Google Maps adatai szerint egyes szakaszokon nehéz előrejutni. A reggel fél 8-as adatok alapján sötétvörös a Nagykörút a Petőfi híd és az Oktogon között majdnem végig, az Üllői út Népliget és Kálvin tér közti szakasza, a Soroksári út a Közvágóhíd és a Boráros tér között, valamint a Rákóczi út is a Baross tér – Astoria körzetében, vagyis ezeken a szakaszokon megnő a menetidő – írja a Szeretlek Magyarország. A BKK Közút valósidejű közlekedési információi ide kattintva érhetők el.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Ez évek óta így megy! Csak most jöttek rá? Vagy most lehet ordibálni, másra mutogatni? Ez nem csak a belvárosban van/volt így, hanem mindenütt a városban, ahol iskola van a környéken. És délután vissza felé is, akkor zgyan kisebb a dugó, mert nem mindenütt egyszerre fejeződik be a tanítás. Talán lépcsőzetes kezdést kellene bevezetni, de itt annyi engedély kell hozzá, hogy vége a tanévnek, amire lesz valami!
És nem mindenütt van biciklisáv, ahol dugó alakult ki! Úgy, hogy durbincs dugulj el az idióta vadakkal együtt! Ennyi éven át hol éltetek?
namihami
A villamosok is dugóba kerültek? Talán az autók elállták a sineket? Vagy sorompót kapott a metró?
Mert arra nem akarnék gondolni, hogy az ismert helyzet ellenére se, az autóstársadalom nem emelte ki a se..ét a kocsiból.
advocat
@Nessy: Igaz. Az a rohadt Rákóczi úti bicikli-sáv miatt áll a dugó. Ott is. Ja! Hogy ott nincs?
Nessy
@advocat: Nem gond! Mondani lehet! Ellenőrzi valaki?
vitriol
@durbincs: "mindenhol káosz"? - csak a te fejedben!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
solidedge
Tarlósnál is káosz volt az iskolakezdésnél. Hja, de az a káosz ugye más káosz. Az a jó káosz, a Karácsony féle a rossz káosz. Hülye bagázs.
legott
Miért nincs elérhetősége a Vadhajrásoknak?
Ez kötelező!!!
Ahogy megtudom a Vadhajtások címét, elmegyek értük.
Mindenkit bántai fogok.
Csúnyán.
legott
Nincs még rozsdás vascsövem, de már láttam olyat akinél van. Nem nézett ki jól.
solidedge
Gondolom a hülyegyerek vadhajtások ezzel Karácsonyt akarja ekézni. Igen rövid lehet az emlékezete (erre a zakkant agya magyarázatot ad) mert érdekes módon Tarlósnál is káosz volt. Tehát van a fideszes jó káosz és az ellenzéki rossz káosz. Erre aztán lehet gombot varrni. Miért engedik hogy a lipótmezei töltelékek cikket írhassanak.
legott
Milyen érzés lesz bántani azt a sok kopasz nácit?
Nem tudom, mert még nem bántottam sok kopasz nácit egyszerre.
De ti lesztek az elsők, akik megtudjátok, hogy milyen érzés.
SystemError
Baszadék bedegeci és a kis felszopói a tróger halak
advocat
Rendkívül érdekes cikk. Csak egy kicsit lejárt!
Sámannus
@Nessy: ötven baleset mellett és ilyen időjárásban ráadásul az lenne a csoda ha nem lenn dugó. A halcafaték még örülnek is ha szapulhatnak valakit, de szerintem hazudozni mindig könnyebb ilyenkor.
Sámannus
@durbincs: Siessél csokis szájú, ha elindúl a hármas retrón a forgalom éhen döglesz mert nem lesz mit károgni.
Nessy
@Sámannus: Ez egyébként már elég régen így van. Néha a szülő siet, és igyekszik lerakni épségben a csemetét, persze lehetőleg az iskola kapuban, nehogy elfáradjon az a 10 -11 éves gyermek a pár lépésben. Néha meg a gyerek várja el, a "taxi szolgáltatást"!
Sámannus
@Horizont: Igazad van Velem úgy kötekedik, hogy olyan helyen is írogat ahová nem is kommenteltem. Tényleg hidegen kell hagyni.
szegfue
@durbincs: Ön egy szerencsétlen hülye... és ugy is kezelem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.