Az elsődleges vizsgálatok szerint öngyilkossági szándékkal ugrott ki a győri Petz-kórház ötödik emeletéről az az asszony, akit ezt megelőzően daganatos betegséggel kezeltek.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zia
Sok kérdés felmerül bennem........
Miután közölték vele a diagnózist, nem volt pszichiáter aki segítsen feldolgozni ezt a hatalmas terhet?
Az orvos és az ápoló személyzet nem vette észre, hogy valami nincs rendben?
Az a baj, hogy az orvos megmondjua mi bajod, aztán magadra hagy, csinálj amit akarsz. Pedig sok esetben nagy szükség lenne segítségre, megbeszélni mi a következő lépés...........

cinti
Először is zia leirta a lényeget, de hogy egy kórházban csak közlik a gyógyithatatlan beteggel/és közlik ,mert joga van tudni/ ,hogy mik a gyógyulási esélyei, ill.hogy visszafordithatatlan az álllapota rendben. Azt azonban ,hogy hol van a mentálhigiénés, a pszichiáter, az ápoló személyzet ,azt nem tudom megérteni..sajnos az eset nem egyedi .Tisztában vagyok vele, nehéz helyzetben van az eü.és munkaerő hiánnyal küzd , ez még senkit nem jogosit arra,hogy ilyen felelőtlen módon közöljék azt ,hogy mi vár rád!!! Hát szegényem Ő döntött, lehet igy jobb neki ., sajnálatos az eset
perta
szerencsétlen asszony......de talán tényleg jobb Neki.
pacsirta
Nagyon sajnálom!
Sajnos egyre többen leszünk rákbetegek!
Nem tudjuk mi vár ránk.
zia
@pacsirta: Igen! Éppen azért lenne szükség fokozott figyelemre, észre venni a jeleket, és megpróbálni segíteni, lelkileg is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.