A volt igazgatóhelyettes terve arra irányulhatott, hogy a fiatalember ellen elindíttat egy eljárást, és ha a bíróság megállapítja, hogy ő az alapügyben hamisan tanúzott, akkor ezzel a bírósági ítélettel tud K. Endre perújítást kezdeményezni.

Hack Péter jogász, az ELTE Büntető Eljárásjogi és Büntetés-végrehajtási Jogi Tanszék vezetője az ATV Start című műsorában azt mondta: minden esély megvan rá, hogy K. Endre visszakerüljön a börtönbe, ugyanis amit az RTL kamerája rögzített, úgy tűnik, hogy a Büntető Törvénykönyven meghatározott hamis tanúzásra felhívás volt.

Győzhet az igazság! Visszakerülhet a börtönbe K. Endre

Hack Péter szerint K. Endre vissza kell, hogy kerüljön a börtönbe    Fotó: ATV

Hozzátette: ez három évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető, polgári ügyben két év, szabálysértési és egyéb hatósági ügyben csak egy év a büntetési tétel, de ebben az esetben ez egy viszonylag súlyos bűncselekmény.

Ha a bíróság ítéletet szab ki, másfél év körüli büntetésből kell kiindulni – jelentette ki.

A hírek szerint Novák Katalin nem eltörölte, hanem kegyelemből felfüggesztette K. Endre büntetését, kérdés, hogy a felfüggesztés letelt-e, mert ha nem telt le, és a férfi bűncselekményt követ el, akkor a kegyelem is hatályát veszti – magyarázta.

Vagyis lehet, hogy K. Endrének le kell töltenie a maradék büntetését, és még a hamis tanúzásra való felhívás miatt is bíróság elé kell állnia.

K. Endre arra akarhatott „rámenni”, hogy bebizonyítsa: az alapügyben, amelyben őt elítélték, hamis tanúvallomást használtak fel. Csakhogy a hamis tanúvallomás alapján csak akkor lehetne perújítást elrendelni, ha a hamis tanút – ebben az esetben a zaklatás áldozatát, akit K. Endre megkeresett – a bíróság elítéli hamis tanúzás miatt.

Győzhet az igazság! Visszakerülhet a börtönbe K. Endre

K. Endre rá akarta húzni a hamis tanúzást az egyik áldozatra    Fotó: RTL/Házon kívül

A volt igazgatóhelyettes terve arra irányulhatott, hogy a fiatalember ellen elindíttat egy eljárást, és ha a bíróság megállapítja, hogy ő az alapügyben hamisan tanúzott, akkor ezzel a bírósági ítélettel tud K. Endre perújítást kezdeményezni.

„Az nem elég, hogy ő egy videófelvételt vagy hangfelvételt bemutat, a hamis vagy hamisított bizonyíték felhasználásánál kell egy jogerős bírósági határozat, ami ezt a bűncselekményt, tehát a hamis tanúzást – kimondja, és ezért megbünteti az elkövetőt” – fogalmazott Hack Péter.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
"a Büntető Törvénykönyvben meghatározott hamis tanúzásra felhívás volt."

Csakhogy nincsen folyamatban - te kilátásban sem - olyan ügy, ahol a tanú számára hasznos (vagy épp ártó) lenne! Hack butaságot beszél.
Miközben persze én sem bánnám, ha ez a g3ci visszakerülne a sittre.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Remélem nem csak visszakerülhet, hanem vissza is kerül. Szemétláda.
sokanvagyunk
Szerintem K. Endre se ért egyet a kegyelem megadásával, ezért visszakívánkozik megérdemelt helyére vezekelni.
Philip Marlowe
Itt mindenki ezzel a endrével foglakozik.
Én azért kíváncsi volnék, hogy az RTL hogy készítette ezt a videót? Hogy rögzítették a hangot? Ki járult hozzá? A csávó be volt mikrofonozva?
Tudtommal ez az endre nem közszereplő! Az RTL csinálhat bárkiről titkos felvételeket, és azt névvel együtt közreadhatja?
Csak kérdezem ügyvéd urakat! Erről valahogy nem beszél senki...
Béla333
Ugyan már! Majd elítélik, aztán a maffia Köztársasági elnökének kinevezett maffiózó újra kegyelmet ad.
Itt nem lehet igazság, amíg a maffia uralkodik!
Eladott Ország
"Már vizsgálja a rendőrség K. Endre videóját" gondolom már nagy erőkkel keresik a videó készítőjét. Biztos ki fogják találni, hogy jogszerűtlenül készült a felvétel, így bizonyítéknak nem alkalmas. Valami hihetetlenül biztosan és aljasul a fidióta horda tagjai mindig megtalálják a gyengeséget a kiszolgáltatott embereknél. Ez a drogfüggő srác és a hajléktalan anyja a legjobb példa rá. Segítségnek álcázott öncélokért bagó befektetéssel akar a rohadék előnyhöz jutni a fiatal és az anyja megetetésével, pár ezres átadásával, de cserébe az "ártatlánságát" bizonyító videó felmondatásával. Tökéletes látlelete a fidióta rohadékok embertelenül aljas módszereinek. És ez a kónya endre egy református gyülekezet nem átlagos tagja, hanem a gyülekezet tisztségviselője! Hm. Csak nekem tűnik úgy, hogy ahová a fidióta horda elviszi a jobboldali "morális és erkölcsi fölényét" ott minden rothad és elsorvad? A Corvinusban egy milliárdos orosz gyereke külön vizsgázhat, mert övék a MOL részvények tetemes része és a MOL vezérigazgatója az egyetemi kuratórium elnöke is. A balog református püspökként a régi szakmáját gyakorolva forgácsolhatja szét a gyülekezetet, mint volt politikus, akinek az erkölcstelen kegyelmi botrányban is volt szerepe. A gazdák a saját érdekeiket sem képesek megvédeni, mert a gazdaszövetség elnöke egy fidióta politikus. Az alkotmánybíróság a fidióta hordaúr kézből etetett látszat szervezete, ahogy az ÁSZ is azzá lett. A sort vég nélkül lehet sorolni.
sokanvagyunk
@Philip Marlowe: Hát a Pegasussal... - mivel már egy ideje igencsak közszereplő. :D
Pusztai
@Eladott Ország: Baló muster videóját is vizsgálták, persze ment már akkoriban is mocskolódás, nem azt nézték mit mond a video hanem hogyan készült hogyan járathatják le, és ezáltal "semmisíthetik" meg az igazságot.
...Kimondták bíróságon, szakértők alapján a video ok volt de addig már beégett a fideszhavőkbe hogy megvágták.
..
.. Alapvető fideszkommunikáció egyik fajtája: keresni egy támadható pontot aminek első pillanatban a fidesz nekiugrik, hogy hamis, ezt felfújják ezerszeresre, amivel kompenzálják a valós tényt.

..Ez az ellenzéki balfasz csürhe képtelen a pár alapvető fidesz kommunikációs aljas változatát felismerni és tenni ellene. leleplezni..
Majd 30 éve csinálja a fidesz ez a szarhalom POLELIT meg minden esetben rácsodálkozik és lebénul.
Rohadék kretén csürhe!
Nekünk azért xar mert az ellenzék egy képtelen a magyar történelem legaljasabb gazembereit leleplezni és hatékonyan bemutatni a választónak!!
Köszönöm ezt az élvezetet, ha egyszer elmesélem a klubban!!
Philip Marlowe
@sokanvagyunk: Hát ez az! Mekkora cirkuszt csináltak a pegazussal!? Az RTL használhatja a "pegazust"? Az állam nem?
És mióta közszereplő ez az endre fickó? Én nem tudom...de szerintem azért mert bűnöző valaki, attól még nem lesz közszereplő...
Csak kérdezek...
Sakk Matt
"a Büntető Törvénykönyvben meghatározott hamis tanúzásra felhívás volt."

Csakhogy nincsen folyamatban - te kilátásban sem - olyan ügy, ahol a tanú számára hasznos (vagy épp ártó) lenne! Hack butaságot beszél.
Miközben persze én sem bánnám, ha ez a g3ci visszakerülne a sittre.
Sakk Matt
@Philip Marlowe: Igen, bárkiről készülhet ilyen felvétel. Persze rólam nem készül ilyen felvétel, mert nem szegem meg a törvényt!
Egyébként nem adták ki névvel az anyagot, mert K. Endre név hallható - és Endre bá' - a műsorban, valamint kitakarták az arcát!
Philip Marlowe
@Sakk Matt: Nincs igazad! Mert egyértelműen beazonosítható a figura!
És bizony ezek szerint rólad is készíthet az RTL ilyen anyagot akár a hálószobádból is...? És körül ír hogy ki vagy...
Mit tennél?
vacsi
"ha a bíróság megállapítja, hogy ő az alapügyben hamisan tanúzott, akkor ezzel a bírósági ítélettel tud K. Endre perújítást kezdeményezni"
Csak arról nem beszél, hogy ha a bíróság megállapítja, hogy a szerencsétlen áldozat hamisan tanúskodott, akkor ezért még el is ítélik! Micsoda féreg ez az ember! És ez kapott kegyelmet?!
SÍva
Na és Kaleta mikor kerül börtönbe? Ne gondolja azt senki sem, hogy csak nézegette a képeket és nem próbálkozott vagy tett valamit gyerekekkel ott messze!
sokanvagyunk
@Philip Marlowe: Közterületen készült, az egyik fél kérésére - a másik is készített előzőleg, csak "nem volt elégséges".
Philip Marlowe
@sokanvagyunk: Szerintem lényegtelen, hol készült...
Mindkét fél beleeggyezése kell...lényegtelen, hogy az egyik bűnöző... sajnos neki is vannak jogai...
szerintem.
Sakk Matt
@Philip Marlowe: Nem teszik, mert nem vagyok érdekes téma :)
K. Endrét én nem ismerem, hiszen csak K. Endre ;) A törvényi előírásoknak megfelel a videó! Kitakart arc, a név nem teljes.
Jaa..hogy a helyzet miatt tudni, hogy ő az, akinek N. Katalin kegyelmet adott? Nos, így járt!
Pusztai
Khm:
media1.hu/2024/03/12/videon-amint-megtamadta-k-endre-baratja-a-gulyasagyu-mediat/

"Szürreálisnak tűnő eseménysor zajlott le hétfőn Bicskén, ahol a Gulyáságyú Média és a Telex stábja próbált interjút készíteni a kegyelmi botrány főszereplőjével, K. Endrével arról, miért akarta újra vallomása megváltoztatására rávenni az általa is vezetett gyermekotthon egyik molesztált áldozatát. K. Endre ugyanis Bicskén az Egészségház előtt beletolatott a Gulyáságyú Média tudósítóinak autójába.

A lapok tudósítása szerint a koccanás után nem sokkal kiabálva érkezett a helyszínre a bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettesének egyik ismerőse, aki elmondása szerint annak idején személyesen ment el K. Endréért a börtön elé, amikor kiengedték.

A férfi kiütötte a mikrofont a Gulyáságyú Média tudósítójának kezéből, és hasonlót próbált meg a Telex tudósítójával is, de ott nem járt sikerrel. A férfi eközben K. Endrét arra biztatta, hogy hívja ki a rendőrséget, majd miután lehiggadt, annyit elárult a riportereknek, szerinte K. Endre ártatlan, és az egész egy politikai ügy."
Philip Marlowe
@Namely: Ez így igaz!!!

De úgy látszik az RTL-nek meg az ellenzéknek még mindig érdeke fújni ezt a lufit.
Vajon mit remélnek ettől?

Endre meg jelentse fel az RTL-t!
Szerintem kinéz neki pár milla kártérítés az RTL-től!
Pusztai
Ez mi?

"Évekre börtönbe kerülhet a Fidelitas drogtermesztéssel lebukott volt hódmezővásárhelyi alelnöke
Publikálva:
2024.03.11. 21:21

A védelem által kért szakvélemény szerint nem volt teljesen beszámítható. "
Aki Én
@Namely: @Philip Marlowe: akkor ne foglalkozzatok vele agyhalottak. Úgy is egyértelmű, hogy nem is értitek mi történt.
Őrnagy
Hm. Két dologra lettem figyelmes:
1, Az ellenzéknek még mindig nincs semmi ötlete, hogy mivel is építhetne ki bizalmat a választók szemében, ezért olyan mocskos ügyekbe kapaszkodik, amelyekkel úgy gondolja, hogy ha a saját ázsiója nem is javul, ronthatja a politikai konkurencia ázsóját. Ez szánalmas.
2, K. Endre nem tud belenyugodni a meghurcoltatásába akár bűnös, akár ártatlan! Ha ártatlan, akkor érthető, ha bűnös, akkor totálisan marhaságokat csinál!
Nézzük mi érdeke lehetett abban K. Endránek, hogy egy egyértelműen gyermekbántalmazó bűnözőt próbáljon hamis tanúvallomásokkal kimosdatni, ha ő soha nem követett el semmilyen gyermekmolesztálást? Kapott valakitől pénzt azért (van erre bármilyen nyomozati anyag?), hogy segítsen a bűnözőt kimosdatni? Ha nem származott semmi előnye a kimosdatásból, akkor vajon miért csinálta, ha csinálta, mert a bíróságnak csak egy tanúvallomása volt arra egy érintettől, hogy próbálta (sikertelenül) a bűnözőt kimosdatni. Akkor felmerül a kérdés, hogy elég egy áldozat tanúvallomása akit esetleg mások beszéltek rá arra, hogy K. Endrére terhelő vallomást tegyen? Ez egy magyar bíróságnak elégséges bizonyíték arra, hogy valakit 3 év letöltendő börtönbüntetésre ítéljen? Megértem, hogy a bíróknak mérlegelni is kell, de azt nem mérlegelték, hogy a vádlott a mai napig ártatlannak vallja magát és semmilyen haszna nem lehetett a pedofil bűnöző mentegetéséből?

Nekem bármilyen ostoba módon hülyeségekkel próbálja kiharcolni a K. Endre az ártatlanságának a bizonyítását, ez egy végtelenül sötét ügy, mint az 1945 óta Magyarországon folyamatosan működő bírói jogszolgáltatás, aminek általában semmi köze ahhoz a társadalmi elváráshoz, hogy esetleg igazságot is szolgáltasson!
Pálinkás Pál
@Philip Marlowe: azt remélik hogy buktok, utána jöhet az elszámolás...
Sakk Matt
@Namely:@Philip Marlowe: Bizony...nektek csak a Sukoró-ügy(?) és a Városháza-ügy(?) érdekes! Igaz, egyik esetében sem történt meg, amivel vádaskodik a NER, de azért csak "fújjátok a lufit"!
Pusztai
Fideszmédia:

Hazudott, majd a helyreigazítást sem volt hajlandó közölni a kormányközeli Vác Online

media1.hu/2024/03/12/hazudott-majd-a-helyreigazitast-sem-volt-hajlando-kozolni-a-kormanykozeli-vac-online/
Sakk Matt
@Philip Marlowe: "egyértelműen beazonosítható a figura"

Amikor V. Pálról tudósítottak Bírósági Végrehajtói összefüggésben és hivatali vesztegetés ügyben, akkor kire gondoltál?! Nem azonosítottad be VölNERt?
Őrnagy
@Maccska: Például meg lehetne szüntetni a 2000-ben 85 évre titkosított olajaktákat, és el lehetne végre számoltatni az összes egykori olajmaffiózót! Hahaha.
Sakk Matt
@Philip Marlowe: Közterületen bárkiről készíthetek felvételt, még az intézkedő rendőrről is! Nem kell a beleegyezése.
Őrnagy
@Maccska:
Pontosabban fel lehetne oldani az aktákat a titkosítás alól!
Philip Marlowe
@Sakk Matt: ma: 11:27
Hát erről beszélek ember!
Kónya Endre bárki számára beazonosítható, hiába van kitakarva az arca! Épp hogy a ruhájára nem írták a nevét mint Wölnernek)
Ez egy MAGÁNBESZÉLGETÉS volt két FELNŐTT ember között! (már nem gyerek a cigó csávó!)
Ergó Az RTL nem hallgathatta volna őket le!
Szerintem!
Őrnagy
@Sakk Matt: Ha padon ülve megfigyelték az egykori áldozatot és K. Endrét (mert tudták, hogy ott lesznek), akkor ez több mint egyértemű, hogy a titkosszolgálatokat megszégyenítő módon, minden lépését figyeli egy "csupán" Kereskedelmi TV csatorna valamelyik célszemélynek, vagy mind a kettőnek! És vajon még kiket figyel meg a Kereskedelmi TV csatotna ebben az országban?
Namely
@Sakk Matt: nem tudom mi a bajod. Meghagyom a jogot, hogy rágódj ezen a gumicsonton. Látom számodra viszont nagyon kiakasztó, ha valaki nem hajlandó ezen a semmi ügyön és az álszent felháborodásokon rágódni.
:D
nemkati
@Philip Marlowe: Te azt állítod, hogy az RTL nem készíthetett volna felvételt. Az RTL viszont készített. A bíróság pedig eldönti, hogy elfogadja-e bizonyítékként, mert dönthet úgy, hogy elfogadja. Szerintem nem kéne ezt már tovább csócsálni.
Sakk Matt
@nemkati: Így van! Az fel sem merülhet, hogy a videó jogszerűen készült-e. A kérdés az, bizonyítékként értékelhető és használható vagy sem!
Sakk Matt
@Őrnagy: Vagy pedig - és ez valószínűbb - az áldozat megkereste az RTL-t, hogy ismét rá akarja venni K. Endre őt a vallomása megmásítására. A videó elkészülte előtt már volt egy korábbi találkozó, ahol készített K. Endre 3 filmet a srácról, melyen a sugallt szöveget mondja. Ezt töröltette most.

K. Endre aljas és sunyi. Kihasználja a szenvedélybeteg fiatalembert és a családja szegénységét. Fillérekért venné meg a hamis vallomást!
Philip Marlowe
@nemkati: Mi csócsáljuk drága!?
Most épp az RTL szarakodik ezzel, amire mint a sakálok ugrott rá a DK, Ungár...stb...
És a lényeg!
Bírósági tárgyalás ebben az ügyben NINCS! Ezt az ügyet a bíróság már lezárta hosszú évekkel ezelőtt! Az ítéleteket is letöltötték, vagy még töltik...
Tehát ez egy lezárt dolog! Ergo nem is lehet szó semmiféle hamis tanuzásról sem mert nincs ilyen bírósági tárgyalás!
Két felnőt ember találkozóját meg hogy halgathatja le az RTL, egy kereskedelmi adó az számomra rejtély!
És erről nem beszélnek az ügyvég urak! Vajon miért?
Észbontó, hogy ezen még rugóztok!
És igen TI RUGOZTÓK rajta!
Őrnagy
@Sakk Matt: Úgy tudom, hogy az érintettek beleegyezése és bírósági engedély nélkül illetéktelenek által készítettt kép és hangfelvétel nem vehető figyelembe bizonyítékként.
Sakk Matt
@Philip Marlowe: "A rejtett kamerák és hangrögzítők felvételét a felvett személy beleegyezése nélkül rizikós bizonyítékként használni a személyiségi jogok megsértése miatt, de a bíróság szabad bizonyítási rendszer elvén működik, ami szerint bármit felhasználhatunk bizonyítéknak.
A hívás titokban rögzített felvétele elfogadható, de csak bizonyos esetekben. Mindig szükséges mérni a konfliktusba ütköző személy személyiségi jogainak megsértésének méretét. Elvileg, ha egy titkos felvétel célja a sértő bűntettének bizonyítása, a felvétel bizonyítékként használható. Ha éppen ellenkezőleg, a rögzítés célja a rögzített személy lejáratása, akkor ez elfogadhatatlan beavatkozás az ő magánéletébe, és ezt a feljegyzést nem lehet bizonyítékként használni."

Nyilvánvaló volt, hogy ez a - már második - találkozó nem fociról vagy a húrelméletről fog szólni, hanem a pedofil-ügy kapcsán K. Endre megpróbálja rábírni a srácot egy hamis vallomás megtételére. Vagyis megáll az a "követelmény" a titkos felvétel kapcsán, hogy "célja a sértő bűntettének bizonyítása".
Őrnagy
@Philip Marlowe: Bele kellene nézni az RTL TV csatotna cégbírói engedélyébe. Lehet, hogy kiderülne, hogy alaptevékenységükbe tartozik a politikai megrendelésekre készülő lehallgatások, találkozások megfigyelése és dokumentálása, és a TV műsorok sugárzása csak fedő tevékenység!
Philip Marlowe
@Sakk Matt: Nincs bíróság! Nincs ilyen ügy! Nincs hova benyujtani ezt a videót mert nincs ilyen tárgyalás! Lezárták már 6-8 éve! A bűnösök már letöltötték büntetésüket... vagy van aki még tölti. Tehát az RTL nem bizonyítékként a rendörségre, bíróságra vitte, (nem is vihette hisz nincs ilyen ügy) HANEM BEMUTATTA A TV-ben nevét bemondva, azonosíthatóan!!!
Szerinted (szerintetek) ez ok?
Mint írtam, még a bűnözöknek is vannak jogai!! (sajnos) Ezzel egyetértesz?
Sakk Matt
@Philip Marlowe: Nincsen. Viszont a zaklatás és a megfélemlítés valós és most történt! Simán lehet még ebből ügy. Ott pedig majd a bíróság eldönti, felhasználható-e a felvétel.
Sakk Matt
@Őrnagy: Kevered a Sberbankkal és a Fudan egyetemmel...
Őrnagy
@Sakk Matt: Azt hittem az USA nagykövetséggel.
Pálinkás Pál
@Philip Marlowe: fülöpke, isten barma...kónya endre ,pedofilsimogató, perújrafelvételt akar, hogy őt " ártatlanul " ítélték el...amint beadja ezt az anyagot, abban a pillanatban megvalósul a hamis tanuzásra rábírás bűntette..tehát ,gyengeelméjű orbán fartúró...ez így valóban " csak " egy beszélgetés..egész addig ,míg a román suttyó be nem adja az igényét új tárgyalásra
sokanvagyunk
@Pálinkás Pál: ...vagy ha sikerül a terve, börtönbe juttatható volna a srácot.
Philip Marlowe
@Sakk Matt: Ok! De akkor a cigó csávó mint felnőtt ember tegyen feljelentést a rendőrségen, és utána használják a videót!
De itt az RTL előrerohant. Előbb bemutatták a videót az országnak. (milyen jogon tették???) Biztos tudták, hogy ebből nem lehet ügyet csinálni, de életben lehet még egy ideig tartani a lufit amit felfújtak...
Gondolom átgondolták mi mennyit ér nekik...lehet, hogy még egy kis büntit is beleszámoltak.
Ez nem az áldozatokról szól vagy Kendréről, hanem egy szemét politikai támadás az ellenzéktől!
Magasról leszarják ők a gyerekeket! (akik persze már felnőttek)
Na jó!
Erről ennyit. Aki érti, az érti, aki nem, az meg úgysem fogja érteni.
Őrnagy
@Pálinkás Pál: De az ügyvédje megmondta, hogy ő nem adja be, mert öngól!
sokanvagyunk
@Philip Marlowe: Mindegyik kereskedelmi csatorna egyben bulvár is - sajnos.
Philip Marlowe
@sokanvagyunk: Nekem semmi bajom velük, ők ebből csinálnak pénzt. Ok!
De az ügyvédurak azért kitérhettek volna egy kicsit arra is, hogy Kendrének vannak- esélyei az RTL-el szemben, hogy engedélye nélkül lehallgatták...azt hiszem ezt nevezik aggályosnak amit az RTL csinált.
Na de mindegy. Az ő dolguk.
sokanvagyunk
@Philip Marlowe: Mi nem aggályos ebben az országban?
nemkati
@Philip Marlowe: ma 12:07 De van ilyen ügy, mert még nincs lezárva, mivel Kónya Endre harmadfokon megtámadta az ítéletet.
"Novák áprilisi döntése ki sem derült volna, ha az igazgatóhelyettes a kegyelmi kérvénnyel párhuzamosan nem próbálkozik harmadfokon is megtámadni a börtönbüntetését. A Kúria eljárása ugyanis még zajlott, amikor meghozták a kegyelmi ítéletet, így az bekerült a harmadfokú határozat szeptemberi szövegébe."
444.hu/2024/02/08/nem-csupan-a-buntetojog-altal-hanem-erkolcsileg-is-melyen-elitelendo-cselekmeny-irta-a-kuria-k-endre-tetteirol

Ezek után mégegyszer megpróbálta hamis tanúzásra rávenni az egyik áldozatot. Remélem újra megkapja az első ítéletet mégegyszer.
Te meg miért véded ezt a szemét embert???
Virág Árpád
Leköti a kíváncsi emberek figyelmét...
Pusztai
pedo

Nyakig benne a rohADÉK! felcsuti geczi és csürhéje!!
naná menekülne.

"Ahol pedofilia hír van, mindenütt ott a geczi, hol elől, hol a háttérben PEDOFIDESZ.
...mOSTANára kderült, 5-6 kapcsolódási pont van a geczi, Lévai Anikó Kónya E és mamája, Zabola, iskola és osztálytárs, a geczi házi ügyvéd, .. és ki tudja még mennyi ...
ja és Novák K. családdal ott nyaralt Zabolán, kitüntetés után pár hónappal...
Ennyi véletlen nincs, és a pókháló közepén a felcsuti gecziputtony ül.
...és ne feledjük, a KELnököt is a geczi nevezte ki és a felmentő pedofil védő határozatot is mint miniszter Jucus engedte el, és a főnöke kicsoda?
Hát megint csak a geczit találjuk meg.
+ " A geczi volt osztálytársa is nemrég bukott le pornográf pedofil képekkel aki a földnyilvantartás vezetője volt és erre a hivatalt megszüntette. egy másik pedofil lebukott meg évfolyamtársa volt."

zavar a fideszben: uploads.disquscdn.com/images/9ecd48c1e3f8621033538fd3f7bfd930b201022402d2ffe7b7fab640e83b5571.jpg
Sakk Matt
@Philip Marlowe: Pedofil bűnsegédje - még akkor is, ha kegyelmet adott neki a nemzethy szárnyas! Ez nem lufi...gyerekek molesztálójának segítője egy aljas bűnöző!
A videó pedig közterületen készült, vagyis jogszerű. Az arc kitakarva, a név rövidítve.
Erről ennyit. Aki érti, az érti, aki nem, az meg úgysem fogja érteni.
Sakk Matt
"Gatter László ügyvéd, a Fővárosi Bíróság korábbi elnöke az ATV Egyenes Beszéd című műsorában elmondta, ő maga is ledöbbent, amikor meglátta ezeket a felvételeket. Mint mondta, ezekről eszébe jutott, amit a Kúria írt a felülvizsgálati kérelem elutasításában, miszerint "a büntetőjogon túlmutató, nagyon súlyos erkölcsi kérdés ennek a bűncselekménynek és az elkövetőnek megítélése."

"Milyen makacsság kell ahhoz, hogy megismétli gyakorlatilag ugyanazt a fajta bűncselekményt, amit elkövetett? Mi vezetheti rá arra, hogy ezt megpróbálja?"

- tette fel a kérdést az ügyvéd, hozzátéve, hogy egyébként az ilyen típusú bűncselekményeknél az elkövetők az utolsó vérükig tagadnak."

www.atv.hu/belfold/20240312/az-elkovetok-az-utolso-verukig-tagadnak-ha-elindul-az-eljaras-szinte-biztos-hogy-borton-var-k-endrere
Loksmith
Endre bá, egy a tiszta tekintetű erdélyiek közül, akiket úgy hájpol a FIDESZ.
balos
@Loksmith: Azért remélem,hogy a jó fiúk a börtönben illendően fogják kezelni a tanerőt!
teuton
@Philip Marlowe: Nem kerdezgetni kell baromsagokat masoktol te analfabeta naci, hanem megtanulni olvasni!!! Miota kell közterületen felvett kepekröl/hangrol beleegyezest kerni barkitöl, akar maganszemelyröl is??? Nezegessed a pestiprostik, megafonosok meg vadbarmok zaklatasat nyilt utcan a videoikon a faszbukra is feltöltve!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.