Dömötör Csaba államtitkár megerősítette, hogy Orbán Viktor miniszterelnöknek nem kell válaszolnia a Kubatov Gáborral kapcsolatos kérdésekre, mivel azok nem tartoznak a kormányzati feladatok és hatáskörök közé.

Orbán Vikornak nem kell válaszolnia arra, „mikor fékezi meg a pitbullját, Kubatov Gábort”

Orbán Viktor miniszterelnök azonnali kérdésre válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2024. június 10-én – Fotó: MTI/Kovács Attila 

A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára, Dömötör Csaba közleményben tájékoztatta Novák Elődöt (Mi Hazánk), hogy a miniszterelnöknek nem kell reagálnia a "mikor fékezi meg a pitbullját, Kubatov Gábort" kérdésre. A válaszadás elutasítását általában a kormánytagok jelzése alapján Kövér László, házelnök szokta meghozni, de ezúttal Rogán Antal miniszter kérésére Dömötör Csaba maga adott tájékoztatást – közölte a 24.hu.

A válaszadás elutasítása várható volt, tekintettel arra, hogy Novák Előd korábban felvetette a Fidesz elnökének, hogy pártja lejárató kampányt folytat a Mi Hazánk Mozgalom ellen.

Novák Előd szerint a kormányfő a "piszkos munkák" jelentős részét Kubatov Gáborra hárítja, de ő nem hisz a "jó elnök és a rossz tanácsadók" narratívájában. Emiatt Orbán Viktortól is választ várt arra, hogy

Miért tűri Kubatov ámokfutásait?

Novák Előd bejelentette, hogy a Mi Hazánk feljelentést tett a választás rendje elleni bűncselekmény miatt a rágalmakkal és csúsztatásokkal teli, impresszum nélküli röplapok kapcsán.

Forrás: 24.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Bulgária is előzött: Magyarország az utolsó helyre csúszott vissza az uniós fogyasztási rangsorban
Portfolio
2024. június 19. 14:03
Frissítette a 2023-as GDP és fogyasztási adatait az Eurostat, amiből kiderül, hogy Magyarországot végül Bulgária is megelőzte az egy főre jutó fogyasztási listán."

és mikor fékezi meg a zuhanást??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
@Nessy: Jelentsd fel a szolgáltatódat! Az én email címemre nem jött semmilyen választási propaganda.
izéke
@Őrnagy: minek jönne neked propaganda hisz te magad vagy a kétlábon járó fideszpropaganda more :)))))
Őrnagy
@izéke: Fordulj orvoshoz gyagyás!
Nessy
@Őrnagy: Nem az én műfajom be,frl jelentgetés, e van tiltva, oszt jónapot. Egy hétig törölgettem.
izéke
@Őrnagy: a választásokig plakátemberke voltál,elöl hátul rád volt akasztva a kampányplakát, láttalak more,még konzervdoboz is volt nálad,hátha kapsz némi aprót :)))))))
Őrnagy
@izéke Buzi Gyagyás: Fordulj orvoshoz a beteges kényszerképzeteiddel Buzi Gyagyás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.