?
hamár??!!
csak úgy....
@KisTehen: pötschömke,itt sosem lesz kínai zsaru, az csak nálatok és más elmaradott országokban divat! :)
csak úgy....
@Pusztai: ha kilakoltatni megy akkor visz tolmácsot! ;)
Pusztai
@csak úgy...: mandarin- kínai- angolt?
Clavigo
@KisTehen: Lehet neki állni " szuverénkedni ",,,Böcce,ahogy a félkegyelmű Sertés gazdád pofázik róla naponta... Egyébként,, @KisTehen: ,,ezt csak úgy idegondoltam,,nem neked szól..-- A rohadt qrva @ nyját a muszkaszopó ,kinai csicska " szuverén " Gazdádnak..!!
SÍva
@Pusztai: Csak ha el tudod olvasni! :DD Egyébként inkább attól tartok, hogy egy esetleges nagyobb megmozdulás esetén bevethetik őket a tömegek ellen! Láttunk már rá példát!
nejlontacskó
@KisTehen: még jó, hogy Kína uniós tagország, ráadásul velünk szomszédos is!
Ja nem, megint hülye vagy!
sándorbence
nougye hogy kiderült hogy komcsik mertha nemazok lennének nemlenne itt kinai kommunista párti rendörök kösz kisztitkár hijonbe még oroszt is
nezelodo
Csak nehogy megérjük, hogy "ideiglenesen" kínai hadseregcsoport is állámásozzon nálunk, úgy mint ahogy egykor a szovjet tesóink is tették, csak Kádár nem rikácsolta, hogy a szuverenitásunkat védi személyesen.
Maccska
A hülye libernyákok megint jól felfújnak egy semmiséget
izéke
@Maccska: vigyázz mert ezek eszik a macskát,szóval lapulj vagy csípős szecsuáni marha leszel hétvégére :))))
Csak Norisz és senki más
Közösen sem láthatnak el járőrszolgálatot! Állampolgárság? Egyenruha? Nyelvtudás?
Billibácsi
@Csak Norisz és senki más: Megoldják! Egy törvénymódosítás no meg a háborús helyzet és már kész is.
G.Freeman
@KisTehen: Két szomszédos ország, akik ráadásul EU tagok is. Azért nem mindegy, hogy az ő rendőreik, vagy egy szövetségen kívüli nagyhataloméi. Amerikai rendőrökről lenne szó, az elvtársaid már habzó szájjal hőbörögnének, oda a szuverenitásunk.
Péter2
Én 100% meg fogom tagadni az intézkedést addig , még a kommunista vörös kínai valaki legalább 10 méterre nem távolodik el a magyar egyenruhát viselő , magyarul beszélő , általam leigazolt jelvényszámú rendőrtől !
human
Van abban valami abszurd, hogy a komcsizó fideszesek még meg is tapsolják, hogy komcsi kínai rendőrök járkálnak majd Magyarország utcáin.
Aki Én
@Maccska: @KisTehen: jellemzően ti, agyhalottak szeretnétek kommunista rendőröket.
Gondolom ha ez Gyurcsány ötlete lenne, értenétek a problémát.
Cherry
Hogy merik ezt megtenni??? ja a fidesz szektahivőknek mindegy csak az urukat követik ,,hányinger ez a fidesz szemét csőcselék, tudja csak meg az egész világ ...mi folyik ebben a balkáni sötét országban, rohadék hazaáruló cigány semmit nem szégyel
Sztyepospista
Az EU- tól meg csak VÁRJUK- VÁRHATJUK IS a pénzt. Pontosan, mint ahogy a Szaharában várják az esőt.
Yoda69
remelem ezeket is magyar kozpenzbol fizetik majd, es a beruk 10x-ese lesz a magyar zsarukenak.
kereső
Tisztelettel felhivnám a BM figyelmét, és a barmokét, hogy az emlitett kér állam- horvátok, osztrákok- velünk együtt az Eu tagjai, és egyik sem diktatúra.Nagyon úgy néz ki, hogy kiani rendőrök/kémek már eddig is ügyködtek Magyarországon- civilnek álcázva magukat, a kormány hallgatólagos tudomásulvételével- ez a megállapodás ezt a helyzetet törvényesitette/legalizálta- kiterjesztve a magyar állampolgárok elleni megfigyelő rendszerrel.
A BM válasza meg elterelés a fő gondról- hogy ez a megállapodás olyan politikai függáést eredményez a kommunista kinától Magyarország számára, amely ellentéted Magyarország szuverenitásával, ellentétes a NATO-ban való részvételünkkel, és főleg de nem utolsó sorban kiszolgáltatja a magyar polgári lakosság adatait a kinaiaknak. Teszi ezt a teljhatalommal biró magyar húbérúr- és maffiája, a magyar belügyminiszter???irányitásával.

Éljen a magyar lakosság "szuverenitása"!!!
Pálinkás Pál
@KisTehen: te patkány...mond egy másik civilizált országot, NATO ,uniós tagot, ahol vöröskomcsi rendőrök járőröznek kínából..remélem akik ezt kitalálták,rábólintottak, azokat felkötik...!!
Dr. Proktor
Kormányunk védi a szuverenitásunkat mi? Ezért állították fel a szuverenitásvédelmi kifizetőhelyet...
Dr. Proktor
@SÍva: "nagyobb megmozdulás esetén bevethetik őket a tömegek ellen!"
Benne van a szerződésben hogy tankot is hozhatnak magukkal? Esetleg átnevezik a Hősök terét is Tianmen térnek?
Pálinkás Pál
halkan feltenném a kérdést...,az ellenzék ilyenkor mi a tökömet csinál..?..ha a harchoz gyáva szarok, legalább az országot bénítanák le sztrájkokkal...mocskos, fideszcsicska szarhalom ez, nem ellenzék.../ tisztelet a kivételnek /...
percsi
@G.Freeman: "Két szomszédos ország, akik ráadásul EU tagok is"
Ne csodálkozz rajta, azt sem tudja, hogy merre van előre, a fidelitsuliban nem tanították.
TASzSz
Akkor Ukrajna lesz Izrael? Magyarország meg Kína?
Dr. Proktor
@Pálinkás Pál: Az ellenzék köszöni szépen, jól elvan a zsebpénzen...
Eladott Ország
@TASzSz: No comment. Kinai rendőrök, filippínói buszsofőrök ...fidesz szekta 3 millió agyhalott. ... Mindig jöhet és élhet România-ban! Jó iskoláink vannak magyarul, jó munkahelyek, rendben vannak az utak. Ne habozzon! Próbáld ki! És egy magyar politikai párt, amelyre szavazni lehet (RMDSZ).
twitter.com/i/status/1765689947363606975
Ami az évértékelőből kimaradt! 2010 -2024 között az EU legszegényebb országává tettem Magyarországot! És töretlenül haladunk előre! O1G
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/417406599_683026420653224_5276976855444301767_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=3BTMCnn52E4AX989eLG&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAikGt8DxG9CN8f7SItVZIBuF-sQJB1Ha-EpG-1XtKlug&oe=65EF86F9
Maccska
@Eladott Ország: „Gyurcsány Ferenc az interjúban elismerte, hogy Kína igyekszik helyesen kezelni a kihívásokat és a globális kérdéseket, s üdvözölte Kína egyre hangsúlyosabb nemzetközi szerepvállalását. »Néhány ország aggodalommal tekint erre. Én inkább lehetőséget látok olyan új partnerek fellelésére, akikben megvan az erő és a képesség arra, hogy hozzájáruljanak egy harmonikus világhoz«.” (Peking, 2008. augusztus 18.)

„Kína az Európai Unióval közösen minél átfogóbb kapcsolatokra törekszik, és Magyarország az unión belül azon országok közé tartozik, amelyek az átlagnál jobban értik Kínát. A kínaiak egyfajta kulturális és gazdasági hídfőállásként tekintenek ránk.” (Peking, 2008. augusztus 14.)

„Magyarország egyebek közt azért lehet vonzó befektetési célpont, logisztikai bázis – vagyis európai ugródeszka – Kína, a hatalmas és feltörekvő világgazdasági óriás számára, mert a térségben Magyarországon a legjobb az infrastruktúra – itt a legsűrűbb például az autópálya-hálózat és indul a vasúti rekonstrukció is –, nálunk a legalacsonyabb az egységnyi érték előállításához szükséges munkaerőköltség és közrejátszanak olyan »lelki« tényezők is, mint hogy a térségben egyedül Magyarországon működik két tannyelvű, kínai–magyar iskola.” (Peking, 2007. szeptember 3.)„A sajtóértekezleten a miniszterelnök (Gyurcsány Ferenc – a szerk.) elmondta, hogy nagyon pártolná a két ország közti felsőoktatási együttműködés erősítését. Szerinte alig lehet lemérni annak a hatását, hogy ha egy országban nagyon sok olyan szakember van, aki egy másik ország egyetemén végzett. A miniszterelnök szeretné megsokszorozni a jelenlegi ösztöndíjprogram alapján évente Magyarországon tanuló bő tucatnyi kínai diák számát.” (Peking, 2007. szeptember 3.)
Eladott Ország
@Dr. Proktor: ma, 16:36 ♦ '56-ban a ruszkikat hívtuk be, most a bűnöző , hazaáruló, és román tolvajcigány a kínaiakat, hogy megőrizze hatalmát és a lopott vagyont!
Orbáni szuverenitás ...
twitter.com/Skorpiooh/status/1764265315146313995/photo/1
kereső
@Maccska: Papolt gyurcsány "szuverenitásról"? Nem. Akkor ennek a bő lére eresztett semmitmondásnak annyi értéke van a témához: 0 x -1. Ennyi (ke). Arról irj, amiről a cikk szól- arról a qrva nagy szuverenitásvédelemről, amit orbán papagáj módjára mostanában ismételget- valódi tartalom nélkül, ami nem más mint mint egy újabb "kampány" szlogen. Mert pontosan az ellenkezőjét csinálja.
Maccska
@kereső: nem az ellenkezőjét csinálja.
Maccska
@kereső: Magyarország szuverenitását leginkább az eu fenyegeti.
Ez nem is kérdés.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 13:37 ☻Gyurcsány Ferencnek ehhez mi köze?! A román tolvajcigányod, 2010-től totális diktatúrával, rendeleti úton vezeti, rabolja, fosztja ki az országot, és saját sleppjére, oligarcháira iratja az országot! Nem is tudta hogy a csúti devla Gyurcsánnyal együtt kormányoz, te idióta barom!
kereső
@Maccska: 14:26 Osztán mivel fenyegeti Magyarország "szuverenitását"? Semmivel sem- mivel az első orbán kormány által 88%-ban letárgyalt csatlakozási szerződés alapján a csatlakozó ország önként lemond szuverenitásának egy részéről- úgymint közös külpolitika, jogharmonizáció, a gazdaság összehangolása- vámhatárok eltörlése.A csatlakozási szerződés azért köttetett meg az országgal, mert Magyarország vállalta, hogy betartja az Eu alapszerződés szerinti demokratikus és jogállami normákat- ezeket rúgta fel 2010 óta orbán és kormányai. Az eu csak ezeket kéri számon- orbánon és kormányain. Ezt természetesen úgy értelmezitek, hogy orbán=Magyarországgal, mert a fenyegetés prbán szuverenitását érinti- igy is azt csinál amit akar, hogy ezzel billiós károkat okoz az orszáűgnak- az levan általatok magasról nagy ivben. Mert nem az eu okoz anyagi károkat, hanem orbán a szerződésben vállalt kötekkezettségek megszegésével, felrúgásával.

Nagyon egyszerú dolog ez- vissza kellene térni azokhoz a normákhoz, amelyeknek betartását vállalta az ország- na de akkor annyi, meg bambi a NER-nek, meg orbán fejedelemségének- húbéri rendszerének.
levarosbukta
Na mi van fideszpatkányok az uratok már megint belecart a pofátokba? Emlékeztek: Ha Magyarországra jössz nem veheted el a magyarok munkáját!
Maccska
@kereső: nagyon egyszerű.Vissza kellene térni ahhoz az EU hoz amely a tőke,a munkaerő és az áruk szabad mozgását jelentette.
Vissza kellene térni ahhoz az EU hoz amely egy gazdasági szervezet és nem avatkozik bele a tagállamok belügyeibe .
Nincs szükség a tagállamok jogainak további csökkentésére.
Nincs szükség Európai Egyesült Államokra.
Nemzetek Európáját akarjuk.És nem a nemzetek szuverenitásának teljes megszűntetését.
Maccska
@Eladott Ország: pedig Gyurcsány beszédeit olvasva Kínával kapcsolatban akkor úgy tűnik hogy a beszédírójuk ugyanaz.
Maccska
@Eladott Ország: Az megvan, amikor Gyurcsány sok kínai diákot akart idehívni?

Engedjék meg, hogy Gyurcsány saját kétszínűségét saját maga bizonyíthassa be. Öveket bekapcsolni, múltidézés következik a távirati iroda archívumából, a volt kormányfő korábbi nyilatkozataiból:

magyarnemzet.hu/poszt-trauma/2021/04/az-megvan-amikor-gyurcsany-sok-kinai-diakot-akart-idehivni
kereső
@Maccska: Az nem Eu volt, az az EGK volt, azt meghaladta az idő. A nemzetek európája- meg egyenes út a 3. vh felé- vagy csak éppen Európa újabb háborója. Éppen az Eu-nak köszönhető, hogy "béke" van Európában- na, de miről is folyik a disputa, szerintem már okafogyott lesz az egész nem sokára- Magyarország periférikus/jelképes tagja lesz uniónak- mivel önként és dalolva csatlakozunk az oroszok vezettte eurázsiai unióhoz, meg türk tanácshoz. Nem kell nekünk, nem való nekünk Európa,európai kultúra, meg a szabadság- mi lehajtott fejjel, és sunnyogó gerinccel szeretünk élni.
Maccska
@kereső: valószínűleg kétsebességes Európa lesz.
A központ egy kupacban fog buzulni mi meg a svájciakkal,norvégokkal,izlandiakkal,britekkel stb .kívülről nézzük és csak a tőke, munkaerő és az áru szabad áramlása köt majd össze velük.
Szerintem ez lenne a jó.
Maccska
@kereső: miért is lenne kötelező nekünk egy ilyen szoros kapcsolatban lenni? Szerintem az országok egy jó része kimaradna az Európai Egyesült Államokból.
Aki akarja ,csinálja.
kereső
@Maccska: 15:29 Mit jössz még mindig Gyurcsánnyal. 15 éve , hogy nincs kormányon.. az meg hogy akart valamit jelen helyzetben nem releváns- mert a fogadott diákok nem törnek hatalomra, nem gyarmatositják az országot, mint a kinai kommunista párt.
És, ha már diákok- utazó gyalogg kakukkunk ahány ázsiai , afrikai országban megfordul- startégiai megállapodást köt, és ezen országok diákjai százainak(ma már inkább ezreinek) biztosit magyar állami ösztöndijat egyetemeinken.
kereső
@Maccska: Nem lesz ez kérdés- kimaradunk, szépen- nem azért mert az ország nagyobb része ne akarná, hanem majd azok az államok nem akarnak bennünkket, akik ujraszervezik az uniót. Na, de itt lesz nekünk oroszanyácska, meg a kinai elvtársak- na meg trump- aki attól, hogy jár a pofája, akkorra amerikai nacionalista, hogy a fal adja a másikat orbánnak. Ja, és itt lesz a szomszédban egy bitang erős hadsereggel rendelkező Ukrajna- amerika meg az óceán tulsó partján, merthogy nato sem lesz- az európai katonai együttmúködésben meg ugyanúgy nem lesz helyünk, mint az új eu-ban. Na, akkor lehet csak igazán járni a pávák táncát- meg szuverenitáást óbégatni. meg Ukrajnát becsmérelni, amely ország tagja lesz az eu-nak, az európai közös haderőnek- és akkor lehet nemzethy szinbe csomagolni orbánt.Hogy mennyire hülyék vagytok, az igazi hungarikum.
Maccska
@kereső: Norvégia,Svájc,Izland,Nagy Britannia sem akar tag lenni.
Viszont szoros kapcsolatot akarnak.
Számunkra ez jó opció.
Miért jó az neked hogy Brüsszel lenne a fővarosunk?

Ukrajnát meg majd meglátjuk.Szerintem sosem lesz se eu, se nato tag.Az ukránok a kurdok sorsára jutnak.Ki foglalkozik ma már a kurdokkal?Szaddam ellen még jók voltak.Mindent megígértek nekik.
Eladott Ország
@TASzSz: @Maccska: Az oroszok már a spájzban vannak... A kínaiak meg az utcán járőröznek, a szűzek meg a bordélyházban szaladgálnak b+!
twitter.com/csorike1520/status/1765714816864227516/photo/1
kereső
@Maccska: Gondolkodj már ! Hol a jó büdös pichában van a magyar gazdaság ezekhez az országokhoz képest? Az angolok már visszacsinálnák- annyira megsinylette a gazdaságuk a brexitet. Ez már nem is hülyeség, hanem butaság- és a nem gondolkodás ered,mánye. Mikor jártál oskoláűba, bizonyára régen, amikor pedig még a jó tanár gondolkodni is tanitott, nem úgy mint manapság- a NAT keretében.
Maccska
@kereső: ne aggódj.A britek ki fogják harcolni ugyanazokat a jogokat,ami a svájciaknak,norvégoknak megvan.
Az európai gazdasági szereplőknek ez az érdeke.
Ha gazdaságilag ugyanúgy hozzátartozunk az unióhoz mint most,akkor mit számít?
Nem tudom elképzelni a lengyelekről,szlovákokról stb hogy feladnak a maradék szuverenitást is egy Egyesült Államokban.
A délszlávokról nem is beszélve.
Maccska
@kereső: nem azért függetlenedett kelet európa moszkvától,hogy most meg brüsszzel legyen az új moszkva .
kereső
@Maccska: Délszlávok nem lesznek eu-s tagok, mert orbán befolyást nem akarnak . Szóval azon gondolkozz el- amit irtam.
A csehek most mondták fel a szlovákokkal a kormányközi egyöttmőködést. A lengyelek EÁ-t akarnak, és benne maradni az eu központban. Szlovákiával meg mit akarsz? Vagy észhez térnek és nekik még van esélyük, főleg az euro fizetőeszköz miatt- de nekünk semmink nincsen, ami kellene ottan.
kereső
@Maccska:Hány éves vagy királyfi? Éltél "moszkva alatt"? Igen ? Akkor hogy mondhatsz ilyen baromságot? Ugyanolyan hülye vagy, mint orbán- persze orbán csak a mihazánkos hülyék miatt mond ilyeneket, de te?
izéke
@kereső: azért ügyesen elterelt titeket az eredeti témától ez a féreg,akarom mondani macska :)))))
izéke
@kereső: azért ügyesen elterelt titeket az eredeti témától ez a féreg,akarom mondani macska :)))))
Dr. Proktor
@Maccska: Használd a Wikipédiát hogyy megtudd mi a szuverenitás!
Biztos téveszted a szuvenírrel...
simmering73
@KisTehen: Ki olvasta fel neked, Bimbó? Mert te meg az értő olvasás olyan messze van egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől.
TASzSz
@Maccska: Retteg! @Eladott Ország: nagyon be van szarva, amit a belinkelt baromságai alátámasztanak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.