A 30 éves bákói férfi autóját térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították, a járműben megtalálták a fekete festéket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
A recept egyszerű: vegyél egy nagy adag nemzeti öntudatot, dinsztelj mellé apró kockára vágott Trianont, ezt fűszerezd meg egy kis Horthyval, egy csipetnyi Brüsszellel és sorosozással. Majd keverd össze Árpád vérével, párold egy kicsit, és tálald egy Nagy-Magyarország alakú tálra, lehetőleg hidegen. Mert ez műkődött, mükődik és sajnos működni fog addig, ameddig hagyjuk, és nem azon dolgozunk, hogy tényleg úgy viselkedjünk egymással, mint a testvérek, akik tényleg egy vérből valók.
namihami
@Eladott Ország: Egy kihagyhatatlanul fontos összetevőt kifelejtettél. Mindezt puhítsd egy ideig nyereg alatt és közben vidd át néhány alkalommal a Vereckei hágón.
Ez egy roppant fontos adalék a népnemzeti lélek és gyomor szempontjából.
nevemnick
Ebből látszik hogy ostoba, mint minden román, mert annyi esze sem volt, hogy biciklivel menjen.
Pálinkás Pál
@Eladott Ország: Azért azt te is tudod hogy az a kép nem jellemző azért a német nyugdíjasokra!!!:)
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: Valóban, csak a jobban teljesítés kormányának és birkáinak kívántam felhívni a figyelmét, miközben már csak Bulgária van mögöttünk, de ők is kitették az indexet, előzni akarnak és bevezetik az Eurót, 2023-ra.
olkt.hu/bulgaria-kirakta-az-indexet-es-eloz-bennunket/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&fbclid=IwAR0dvuy83tlDvlp79fbxZyL9RUg9XTuCUJwfKBayxhiJEaVeNwP-kLZFtxs
Pálinkás Pál
@Eladott Ország: gondoltam...csak nem tudtam kihagyni...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.