30 millióval tartozik a gyurcsányista Iványi kamu egyháza – éjjel-nappali, piros-fehér szalagos őrség indul„Váratlan volt és felsőbb utasításra történt, ezt elárulták” – mondta a lapnak Ónodi István, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) és az Oltalom Karitatív Egyesület (OKE) gazdasági igazgatója arról, hogy csütörtökön megpróbálták leszerelni Dankó utcai hajléktalanszállásaikon a gázórákat. Megközelítőleg 30 millió forintos adóssága van az Iványi Gábor vezette MET-nek a Nemzeti Közművek felé. Ónodi elmondta, hogy régről húzódik a Közművel a vita: 2018 óta nem tudják fizetni a gázszámláikat. „Eddig türelmesek voltak, korábban részletfizetési megállapodást kötöttünk. Most, a téli időszak előtt tartották elérkezettnek az időt arra, hogy leszereljék az óráinkat” – mondta Ónodi.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

98 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Megint egy hülye újságíró!
Iványi az Orbán első két gyerekét keresztelte. Itt is látszik Orbán egy köpönyeg forgató. Mára már több vallásnál tart.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Megint egy hülye újságíró!
Iványi az Orbán első két gyerekét keresztelte. Itt is látszik Orbán egy köpönyeg forgató. Mára már több vallásnál tart.
SystemError
Itt a beismerés a köcsögjancsiktól, hogy szándék ez az egész és Orbán egy kicsinyes szarházi patkány, aki miatt gyerekek, kiszolgáltaott emberek éheznek, akiknek amúgy semmi köze Orbán beteg geci lelkéhez.

A bűdös fasszopó műnácik meg élvezik ezt az egészet. Igaz @durbincs: ? Na mit mondasz, ha a kis Durbincs megkérdezi, hogy apa mivel foglalkozol? :)
tudode
És akkor Mészáros Lőrinc az orbánista, szemben azzokkal a civil szervezetekkel, akik állami feladatot látnak el
.
---- Orbáni bosszú: levágják a gázvezetéket Iványi Gábor hajléktalanokat segítő központjáról
www.hirhatar.hu/index_cikk.php?hh=orbani-bosszu-levagjak-a-gazvezeteket-ivanyi-gabor-hajlektalanokat-segito-kozpontjarol
----------------------

---- A Mészáros család 232 millióért megtervezte, most a kivitelezőjét keresik a felcsúti iskolának
blog.atlatszo.hu/2020/05/a-meszaros-csalad-232-millioert-megtervezte-most-a-kivitelezojet-keresik-a-felcsuti-iskolanak/
------------------------------------
.
---- Napi egymillió forintnál is több nyereséget termel Mészáros Lőrinc gyerekeinek cége
orszagszerte.atlatszo.hu/meszaros-lorinc-gyerekeinek-cege-epitheti-fel-az-uj-iskolat-felcsuton-45-milliard-forintert/
------------------------------------------
.
A járvány közepette:
.
------ .Mészáros Lőrinc gyerekeinek cége építheti fel az új iskolát Felcsúton 4,5 milliárd forintért
.
orszagszerte.atlatszo.hu/meszaros-lorinc-gyerekeinek-cege-epitheti-fel-az-uj-iskolat-felcsuton-45-milliard-forintert/
------------------------------------
.
Állat az emberben!
Csizmás Kond
@szaboria1: ... és mit kéne jelentsen hogy ő keresztelt meg valakit ?
SystemError
Propeller.hu->IKO holding-> PS Online Média Kft -> Mangusta Investment Sa

"A Válasz.hu értesülése szerint Mészáros Lőrinc és Habony Árpád stábja szintén bevonult az IKO Holdingba"

"Beszállt a titokzatos luxemburgi befektető Mangusta Invest SA a Fidesz-közeli médiamacher Tombor András reklámcégébe, az Atmediába."
tudode
@durbincs: .
Mennyi ökörséget képes kilehelni magából!
.
Résvétem!
csak úgy....
@Csizmás Kond: hülye kérdés! hát azt,hogy pap .
tudode
@durbincs: .
Maga egy csúcs, ahogy kekeckedik mindenkivel!
.
Utánozhatatlan!
namihami
Akkor az Orbángyerek is csak csak kamukeresztelés áldozata lett?
Ez a vadbarmok.hu olyan és akkora hülye, hogy még egy ilyet is képes leírni, mielőtt felmérné a leírt szöveg ""értelmét"".
Persze, úgy a fentnevezett, amelyik ezt képes leírni, mint az olvasói, akik ilyet egyáltalán olvasnak, oly mértékben múlják alul a szellemi minimum legalját, hogy fel se tűnik nekik, hogy a Vezér se..ébe rúgtak bele. És ez mégcsak nem is a sorok között van leírva...
Eriksson
@szaboria1: 10:42
Vitányi bizony eléggé cikkcakkos életpályát futott be metodista segédlelkészségtől mostanáig.

Hogy keresztelt Orbán gyerekeket? Miért ne. Változik a világ, s vele változik minden.
Csizmás Kond
@Horizont: ...pl melyik egyházközösségre gondoltál amelyik segítenie kéne ?
Málna
@Horizont: A keresztény szeretet jegyében? Dehát pénzt kapnak ezért. Iványiék is.
kereső
Talán, ha a magyar kormány nem negligálná az európai emberjogi biróság itéletét, amelyet a kúria megerősitett- akkor erre nem kerülne sor. De orbán nem tud a kicsinyes bosszújától elaszakadni- igy a MET nem jut hozzá a kártéritéshez, nem kapja vissza az egyházi státuszt, hogy joga legyen az 1%-ra. Ez semmi egyéb, mint egy kisstilű tolvaj bosszúja,, az ellen akinek van gerince, és nem hajlandó hosszú nyelvcsapásokkal orbán istent imádni, minta azt teszik a "történelmi egyházak".Hogy verné meg az Isten ezért is!
kereső
@Málna: Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen. Ráadásul a MET Oltalom alapitványa állami!!! feladatokat lát el azok körében, akik büdösek nektek. Óvoda, iskola, kórház és menedékhelyek a fedél nélkülieknek. Ha a katolikus egyház négyszeres pénzt kap az általa fentartott (általa???) iskolákban tanulókért, akkor az Oltalom miért nem? Ez csak egy 100 Ft-os kérdés.Van több is- többért.
Eriksson
@Málna: Pontosan.
Ráadásul 2017-ben a MET "jogtalan" egyházi státusból való kizárás miatt kapott hárommillió euró kártérítést. Nem futotta belőle gázszámlára? Vagy úgy gondolta Iványi, hogy majd az állam azt is kifizeti mire jön a tél?
Csak mert Ö keresztelt két Orbán gyereket?
Málna
@kereső: De akkor ne tegyünk már úgy, mintha tiszta szívjóságból működnének ezez az intézmények...És megmondták, hogy átveszi az állam az egészet. Csak Iványi nem adja.
csak úgy....
@Eriksson: @Csizmás Kond: @Málna: az orbán három (dioptriás) muskétása !
Málna
@Eriksson: Évek óta tartoznak a gázszolgáltatónak, de váratlanul érte őket a kikapcsolás. Amikor a tartozás keletkezett, még megkapták az államtól a teljes kiegészítő támogatást. Nem tudják fenntartani az intézményeiket, de akkor sem adják át az államnak.
Eriksson
@Málna: Most akkor mi a teendő? Aki kitalálta, hogy állami pénzen tart fenn intézményeket, döntsön. Vagy összeszedi a rávalót különböző alapítványokon keresztül, vagy adja oda a fenntartónak.
Más megoldás nincs. Illetve volna, csak hát ebben a formában nem eléggé látványos politikaformáló.
Málna
@Eriksson: Hülye lenne odaadni. Megvárja, míg megkapja a megítélt nagy pénzt. Addig meg az emberek úgyis kisegítik. Bár elég nehezen mozdulnak, mindenki csak sajnálkozik meg Orbánt szidja. Úgyhogy pont jókor jött ez a gázkikapcsolás...:-)
Málna
@Eriksson: Egyébként én nem értem, hogy működik ez. Ha most kitalálom, hogy én is valami hasonlót szeretnék csinálni, akkor az államnak azt támogatnia kell? Olvastam valahol, hogy szerződés volt Iványiék és az állam között erre a kiegészítő támogatásra, és ez a szerződés most lejárt.
Eriksson
@Málna: És... Nem hosszabbították meg, Az indok is meg van fogalmazva, nem működnek elég hatásosan. Vagy valami ilyesmi.
Úgy járt mint Simicska. Az se tudta, mikor lő túl a célon.
Csizmás Kond
@Horizont: A helyzet az, hogy az ő keresztényi hovatartozásának elég tág a meghatározása...sőt azon kívül is van kapaszkodója...de szerintem neki nem a keresztényi magatartás az eszméje hanem a pénz...amiből elég sok problémája is akadt.
csak úgy....
@Málna: gondolom azt sem érted,hogy a fideszes atyafiak miért nyugati privát iskolákba járatják a kölkeiket? mert megengedhetik maguknak és tisztában vannak azzal,hogy a magyar oktatásba bele lehet rottyantani. iványi a csóró kölköknek szeretne esélyt adni és az egyetlen büne,hogy nem hajlandó kinyalni a géniuszodat!
iványi nem építetett magának vadászházat,nincs villája a balatonon és ti öt elemzitek,hogy korrupt meg tolvaj...stb. én nagyon szégyelném magam !
szaboria1
Én ismerem a Dankó u épületet mivel az ATI garázs és az emeleten a Budapesti iskola működött. Ott dolgoztam óriási területen van, csak a garázs része majdnem a Koszorú u ér. Az úgy nevezett sárga macskakővel van kirakva na ezt kifűteni nem semmi. A 70 - 80 években már akkor 100000.-ft nál is voltak a számlák pedig akkor igen csak olcsó volt a gáz, ha jól emlékszem akkor 1.-ft/m3 volt az ára.
csak úgy....
@Eriksson: "Az indok is meg van fogalmazva, nem működnek elég hatásosan. Vagy valami ilyesmi." vagy valami ilyesmi ! :) hézagos a fantáziád?
kereső
@Málna: Ezt nem mondta senki. Csak arról van szó, hogy a magyar kormány törvénytelenségek sorozatát követi el a MET-tel szemben. És a magyar kormány , akiket az Oltalom felkarolt és gondoskodik róluk, azokat nem hogy nem hagyná az út szélén, hanem mindegyiket bele rugdosná az árokba, csupa keresztényi szeretetből. A magyar kormány segiti és támogatja az üldözött keresztényeket külföldön (mondjuk a kianiakat NEM!), itthon meg üldözi őket. Ha a képmutatást megfestik majd egyszer kiváló modell lesztek orbánnal az élen.
csak úgy....
@Csizmás Kond: "A helyzet az, hogy az ő keresztényi hovatartozásának elég tág a meghatározása" bezzeg a politikai szélkakas orbán...,ne röhögtess cirmim.
Csizmás Kond
@Horizont: Nem vagyok ellene, sőt N. Sanyi ellen sem habár ő igazán bosszantó dolgokat művel...csak elmondtam hogy látom.
kereső
@Eriksson: Okos kutyus. Épp ez az, hogy a MET a megitélt kártéritést azóta sem kapta meg. A kormány nem fizette ki a mai napig sem. Úgyhogy hátrébb az agarakkal- mielőtt belemerülnél a valóság elhajlitásába.
Csizmás Kond
@Horizont: ...mi hárman..kik?..
...amúgy miért ne lehetne valakivel egyező a vélemény...neked pl majdnemmindig sokakkal egyezik akkor az miért szabad...vagy miért ti többen vagy hogy lehet ezt értelmezni ?
A témánál maradva, neked helyes a sokszorbebukott, a különböző péncsalásokba keveredett szabadvallású lelkészúr viselkedése ?...mert elvileg arról lenne szó...
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond: Sőt még a vadbarmok sem írnak ról olyat amivel te vádolod.
csak úgy....
@kulabombaafityiszre: orbán wikire gondót a szentem ..
justhpeter
Az egész helyzet a magyar "bevett" egyházak szégyene. Őket tömi pénzzel a kormány, s ha valóban keresztények lennének már régen megoldódott volna a helyzet. Viszont a bevett egyházak csak fejik az államot és etetik a hamis propagandával a híveiket.
Csizmás Kond
@Horizont: Az előbb azt mondtad hogy Iványi ellen vagyok...hát nem vagyok és épp ezért rád bízom hogy mit akarsz vagy tudsz megérteni belőle...amúgy ha tényleg érdekel még sok cikket találsz az alapitványai dolgairól...csak akarni kell.
kereső
Még annyit ennek a szenny hirportálnak. Ez a "kamu" egyház már az átkosban is létezett. Az a hatalom sem szerette különösebben- de ilyen vérlázitó disznóságot még az sem engedett meg magának.
Csizmás Kond
@Horizont: ...Te nagy értős vagy ha mindent értesz...:)...én nem annyira, csak azt értem amit akarok. :)
csak úgy....
@Horizont: hallal vitatkozni vagy macskával, az tesz jót az idegeknek! :)
csak úgy....
@Csizmás Kond: ..ma értetlen napod van! :) értem..
Málna
@csak úgy...: Fogalmad sincs róla, hogy mije van Iványinak. Ha nem tudsz valamiről, az nem jelenti azt, hogy nincs is...
Ezek a gyerekek Iványi nélkül is megkapják az esélyt. Tanulni bármelyik iskolában tudnak, ha akarnak.
kulabombaafityiszre
@Málna: ma, 17:00
Ja álmodj csak málna királylány.
kulabombaafityiszre
@Málna: Na mije van Iványinak? Fetsd már ki bővebben,vagy te is belöksz egy csontot,trollocska.
kulabombaafityiszre
@Eriksson: ma, 12:16
Változik a világ,ebben igazad van.
Te is valamiből egy seggnyaló trollocska lettél.
csak úgy....
@Málna: akkor sorold,hogy mije van iványinak és hol!
hülyeséget beszélsz mert egy kiskölöknek még fogalma nincs,hogy mit akar vagy mit szeretne ! normális esetben erre valók a normális szülök,a nem normálisban az iványik és azok,akik nem csupán a maguk gyarapodásárá gondolnak !
tanulni bármelyik iskolában ? te is a bármelyikben végeztél ?
namihami
@Eriksson: 12.16: Biztos igazad van, hogy a Vitányi elég cikk-cakkos életpályát futhatott be. Mint a POLITIKUSaink zöme.
A gondot csupán csak az jelenti, hogy ezügyben a VITÁNYInak (aki Iván és politikus) a világon semmi köze az IVÁNYIhoz (aki viszont Gábor és pap). Az pedig, hogy keresztelte a Füstös purdéját, inkább tévedésnek, mint az ő emberi és egyházi változásának mondható. Aki azóta is naponta váltogatja úgy emberi, mint politikusi mentalitását, az inkább a keresztelt gyerek apjáról mondható el. Vagy, ahogy ezt (dühömben ezt a csúnya kifejezést tudom csak leírni) mondanám: A Füstös az, aki, ha éppen az lenne az érdeke, 2 forintért az anyját is megb...ná.
És, ha az iskolázottsága (nem intelligenciát vagy műveltséget írok) mellett is, de nem egy ilyen bosszúéhes paraszt maradt volna, akkor, csak a gyereke érdekében is, képesnek kéne lenni felülemelkedni önmaga kicsinyességén és emberi vonásokat mutatni. De sajnos, akkor nem ő lenne...
És még annyi: a megkeresztelt gyerek is szégyellheti magát, igazodott az apjához. Az Anikó még sötét ló ebben az ügyben.
Málna
@csak úgy...: Fogalmam sincs, mije van Iványinak.
Azt fogd fel, hogy ahol a szülő nem normális, ott nem tudsz csodát tenni a gyerekkel, hacsak nem emeled ki a nemnormális családjából. A legrosszabb, amit Iványiék tesznek, hogy gondoskodnak ezekről a családokról. Ezt szokják meg, ezt látják a gyerekek is, hogy a kisujjukat sem kell mozdítaniuk, úgyis jön valaki, aki segit, aki enni ad, pénzt ad. Így szocializálódnak, ezt várják majd el később is. Egyenesen károsnak tartom ezt a fajta segítséget.
Igen, én bármelyik iskolába végeztem, nem kellett hozzá Iványi.
evacica
Iványi, valóban hívő és azokon segít akik igazán rászorulnak! Nincs semmilyen vagyona, mint például a Hitgyülekezetes lelkészek aki tulajdonosa is az ATV nek. Viszont van Iványinak egy borzasztó nagy bűne szembeszáll Orbánnal és meri kritikával illetni! Nem Gyurcsányt és Dobrev Klárát adta össze anno, hanem Orbán Viktort és Lévai Anikót és az ő 2 gyereküket keresztelte meg! Aztán persze Orbán elment, hogy ott megsemmisítse az egészet! Nem tudom, hogy aztán melyik egyházat tisztelte meg, gondolom azt amiről azt gondolta, hogy többet hoz a konyhára!aljas és érzéketlen amit Orbán csinál! Na de Isten nem ver bottal!
Eriksson
@namihami: Megspórolhattad volna ezt a dolgozatot, mert semmi újat nem mondtál amit ne tudhatnék eddig is. A Vitányiakról annyit, hogy egyértelműen a segédlelkészt említettem, nem gondolom, hogy félreérthető lettem volna.

Mindenki tudhatja, hogy a "Füstös" nem egyszerű purdénak született. Édesapja kicsi korától tudatosan kemény, céltudatos "nagy embernek" nevelte. Az Édesanyja révén pedig igen magas körökben vannak rokonai, pártfogói, nem kellett ahhoz Soros ösztöndíj, hogy jó iskolákba járjon. Viszont az is igaz, hogy másképpen nem akadtak volna össze. Tehetséges fiút pedig támogatni kell és egyengették is az útját.
Ennyit dióhéjban. Ha tiszteljük, ha nem, azt el kell ismerni, hogy nem egy hétköznapi ember.
kereső
Na már itt tartanak egyesek, hogy milye is van Iványi Gábornak, Megmondom én, hogy milye van- mindaz megvan neki amivel orbán nem rendelkezik, talán sohasem rendelkezett. Van igaz hite, becsülete, tisztessége és alázata amivel szolgál. Egy elhivatott embernek, aki arra tette fel életét, hogy embereket szolgál, kell ennél több?
csak úgy....
@Málna: már megint ökörséget beszélsz! a II. világháboru után több százezer gyerek nevelkedett föl árván és böcsületes ember lett belölük! ha valaki tróger családba születik,abból miért kell föltétlen trógernak lenni? azt,hogy bebexxák egy gyerekotthonba és enni adnak neki ,szerinted ez köll egy gyereknek vagy valami példa,szeretet,kedvesség és segítökészség?
te bévürü épp olyan szutyok vagy mint a shikari és a humoristád munkaalapu társadalma.
kissé felnőttem
szervezzétek meg a bankszámlát 10,000 el beszállkok ha már viktor nem segiti ki
csak úgy....
@Málna: elöször írod: "Fogalmad sincs róla, hogy mije van Iványinak. Ha nem tudsz valamiről, az nem jelenti azt, hogy nincs is..."
oszt:"Fogalmam sincs, mije van Iványinak."
nem vagy te egy csöppet szétszórt?
advocat
És akkor Orbán Viktor lánya csak kamu kereszteltetett? Akkor Orbán is csak kamu keresztény?
advocat
@Eriksson: Ja! ha olyan magasak az összeköttetéseik, akkor miért volt katona az egyetem előtt. Nekem kisebb összeköttetésű ismerőseim ezt megúszták. Baráti alapon. Aha! Az több, mint az összeköttetés?
kereső
@advocat: A keresztség nem "kamu". De, hogy orbán kamu keresztény, az hétszentség!
Eriksson
@advocat: Az én fiam is volt katona, '93-tól Szegeden. Kemény volt, de nem akarta megúszni. Férfiként szerelt le.
csak úgy....
@Eriksson: csak a buta szülök szorulnak a katonaságra,hogy a gyerekböl férfi legyen.
advocat
@Eriksson: Ja! Ha ezen múlik a férfiasság! Bocsánat! Én máskép látom. Mert családunk ifjai nagy része nem volt katona - mert nem kötelező - unokák mégis vannak. Szép számmal.
ittott
@SystemError: mit? szopok nyalok, és megkúratom magam
Eriksson
@advocat: Gyereket csinálni bárki tud, nem attól férfi a férfi.
Én úgy gondolom, hogy bátorság, kitartás, felelősségérzet mások iránt. És igen, megtanulni, hogy mikor kell cselekedni és
mikor kell az embernek a pofáját befogni.
RonaGyuri
@ittott: sőt az első két gyermekét ő keresztelte! =))
RonaGyuri
ékes bizonyítéka annak, hogy málunk is van keresztényüldözés!!! =))
Málna
@csak úgy...: Nem tudom, miért lesz szinte mindig "tróger" a tróger családba született gyerek, de az lesz. Otthon mit kap az ilyen gyerek, akinek még enni sem tudnak adni?
Málna
@csak úgy...: Nem én vagyok szétszórt, hanem te vagy értetlen.
namihami
@Eriksson: Támogatta, mi több keményen egyengette kisfia tehetségét. És nemcsak kézzel, de néha még lábbal is ""egyengette"" a gyerek képességeinek alakulását. Talán ez az apai szeretet és masszív törődés IS hozzájárult ahhoz, hogy felnőtt korára ennyire sérült ember legyen belőle. Persze lehet, hogy csak a genetikának segített be a fenti ""harmónikus családi háttér"".
Málna
@kereső: 14:36 Rosszul tudod, megkapták már a kártérítést az államtól.
Eriksson
@namihami: Azt mondják, teher alatt nő a pálma. Van benne valami.
kereső
@Málna:Akkor szerinted Iványi Gábor hazudikk???
kereső
@Málna: na ezt igazold légy szives. Hitelesen.
kereső
@Málna: És ezekben hol van a kártérités kifizetését igazoló állitásod?
Málna
@kereső: Éreztem, hogy ez lesz a következő kérdésed.
"Iványi szerint a strasbourgi kártérítés el is ment a tartozásokra,..."
"Azóta a strasbourgi bíróság egymilliárdos kártérítést is megítélt Iványi egyházának, de Semjént és a kereszténydemokrata kormányt ez a büntetés kifizetésén túlmenően láthatóan nem hatotta meg."
Giovanni Alba
Üzennék azoknak, akik egy tiszta embert köpködnek. Csalással vádolják, meg Gyurcsányistának nevezik. Abban igazatok van, hogy felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, éppen karitatív munkája miatt, tiltott szervezkedésért. De azt is tudjátok-e általam egyáltalán nem tisztelt, önálló gondolkodásra képtelen, agyatlan marhák (birkák, nem kívánt törlendő) hogy ez mikor is történt? Az éppen általatok a sötét elnyomás, kommunista diktatúra idejének nevezett korszakban. Amikor az állam egyáltalán nem volt barátságos az egyházakkal. Volt egy ember akkoriban, aki alapító tagja volt a Szegényeket Támogató Alapnak, és a Beszélő nevű cenzúramentes, illegális lapnak. És ezt az embert pocskondiázzátok. Remélem, nem csodálkoztok, ha ezek után láncos kutyaként tekintek rátok, amik mindig azt ugatják, akire a gazdi rámutat. Az egyik itt osztja az észt, hogy Iványi biztos manipulál a pénzekkel, nem tudhatjuk mije van, kicsivel később meg azt, hogy fogalma sincs, Iványinak milyen vagyontárgyai vannak. Hablatyol, a lényeg a köpködés. Értetlenkedtek hogy nincsen pénze. Persze hogy nincsen, mert mondvacsinált okokból -mint később kiderült törvénytelenül- megvonták tőlük az egyházi státusz, így nem kaphatják meg az 1%-os felajánlásokat. Értitek már a lényeget? Kifogásoljátok hogy nem a szimpatizánsok támogatják, de vitya éppen ezt a lehetőséget zárta el tőle, miközben a szerviliseknek ingatlanokat adományoz, állami (KÖZ)pénzen felújíttatja. Az én pénzemből, a ti pénzetekből, a megkérdezésünk nélkül, mintha a magánvagyona lenne.
kereső
@Málna: Igen tényleg ezt mondta- igazad van. De nem a teljes összeget fizette ki a kormány, ez meg a közleményükben van. Hogy mennyit kaptak meg a 3 millió euróból- valószinüleg annyit, ami a kifizetés időpontjában fennálló tartozásaikat fedezte. Ez most igy patthelyzet, hiszen számokról Iványi nem beszélt.Nem tudjuk, hogy mennyi is az annyi- viszont a törvénysértés továbbra is fennáll a kormány részéról az egyházi státuszt illetően.
Giovanni Alba
@Málna: Most akkor kifizették a bíróság által megítélt TELJES kártérítést vagy sem?
"Azóta a strasbourgi bíróság egymilliárdos kártérítést is megítélt Iványi egyházának, de Semjént és a kereszténydemokrata kormányt ez a büntetés kifizetésén túlmenően láthatóan nem hatotta meg."
Mert ez nem alátámasztja mondandódat, hanem éppen ellenkezőleg.
namihami
@Eriksson: 20.15: Ez nem teher, ez orvosi eset.
namihami
@Eriksson: ""??? szabad a gazda."" és :: ""@namihami: Azt mondják, teher alatt nő a pálma. Van benne valami.""
Mindkettőt Te írtad. És ez nem teher, hanem TERHELTSÉG. Ez a válasz a kérdőjeleidre.
Eriksson
@namihami: A szólás igaz, s nem kell mindenféle hülyeséggel belekötni. Ha nem tetszik, mondjál másikat, találóbbat.

Ám ha akarod, megmagyarázom a lényegét:
Ha egy fiatalt szellemileg és fizikailag megterhelnek, az csak a javára válik. Ha mimózaként kezelik, puhány marad és beszari.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
namihami
@Eriksson: Ha a megterhelés alatt az állandó verést, rúgást, megalázást értdd, akkor a Te oldaladon igazad van. Én ezt egy labilis, meghasonuló és mindenkin uralkodnivágyó (ha a lehetőség úgy hozza--és hozta) mentalitású sérültet értek.
És azt, hogy ez így volt, a leghitelesebb, sose hazudó forrásból tudhatjuk. És tudod, csak tiszta forrásból. (legalábbis ezt a bejelentését, mert a többi??--hahaha)
namihami
@Eriksson: Én nem, de a Füstös mégiscsak hiteles forrás lehet, még neked is.
És, érzem a lezárást, valóban nincs már mit eszmecserélni!
Eriksson
@namihami: Inkább szerencsétlenkedni. :)))
Málna
@Giovanni Alba: Olvasd el mégegyszer. Lassan...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.