Mindent megígért Orbán Viktor Fidesz-elnök: a főváros érdekében kétharmados törvények módosítását, rendcsinálást, a közgyűlés létszámának felére csökkentését, valamint felelősségrevonást és az épülő 4-es vonal mellett újabb metrók építését, amikor Tarlós István fővárosi Fidesz-frakcióvezetővel, a párt főpolgármester-jelöljével bemutatták Budapest-programjukat.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Te Jó ég ennek tényleg el ment az esze.Akkor gyorsan változtassák meg a párt neveét mert nem fogja fedni az eredeti elképzelés FIATAL DEMOKRATÁK SZÖVETSÉGE: Kedves Orbán úr csak emlékeztetni szeretném a megalakulsukor azt mondták csak 35 éveskorig lehet a pártba belépni minket ezért elis tanácsoltak, de amikor már betöltötték vagy közeledtek a koreléréséhez milyen gyorsan változtattak ezen.Ezért én Önöket nem tudom igaz mondó pártnak nevezni mert aki egyszer hazudik az mindig fog hazudni.
marlin
Nem kellene!!
A göbbelszi propagandaelemek magas szintű alkalmazása ellenére, két év múlva úgyis mindenki a pokolba fogja kívánni őket, mint most az MSZP-t!! (jó, lesz egy-két "csókos" akkor is)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.