Kínos helyzetbe került a 60 éves politikus, Robert Rochefort. A francia EP-képviselőt, aki a liberális ALDE-frakcióban (Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért) politizál, nyilvános maszturbáláson kapták egy Párizshoz közeli barkácsboltban. Az ALDE tagja a Fodor Gábor-féle Magyar Liberális Párt (MLP) is.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

I.raptor
És Orbán vajon mit csinál a zsebében?
Bármikor, bárhol, bárki előtt!
Vajon ő mennyivel különb?
Pedig nem is liberális! :-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csodálkozó
Cerkát lecsapni (érzéstelenítés nélkül), kezébe adni, mehet vele, amerre jólesik! Ha túléli, jó, ha nem, úgy még jobb.
perfekt
Szabad liberális világ-drog-pia- és a szerelme marok marcsa.
libellle
@Horizont: Ach ne hidd, szerintem egy fideszes volt az aki ezt tette, mert azoktól csak ilyet és hasonlót lehet elvárni. Hahaha
libellle
@Horizont: Egyébként igaz de nem a liberális volt aki ilyet tett hanem az ember.
libellle
@Csizmás Kond: Robert Rochefort ist Abgeordneter des Europaparlaments und Vizechef der französischen "Demokratischen Bewegung" - Nun ja, er war Vizechef. Wie "mopo24.de" berichtet, hat der 60-Jährige um seine Amtsenthebung gebeten. Der Grund: Rochefort war masturbierend in einem Baumarkt erwischt.

Politiker beim Masturbieren erwischt: So erklärt er sein Verhalten
Ein Security-Mitarbeiter habe den Abgeordneten dabei ertappt, "wie er versuchte, sich in einem Baumarkt selbst zu befriedigen", so die "Mopo". Besonders brisant: In seiner Nähe sollen sich ein 14- und ein 17-jähriges Mädchen aufgehalten haben. Diese hätten den Politiker allerdings nicht gesehen.

Der Mitarbeiter hingegen reagierte offenbar wenig zimperlich: Er schnappte sich den 60-Jährigen und übergab ihn der Polizei. Diese habe ihn laut französischen Medien vier Stunden lang verhöhrt, wobei Rochefort seine exhibitionistische Handlung zugab. Die Begründung des Abgeordneten: "Gegenüber den Polizisten erklärte er, zwanghaft onanieren zu müssen, wenn er unter Stress steht", schreibt die "Mopo".

Rochefort wurde nach seiner Aussage wieder auf freien Fuß gesetzt. Ein Prozess wird offenbar aufgrund seines Geständnisses nicht eingeleitet. Dafür müsse er jedoch mit einer Geldstrafe rechnen sowie sich in Therapie begeben.
A hir egy kicsit eltér a te bejegyzésedtöl. A gyerekek 14-17 évesek voltak és messze tölle. Nem a liberális tette azt amit tett hanem egy ember egy (férfi ?)
Csizmás Kond
@Horizont: @libellle: hát persze...férfi tette aki liberális és mint liberális ők akarnak minden degeneráltságot, meghonosítani...
I.raptor
És Orbán vajon mit csinál a zsebében?
Bármikor, bárhol, bárki előtt!
Vajon ő mennyivel különb?
Pedig nem is liberális! :-)
I.raptor
@Szeparepa2: Szerinted hányan maradnának?
nezelodo
Ha a leendő politikusok olyan pályaalkalmassági vizsgálaton estek volna át mint pl. a hivatásos sofőrök, egészen másként alakult volna a világ és Európa sorsa, hiszen ki lehetett volna szűrni az olyanokat, akiknek a ideggyógyászati kórképe két méter hosszú latin szöveg, és viselkedésük, érzelemviláguk pedig übereli legtöbb zárt intézeti ápolt kórképét. Persze ilyen a magyar politikában nincsen, igaz?
egyvandor
Első hozzászólóként azt írja ügyeletes migránycsozásban jeleskedő friss honfitársunk, Európa új arca.
Nem járt még templomban. Gondolom.
Igaz, több száz évvel ezelőtt nem is járhatott volna. Pedig előfordult már ott több is mint egy suttyomban elkövetett önkielégítés.
Beteg emberek mindig voltak és lesznek A kandúr meg megpróbálja egybites világképét alátámasztani vele ahol csak lehetséges.
egyvandor
@Horizont: "honnan szedsz ekkora " Ezért nem érdemes válaszra.
Bringás
@Csizmás Kond: Kond!
Bearanyoztad a napomat ezzel a cikkel! Íme a liberállatok igazi arca! Degeneráció, pedofília, minden mocskos undokság támogatása!
Egyébként kón bandita se volt különb egy perccel sem!
Szókrakész
"Az ALDE tagja a Fodor Gábor-féle Magyar Liberális Párt (MLP) is."

Összenő, ami összetartozik.

A "liberális" szlogen "szabadság egyenlőség, testvériség" mehet a kukába.
Helyette itt a legújabb.

Maszturbálás, Pedofília, Pride!!!
Szókrakész
Okádnom kell ezektől a "liberális" beteg ...
Keresem a jelzőt, de ...

És még az ilyen francia "urak" náciznak minket, mondanák meg, hogy mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk a hazai és nemzetközi porondon?!?!?!
Szókrakész
Maszturbált egyet, aztán bement az EP-be, ott aztán üdvözlésképpen mindenkivel lepacsizott, puszi-puszi, csókcsaták, nyálcserék és már lehetett is támadni a V4-t vagy Magyarországoűt ilyen-olyan ügyek miatt.
36
"Nagy a nyomás rajta". Persze. Amikor a nagy fizetést és a költségtérítéseket osztják, nem jelentkezik a "nagy nyomás" mi?!
Fényes példája annak, hogy az ilyen lények, egy nővel képtelenek normális emberi párkapcsolatra-családról nem is beszélve. Nem tudnak mit kezdeni már a normális helyzettel. A beteg agyának, csak az abnormális felel meg!
nemkati
Mit nem tud meg az ember véletlenül egy ilyen ronda őszi napon! Nem ismerem minden pasi szokásait, de most itt néhány jól értesült gondolkodó rávilágított, hogy csak a liberális férfiak szoktak magukhoz nyúlni.
A nem liberálisok pedig vagy soha, vagy kizárólag nem nyilvános helyen, vagy nyilvános helyen csak akkor, ha nem látja őket senki? Ja, nem stimmel valami, mert ez a cikk pont egy ilyen esetről szól, csak az "elkövető" liberális. Hát, mégse lettem tájékozottabb a témában, annyi még itt a kérdőjel. :((
magyarbakancs
Liberális rá rántás.?
Konzervatív kiverés.?
nemkati
Nem kérem, hogy valljanak az itt fel(elme)háborodottak, csak azt, hogy életük során előfordult-e velük, hogy otthonuk szomorú magánya mellett akárhol máshol előfordult-e már, hogy hasonló cselekedetre vetemedtek? És vajon ők is annyira stresszeltek voltak-e a művelet során, mit ez a szerencsétlen Rochefort, hogy nem fordult meg a fejükben, hogy ha nem is látja őket senki, de egy barkácsboltban akár lehetnek kamerák is.

Bigott keresztények ne gondolkozzanak ezen, hiszen őket nyilván felvilágosította egy példamutató papbácsi, hogy az ilyen tevékenység halált okoz.
Béla333
Pártállástól függetlenül egy beteg ember! Remélem örökre eltiltják a köz képviselésétől.
Az ilyet gyógykezelni kell!
Nil
Ez nem pártállástól függ - a legtöbb pártvezér beteg. És a párttagok is. Normális ember nem tartozik olyan szervethez ahol a pártfegyelem van, önálló gondolkodás helyett
Nil
Az is lehet hogy csak vakarózott ahogy a pasik szoktak
Eriksson
Aki önmagának nem tud parancsolni, az nem tud felelősen kiállni elvekért. Ergo: Engem egy ilyen (...) sehol ne képviseljen.
Aki Én
@Csizmás Kond: 16:55 Ha ezt komolyan gondolod, akkor te még degeneráltabb vagy. Messze nem vagyok liberális, de akkor mondhatnánk a gyilkossági ügybe keveredett fideszes esetében is, hogy na ez a nagy fidesz, ez a demokrácia, ahol gyilkolnak a politikusok.
Ez durva túlzás, tudatos ferdítés.
Csak kérdezem: A keresztény papok (kiderült) gyerekmolesztálási ügyei jobban tetszenek? Vagy azok is libárelkeresztény műpapok?
csa-csa
letépni nekijje és gyerekek előtt betömni a pofájába még meg nem döglik!
anka
@I.raptor: - azért hord olyan bő nadrágot...:D :D :D - még nem tűnt fel? :D
Perwool
@I.raptor: Ha a maszturbálás csak a liberálisok betegsége, (ezt írják fentebb az olv.társak) akkor meg is van a magyarázat Orbán zseb hokizására. Orbán a Liberális Internacionálé alelnöke volt 8 évig.1992-től 2000-ig. Mindezt úgy, hogy 93-ban a liberális pártjából jobbos pártot csinált és megkezdte a liberalizmus máig tartó köpködését. Szóval a 8 évből 7-en át volt ellensége annak, aminek egyben az alelnöke. Gondolom fizetés járt a posztért, azt meg kár lett volna veszni hagyni.
I.raptor
@Perwool: És, ha ehhez hozzágondolod azt is, ha azok a kollégiumi szobák beszélni tudnának!
Képzeld el Similalával, Stumpfpityuval! :-))
Grumpycat
Jó cikk. Erre maszturbálnak a fizetettek.
Csizmás Kond
@Horizont: ...ha akarod egyes számban is kifejezem...:)
Grumpycat
Megnéztem ezt az alfahírt. Ehez képest a blikk egy doktori disszertáció.
Minden sora agysorvadást okoz. Vannak is itt törzsolvasói.
Csizmás Kond
@hetöndöe: ...tehát akkor elismered hogy ez meg a te csapatod...:))))
...akár rokonok is lehetnénk...
Csizmás Kond
@Horizont: amit nekem írtál...nincs olyan sok csak egy.
Csizmás Kond
@Aki Én: soha egyetlen degeneráltat sem pártoltam semmilyen minőségben és soha nem is védtem senkit a másik bűnével...sem papot sem politikust...de te igen...de ketten ezt már sokszor letárgyaltuk...
Csizmás Kond
@Horizont: ha lusta vagy hát visszatekerek én...:)
íme : Ilyen baromságot kizárt! Te a másik oldaltól tanulsz ...lelkes diák!
tegnap, 18:30
Csizmás Kond
@Nil: ..esz azt jelenti hogy neked mindig más vakarja meg bármilyen helyzetben ?
hetöndöe
@Csizmás Kond: "hát persze...férfi tette aki liberális és mint liberális ők akarnak minden degeneráltságot, meghonosítani..."

Akkor most helyettesítsd be a szavakat a saját csapatodra és gondolkozz el egy kicsit.,persze csak ha nem esik nehezedre.:-)
Csizmás Kond
@Perwool: megleptél...hogy te miket meg ne figyelsz...és milyen alaposan...:)))
"meg is van a magyarázat Orbán zseb hokizására."
Csizmás Kond
@hetöndöe: miért esne nehezemre...ha már mindenkinek megvan a maga csapata...:)
Csizmás Kond
@nemkati: ..ja...a bigott keresztény szégyellje magát mert a túlterhelt libsire épp egy barkácsboltban jött rá a farokverés...vazzzzeee...
nemkati
@Csizmás Kond: Ezt benézted. Nem írtam ilyesmit. Valami egyéb?
Csizmás Kond
@nemkati: ...tényleg nem pont így írtad...csak ez az értelme...:)
Csizmás Kond
@egyvandor: mielőtt válonveregetnéd magad tudd, hogy vándorral, kódorgóval, migráncsal soha nem voltam honfitárs...és nem is leszek.
nemkati
@Csizmás Kond: Számodra az értelme az, amit beleértesz. Én csak azt mondtam, hogy a bigott kereszténynek nem kell erről elgondolkoznia, hiszen ő nem él az örömszerzésnek ezzel a módjával, mivel kiskorában megfenyegették, hogy halálos bűnt követ el. Mindenki más pedig gondoljon vissza az elmúlt éveire, megesett-e vele hasonló eset, mint ami ezzel a Rocheforttal, csak más helyszínen, más körülmények között, és azután dobálja a köveket a nyomorultra.
JAJMÁR
Alfahir... persze csak úgy,semmi hátsó szándék meg kéjes öröm... amikor megemlíti,hogy az ALDE tagja a Fodor-féle... á, dehogy akarja ösdzekenni
Nil
@Csizmás Kond: Én fürödni szoktam, ezért nem viszket amim van.
Szókrakész
@nemkati: Ki az az elmeroggyant, aki bármilyen boltban, vagy akár parkban, vagy ...így rendezi le?!?!?!

Ez mind beteg.
Társadalomból kivetendő!!!
Szókrakész
@hetöndöe: Te se panaszkodhatsz a szellemi sötétség hiánya miatt!!!

Mert ha memóriád is lenne a 2 bites pisi-kakin kívül, akkor olvasva engem, máris nem írnál ilyeneket.
nemkati
@Szókrakész: Fogalmam sincs, hogy a pasik mikor, hol szokták ezt csinálni. Azért is írtam, hogy nem kell itt elmesélni, csak kérek mindenkit, gondoljon vissza, csinálta-e már bárhol máshol, mint az otthonában, vagy valami hasonlóan intim helyen. Mert aki csinálta, az akár kitehette magát egy olyan leleplezésnek is, mint ez a képviselő. És ki tudja, csak a szerencséjén múlott, hogy így nem bukott le.

De akkor is, ennek a rettentő fontos hírnek a címe (jellemzően az Alfahír nevű szennylapban jelent meg) egy olyan feltételezést tartalmaz, ami abszolút nem bizonyított, sőt! Ez a szerencsétlen lehet, hogy pontosan látta, hogy azok a fiatalok nem veszik őt észre, ezért gondolhatta, hogy azt csinál, amit akar (és mert egy tökkelütött, nem gondolt rá hogy kamerák lehetnek egy áruházban) - szóval az Alfahírnek ez csak egy remek alkalom volt egy jót liberálisozni, és minden liberálist ezzel az emberrel megpróbálni lejáratni.

Csizmásnak meg külön gratula, hogy a sasszemével felfedezte ezt a hírt, és fantáziálhatott egyet, hogy ilyen lesz az új Európa. :DDD
hetöndöe
@Szókrakész: Ezek a pedofilok tényleg a te csapatod,azért nappal nem menjél végig a falun,mert elülnek a tikok vazze!:-)
kakaósbögre
jahogy alfahír és Csizmás Kond?köszönöm ennyi épp elég.
Szókrakész
@nemkati: Most volt kamera, vagy nem, volt..., vagy nem, BETEG, sőt undormány emberek!!!
Ennyi.
Nem lehet a hírt spindoktorozni, bárhogy próbálod!!!
És ez a liberalizmus képviselője?!?!?!

Hát akkor, köszönöm szépen, nem kérek belőle.
Sőt garantálom, ha egyet is meglátok a gyerekem körül ilyet csinálni, azt azonnal agyonütöm!!!
Szókrakész
@hetöndöe: Te annyira primitív vagy, hogy csoda, hogy a gyerekek előtt maszturbáló libsi képviselőt istenítő, megszavazó libsibolsik beengednek az oldalaikra beírogatni!!!
nemkati
@Szókrakész: Asszem inkább egy ilyentől védd meg a gyerekedet. Még akkor is, ha netán nem liberális képviselő, hanem csak egy mezei konzervatív keresztény orbánhívő.
zaol.hu/hirek/fiatal-lanyok-elott-maszturbalt-1781203
hetöndöe
@Szókrakész: Erre inkább nem is válaszolnék,mivel magadat minősítetted.:-)
Szókrakész
@hetöndöe: Ne is tedd.
Előttem végleg lejárattad magad!!!
Bringás
@Szókrakész: Szinte tettenérhető a deviánsok kiskapu keresése! Nem elítélik ezt az ocsmányságot, hanem:
1. Én nem vagyok liberális, de
2. És mit csinálnak a nem liberálisok?
3. Nem pártállástól függ! (Kérdem, ha nem attól függ miért mentegetik és miért nem ítélik el?)

Szóval ez a torz, embertelen, deviáns eszme lelepleződött már régen és még mindig vannak akik támogatják! Nos ehhez olyan lélek kell és olyan gondolkodás, ami az emberi szinttől eltér!
eszegfu
Ez az ember lehet akármilyen politikai beállitottságu, vallásu, a "cselekménye" elitélendő!
Ez a cikk viszont pont arra jó, hogy lehessen megint egy jót "liberálfasisztázni"... mintha csak a liberálisoktól telne ki ilyen?! Tudom, hogy más kategória, de mennyivel jobb, hogy egy képviselő kiskorunak "udvarol", vagy egy másik az asszonyt csalja meg valami bozótosban, vagy veri a feleségét, vagy az edző, egyházi tanitó nem kellő módon "közelit" tanitványaihoz?! Ezek mindegyikét emberek követték el, nem pártok és vallások.
nemkati
@Bringás: Tévedsz. Ezt az embert mindenki elítéli, pláne, hogy nem egy névtelen senki, hanem egy EP képviselő. Ami felháborító, hogy a hír úgy van tálalva, hogy ki van hangsúlyozva, hogy liberális, beállítva úgy a liberálisokat, mintha mind ilyen lenne.
pbalage
@Bringás: 1: Rendben.
2: Lopnak, csalnak, hazudnak, maffióznak.
3: Mindenki elítéli.
Bringás
@nemkati: Mikor a bevándorlás ellenes hazafiakat nácizza a liberális sajtó, akkor nem olvasom a felháborodást, hogy ezek az emberek csak nem akarnak muszlimok között élni, mert akik eddig jöttek, sem illeszkedtek be, csak töredékük.

Azt az apróságot se felejtsük el, hogy épp a liberalizmus támogat minden a társadalom által el nem fogadott deviáns magatartást, bűnt mentegetve! Mit várjunk akkor a képviselőiktől?
pbalage
@Bringás: bazira sok migráncs akar itt lenni ez kézenfekvő, hiszen mi vagyunk a világ legjobb országa, ezért kénytelenek vagyunk ellenük mindenféle intézkedéseket hozni, mivel ha lerohanják az új moszkvát, a nyugatot, akkor hogy lehetne onnét tovább lopni és a valódi moszkvai kágébést hogy ereszthetnénk vissza újra magyarokat verni?
Dilemma.
Bringás
@pbalage: Gondolkodj! Akarsz muszlim Európát? Mert a többség nem!
pbalage
@Bringás: és ruszki Magyarországot? Mert a többség nem!
Aki Én
@Csizmás Kond: 17:41 Mielőtt tovább mennénk, elárulhatnád milyen bűnöst védtem és mikor?
Ezt a palit sem védem, egyszerűen nem mondom, hogy ez a liberalizmus. A keresztény papok ennél sokkal bűnösebbek, ők meg is rontanak gyerekeket, mégsem mondom, hogy ez a kereszténység.
Aki Én
@Bringás: Azért mert van egy beteg, segítségre szoruló ember, nem a liberalizmus a bűnös. Ha nem lenne liberalizmus, akkor ennek a beteg fasznak nem állna fel a gyerekre?
A beteg faszokat mindenki elítéli, de nem mondom, hogy minden orvos gyilkos, mert egy hete orvos gyilkolt.
És mi a véleményed a sok ezernyi keresztény papos sztoriról, ahol tettlegesség is van, nem csak recska?
Te ahhoz is fogyatékos vagy, hogy egy ilyen hírt a helyén kezelj.
Feltételezem felizgultál a szavaimon :)
Csizmás Kond
@nemkati: Az, hogy hol jelent meg igaz nem árul el sokmindent de az a tény hogy megtörtént és próbálják kendőzni na az sokmindent elárul...az eurouniós erkölcsről.
Csizmás Kond
@Nil: ...elhiszem, hogy van aki a fűrdővízben elvakargatja a vágyait...:)))
Csizmás Kond
@nemkati: Katica...csak azt ne akard nekem beadni, hogy rád is egy barkácsáruházban szokott rádtörni a maszturbációs vágy...!
Csizmás Kond
@Aki Én: Addig amíg a nyilvános szexet és annak minden fajtáját minden törvény, vallás és dogma tiltja egyedül a liberalizmus pártolja addig nekem ne magyarázd mitől tollas a labda.
Nil
@Csizmás Kond: mindenki önmagából indul ki, így soraid nem engem hanem téged minősítenek.
Yoda69
@Csizmás Kond: Csak nem beindultal a cikkre? Ennyi hozzaszolast mint itt nyomtal egyszerre eddigi ugykodeset alatt sem roffentettel.
Mellesleg orban is liberalis volt jo sokaig, amig a koponyeg ugy hozta hogy illiberalis legyen. Es?
Csizmás Kond
@Yoda69: ...csak ne te lettél a beírásszámláló ?
Csizmás Kond
@Nil: persze hogy önmagából akárcsak te...de ezt már tudtam.
nemkati
@Csizmás Kond: tegnap, 16:41
Néha tényleg nem kéne továbbgondolnod amit hallasz. Ebben az esetben is ragadj le kizárólag annál, amit mondtam.
Grumpycat
Gyerekekre maszturbált a liberális EP-képviselő egy boltban
Aki pedig ezeket a cikkeket közzéteszi, (miután megkapta a fidesz sajtóosztályátol), az magára a cikkre.
Csizmás Kond
@Grumpycat: na ne mond kis bambi...és mégis mit szabadna ide közzétenni ...persze ha csak beleegyeznél ?
Grumpycat
@Csizmás Kond: bármit, amit kétszámjegyű IQ- val rendelkezők osztanak meg, INGYEN, önként.
Csizmás Kond
@Grumpycat: ...sugárzik rólad a iku...:))))
Grumpycat
@Csizmás Kond: Köszönjük felcsúti versenyzőnk intelligens, szellemiségét mélyen tükröző hozzászólását.
Grumpycat
@Csizmás Kond: Te egyre jobban elbringásodsz. Ált isk. ötödikes tankönyv, "a költői többes" alatt megtalálod. Itt jött el a pillanat mára, hogy leköpjem magam, mert olyan embert alázok, aki szellemi állapota miatt sajnálatot és szánalmat érdemel, továbbá nem vonható felelősségre ezek miatt.

Így már értem miért miniszterelnök a csuti mangalicakappan.
Csizmás Kond
@Grumpycat: mongyuk azt már az elejétől észrevettem, hogy többen kell legyél, amúgy az macskáéknál szokás...mert egyedül egy macska ilyen bamba nem lehet...:)
a köpködésről meg csak annyit hogy azt nem tudom hol taníthatták, melyik tankönyvben neked...csak sejtésem van
Grumpycat
@Csizmás Kond: Annyi legyen az éves kereseted, amennyien kedvelik majd a hozzászólásod.
Csizmás Kond
@Grumpycat: ...a macskanyivákolás nem hallik a menyben...és az ilyen felfogással csak a cigányok élnek...
...ha már mindenképpen társalogni akarsz, miért nem próbálsz úgy mint más...civilizáltan ?
Grumpycat
@Csizmás Kond: Azt hiszem, megtaláltam az állatok és a civilizált ember közti hiányzó láncszemet. Te vagy az.
teuton
@Csizmás Kond: Pont te jössz az iskolaval? Mar a 2. osztalyban tanithattak, hogyan kell irni a "mongyuk"-ot! Ezek szerint te csak az 1. osztalyig jartal iskolaba...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.