Hazahozták Dobrai Sándornét, a Kun-Mediátor Kft. sikkasztás miatt keresett vezetőjét kedd délután.

A "Bróker Marcsiként" emlegetett nő a Lufthansa járatával érkezett Budapestre.

A nap folyamán a 24.hu számolt be arról, hogy Dobrai Sándornét egy Belize-hez tartozó szigeten fogták el nemzetközi körözés alapján.

A portál a sanpedrosun.com oldalra hivatkozva közölte, a 62 éves nőt az üdülőhelyen lévő lakásában fogták el, és kiadták a magyar hatóságoknak.

Már haza is hozták Bróker Marcsit

fotó: MTI

A rendőrség 2015. április 14-én közölte, hogy sikkasztás bűntett gyanúja miatt nyomozást indított, miután a Kun-Mediátor Kft. karcagi fiókjában többen nem jutottak hozzá a befektetésükhöz. A feljelentők az átlagosnál magasabb kamat reményében helyezték el megtakarításaikat a kft.-nél. A cég vezetője, az Interpol által is körözött Dobrai Sándorné csaknem ezer embert károsított meg több mint tízmilliárd forinttal – egyes becslések szerint húszmilliárd forinttal – piramisjátékra hasonlító módszerrel.

A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
@nezelodo: Kapcsolódnék @Eladott Ország fenti hsz-ához: EZ az igazi hungarikum, a gyermeki naivság, az irreális hiszékenység, ami ennek a zsiványhatalomnak az alapja. "Magyarember mindent elhisz, ha elég magasról mondják"... Félek, ez rosszabb, mint fél-ázsiai mentalitás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Állítólag mosolyogva érkezett meg.
justhpeter
Amilyen a magyar rendszer, akármennyit kap leüli és aztán ?
lampa laz
Az ország tele van Ilyen tolvajokkal mint marcsika, csak 1 pár, mert naphosszat lehetne sorolni őket: tarsolyka, bandzsagyurika, koptertónika, lőrike, andibandika, gucciárpika, feketeflórika, 80-90%-os képviselők, 20%-os polgármesterek stb.+ a sok rohadt jogász a háttérben... a végén meg nem történik semmi, mert az ügyészség csak meszelni tud, vádat emelni nem.
namihami
@lampa laz: Csak van egy alapvető különbség köztük. A Maris valamennyit ülni fog, mert nincs az általad leírt (és egyébiránt a Gazdának százalékoló körben), ezért az általad jelzett ""kollégák"" érinthetetlenek. Ha a Maris előre megkérdezi a percentet és leadja, akkor még kiutaznia se kellett volna. Lásd Questor--milyen szépen hal el a dolog. A végén még mi, adófizetők fogunk neki fizetni, mert meghurcolták és lelki sérüléseket szenvedett.
Manhattan
Nem tudom, merre van az a Belize-hez tartozó sziget, lusta vagyok kiguglizni, de jó kis meleg lehet ott. Mert Mariskánk vékony nyári ruhában és kis cipellőben érkezett meg a mínuszokba. Csak rádobtak egy kabátot, nehogy megfagyjon nekünk itt! )
Peller Anikó
@Manhattan: közép amerika, Yucatan félsziget, a mexikói öböl és Panama között. Van ízlése a pulykának, megveszi ezeket itthon kilóra.
Manhattan
@Peller Anikó: Húha! Oda el kell menni? Nem jössz velem? )
Peller Anikó
Karcag egy gazdag város lehet, ezer ember vitt neki 10-20 millió forintot, mert ennél a jóarcú, megnyerő modorú madámnál gondolták biztonságban a pénzüket.

Bizonyára ezért is kellett (volna) kinyírni a bankokat, hogy ezek a kis sufnipénzváltók is megéljenek. Így.
Manhattan
@lampa laz: Miért? Itthon orbánék nem ugyanazt csinálják? A sok balfasz mediátor károsult mégis a fideszre szavaz. Hátha létrehozzák a megmentésükre szánt alapot. Lesz itt még kánaán. Elszállunk rendelkezésükre, egészen Belize-ig! )
human
Egy korábbi interjúban Varga Mihály elég magabiztosan nyilatkozza, hogy ismert az a kör aki a csalás mögött van. Eddig ebből semmit nem látni. Vagy nagyot akart mondani, vagy közben lefújták a vadászatot.
eugen4402
@human: Azóta sokat felejtett Mihály úr... Önvédelemből..!
Eladott Ország
Javaslom a hungarikumok közé felvenni, a brókerbotrányt, és a piramisjátékot is, mely a magyarság államilag ellenőrzött csúcsteljesítménye.
Éspedig: a magyar cimbalommal, a Törley pezsgővel, a Piros Arannyal és az Erős Pistával, illetve
a kaptárkövekkel és a bükkaljai kőkultúrával bővítették a Hungarikumok Gyűjteményét, amely
immár 60 tételesre duzzadt. Az MTI szerint. Szerintem ez meg így 61, tekintve, hogy eddig 56
tételes volt és a Béres Csepptől a mohácsi busójárásig, a halasi csipkétől a 100 Tagú
Cigányzenekarig, a tárogatótól a karcagi birkapörköltig minden benne volt. Már így is.
Mivel a Hungarikumok Gyűjteményén kívül van Magyar Értéktár is (külön), azt sem hagyták
parlagon fetrengeni. Felvették a listára a magyar pásztor­ és vadászkutya fajtákat, az egri
bikavért, a tiszai halászlét (persze, a bajai az bezzeg hungarikum), a Mihalkó­féle hortobágyi
pásztorkalapot, a mirelit termékeket (!), a tiszavirágot és a tiszavirágzást, a dobostortát, valamint
az Országos Kék Túrát.
Ezzel nagyjából el is ment egy közepesen unalmas munkanap, én meg ugyanolyan bambán állok
és nézem, hogy mi a f*sz van, mint 2012-­ben, amikor végre­valahára megalkották a
hungarikumtörvényt. Amelyből mindenki megtudhatta, akit érdekelt, hogy a hungarikum
gyűjtőfogalom, amely egységes osztályozási, besorolási és nyilvántartási rendszerben
olyan megkülönböztetésre, kiemelésre méltó értéket jelöl, amely a magyarságra
jellemző tulajdonságával, egyediségével, különlegességével és minőségével a
magyarság csúcsteljesítménye.
nezelodo
Most még gyöngyözik az izzadság az egyik nagy ember kopasz fején, de majd a párt összezár mögötte (-tük), amint menekülnek a "lejárató kampány" elől. Pénz meg elfolyik a Postabank százmilliárdjai, meg az azóta megcsapolt bankok pénzfolyama nyomvonalán. A hülye nyerészkedni vágyó betétesek meg ismét elhiszik, hogy megmenti őket a tolvaj, és további hittel húzzák majd az ikszet, ahogy elvárják tőlük.
Jozefina
Elég sok időbe tellett, amíg megtalálták és hazahozták. Ez az idő elképzelhető, arra kellett, hogy a sikkasztott milliárdokat "biztonságosan" el lehessen tüntetni, nehogy a károsultak a pénzükhöz jussanak. Gyalázatos. Magyar pénzintézetekben nincs biztonságban a lakoság megtakarítása. Egy tollvonással el lehet venni azokat. Ezen el lehet gondolkodni. Vajon a párna alatt biztonságosabb-e az összekuporgatott pénz???!!!
eugen4402
@nezelodo: Kapcsolódnék @Eladott Ország fenti hsz-ához: EZ az igazi hungarikum, a gyermeki naivság, az irreális hiszékenység, ami ennek a zsiványhatalomnak az alapja. "Magyarember mindent elhisz, ha elég magasról mondják"... Félek, ez rosszabb, mint fél-ázsiai mentalitás.
justhpeter
Mindent értek. Azon az egyen kívül, hogy hol volt akkor a pénzügyi felügyelet, amikor Marcsika, Questor, stb működtek. Jó válasz a sehol, de akkor nem kellene az állami felügyelet vezetőinek is mellettük ülni ?
Peller Anikó
@justhpeter: Nem. Ők ügyelnek a zavarmentes lopásra.
human
@Jozefina: Én azt nem értem, hogy nem tudnak a pénzek nyomára bukkanni. A quaestor ügyben még nagyobb pénzek tűntek el és a hatóságok eddig nem jeleskedtek a pénz útjának lekövetésében. Pedig ma már mindent számítógépen rögzítenek. Ha készpénzt vett fel valaki azt is és ha azt betette valahova máshova azt is.
Peller Anikó
@human: ez nem cél. A fejétől döglik a hal.
justhpeter
@human: Pontosan tudják, hol van a pénz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.