A Momentum az ellenzéki összefogás tagjaként egy állampárti besúgót támogat Terézvárosban önkormányzati képviselőjelöltként – írja a Magyar Nemzet. Gaár Iván nem sokkal a rendszerváltás előtt önként jelentkezett III/III-as ügynöknek azzal, hogy szívesen fotózná az akkor megjelenő ellenzéki pártok politikusait. Közben az is kiderült, hogy Soproni Tamás, a Momentum polgármesterjelöltjének szülei... Az ellenzék egy III/III-as ügynököt támogat Terézvárosban 2019. 08. 03. 7 Hozzászólás A Momentum az ellenzéki összefogás tagjaként egy állampárti besúgót támogat Terézvárosban önkormányzati képviselőjelöltként – írja a Magyar Nemzet. Gaár Iván nem sokkal a rendszerváltás előtt önként jelentkezett III/III-as ügynöknek azzal, hogy szívesen fotózná az akkor megjelenő ellenzéki pártok politikusait. Közben az is kiderült, hogy Soproni Tamás, a Momentum polgármesterjelöltjének szülei rendkívül olcsón jutottak több lakáshoz is a kilencvenes években, ma viszont éppen azt hirdeti a párt, hogy...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Sziszifusz: miért Laca mint KISZ titkár és az MSZMP-KB jeles munkatársa???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
És? Ez nem újdonság!
Tekintettel arra, hogy az 1980-as években az elődöt, a kollégiumot Kéri László vezette, majd 1988-ig Stumpf István. A kollégium 1985-ben vette fel Bibó István nevét. Stumpf István apósa Horváth István belügyminiszter volt. Akkor már érezhető volt, hogy váltani kell. Stump az apósától – szerintem – megfelelő információkat kapott, hogy kiépítsen egy ellenzékinek is minősíthető csoportot. (Azért a III. Főcsoportfőnökségen nem hülyék dogoztak.) Nyilván megszervezte. És 1988. március 15-én már „élt” a Fidesz. Akkor még tüntettek is. Ezért vitték el a rendőrök Viktort is, de következmény? Volt? Az a szerencsétlen rendőr csak a parancsnak megfelelően járt el. Ez kellett, hiszen az ellenzékiséget láttatni kellett. (A Szdesz mozgalmárjai is befogadták őket!) Viszont érdekesség, hogy Kövér László első főnöke Aczél György volt! Együtt dolgozott Lendvai Ildikóval. A KISZ átalakulásakor Gyurcsánnyal együtt voltak az új mozgalom vezetői. (Csak érdekességként.)
Tehát Orbán az oroszokat kiutasító beszédét akár Stumpftól (jelenleg alkotmánybíró) is kaphatta. Hiszen addig a tárgyalások folytak, de ez jó volt arra, hogy realizálják, és nem a kormány mondta ki!
Úgyhogy köszönjük MSZMP! Ezt is áttetted! A hatalom maradt azoké akik addig is. Ügyes. Ezért nem lehet a III.-as ügynöki aktáit nyilvánosságra hozni!
Bár Viktor egy kicsit túlnőtt, de ez nagyjából senkit nem zavar. Az utódok jártatják a szájukat, de kormányozni is gyávák voltak! És 8 évig senki sem nyúlt ezekhez. Feltehetően van ott még irat bőven. Az egész meg az oroszoknál, hiszen a másolatok átmentek. Ők még hallgatnak.
Sziszifusz
@durbincs: 11:36
Inkább arról beszélhetnél, hogy "köteles" Kövér László házelnök apja és nagyapja milyen "antikommunista" tevékenységet folytatott !
RonaGyuri
@Sziszifusz: miért Laca mint KISZ titkár és az MSZMP-KB jeles munkatársa???
RonaGyuri
@advocat: ahogy mondod, ezeknek az ócska komcsi parasztkádereknek van bár a pofáján! =))
Eladott Ország
@durbincs: ma, 11:48; Az ECHO -tv megszünt, mert EILOS fényfüzérrel világítottak, és beütött a sötétség, agyilag meg a ménkű. uploads.disquscdn.com/images/32a324b58482c2d570d74819538cb68858e37f51af3f864771a4609748dd62a7.jpg?w=600&h=354
Sziszifusz
@durbincs: 11:46
A te rokonod volt Lutz Gizi és Grecsko marsall, Jaaaa ... meg, még, Gobbi Hilda is.
Ez a titka autentikus hozzászólásaidnak.
verőce21
A lipsik csak azt adhatják, mi lényük!
Qqberci
Ha MorcosBajsz, az MSZMP KB Társadalompolitikai Intézet volt munkatársa lehet az orrszággyülevészség elnöke, akkor bármi lehetséges
nezelodo
Na legalább egy cégnél szocializálódott a Győri Gáborral, meg a mostani kormány stadionépítő házi püspökével. Az öreg Lévait meg semmibe sem vették, mert csak levelező tagozatos volt.
advocat
@durbincs: Nem szűnt meg? Valaki félreinformált.
verőce21
@Horizont: (12:46) Nem vagyok sem naiv, sem vak, éppen eleget toljátok a neveket!
csak úgy....
@durbincs: és a te atyád? az csak egy sima spicli vót?most irígykedsz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.