Levélben kért konzultációt Schmitt Páltól, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökétől Orbán Viktor, hogy áttekintsék "egy leendő sportbarát kormány" előtt álló legsürgetőbb feladatokat. A pártelnök leveléről a Fidesz tájékoztatta kedden az MTI-t.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Akkor vegyen magának egy sportkormányt,üljön rá egy kerekes sámlira és húzzon el jó messzire.
bigyibogyo
autoba jo is a sportkormany
remek les zha a fidesz a kudracokkal teli fociba tolja a sok penzt, a siker sportokat meg szokas szeritn el hanyagolja. itt is volt tema a Egerben megrendezett shotokan eu? vb? 200 fos "stadionban". gyasz
bombi02
Sportkormány?! Nem inkább szociálisan érzékeny kormányban kellene hinni? Olyat alakítani, amelyik a nép érdekeit szemelőtt tartva az életszínvonal emelését tűzi ki célul? Látták az ellenpéldát, könnyű lenne megtenni.
kiscserkész
Orbán érzése szerint már „sportosan „vezet. Csak nehogy az első kanyarba kisodródjon, mint ahogy az történt 2002 meg 2006 ba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.