Berohantak, és igazoltatni kezdték a gárdistákat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kovacslajos15
Jó lenne , ha arról is szólna a fáma hogy milyen jogcimen indul eljárás az igazoltatottak ellen. Azt irták, hogy 500-an voltak. Akire nem jutott idő igazoltatásra azzal szemben nem indul eljárás. Egyiknek szerencséje volt a másiknak nem. Attól függ valószinüleg, hogy ki hol állt. Hányinger az egész és akkor csodálkozunk, hogy a szlovákok mit csinálnak velünk. Megérett a rendőrség vezetése is hogy eltünjön a szinpadról. Az a legszomorubb, hogy a politika vastagon uralja a fegyveres szerveket, ami ellen mindig mindenki tiltakozott. Ez a hazugság is belegér az Öszödön elhangzottakba.
ugyeugye
@greifswalder: honnan választottad a nevedet? nekem ez a paksi atomerőművel kapcsolódik össze nem a magyar gazdákkal. :)
pelikan61
Még azt mondják nincs pénz a sűndőrségnél! Az a mai felesleges akciójuk mibe került? Holnap meg csak 8 helyett 6 órai szolgálatra lesz pénz és 5 km járőrözhetnek kocsival. Büdös baktertojások.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.