Újabb tiltott szót vezetett be a balliberális agitprop osztály, mától ugyanis az Index.hu szerint nem szabad legyurcsánynézni az egykori miniszterelnök politikai babérokra törő feleségét, Dobrev Klárát. Miközben nagy igyekezettel építik fel Dobrev Klára politikai karakterét a progresszív oldalon, egyes jobboldali portálok nem átallják emlékeztetni Magyarország választópolgárait a Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára között fennálló “szoros kapcsolatra”. Márpedig nehéz lesz hitelesen képviselnie az európai magyarokat Klára asszonynak az EP-választásokon, miközben egy villán osztozik a GDP-re gyakorolt hatását tekintve a huszonöt legkártékonyabb vezető közül a tizennyolcadik helyet megszerző Gyurcsány Ferenccel, aki így megelőzi például Mao Ce-tungot. És persze adja magát a kérdés, orbánnézni vajon szabad? Vasárnapra virradóra ismét leszólhattak az Index.hu propagandistáinak, hogy lenne itt egy fontos ügy, amelyet feltétlenül kommunikálni kellene (legutóbb egy összeszegfűzött levélpapír...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Egy biztos, Lévait nem hívja meg Trampliné, de vele ellentétben Dobrev Klárát meghívta és vendégül látta Laura Bush a Fehér Házban.
Ugyanez a helyzet a férfi vonalon is.
Úgyhogy valakinek csak álom, és valakinek szép emlék az elismerés mellett.

:D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
A prosti srácok szórakozzanak azzal ami velük egyidős, és a gatyájukba van. Az talán értékelni fogja, ha fideszes kretén huzigálja.
Cicamama55
Ez hülyeség! Neki a hivatalos neve Dobrev Klára, eddig is mindenki így emlegette, sőt a hírekben is így szerepelt mindig. Az anyósa viseli a Gyurcsány Ferencné nevet, így ő a saját nevének használata mellett döntött kezdettől fogva... Ennyi...Miért kell ilyeneken rugózni?!
CsipkeRózsa
Van saját neve, Dobrev Klára.

Azt sem szokás mondani, hogy Orbánné, úgy nevezik, hogy Lévai Anikó.
Schmitt Pál felesége, nem Schmittné, hanem Makrai Katalin.
Mádl Ferenc felesége, nem Mádlné, hanem Mádl Dalma, sőt Dalma asszony.
Cicamama55
@durbincs: Én Dobrev Kláraként ismertem eddig is, de tudtam, hogy Gyurcsány felesége...
namihami
@CsipkeRózsa: Miért erőlködsz vele? Sőt, nem sajnálod rá egyáltalán az időt és fáradtságot?
Neki észt osztani annyit ér, mintha fingot zárnál szitába. (bocs)
Commenter
@durbincs: A bolgároknak sosem volt királyuk vagy királynőjük, cárjaik és cárnéik voltak. Isten az angol királynőt szokta óvni, leginkább. Dobrev Klára pedig csak Dobrev Klára, arról, hogy az édesapja bolgár nem tehet Kár a származásáért királynőzéssel ekézni. Sosem volt benne semmi maníros, közvetlen és nem játssza a mártír ténsasszonyt, meg az ál-jótékonykodót aki erdélyi alapítványokon keresztül mossa a közpénzt.
Csizmás Kond
...tehát nem Gy.F.-né...akkor hogy a felesége, vagy ha a felesége akkor hogy kell értelmezni ?...vagy mint a lovak akik a szekér elé vannak fogva csak párok..egyik csábeli a másik hojszbeli.
Commenter
@CsipkeRózsa: Áderné is Herczegh Anita maradt. Akkor mi a gond Dobrev Klárával?
Cicamama55
@durbincs: Az én véleményem, hogy ő egy nagyon értelmes, határozott, okos nő. Én sokkal többre tartom, mint a gyerekei apját, akit soha nem kedveltem, bár olykor még egyet is tudtam bizonyos dolgokban vele érteni. Engem meglepett, hogy fellép a politika porondjára, s vállalja ezeket a cirkuszokat, aminek első állomása, eleve a hivatalos nevével való bohóckodás.
kereső
És "kedves"prostik- "Gyurcsányné"oda biggyeszthetné a neve elé: dr. Dobrev Klára P.h.D.
kereső
@durbincs: ami igaz, igaz. Nem ám imilyen-amolyan vicik-vacak jogász dr.
kereső
@durbincs: hülye vagy te "koma".az vótá,az is marattá. Hanyagolj!
nevemnick
Egy biztos, Lévait nem hívja meg Trampliné, de vele ellentétben Dobrev Klárát meghívta és vendégül látta Laura Bush a Fehér Házban.
Ugyanez a helyzet a férfi vonalon is.
Úgyhogy valakinek csak álom, és valakinek szép emlék az elismerés mellett.

:D
Commenter
@nevemnick: még lassan ki is tilthatják anikó asszonyt, orbánt és köreiket az USA_ból, a Magnitsky törvény értelmében.
Sámannus
Legyünk mi is korrektek vakkomondorné asszonysággal mi is. Ne tudddddki!!!
bencemacska
És persze adja magát a kérdés, orbánnézni vajon szabad?
Szerintem verni sem szabad SENKINEK SENKIT!!! Ha nem orbánnénak hívják, akkor sem!
Cicamama55
@durbincs: Nem a férje árnyékában, hanem önálló személyként képviseli az elveit...A névhasználata is ezt igazolja. Mellesleg már szült a hazának öt gyereket, így mint anya, mint nő, nem érheti szó a háza elejét! Ő nem a nemzete ellen beszél, csak a kormánypárttal nem egyezik a véleménye, s mivel itthon meg sem hallgatják,- el sem olvassák az ellenzékiek javaslatait,- Brüsszelben szeretne ennek hangot adni. Úgy, mint ahogy tette ezt eddig is, minden ellenzéki párt. Én elfogadom azt, hogy a pártok más-más elvek mentén működnek, de azt, hogy vita nélkül, csupán a pártfegyelem által kötelező bólogatására történik itt minden, azt nem! Attól, hogy valaki ellenzékben van, az ország ügyeinek intézésében szerepet kelljen hogy kapjon, hisz ő is százezreket, milliós szavazótábort képvisel. Ennek az egyeztetésnek a helye pedig a Parlament lenne. Látjuk, hogy 2010-től ez a rendszer szép lassan leépült. Na itt a hiba, az ok, ami miatt Brüsszelbe kénytelenek menni a sérelmekkel az ellenzéki képviselők...Az ésszerű viták mozgatnák előre az ország ügyeit, ahol minden pártnak oda kellene tenni magát...Én nem voltam baloldali szavazó, de ezek a tények kiszúrják az ember szemét! A törvényességet hiányolom én Magyarországon, nem kicsit, nagyon!
Commenter
@bencemacska: igazad van, bencemacska. Senkit nem szabad verni, se gyereket, se nőt, se férfit (mert tudok olyan férfiról, nem is egyről, akit a felesége vert). A családon belüli erőszakot igenis büntetni kellene.
csak úgy....
@durbincs: muki! te mint rikkancs, vagy alkalmazásban a prosti rácok között? nincs könnyü életed?
atyád forog a sírjában...
Commenter
@csak úgy...: a muki-lét "elviselhetetlen könnyűsége"..
csak úgy....
@Commenter: Pelenkázzák is ,naponta többször a lé ellen ...
a muki lét ellen nem lehet kifogása,ha csak ne vedeli túl a pelust...
Commenter
@csak úgy...: nem mondod... az a sok bányalóvizelet... akarom mondani Hipp bio tea? csak nem az ő pelusa landolt a horvát autósztrádán?
csak úgy....
@Commenter: mukink nem orbányász ,ö tenger ész! egyedül már fingani sem tud,ugye muki!?
mindjárt jön a megszokott ,unalmas refrénnel...
Commenter
@csak úgy...: nem orbány-ász? pedig folyamatosan űrtaknyozik, papírzsepizik...azt a tenger eszét úgy használja mint a részeg tengerész: csak ekézik mindenkit, az unalmas refrénjei meg...könyökfájósak. a zagyválása olyan totál infantilis..random módon csak úgy hadovál mint a vízfolyás...
csak úgy....
@Commenter: mukink, egy erösen leépülö félben lévö tenger ész ! igaz miki ?
Commenter
@csak úgy...: ja, úgy leépül mint az emberminiszter? már egy mukk sem jön ki a torkán vagy egy órája...dobjon már neki valaki egy mentolos cukrot mer az még az orrát is tisztítsa...
verőce21
Mától a bukott exminiszterelnök felesége?
verőce21
Vagy egyszerűen csak "aki Gyurcsány Ferenc bukott kormányfő neje"?
Ronin2
Sem a Ripost,sem az Origo nem a kedvencem.
Finoman szólva.
De!
Klára asszony talán tételesen tudná cáfolni ezeket a "vádakat":
Ha már "átment" demokratába.
www.origo.hu/itthon/20180205-gyurcsany-ferenc-apro-piroska-stroman-kisz-mszp.html
vacsi
Nem tudom, Dobrev Klára, amikor férjhez ment, milyen nevet vett fel. Ha hivatalosan felvette a Gyurcsányné nevet, akkor ez a neve! Ha meg nem, akkor valóban nem lehet ezen a néven nevezni.
Pl. én sem vettem fel a férjem nevét, mindig, mindenhol a lánykori nevemen szerepelek, nem is venném magamra, ha a férjem nevén említenének.
Csizmás Kond
...akkor ezután nem Gyurcsánynézunk hanem Gyurcsánybázunk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.