Várható volt, hogy egyszer bekövetkezik.

A világ legnagyobb hírügynöksége összekeverte Orbán Viktort román kollégájával

Fotó: foter.hu

A Reuters is hírt adott Ludovic Orban választási veresége utáni lemondásáról, ám a román miniszterelnököt összekeverték a magyarral – szúrta ki a Főtér.

Igaz, csak egy ékezet a különbség, de azért illett volna tudnia a hírszerkesztőnek, hogy melyikük melyik.

A romániai portál szerint másfél óra múlva kaptak észbe a Reutersnél, és cserélték ki a fotót a román miniszterelnökére.

(foter.ro)

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Ennyit a nagyokos nyugatról! Gyakran megesik, hogy Bukarest náluk Budapest... A kapitalizmus tudásszintje...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@Eladott Ország: muszály volt lesüllyednem a te színtedre mert ahogyan te lehordod itt az emberekkel az már túl tesz mindenen és hiába ragadod egy fidesz nyalonc vagy már alig várod hogy a gazdád meg dicsérjen te szélhámos hazug!
csak úgy....
@rokker33: fogadok,hogy nem dúskálsz az érelemben és az éles látásod sem az igazi! :) ..persze a te dolgod,de ne légy annyira büszke magadra mert nem érdemled meg! :)
rokker33
@Eladott Ország: Neked persze lehet eltérő komnented te nyalóka fejű???Linkeled a sok faszságot a sok orbános képet, ami nem is tartozik a témához,csak azért hogy reklámozd Orbán Viktort és a fideszt!!Te mocskos áruló !!
rokker33
@csak úgy...: Csak annak írok vissza durván aki megérdemli!Ha ezért lenézel vagy nem érted meg a te bajod ,aki normálisan válaszol a hozzászólásomhoz annak normálisan írok vissza káromkodás és anyaszidás nélkül válaszolok és vitatkozok!A csizmás a verőce a dubrics a málna a pelle anikó és ez a féreg az eladott szopógép úgy válaszolt vissza hogy ezt nem tetszett nekem és ha írnak én így válaszolok nekik!Lenézem őket pár csicska troll 1 pofonos buzik!
kissé felnőttem
most akadtok meg ezen? amikor Bukarestet össze keveritek Budapest-el az összekeveritek -et szándékosak külön írtam gyengébbek kedvéért. Róma sem Roma, egyetlen kis írásjel úgye ? ilyen ám a mi kis nyelvünk.
Amúgy lemondhatott volna jobb később mint soha, max maradna kosárnyi pénz nem költekezne annyit eszetlenül egyedűl

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.